Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 18:02:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 432 433 435 436 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 905987 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
sta tebi smetaju iseljenici kad pomocu njih srbija prezivljava , oni ulazu vise nego investitori iz sveta, rade ko crnci , stvaraju sebi sa svojih 10 prstiju dok vi u srbiji cekate da vam padne sa neba
Tamo radiš za stranca,on ti daje platu,znači,njegov biznis ti održavaš,drugo,kad ti da platu,na tvoju platu on da porez državi Danskoj,znači,još jedna pomoć državi Danskoj,a šta ti radiš sa tvojom platom nas zabole,samo nemoj da kenjaš da ti nekoga hraniš,koga ste vi arbajteri hranili taj je crko odavno. Smile Smile Smile Smile

I ko čeka da mu padne sa neba,nisam ti ja kriv što ti je rodbina na vratu,pa u selu ne smeš da se pojaviš bez poklona,ko ti je kriv kad ti je jezik duži od pameti,pa si se hvalio kako lepo zarađuješ,ali,kako da se ne hvališ,kako da dođeš u rođeno selo a da kažeš da nisi zaradio,a komšijin mali kopa kanale po Klagenfurtima i on došao sa polovnim mercedesom,a ti da ne dođeš,marš primitivci. Smile Smile Smile

Zbog takve mržnja prema matici ste i na margini,zbog tih kompleksa. Smile Smile Smile

Cemo tolika mrznja prema nekome ko razmislja drugacije od tebe, kao da te je seme zla podojilo, hoes i da me bijes , tipicna bolest balkana i onih koji podrzavaju fircija,macu,djusa i ostale nekulturno gospodu.

Misljenje drugih se postuje a ne gazi.

zasto tebe smeta sto neko radi i zaradjuje za hleb na posten nacin i dodje da potrosi svoje pare u zemlji gde je rodjen i gde su mu koreni, da li zelis da zabranis nekome koji je i krv prolio za svoju zemlju da je poseti. Nisam ja kriv sto si nabio komplekse nize vrednosti zbog svoje nesposobnosti pa mislis da mi iseljenici dobijemo sve na tacni. Da li preporucujes da se vratimo u nasu zemlju da radimo za ratne profitere i mafijase koji kupuju firme ili za miskovice,breke,drakulice,radulovice i ostalu bagru.

Okani se sine kompleksa pomozi sam sebi da ti bude bolje ne tuguj sto neko drugi ima vise samo zato sto je skupio petlju i napustio napacenu Srbiju.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Kao sto rekoh, najveci branioci otadzbine iz udobnosti eu-ROPSKE zajednice...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
friciju, maci i sajku bi bolje bilo da se mole bogu da ih ja ne sretnem... jer ako ih ja sretnem, od kamena u bubregu ima da im ostane samo pesak Smile

Čudi me da si za Miloša s obzirom da si otac Ace Lukasa...  Smile
nisam ja za milosa, vec mi se gade ljudi koji samo u coporu znaju da napadaju 3 puta starije i 10 puta slabije ljude od sebe.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 18:48:06 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
friciju, maci i sajku bi bolje bilo da se mole bogu da ih ja ne sretnem... jer ako ih ja sretnem, od kamena u bubregu ima da im ostane samo pesak Smile

Čudi me da si za Miloša s obzirom da si otac Ace Lukasa...  Smile
nisam ja za milosa, vec mi se gade ljudi koji samo u coporu znaju da napadaju 3 puta starije i 10 puta slabije ljude od sebe.
i 33 puta poganije....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
sta tebi smetaju iseljenici kad pomocu njih srbija prezivljava , oni ulazu vise nego investitori iz sveta, rade ko crnci , stvaraju sebi sa svojih 10 prstiju dok vi u srbiji cekate da vam padne sa neba
Tamo radiš za stranca,on ti daje platu,znači,njegov biznis ti održavaš,drugo,kad ti da platu,na tvoju platu on da porez državi Danskoj,znači,još jedna pomoć državi Danskoj,a šta ti radiš sa tvojom platom nas zabole,samo nemoj da kenjaš da ti nekoga hraniš,koga ste vi arbajteri hranili taj je crko odavno. Smile Smile Smile Smile

