Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 01:04:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 417 418 420 421 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 927666 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
S Milosem u Evropu! Bez Milosa ni do Afrike Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Smile...aj' sad priznaj da si i ti isao tamo da jedes  Smile

Ееееее... Колико нас је удомило децу без родитеља... Али добро... Твоје мишљење... Smile

ma jok. ja se samo salim . svaka cast na humanitarnom radu. to izuzetno cenim i postujem  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia Lumia 630
ja stvarno ne znam gde vi ljudi ziviti pa ne mozete da prepoznate da je Milos pobednik, jer covek zraci pozitivnom energijom , plemenitoscu, dobrotom, cak je i obecao da ce kupiti ppklone fircijevoj bivsoj porodici bez obzira sto ga je ovaj napao, smireno je reagovao kada su ga pljuvali cime je pokazao i da je dostojanstven u svakom pogledu

da je vise takvih ljudi u nasem narodu gde bi nam bio kraj dragi moji forumasi

progledajte i glasajte za ljudinu kakav je Milos, majka Tereza mu ni do kolena nije

TOP5 komentar po gluposti..definitivno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ovde je mnogima Milos izvrshio lobotomiju preko malih ekrana....zrachi pozitivnim energijom Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
zeza te, a ti se primas Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Miloševa vređanja prelaze sve granice

Na imanju u Lisoviću stvari već polako izmiču kontroli, a najbolji dokaz za to je što je vređanje na nacionalnoj osnovi već prešlo sve granice pristojnosti i tolerancije kada je pevač Miloš Bojanić nazvao Ivana Fecea Firčija imenom Ljube Miloša, koljača iz Jasenovca.

Naime, kada više nije znao koje reči da upotrebi kako bi uvredio Firčija, Miloš je krenuo sa žestokim prozivkama.

- Tebi najbolje stoji nadimak Ljubo Miloš! Nemam šta dalje da ti kažem – rekao je Bojanić, na šta je bivši muzičar EKV-a odgovorio dobro poznatim ciničnim osmehom i uvredama.

Ovo nije prvi put da Bojanić naziva Fecea pogrdnim imenima jer ga je svojevremeno prozivao da je firer. Ipak, ovoga puta uspeo je da iznervira i glumca Dragana Marinkovića Macu, koji je tokom sastanka nekoliko puta Milošu vikao: „Fašisto, fašisto, fašisto!“, tražeći od zadruge da reaguje povodom prozivki koje ga vređaju jer je proživeo rat. Maca je tada i najavio da će prilikom davanja štapića reći Bojaniću sve što ima.

Na to što je Miloš Bojanić uputio teške reči Ivanu Feceu Firčiju da je drugi Ljubo Miloš, produkcija je odmah reagovala.

- Miloš je odmah upozoren i opomenut da takve reči više ne upotrebljava – rekla je za naš list PR produkcije Maja Govedarica, dok je Bojanićeva supruga Branka stala u odbranu svog dragog.

- Neka je Firčiju rekao da je kao Miloš Ljuba, ma bre, on je mnogo gori od njega! Čupavi smrad! Vozi po Novom Sadu bicikl od 20 dinara, slepac jedan. Preporučila bih mu da posle serijala ostane na imanju što duže može jer neće imati gde da ode, beskućnik! Leči komplekse na jednoj zvezdi Milošu Bojaniću. Boli ga što obojica žive u istom gradu, moj muž ima i više nego što mu treba, a on nema ni za preživljavanje, a decu kojoj ništa ne daje ni da ne spominjem. Skotina jedna. Svi koji napadaju Miloša posle serijala će morati osvojene pare da daju na lečenje zato što će im moj muž džigerice pojesti, jer su ološi prema njemu. Bila bih u stanju Firčiju svašta da uradim kad bih ga srela. Pa i onaj Raka, sve što je Miloš rekao o njemu je živa istina! Nema gde da radi, niko ga neće, a glumi neko ludilo na farmi – rekla je u jednom dahu Branka za naš list.

