Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 20:45:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 377 378 380 381 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 928637 puta)
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung , dobio od MTS-a
I koga realno za sve te gluposti zabole na temi Farma, koja je sou program?

Coolrunneru, da bi se borio sa Milosem i Milosevcima, moras znati sve: od imena svih zlotvora od 14. veka naovamo, preko tehnika hladnog ratovanja, do izracunavanja udela svakoga od ucesnika u zajednickom zivotu u procentima, tacnost na dve decimale  Smile Smile Smile

Mozda bi Miloseva zena da je ziva imala sta reci o tome kakav je otac, ali posto je ljudina ostavila kad je obolela od raka, na nesrecu ne moze.

Zena je ziva... dala je intervju u kome je navela da je zabrinuta za njegovo zdravlje Smile em ne znas ko je Ljubo Milos, em ne znas da je ex g-dja ziva c c c sedi kec ko vrata Smile Smile

E ovo je primer razmisljanja tipicnog Milosevog glasaca, bez mnogo muke, sto mi je servirano to gutam  Smile
Ovako:
Miloseva zena koja je majka njegova dva sina je umrla od raka, a veliki covek ju je ostavio u vreme kada je saznala da je bolesna. Zena ciju si izjavu citirala je njegova druga zena, 25+ godina mladja, sisata konobarica neznatno lepsa od Milosa, za koju je on sam na Farmi rekao da ga nikada nece ostaviti jer nema para ni za autobusku kartu da ode.

Nemoj da sednes, ustani, nadam se da si barem lepa  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
A da Miloš vam je to rekao,znači,Miloš je dotke došao da je slagao koje je nacionalnosti firči,i optužio čoveka da je ustaško koljač,a on slovak,veze sa vezom nema. Smile Smile Smile

Stvarno ste pogubili kompas. Smile

S obzirom da je Slovacka bila klerofasistcka tvorevina u Drugom Svetskom Ratu,poput NDH i da su 77% jevreja u svojoj zemlji  zbrisali i da su aktivno ucestvovali sa 45000 vojnika,nije bas da nemaju nikakve veze sa ustaskim koljacima. Smile

Ja sam iz istorije imao keca,a ovde covek svasta moze da nauci!!
Bravo Pink,Bravo za Farmu!! Smile Smile Smile Smile

tagu,farma je odlicna Smile
jedino sto je vise super od farme su komentari na bureku na temi farma  Smile
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3101
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S2

Coolrunneru, da bi se borio sa Milosem i Milosevcima, moras znati sve: od imena svih zlotvora od 14. veka naovamo, preko tehnika hladnog ratovanja, do izracunavanja udela svakoga od ucesnika u zajednickom zivotu u procentima, tacnost na dve decimale  Smile Smile Smile

Mozda bi Miloseva zena da je ziva imala sta reci o tome kakav je otac, ali posto je ljudina ostavila kad je obolela od raka, na nesrecu ne moze.

Zena je ziva... dala je intervju u kome je navela da je zabrinuta za njegovo zdravlje Smile em ne znas ko je Ljubo Milos, em ne znas da je ex g-dja ziva c c c sedi kec ko vrata Smile Smile

E ovo je primer razmisljanja tipicnog Milosevog glasaca, bez mnogo muke, sto mi je servirano to gutam  Smile
Ovako:
Miloseva zena koja je majka njegova dva sina je umrla od raka, a veliki covek ju je ostavio u vreme kada je saznala da je bolesna. Zena ciju si izjavu citirala je njegova druga zena, 25+ godina mladja, sisata konobarica neznatno lepsa od Milosa, za koju je on sam na Farmi rekao da ga nikada nece ostaviti jer nema para ni za autobusku kartu da ode.

