Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 16:34:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 438 439 441 442 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 905542 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
axaxaxax  jedino zorica nije dobila uuuuuuuu

Za ovaj mix cirilice i latinice mogu da precutim,al za ono Rambo malim slovom,stvarno nema smisla!  Smile
Ajde,izmeni bre to,smesno je,ajde,jen,dva,tri!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Imam novog favorita među burekdžijama - Raven_Claw  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
i da vam benjamin kaze jos nesto Smile
odnos u srbiji  milos(mina, dragana) vs ostali=70% naspram 30%, od cega je od onih 70%, 50% milosevih i kad tome dodate dijasporu, koja je 100% uz milosa sve je jasno.
ako vam i dalje nije jasno, pitajte raku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Najavljivali ste 97 prema 3 u procentima,ona uze dvadeset posto,a najslabije je plasirana u kući. Smile

Da je pobedila imala bi oko 38 posto ,a on bi imao oko 62 posto. Smile

Tako da nemoj mnogo da se zanosite,on i sad nema prednost u odnosu na Macu i Minu,oni bi ga u duelu obrisali,a tek će sa Minom leti perje,ona je na redu da ga najede govana,samo gledajte. Smile
jel ti citas napisano?
za nju su sad glasali i pircijevi i macini, zato je i imala 20%, inace ne bi imala ni 0,5%
u zvanicnoj anketi od preko 4500 ljudi maja je dobila 15 glasova!
a kao sto rekoh sad su glasali i svi ostali zajedno protiv milosa.
A kako je Mirjana imala 25 posto,ko je onda glasao za nju,ajde onda to objasni. Smile

On je sve imalo duele sa slabom konkurencijom,jer favoriti ne mogu matematički da se nađu sa njim u duelu,pa jel Maja imala manju podršku od Ćeranića,a oni nisu baš nešto omiljeni,a ako bi Ćeranići prošli bolje,čak i Milena,pa o kom favoritu pričamo. Smile

@diletant - ali mi ne znamo kolika je razlika izmedju maje i ostalih ukucana. moze biti da je i vrlo
mala. Smile
mislim da ce u danima koji predstoje biti sve vishe smicalica. podmetace jedni drugima razne
zajebancije. Smile
Pa pazi ,da je po 2-3 posto razlika od najslabijeg do najjačeg,pa vidi,u toj kući ima još 10 ljudi. Smile

Iskreno,da je oduvao sa 97 posto to bi bilo katastrofalno,sa 20 posto,to nije toliko drastično,realno. Smile

Sta kaze milos, 'ja minu gledam ko cerku', a zena mu isto godiste ko mina  Smile Smile

To je tragikomicno na vise nivoa  Smile
I šta reče na kraju Miloš-"Gde ima dima ima i vatre" ,Stavio bi nju čika Miloš rado u krilo,pa bi joj pričao priče,erotske. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Milos je 11 godina sa onim deblom znaci sa 24 ju je izvukao iz neke kafane a ona pristala jer sta ce mukica drugo,tacno je to ta seljacko radodajska faca preko koje je celo selo preslo pa resila da malo ode u grad. Zlo sa zlom,odvratna zena,verovatno ju je Milos godinama trovao pa se izoblichila sva.

Svakim danom se sve vise razotrica koliko je govedo odvratan i jadan lik,zali Boze tog naroda koji tolike pare daje za jedno toliko primitivno bice kakav je on.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
]A kako je Mirjana imala 25 posto,ko je onda glasao za nju,ajde onda to objasni. Smile

On je sve imalo duele sa slabom konkurencijom,jer favoriti ne mogu matematički da se nađu sa njim u duelu,pa jel Maja imala manju podršku od Ćeranića,a oni nisu baš nešto omiljeni,a ako bi Ćeranići prošli bolje,čak i Milena,pa o kom favoritu pričamo

za mirjanu su glasali oni koji su posle glasali za minu + i deo pircijevih i macinih, zato je i imala toliko.

kad jedna mirjana, koja je bila najmanje zlo od onog ostatka zla izvukla 25, veruj da niko drugi od onih preostalih ne bi izvukao vise.
zar mislis da jedan sajko, maca ili pirci mogu da dobiju vise glasova od jedne mirjana, koja je bila najpozitivnijamedju njima?
« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 23:42:22 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
,zali Boze tog naroda koji tolike pare daje za jedno toliko primitivno bice kakav je on.

sto zali boze, pa neka ih nek bankrotiraju. evo vec je 4ti put u duelu, mora da ce telekom dobro da im isprazni dzepove, ima boga  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
jos bi dodao, da ja jos nijdnom nisam glasao(mislim generlano za sve te rijalitije)... al ako ja odluc da glasam losmi ima da pobedjuje sa 98 naspram 2 posto i to kad izgubi preko pitanja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Citat
,zali Boze tog naroda koji tolike pare daje za jedno toliko primitivno bice kakav je on.

sto zali boze, pa neka ih nek bankrotiraju. evo vec je 4ti put u duelu, mora da ce telekom dobro da im isprazni dzepove, ima boga  Smile

Жали Боже све људе који гласају... За било кога! Поготово за Мају, Фецеа,... То су бачене паре... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo

za mirjanu su glasali oni koji su posle glasali za minu + i deo pircijevih i macinih, zato je i imala toliko.

kad jedna mirjana, koja je bila najmanje zlo od onog ostatka zla izvukla 25, veruj da niko drugi od onih preostalih ne bi izvukao vise.
zar mislis da jedan sajko, maca ili pirci mogu da dobiju vise glasova od jedne mirjana, koja je bila najpozitivnijamedju njima?
Al ih ti preraspoređuješ,za Mirjanu su glasali sadašnji Minini,plus Firčijevi i Macini,verovatno je bilo glasača i od Ivana Gavrilovića i od Indi. Smile Smile

I kako jel mislim da jedan Maca ili Sajko mogu da dobiju više glasova,pa Maca i Sajko imaju više glasova,da nemaju ne bi Mirjana bila u duelu,nego oni. Smile Smile Smile Smile

I sad gledajte,odjebale ga Dragana i Mina,a on odamah trči kod Ćeranića da njih davi njegovim pričama,lud skroz. Smile Zašto Miloševi sagovornici dok on priča oni besciljno gledaju u prazno,a on vergla li vergla,sad je počeo ponovo o bolesti,ponovo pritisci infarkti,on bre pod hitno da menja lekare,promašio je lekara,ne treba njemu kardiolog,nego psihijatar. Smile

Slušajte ga samo,matora govnara,kooliko je naporan,strašno.Brzo će  Ćeranići da pobegnu od njega. Smile
« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 23:52:01 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 438 439 441 442 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 16:34:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.364 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.