I ko čeka da mu padne sa neba,nisam ti ja kriv što ti je rodbina na vratu,pa u selu ne smeš da se pojaviš bez poklona,ko ti je kriv kad ti je jezik duži od pameti,pa si se hvalio kako lepo zarađuješ,ali,kako da se ne hvališ,kako da dođeš u rođeno selo a da kažeš da nisi zaradio,a komšijin mali kopa kanale po Klagenfurtima i on došao sa polovnim mercedesom,a ti da ne dođeš,marš primitivci. Smile Smile Smile

Zbog takve mržnja prema matici ste i na margini,zbog tih kompleksa. Smile Smile Smile

Cemo tolika mrznja prema nekome ko razmislja drugacije od tebe, kao da te je seme zla podojilo, hoes i da me bijes , tipicna bolest balkana i onih koji podrzavaju fircija,macu,djusa i ostale nekulturno gospodu.

Misljenje drugih se postuje a ne gazi.

zasto tebe smeta sto neko radi i zaradjuje za hleb na posten nacin i dodje da potrosi svoje pare u zemlji gde je rodjen i gde su mu koreni, da li zelis da zabranis nekome koji je i krv prolio za svoju zemlju da je poseti. Nisam ja kriv sto si nabio komplekse nize vrednosti zbog svoje nesposobnosti pa mislis da mi iseljenici dobijemo sve na tacni. Da li preporucujes da se vratimo u nasu zemlju da radimo za ratne profitere i mafijase koji kupuju firme ili za miskovice,breke,drakulice,radulovice i ostalu bagru.

Okani se sine kompleksa pomozi sam sebi da ti bude bolje ne tuguj sto neko drugi ima vise samo zato sto je skupio petlju i napustio napacenu Srbiju.
Pročitaj svoj predhodni post,kao da nas ti hraniš,sramoto arbajterska. Smile Govedo vorkersko,ti ćeš nekome da držiš lekcije,uživeo si se u jednu tv emisiju kao da je u pitanju život ili smrt,toliko si se uživeo,ako ne pobedi biojanić zavladaće vekovna glad,bunari će presušiti,suša spaliti sve i pokosiće nas kuga,toliko si se uživeo u TV emisiju kao da si emigrirao u neku afričku državu i kao da si tv video prvi put prošle godine,kao da ne znaš da je sve to zajebancija,a ne pitanje života i smrti,nesretniče zatupljeni,možeš ti da živiš i u najvećoj Evropskoj prestonici kad si i dalje mali naivni primitivac koji ne razlikuje zabavnu emisiju od realnog života, i koji tera kao neki inat i kao dokazuje nešto,kao i on je uključen u život u Srbiji,ako ništa drugo bar je 5 sati na nekoj virtuelnoj farmi koja ga podseća na rodni kraj.Tako ste i bombardovanje pratili na tv-u,uz grickalice,patrioti veliki. Smile

Mogao si od tih Danaca da pokupiš malo tolerancije,niko bre od vas da pokupi neke evropske manire,po 80 posto života provedete tamo,a i dalje ste praziluk najgori. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
dokle ce se milos vaditi na to koliko je stariji od drugih a pogan je koliko svi tamo imaju godina zajedno  Smile

sve sam mislila da ce ga raka razvaliti po tim lazljivim ustima i vratiti mu ih u normalan polozaj  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Busted... po ko zna koji put, patoloski lazov  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma zar ne vidis da nije podigao celu ruku, vec samo podlakticu. Smile Smile Smile
Ja sam se iskreno uplasio gospodina Papalukasa, jer deluje kao neki zesce zajeban lik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ma zar ne vidis da nije podigao celu ruku, vec samo podlakticu. Smile Smile Smile
Ja sam se iskreno uplasio gospodina Papalukasa, jer deluje kao neki zesce zajeban lik.
nema potrebe da se plasis, da vidim da i na tebe skoci saka iskompleksiranih luzera sigurno bi te branio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 432 433 435 436 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 18:02:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.