Nemoj da sednes, ustani, nadam se da si barem lepa  Smile

Ovo je DOBAR post!!! Smile Smile

A da Miloš vam je to rekao,znači,Miloš je dotke došao da je slagao koje je nacionalnosti firči,i optužio čoveka da je ustaško koljač,a on slovak,veze sa vezom nema. Smile Smile Smile

Stvarno ste pogubili kompas. Smile

S obzirom da je Slovacka bila klerofasistcka tvorevina u Drugom Svetskom Ratu,poput NDH i da su 77% jevreja u svojoj zemlji  zbrisali i da su aktivno ucestvovali sa 45000 vojnika,nije bas da nemaju nikakve veze sa ustaskim koljacima. Smile

Ja sam iz istorije imao keca,a ovde covek svasta moze da nauci!!
Bravo Pink,Bravo za Farmu!! Smile Smile Smile Smile

tagu,farma je odlicna Smile
jedino sto je vise super od farme su komentari na bureku na temi farma  Smile

tagu,kralju! Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 14:08:37 od horori »
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart

koji si ti car. Smile Smile Smile
samo ja ovde na forumu joh nisam video da ima miloshevaca, ali feceista svakako jesam. Smile
ponovo kazem ako neko treba da pobedi neka to bude mina. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
@ ces ne mislim , ako si mislila na moj post, da je dragana marinkovic maca musliman zato sto zivi u sarajevu nego da je poprimio muslimanske odlike ponasanja ...

podmukao je na mudzahedinski nacin  Smile

leon do pobede  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
... ovaj... malo ste pobrkali loncice, serpe i poklopcice... ovde se poodavno polemisalo kome "pripada" firci Smile jos pre nego sto se smarac setio ustaskog oficira/ratnog zlocinca/krvolocnog manijaka i sadiste Smile

Jedno mi nikada nece biti jasno, a to je pljuvacina zato sto je neko iz HR, BiH, SLO, CG itd itd itd da ne nabrajam dalje... cinjenica jeste da po nasim rijaliti programima ima svega i svacega, kao i to da nasi ne bi mogli ni da provire kod nekih tamo, kao i to da pamtimo sve sto nam je ucinjeno, odnosno ne dozvoljavamo da se to zaboravi... ali sta je, tu je... ipak, zbog sacice losih primeraka nije pozeljno sve strpati u isti kos.

Zao mi je, bez obzira sto nemam nikakvo misljenje niti mi je favorit, sto je u ovolikoj meri osuta paljba po Mini. Koliko ja procitah, njeni bioloski roditelji nisu mogli da se staraju o njoj, pa ju je iz tog razloga usvojila zena koju naziva majka Duda, odnosno Djusova rodjena tetka. Zar to nije primer ljudskosti? Malo je onih koji bi se usudili da usvoje tudju decu, posebno ukoliko se radi romima. Zeni skidam kapu, jer ko zna sta bi se desilo sa tom tada malom devojcicom da se nije odlucila na takav korak. Posmatrajuci desavanja na farmi, najmanje prekora treba izneti na Minin racun, devojka se ubi od posla... a jedina joj je zamerka sto se druzi sa milosem, odnosno sto nije potpala pod uticaj stala kluba (ili kako im se zove klub). Od samom pocetka je, rekla bih, iskrena... samim tim sto svakome odbrusi sta ima direktno u lice bez uvijanja, sto se za ostale ne bi bas moglo reci.

a ti se, dragi Shaka Zuluf... malo spusti na zemlju, pa istovremeno malo stopiraj i svoje svadjalacke nagone, da ne bih zaboravila na damske manire, te ti u skladu sa tim uputila depesu kome da kazes da je milosev glasac, ili bilo ciji... Smile mrzi me, a i nisi toliko bitan da bih se zbog tebe potrudila i pronasla clanak u kome se oglasava "pokojna bivsa supruga" izrazavajuci svoje zgrazavanje bez obzira sto je bivsa... i time ti dokazala da si u zabludi, a mozda i ja sama ukoliko je neki bolesnik izmislio pricu i "oziveo" pokojnu bivsu zenu Smile... mada cisto sumnjam da bi neko toliku i takvu laz smeo da objavi. O tome da ju je ostavio kada joj je otkriven rak, sam ja pisala na ovoj temi jos pre Marije Terezije  Smile ... tako da nisi otkrio toplu vodu. Dakle, u clanku se uopste  ne radi o 30-tak godina mladjoj zeni... inace, bolje i sisata nego ravna kao daska, zasto li te to toliko pogadja da mi je znati Smile
i za kraj: volim i ja tebe Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 14:19:50 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
25 godina mladja,extremno ruzna i odbojna konobarica iz nekog sela koja mora da se taslachi sa onim govedom jer nema para ni za kartu a sada zivi lagodno. Nazalosto ni nisu tako dobro izucili svojeu kucane kao Milos njih,koji garant ima celu literaturu tamo o svakome koju je izucavao pre nego sto je usao tamo da bi mogao da ih gadja svojim otrovnim strelicama. Crkotina opsednuta pobedom i nicim vise,samo to mu je i ostalo kad mu se ni ne dize verovatno vise a i kako bi na ono deblo seljacko koje,navodno,spava pored njega svaku noc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
istina; bivsa zena milosa bojanica je ziva. jeste ostavio je dok je bila bolesna. i jeste sad mu je zena sisata branka. i naravno da je bolje da je sisata nego ravna  Smile

