Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 18:33:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 378 379 381 382 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 928443 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Miloš Bojanić imao je podršku najbližih da učestvuje u rijaliti emisiji 'Farma', ali gledajući ovaj šou njegov mlađi sin Mikica sada vidi da je ta odluka bila pogrešna.

„Boli me sve što rade tamo tati. Ponekad promenim kanal jer ne mogu sve to da gledam. On to nije zaslužio! Nerviram se i razmišljam zašto sam mu rekao da ide tamo, to mu nije bilo potrebno u životu,“ kaže Mikica Bojanić za ’Alo’.

Kao i Bojanićeva supruga Branka i Mikica misli da je Miloš žrtva pojedinih farmera, konkretno Mace i Firčija, koji se na sve načine trude da isprovociraju pevača.

„Od prvog dana Firči ima nešto protiv mog oca, ispoljava otvorenu mržnju, trudi se da ga ponizi, uvredi, bezobrazluk totalni! On je koren sveg zla na farmi koje je usmereno protiv mog tate. Ne znam šta mu je skrivio, jedino što možda može biti opravdan razlog je da u Milošu vidi konkurenciju za osvajanje para, ali tako se konkurencija ne otklanja. Što je najgore, vrlo brzo je uspeo da dosta farmera okrene protiv mog oca, dobar je manipulator,“ konstatuje Bojanić koji je tokom ’Farme’ promenio pozitivno mišljenje koje je imao o Draganu Marinkoviću Maci.

„Macu sam gotivio ranije, ali ne znam šta se dešava sa čovekom. Delovao mi je kao izgrađena ličnost, ali vidim da je na farmi taktičar i vrlo, vrlo dvoličan. Vidim da se pre neko veče svađa sa tatom, otima mu tanjire iz kojih jede, i to samo da bi ga isprovocirao da ga tata udari i da bude diskvalifikovan. Vide da ne mogu drugačije da pobede mog oca, da ga narod voli, a pošto im je glavna konkurencija, hoće na prljav način da ga izbace iz takmičenja, ali ne da se moj tata tako lako,“ kaže Mikica i dodaje da misli kako će se njegov otac uprkos svađama sa Zoricom Brunclik, družiti sa njom i posle rijalitija.

„Tata će joj sve oprostiti, jednostavno je takav. Na njenu čast i obraz neka ide sve ono što je o njemu rekla i što ga je ogovarala,“ zaključuje mlađi sin Miloša Bojanića.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
@Sandra, recimo da se slažem sa većinom što si napisala, ali ne mogu da progutam ovo:

Citat
razumem je . ima dete treba joj para.

Pa ona je neka vajna pevaljka, kakvih ima nije ni najgora, mnogi balave na njen izgled, pritom je i pre ovoga bila popularna i poznata. Misliš da ne može da obezbedi detetu pristojan život sa nekoliko tezgica mesečno u folkoteci kod gazda Mike u Cirihu? Ja mislim da itekako može. A i koliko znam ni žena koja ju je usvojila nije baš sirotonja, naprotiv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Samo da se osvrnem na ovo... Ako neko kaže za sebe da je Srbin on je Srbin...
Ako neko ne osjeća pripadnost srpskom narodu, ideji i tradiciji onda on nije Srbin... Nema drugog kriterijuma da ovoga...
Ono što sam ja primjetio, a možda griješim, ni Firči ni Maca se ne smatraju Srbima, što ih naravno ne čini ni muslimanima ni ustašama....

Znaci ako ja kazem za sebe da sam Francuz onda sam Francuz?

U principu, ja bih od svih osoba imala najmanje problema s tom logikom posto me bas zabole ko je sta, stvarno nemam te komplekse da gledam ko je kome baba i deda bio i gdje se ko borio prije sto godina, ne interesuje me. Medjutim, ono sto je iritantno je sto, kao sto rekoh, ovjde postoje dvostruki arsini; cas si srbin kad se osjecas ko srbin, cas si srbin samo ako ti je porijeklo srpsko ..

