Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Feb 2026, 15:42:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 424 425 427 428 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908819 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
@cacib
Bez provociranja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@cacib
Bez provociranja.

pardon, nije mi namera da provociram samo sam hteo da iznesem misljenje (bez zadnje namere)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Pa za 24 sata ćeš da vidiš, nisam ni rekao da sam 100 posto siguran,samo predpostavljam,a što se tiče Miloševe pobede tu sam 100 posto  siguran da će da dobije nogu u dupe,i da pobeda ide u druge ruke,pa Mina sada ima veću šansu od njega za pobedu,to se bre vidi.

A i istina je da je Mirjani nedostajalo 8 posto da ga izbaci,a 8 posto nije neka neverovatna razlika,uostalom,videćemo sutra.

A to da ne živimo u istoj zemlji,verovatno,i nismo braća,ja ne podržavam lažnje inženjere,sitne duše,lažove i manipulatore,hvalisavce... Smile

Citat

Mirjana je jedno.

Maja je sasvim druga prica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
A to da ne živimo u istoj zemlji,verovatno,i nismo braća,ja ne podržavam lažnje inženjere,sitne duše,lažove i manipulatore,hvalisavce... Smile
Citat

eh nemoj sad tako...

pa ja sam glup...

mozda ne znam da uocim razliku...

mozda sam zaveden...

mozda sam...

GOVEDO!   Smile
« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 01:12:02 od cacib »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
ja vas stvarno ne razumem pa ne mozete da prepoznate istinu koju Milos govori, jel ste slepi kod ociju ili sta

cela Danska sto se tice nase raje je uz Milosa, znam nekoliko muslimana koji piju lekove za smirenje zbog onakvih napada na Milosa, progledajte ljudi glasajte za bolje sutra pomozite sebi da preko Milosa dozivite katarzu koja vam je preko potrebna da shvatite ko ste i sta ste, da ste balkanci a ne britanci

Milose samo napred muslimani,hrvati,srbi,slovenci sve ljudine su uz tebe jer vide da oni koji te napadaju su isti oni koji su i srusili nasu jugu,  onaj firci je cak i gori od ljube milosa a maca je isti gering
Cela Danska hehehehheeee  Smile Smile Smile Epsku bitku vode naši arbajteri,oslobađaju Srbiju preko sms-a od sila zla. Smile  Nešto je trulo u državi Danskoj. Smile

I kriminal u Danskoj nije postojao dok nisu došli naši emigranti,a onda je sve krenulo nizbrdo. Smile

A šta ćemo sa tim što je Malta,Ukrajina i Nigerija protiv Miloša. Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 01:13:21 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ja vas stvarno ne razumem pa ne mozete da prepoznate istinu koju Milos govori, jel ste slepi kod ociju ili sta

cela Danska sto se tice nase raje je uz Milosa, znam nekoliko muslimana koji piju lekove za smirenje zbog onakvih napada na Milosa, progledajte ljudi glasajte za bolje sutra pomozite sebi da preko Milosa dozivite katarzu koja vam je preko potrebna da shvatite ko ste i sta ste, da ste balkanci a ne britanci

Milose samo napred muslimani,hrvati,srbi,slovenci sve ljudine su uz tebe jer vide da oni koji te napadaju su isti oni koji su i srusili nasu jugu,  onaj firci je cak i gori od ljube milosa a maca je isti gering
Cela Danska hehehehheeee  Smile Smile Smile Epsku bitku vode naši arbajteri,oslobađaju Srbiju preko sms-a od sila zla. Smile  Nešto je trulo u državi Danskoj. Smile

I kriminal u Danskoj nije postojao dok nisu došli naši emigranti,a onda je sve krenulo nizbrdo. Smile

A šta ćemo sa tim što je Malta,Ukrajina i Nigerija protiv Miloša. Smile Smile Smile

gotovo je, Milos gubi, Nigerijci su nas napustili... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Oklagljevska vreme je da ide kuci  Smile
IP sačuvana
social share

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Mina: Miloše, ti si licemer

Mina se naljutila na Miloša zato što ju je ućutkivao kada je opsovala, pa mu je odbrusila da joj on nije ni otac ni majka. Miloš je objašnjavao da je to uradio za njeno dobro, ali ona nije htela da ga sluša. Rekla mu je da više ne zna koju priču priča i da ne razume tu njegovu taktiku. Miloš joj je objašnjavao da kao i u šahu i u ovoj igri on mora da unapred predvidi potez, ali ona mu je rekla da je opterećuje i da ne voli licemere.

Izvor : Blic

Bivši farmeri: Pobednik je… Mina (4), Maca (2), Sajko (2), Firči (1)

Ivan Gavrilović
- Voleo bih da pobede mladi, a to su Maca ili Sajko. Maca je za mene čovek pun humora, duha, broj jedan i bez premca. Vidim da je i Miloš favorit, ali čini mi se da ga narod sve više prozire. Miloš igra na kartu kvazinacionalizma, a Srbija nije zemlja jednog naroda, ovde živi mnogo više naroda. On pokazuje grubost i mržnju i takve osobine ne bi trebalo da pobede.

Biljana Sečivanović
- Globalno gledano mislim da Mina ima velike šanse da pobedi. U principu ne­­mam favorita od kada sam izašla (smeh), ali osluškujem glas naroda i vidim koliko svi podržavaju Minu. Stoga bih se složila sa narodom i smatram da je Mina sasvim normalna žena. Ukoliko se bude gledalo sve, od ponašanja, preko osobina, Mina je onda ta koja će nositi pobedu.

Irena Ibrahimović
- Kao pobednika volela bih da vidim Minu Kostić. Ona je apsolutno moj favorit. Mislim da je vreme da u farmi pobedi žena, a sa druge strane ona je pokazala divne osobine, bila je i vredna i dobra i zato zaslužuje pobedu. Na farmi se trenutno dešava mnogo ružnih stvari i ona se istakla kao neko normalan i pre svega pogodan za farmersko imanje.

Mirjana Božović
- U ovom trenutku je teško reći ko zaslužuje pobedu, posebno zato što su ostali toliko du­go, pa svi nekako zaslužuju. Volela bih da pobedi Mina zato što znam da je njoj najteže. Ostavila je dete, zbog deteta je i došla na farmu, mnogo pati na toj farmi, a i radna je i vredna. Slušajući komentare naroda, vidim da je vole i bilo bi lepo da u ovom serijalu pobedi žena.

Iva Smiljanić
- Iskreno bih volela da pobedi Mina. Nisam bila na farmi u vreme kada je došla, ali koliko vidim ona je veoma vredna. S obzirom na to da ima ćerkicu i da se napatila u životu, volela bih da ona pobedi. Kao što je u prvoj sezoni Niggor bio moralni pobednik, iako je Topalko zasluženo pobedio, mislim da ćemo i u ovom serijalu moći da definišemo više pobednika.

Ivan Ivanović Đus
- Moji favoriti su Maca, Sajko i Firči zato što su oni jedini koji žive ovaj život i nisu lutkice na koncima drugih. Ja sam za slobodu i za moć govora. Mislim da su njih troje jedini koji znaju da igraju igru, ali i da su maksimalno opušteni. Čujem da je Mina favorit, ali mislim da u poslednje vreme gledaoci vide kakvi su ona i Miloš.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Sony 
biće fora gazda opet Firči..... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 7
jbt kako sam žario i palio uz ovu pesmu kad sam bio mali Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 424 425 427 428 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Feb 2026, 15:42:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.