Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 18:52:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 928479 puta)
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
Milos je bolesnik, ali onaj podmukli, manipulatorski bolesnik

Sramota, ne za narod od kojeg je potekao nego za covjecanstvo u globalu.

slazem se  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG 
Pa za mene su svi otisli predaleko i sebi dozvolili da se ponasaju nize i vulgarnije od bilo koje ciganske mahale ili vasara! Sad biti ostrascen i imati neki stav po pitanju ovih alavih nazovi "VIP" zvezda je krajnje cudno ili smesno. Najveci negativac je zadruga koja nista od ovih prostota i uzasa ne cenzurise vec sve pusta u prvi plan. Takodje svaku svadju medju farmerima iskoristi kao najavu za pregled dnevnih desavanja na farmi. Ne razumem one ljude sto bacaju pare na poruke tipa Milose najbolji si ili Firci do kraja.
Celokupna situacija je zabrinjavajuca farma je samo pokazatelj sta narod voli. Ovi sto prozivaju ucesnike na nacionalnoj osnovi samo pokazuju koliko su ograniceni i smesni i da nisu nista bolji od nekih licemera koji se nalaze na farmi. Dobar covek je dobar pre svega zbog svog  moralnog sklopa i sistema vrednosti a ne zbog toga kako mu se zavrsava prezime ili u koju crkvu ide.

Firci me je razocarao tj. zbog ogromne kolicine mrznje i zlobe koje poseduje kakav god da je Bojanic svi ga mogu ignorisati i ne obracati paznju na njegove postupke pa bi i on tako sam izgubio na znacaju ali ne oni pokazuju da su gori od njega(Fircijeva ekipa) koja se sastoji od sve samih "intelektualaca".

Ne razumem svrhu i znacaj niti poruku ovakvog tipa programa. Ne vidim ni bilo kakvu korist osim da se svi igraju kvazi psihologa i da mozgaju i prepucavaju se ko je ok a ko ne. Jedini logican zakljucak je da neko uzme grdne pare na ovoj prostoti i najadnijoj znatizelji gledalaca da ih u tome i podrze. Ovime i zavrsavam moj favorit je kultura i dobar ukus kojih nazalost nema na farmi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
chini mi se da je dilke u nekom ranijem postu minine rodjake svrstao u ovk. hteo bi samo da razjasnimo
da nisu svi shiptari bili pripadnici separatistichkog pokreta. dosta njih je i platilo zivotom jer su ostali
lojalni srbiji tako da svrstavati sve shiptare u isti kosh nije u redu.
jedino ako nemash neke konkretne i pouzdane podatke da su bili teroristi i da shvercuju drogu?
bojanica i fecea pod hitno treba ukloniti sa farme jer se ceo shou sveo na njihov sukob.
ne mogu da procenim da li su zaljubljeni jedan u drugog ili koja je ono vrsta opsesije?
fece ladno na kraju emisije izjavi da je za njega sad ovo postalo vishe od igre, tj. da je to shto
se deshava izmedju njega i bojanica epska borba dobra i zla. predpostavljam da on sebe u toj igri
vidi kao "dobro". Smiley 1 Smile
takodje mina nekome moze biti lepa i zgodna, nekome drugom se mozda nece svideti ali to je stvar ukusa.
ovo shto sam prochitao na nekoliko prethodnih strana stvarno nema smisla. nejveca mana joj je shto je
poreklom shiptarkai i shto ima veshtachke sise. Smile Smile
fecea sam vec dosta komentarisao, kao i bojanica. dok se neshto novo ne desi vishe necu troshiti rechi
na njih.
sada bi se malo pozabavio ostalima. maja odzaklijevska je celo svoje bitisanje na farmi provela nabacujuci se i
shlihtajuci se feceu. ima izuzetno iritantan smeh (zvuchi zlobno), nijednu zanimljivu prichu od nje nisam chuo,
lenchuga nevidjena.
shto se rake tiche, dobro ga je jedan od forumsha nazvao suncokret. po shlihtanju ide rame uz rame sa
bojanicem. kako se proglasi novi gazda ovaj pochinje da se uvlachi (nemo' nishta da brinesh za zivotinje),
samo da ga neko sluchajno ne poshalje u shtalu. chak je i sam izjavio da on nema shanse da bude sluga nikome,
vec da moze samo da sluzi one koji su kod njega bili sluge. ti su inache odavno ispali. pa sad kad se ovo uzme
u obzir, mogu samo da predpostavim koliko bi popizdeo da ga neko ipak izabere za slugu. medjutim on prvi
nadje da popuje miloshu kako ovaj nema pravo da se ljuti kad dobije shtapic. zaboravio sam da se i onom
proki shlihta za medalju. mislim da je on najsvesniji kamera koje ih okruzuju, mada i on se retko zaboravi pa
pochne da ogovara nekoga. i druge cu prokomentarisati chim dobijem inspiraciju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
mislim da gresis sto se Rake tice, bas je veceras pricao o odnosu gazda-sluga.  o tome da mu je sve jedno ko je gazda i koliko ima godina, da ce ga uvek slusati i izvrsavati naredjenja itd.