I kako smo/ste zakljucili da Maca npr nije Srbin, zato sto se ne bavi politikom na farmi, zato sto se nije prisjetio boga u kljucnim trenucima kao sto je izlazak u arenu (kao sto je mina npr to uradila noc prije, a poslije toga je vise niko nije vidio da njeguje svoju pravoslavnu vjeru) ili zato sto je covjek mozda-sigurno neopterecen tim stvarima kao npr ko je ko i kakvog je porijekla?
Igrom slucaja, ja njega licno znam i stojim iza svega ovog sto sam rekla. Ako ga to cini nesrbinom onda stvarno nemam komentar.

@sandra, tvoja mrznja je dokaz da su ti argumenti apsolutno nemjerodavni, bar na ovoj temi tako da nemam sta drugo da ti kazem.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Е јуче је на РТЦГ, овај, не ћирилицом,... Јуче је на Дукљанској RTCG била емисија посвећена Фарми и дешавањима у суседној им држави Србији... Ти Дукљани немају о чему да причају, него о Србији и дешавањима У НАС Smile Нека се више терају у ку!ац, нека се сакрију у пећине заједно са својом "Crnogorskom Pravoslavnom Crkvom", имају они мало више проблема па нека се брину о њима, лако ћемо ми...

Него... Тема је била "Вулгарност и Национализам коју преноси СРПСКА телевизија"!!!!??? Smile
ЧУШ молим те! Те су срали како код нас морају да се укину неке телевизије, па су дошли до закључка да сви у Црној Гори гледају фарму зато што су затровани нашим емисијама! Smile Smile Smile
Кажу "Срби нас мрзе!" - Ја лично њих не мрзим, мене само боли ку!ац...
Један лик је рекао: "Прошле недеље је испао један учесник Фарме, и имао је само 2% гласова публике... Па у тих 2% стане наша држава!" Smile
Ја скидам капу свим Србима који живе тамо са оним јајарама...

ne podnosim ih. eto. ja sam nacionalista do srzi . obesite me na sred Mileticevog trga.

Smile Smile

Бити националиста нема никакве везе са врстом владавине или симболом... Без национализма човек је ништа, фантом, пука теорија, кула у облацима,... Са национализмом човек је све!
Ево и мене бесите!
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 14:46:06 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
o tome pojma nemam kakav je ciji finansijski status.
moze da zaradi ali dugo nije bila u zizi javnosti treba joj reklama za ponovni pocetak.
da se o njoj prica da bi bila pozivana da radi .

ces... svako ima svoje argumente. ja mislim da nasa istorija sa turcima duga stotinama godina ima mnogo vece znacenje nego da sada nabrajam svoje argumente.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
sandra, ja smatram da je svaki covjek za sebe i nikad ne bih gledala pripadnika nekog naroda ili vjere kroz kolektivne predrasude i osobine koje im se pripisuju .. niti mrzim bilo koga, niti prezirem; prema nekima imam predrasude koje se potvrde ili pobiju, ali to je sve individualno. no kao sto rekoh, svakom svoje.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Citat
Znaci ako ja kazem za sebe da sam Francuz onda sam Francuz?

Banalizacijom stvari svaka diskusija je uzaludna... Rekao sam kratko i mislim poprilično jasno... Pametnome dosta...

To što tebi nije bitno prijeklo i nacija je potpuno irelevantno za ovu priču, kao i nekome kome je to btino.

I ako je nekome bitno i stalo do svoje nacije ne znači da je "opterećen time". Ako se on smatra Srbinom onda ok, njegov izbor, ali mi takav utisak ne odaje... Nije stvar u nekim pojedinačnim potezima na farmi, da li se moli ili nešto slično. Barem je on u zadnje 3 godine konstantno na TV-u i na osnovu njegovog ponašanja imam takav utisak...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
... ovaj... malo ste pobrkali loncice, serpe i poklopcice... ovde se poodavno polemisalo kome "pripada" firci Smile jos pre nego sto se smarac setio ustaskog oficira/ratnog zlocinca/krvolocnog manijaka i sadiste Smile

Jedno mi nikada nece biti jasno, a to je pljuvacina zato sto je neko iz HR, BiH, SLO, CG itd itd itd da ne nabrajam dalje... cinjenica jeste da po nasim rijaliti programima ima svega i svacega, kao i to da nasi ne bi mogli ni da provire kod nekih tamo, kao i to da pamtimo sve sto nam je ucinjeno, odnosno ne dozvoljavamo da se to zaboravi... ali sta je, tu je... ipak, zbog sacice losih primeraka nije pozeljno sve strpati u isti kos.