Krvnik iz Jasenovca

Ljubo Miloš bio je ustaški natporučnik, a 1942. godine postavljen je na mesto zamenika zapovednika logora u Jasenovcu i tada je naredio čišćenje srpskih sela i masovne i pojedinačne likvidacije zatočenika. Po svedočenju preživelih, bio je sadista koji je ljude kažnjavao smrću kada su tražili hranu. Krvnik iz Jasenovca imao je i poseban ritual prilikom ubijanja. Oblačio je doktorski mantil i klao ljude kada bi došli na pregled. Posle rata je uhapšen, 1947. godine je osuđen na smrt vešanjem, a pogubljen je 1948. godine.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Vozi po Novom Sadu bicikl od 20 dinara, slepac jedan

Sram je bilo. Sta je ona vozila dok nije upoznala Govnarica, kafanska konobarica glupa. Smile Smile
Njen najveci uspeh u zivotu je to sto se udala za ovog slepca. Kako neki ljudi nemaju nimalo obraza jbt  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
e sad su se setili da ih upozoravaju, pojedinacno Smile

diarno, biti konobarica/konobar u restoranu/kafani/kaficu nikako ne moze biti "pogrdno zanimanje", iz razloga sto se neki ljudi hrane obavljajuci i takve poslove... na kraju krajeva... ne mozemo svi biti na visokim polozajima, neko mora da cisti i tudje razbacano djubre Smile dodala bih jos da takve i slicne poslove obavljaju cak i visoko obrazovani ljudi, jer od onih "pametnijih/obrazovanjih/itd" ne mogu da se ljudski ustolice... inace, ne branim nikoga, nego je vec postalo prilicno dosadno citati: miloseva konobarica, fircijeva konobarica, propala pevacica, djubretar(ka), glupi harmonikas, glupava balerina itd itd itd  Smile

Edit:

"Firči je tražio od Mace i Sajka da smisle neke zvrčke kojima bi nervirali ostale farmere. Predlagao je da napune sobu za sluge balegom ili da sipaju kapi za oči u hranu. Maca mu je rekao da niko ne shvata njegovu igricu i da ne može da se igra sa ljudima koji su emocionalno nepismeni i neinteligentni. Firči je rekao da je hteo da se izvini Milošu da vidi da li bi to ozbiljno shvatio a Maca mu je rekao da to ne radi jer nema poente."

kakav kreten, da ljudima sipa kapi za oci u hranu... ili da napuni sobu za sluge balegom... definitivno nista bolji nije od milosa c c c
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 14:49:47 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile

Hocu da kazem, da pre nego sto nekoga pljujes treba da podjes od sebe.  Smile

Ja lepo pitam : Sta je to ona vozila dok je bila konobarica? Sigurno ne mecku.

Ova njena recenica samo dokazuje da je ista  kao on : Materijalista tezak. Ceni ljude na osnovu materijalnog stanja. Svi znamo da u nasoj zemlji nema one : Kolko radis tolko imas.  Smile

IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
paaaaa... stvar je u tome sto se svi medjusobno pljuju, a niko ne polazi prvo od sebe. jedino su se nemanjini roditelji povukli i uopste se ne oglasavaju. inace, nakon prozivki pokojnih roditelja, onakvih reci upucenih prvom redu na sahrani, onakvih reci da li ce i ko ce kome doci na sahranu... itd itd itd... ovo sa biciklom je sitnica.

Edit:

"Sajko i Firči su smišljali kako da probude farmere koji su zaspali pa su rešili da lupaju varjačom po loncu dok se svi ne razbude. Firči je rekao da nema ništa protiv toga da ga svi farmeri mrze i da ih budi svako veče do nedelje a da će Nemanja sigurno dobiti sedam nervnih slomova. Prvo su otišli u štalu pa je Firči lupao o lonac a Miloš se prepao dok se Dragana nije probudila. Onda su otišli u spavaću sobu i Firči je počeo da lupa a Nemanja koji ga je video je samo stavio čepiće u uši. Svi farmeri su se razbudili ali niko nije reagovao. Firči i Sajko su napravili pauzu a kada su drugi put došli do štale Miloš ih je čekao spreman. Kada je Firči počeo da lupa o šerpu Miloš ga je polio kofom vode. Dragana se probudila pa joj je on rekao da sada može mirno da spava jer je on rešio situaciju. Pomerio je krevet na vrata štale ali je Firči i treći put lupao na prozor. Zatim je rekao Sajku da mu više nije interesantno pa su otišli da spavaju."

Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 14:56:15 od Oblachak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 417 418 420 421 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 01:04:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.