i mislim da Zorici nema ravnog po uvlacenju gazdama/gazdaricama in d pedu  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 00:16:43 od avanguardia »
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Opet za historijske neznalice, tri prsta je ustaski i handzarsko-divizijski pozdrav iz drugog svjetskog rata, koji su u modifikovanom obliku preuzeli od vojske Treceg rajha. Ne simbolizuje nista vezano za Srpski narod, a pogotovo ne za Pravoslavlje.
Istorija Srba ide mnogo dalje od drugog svetskog rata,a tri prsta Srbi koriste kad se krste,jedan simbolizuje oca,drugi -sina a treći simbolizuje svetog duha. Smile   A pozdrav sa otvorena tri prsta predstavlj isto to.

Ne predstavlja oca sina i duha, nego Treci rajh, (u otvorenom polozaju, a sa skupljenim prstima je druga prica) ako stvarno tako mislis to je onda prvoklasno bogohuljenje. Ali, da ja ne drzim predavanja o religiji, gdje stvarno i nisam kompetentan, mozes svakog crkvenog sluzbenika pitati ovo o cemu se diskutuje i on ce ti dati isti odgovor kao ja. Njemu ces valjda vjerovati

Овде си у праву... Три високо дигнута прста представљају Трећи Рајх... Наш симбол требају да буду 3 спојена, али ако хоћете о овоме - наставићемо на другој теми...
Него...
Јако је глупо да си се ти као Југоносталгичар Smile нашао да коментаришеш шта је Национализам, а шта Патриотизам... Од Вардара па до Триглава може бити само Србија Wink
Испољавање свести о националној припадности, љубав према нацији или према Богомданим особеностима народног духа. Једном речју - национализам.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 00:16:44 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
sve dok ga ovaj ne izabere za slugu. veruj mi chuo sam svojim ushima kad je rekao da nikome nece
biti sluga. rekao je neshro tipa dosad nije bio ni u zatvoru pa ne mora ni to. Smile

@snake01 - potpuno si upravu za tri spojena prsta, ali mislish li da fece zna da su srpski pozdrav tri spojena prsta?
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 00:21:50 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Ja svrstao njene rođake u ovk,pa i tamo su bili šiptari,a kakve ste vi kvalifikacije davali Firčiji,i namerno je krenula prozivka oko njene nacionalnosti baš zato što ste čoveka optuživali za sve i svašta,bez razloga i bez osnova, a sve od prve do poslednje reči je laž,a mi nju prozivamo za ono što jeste,šiptarka. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
@snake01 - potpuno si upravu za tri spojena prsta, ali mislish li da fece zna da su srpski pozdrav tri spojena prsta?

Ма тај не зна ништа о нашој историји... Smile
Него, тужно је то што није он једини који не зна то, него и 90% наше нације... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
@diletant - ja njega nisam prozivao zbog porekla, vec zbog ispoljene mrznje prema srbiji i zbog izjava koje sadrze
elemente fashizma ili bar govora mrznje. ne moze niko da me ubedi da su one prozivke bile upucene
samo bojanicu.
vi nju prozivate samo zato shto je bila shiptarka, tj. bez razloga. Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 00:28:38 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
@diletant - ja njega nisam prozivao zbog porekla, vec zbog ispoljene mrznje prema srbiji i zbog izjava koje sadrze
elemente fashizma ili bar govora mrznje. ne moze niko da me ubedi da su one prozivke bile upucene
samo bojanicu.
vi nju prozivate samo zato shto je bila shiptarka, tj. bez razloga. Smile
A kako sam ja prozvao Minu ako kažem da je šiptarka,jel to prozivka,to što je nju sramota porekla,to je njena bruka i sramota. Smile

I ko onda prozva Firčija za ustašu,madjara... itd. 

I provalio sam da se Minira ne može istaći nekom inteligencijom,nije baš najbistija.Uglavnom je pokreće neki umišljeni odbrambeni stav za kojim nema potrebe,ali je zato najveći zlotvor privoleo sebi,to govori da nije baš puno promućurna,a sa obziromda je iz tvog ugla zlotvor Firči,i sa njim je dobra. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 18:52:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.