Zao mi je, bez obzira sto nemam nikakvo misljenje niti mi je favorit, sto je u ovolikoj meri osuta paljba po Mini. Koliko ja procitah, njeni bioloski roditelji nisu mogli da se staraju o njoj, pa ju je iz tog razloga usvojila zena koju naziva majka Duda, odnosno Djusova rodjena tetka. Zar to nije primer ljudskosti? Malo je onih koji bi se usudili da usvoje tudju decu, posebno ukoliko se radi romima. Zeni skidam kapu, jer ko zna sta bi se desilo sa tom tada malom devojcicom da se nije odlucila na takav korak. Posmatrajuci desavanja na farmi, najmanje prekora treba izneti na Minin racun, devojka se ubi od posla... a jedina joj je zamerka sto se druzi sa milosem, odnosno sto nije potpala pod uticaj stala kluba (ili kako im se zove klub). Od samom pocetka je, rekla bih, iskrena... samim tim sto svakome odbrusi sta ima direktno u lice bez uvijanja, sto se za ostale ne bi bas moglo reci.

a ti se, dragi Shaka Zuluf... malo spusti na zemlju, pa istovremeno malo stopiraj i svoje svadjalacke nagone, da ne bih zaboravila na damske manire, te ti u skladu sa tim uputila depesu kome da kazes da je milosev glasac, ili bilo ciji... Smile mrzi me, a i nisi toliko bitan da bih se zbog tebe potrudila i pronasla clanak u kome se oglasava "pokojna bivsa supruga" izrazavajuci svoje zgrazavanje bez obzira sto je bivsa... i time ti dokazala da si u zabludi, a mozda i ja sama ukoliko je neki bolesnik izmislio pricu i "oziveo" pokojnu bivsu zenu Smile... mada cisto sumnjam da bi neko toliku i takvu laz smeo da objavi. O tome da ju je ostavio kada joj je otkriven rak, sam ja pisala na ovoj temi jos pre Marije Terezije  Smile ... tako da nisi otkrio toplu vodu. Dakle, u clanku se uopste  ne radi o 30-tak godina mladjoj zeni... inace, bolje i sisata nego ravna kao daska, zasto li te to toliko pogadja da mi je znati Smile
i za kraj: volim i ja tebe Smile

Kada smo vec kod nevaznih prica za samu Farmu, ajde i ja da malo tracarim.  Smile

Najjaca (istinita) prica je ta kako je Miloseva bivsa zena skontala da je on vara. Kod njega na more, u kucu je dosla na letovanje Lepa Brena sa ne znam kojim od dece, znam da je bilo malo dete, jos u kolevci. I kako je gdja Fahreta krenula na more tehnoloski dobro opremljena, ponela je one voki-tokije/zvucnike sa cuvanje dece na daljinu. Stavila je dete u sobu, aktivirala prislusni uredjaj i otisla da pije kafu sa Milosevom zenom.

Matori "genije" je trazio najsigurnije mesto da se cuje sa ljubavnicom i usao je u sobu gde je bila beba, verovatno da moze da kaze da se igra i prica sa bebom ako neko nepozvan bane. Ostatak vec pogadjate, uzeo je mobilni, poceo da prica sa ljubavnicom a Brena i njegova zena su sve vreme imale live prenos. Tako je doslo do njihovog razlaza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
oni se na farmi zevzece, odmaraju i pride zaradjuju... van farme se ljudi dzaraju jer bi i onako totalno bzvz bilo da se jedared svi oni i svi mi slozimo... mante se ljudi pljuvacine i podbadanja... znam da ovo nije tema za tako nesto i da cu uleteti kao moderator u off... ali me vise brine, upravo procitah, to sto su se dve barze otkacile zbog nevremena i udarile u pancevac, usled cega je otpalo nekoliko blokova sa stuba... mislim... Smiley 1
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 14:50:58 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Ceraniceva do pobede  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 378 379 381 382 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 18:33:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.