Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 23:06:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 906109 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
znači sado-sado...  Smile

da da  Smile

slatkis molim, nema na cemu i drugi put  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Cakana: Đus je oštećen

- Toliki bezobrazluk, prostakluk, zlobu i nevaspitanje na jednom mestu teško je sakupiti, toga nije bilo čak ni u našoj „Farmi“. Stvarno su preterali! Firči je tamo lider i kada bi on izašao, ne znam kako bi se ostatak snašao. Slažem se da je fašista, kao što su napisali ljudi na forumu, tako nešto se jednom rađa. Sada vidim da je istina sve loše što je Marina Perazić pričala o njemu. Naša Maja Nikolić je svađalica, ali je bar pevala i zabavljala narod, dok oni čak ni to ne rade. Sramota! Za nas su ljudi pričali da imamo klanove i da ogovaramo, ali sad kad vide sve što se dešava kod njih, valjda im je jasno da smo mi bili med i mleko – rekla je pevačica za našu list i dodala da su je svi učesnici razočarali osim koleginice Zorice Brunclik i Mine Kostić.

- Nemam favorita jer je među takvim ljudima teško naći dobrog. Jedino se Zorica i Mina ponašaju kako doliči poznatim ličnostima, i povlače se u stranu. Đus je pokušavao da „navuče“ Bojanića, ali je na kraju on oštećen, a čini mi se da je baš inteligentan i emotivan dečko, dok je Gagi čovek koji ne može sam da sastavi proširenu rečenicu. Užas! Mislim da je sklop ljudi tamo pogrešan, mi smo ipak bili skladniji – zaključila je pevačica.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
HTC 
ja da sam neko i nesto u ovoj drza farma bi bila zabranjena a dvojica morona bicevana javno za primer ostalima  Smile

ti bi malo sado/mazo a?  Smile

sta bre sado mazo...ne bih ja dala da oni mene pipnu samo bi njih bicevala ...znaci samo -sado  Smile

pa ti sado a njih dvojica mazo  Smile mora neko i mazo da bude, nisam cuo za sado-sado  Smile

inace, sinoc sam prvi put cuo Sajka da govori neprekidno vise od 5 minuta. pricao je o tome kako mu je umro deda dan pre nego sto je ispao s farme itd.
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung A14
Citat
"Cakana: Đus je inteligentan i emotivan dečko"

Ovaj naslov treba da stoji.

Mozda se zajebavala zena.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Cakana: Đus je oštećen

Oštećen u vugla. Smile Bez zezanja, i dalje mi nije jasno kako je on to Blejaniću zavukao prst u pedu preko jorgana i gaća? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
HTC 
i dalje mi nije jasno kako je on to Blejaniću zavukao prst u pedu preko jorgana i gaća? Smile

mozda je Govnaric toliko razradjen da mu se pod blagim pritiskom Djusovog prsta i jorgan sa sve gacama zavukao in the pedu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Branioci otadzbine na isturenim polozajima.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
HTC 
Branioci otadzbine na isturenim polozajima.

s lopatama i spaklama u rukama, klikerima u glavama i Govnaricem u srcu i dusi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Sukob Miloša i Firčija – magarac i polivanje vodom

Dan na Farmi je počeo tako što je Firči, u želji da se osveti Milošu za polivanje kofom vode, polio Miloša sa dve kofe vode.

Miloš je, pre Firčijeve osvete, odveo magarca ispred ulaznih vrata gazdine kuće i tamo ga vezao. Pošto je magarac izvršio nuždu ispred gazdinih vrata, Miloš ga je odvezao. Maca i Raka su prisustvovali Miloševom polivanju, pa je Maca prokomentarisao kako će Miloš i njega okupati ako bude sedeo pored Firčija.

Miloš je otišao do spavaće sobe kako bi probudio Minu i rekao joj kako je vezao magarca ispred gazdinih vrata. Za to vreme je Firči probudio ostale farmere u nameri da održi sastanak na kome je svim farmerima podelio zadatke. Raki je rekao da će morati da provede dan sa Zoricom uz uslov da mu ruka bude vezana za Zoricinu. Svoju odluku je Firči obrazložio kao jedini način da se Miloš ne približava Raki.

Miloš i Mina su šetali pse. Razgovarali su o izboru duelista. Miloš joj je rekao da njen štapić ne sme biti odlučujući zbog publike. Mini nije bila jasna Miloševa strategija, na šta je prokomentarisala da ona ide samo srcem.

Firči, Raka i Maja su sedeli na klupici. Firči je prepričavao kako je polio Miloša vodom. Počeo je da imitira Miloševo prepričavanje dogadjaja, način na koji je on Zorici ispričao šta mu je Firči uradio.

Miloš je rešio da pomogne Nemanji u čišćenju obora. Kroz neobavezno ćaskanje o svakodnevnim dešavanjima Miloš je pokušavao da provuče priču o farmerima. Nemanja ga je ignorisao i razgovarao isključivo o radu na Farmi. Miloš je krenuo sa ogovaranjem Firčija. Tvrdio je da je Firči užasan čovek. Dodao je i da iako Firči i ostali misle da su ga nasamarili polivanjem vodom zapravo nije tako, i da je on poentirao. Rekao je da je Macu odavno procenio i da sada Maca ne sme u oči da ga pogleda jer mu je pijan dao štapić. Za Maju je prokomentarisao da nikada ne jede ručak koji je ona skuvala jer kada bi to učinio, verovatno bi se otrovao.

Zatim je Miloš otišao kod Zorice koja je sedela na bini. Pokušao je da joj objasni razlog zbog kojeg ga je Firči polio vodom. Priznao je da je on prvi polio Firčija. Zbog svega što se desilo, on je odlučio da uvek pored kreveta ima čašu vode u odbrambene svrhe. Tvrdio je kako je Firčija mogao bolje da „zakači“ vodom da nije bilo kamere iza. Takodje je rekao da je Firči tri puta posle toga pokušao da mu se osveti, ali da je on ipak stari lisac i da ga Firči ne može tako lako nadmudriti. Zorica mu je skrenula pažnju da je to igrica njih dvojice i da će ta igrica trajati do kraja Farme. Pitala ga je da li ima neki predosećaj ko će ispasti sa Farme. Miloš je rekao da je velika konkurencija izmedju Mace, Sajka i Maje, i da će neko od njih troje sigurno napustiti Farmu.

Miloš je razmišljao o tome koga bi izabrao za sluge ukoliko bi bio gazda. Zaključio je da bi za sluge izabrao Maju i Firčija. Za to vreme u spavačoj sobi su Mina i Dragana razgovarale o Milošu.

Dragana je rekla da je pukla zbog Miloša, da više ne može da ga sluša. Mina je, osim komentara kako je i njoj dosta Miloša, uglavnom ćutala. Dragana je rekla da joj Miloševi napadi na farmere stvaraju negativnu energiju iako ona nije učesnik svadja.

farma.rtvpink.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Dragana je rekla da je pukla zbog Miloša, da više ne može da ga sluša.

Ma draganice, kad si izdrzala dosad, izdrzi do kraja, ipak su milosevi glasaci tvoji glasaci  Smile Smile

Neki dan kad sam vidjela kako je gladi po kosi i ljubi, a onda i milki onako pedofilski po vratu doslo mi da se ispovracam.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 23:06:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.