mina je do sada ispala jos najbolja tamo. e sad to sto je sa milosem u koaliciji je cist racun. to je moje misljenje.
koliko puta smo culi milosa kako javno govori mini da ce njegovi glasaci glasati za nju. time je poslao poruku svojima.
mislim da ce mina zbog ovoga ostati do kraja jer zeni trebaju pare.
koliko sam obavestena , a jesam  Smile, sav novac je potrosila na cd svog dragog muza koji je brze bolje u spot pozvao klinku sa kojom se dopisuje na FB  Smile
vratila se kod mame dude . znaci pukao brak a novca nigde  Smile
razumem je . ima dete treba joj para.
a verovatno je ponosna i nece od degenerika da trazi da joj se vrati ulozeno. i to podrzavam  Smile

milos je teski smarac. sta ce jos da smisli da mi je znati ? racuna procentualno koliko je radio ? sta ce mu to ? vec ima svoju armiju glasaca koji su uz njega bez obzira na sve .

firCETu mogu da zamerim sve od kosovskog boja do srpske zastave .... Smile
mrzim sto mi je sugradjanin a opet mozda ga sretnem negde pa mu kazem kako je simpatican i da mu opstim sa uvazenom gospodjom majkom  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
@ ces ne mislim , ako si mislila na moj post, da je dragana marinkovic maca musliman zato sto zivi u sarajevu nego da je poprimio muslimanske odlike ponasanja ...

podmukao je na mudzahedinski nacin  Smile

leon do pobede  Smile

podmukao je na mudzahedinski nacin?

ako je to argument .. sta da ti kazem.

osim toga, stvarno mi pojedinci ovdje nisu jasni; toliko ste se ufatili tog fircija da se bukvalno analizira svaki njegov treptaj oka, do te mjere da se iz recenica izvlace neki filozofski zakljucci, samo da bi se dokazalo koliko on nije srbin (kao da je to bitno uopste za ovaj show).
a s druge strane, imamo tog sjajnog milosa koji je veliki srbin iako se isprosipao na sopstvenoj slavi, koji se dici svojim muslimanima i hrvatima fanovima (procentualno 80%) .. da se to desilo firciju slovaku ili maci muslimanu (  Smile ), ovdje bi bilo ratno stanje, da ne pricam koje vrste.

odakle tolika doza selektivnosti .. ne znam  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Citat
да те нема- требало би те измислити... Smile Smile

e bas ti hvala, srce si.

inace, logika oko toga ko je ko je zadivljujuca.
nije dovoljno sto je covjek rodjen u srbiji, zivi citav zivot u srbiji, ima srbijansko drzavljanstvo i govori srpskim jezikom, on opet nije srbin jer je porijeklom slovak.  Smile

kao sto vec neko rece, onda ni mina nije srpkinja sve da se pet puta krstila i preimenovala jer je porijeklom siptarka  Smile

eto i dragan marinkovic je u dusi musliman, zato sto zivi u sarajevu pretpostavljam  Smile
kod njega opet, nije vazno sto je porijeklom srbin, bitno je sta je u dusi  Smile

kao sto rekoh, logika par excellence; imamo tri razlicita slucaja na koje se primjenjuju tri razlicita kriterija, u zavisnosti od toga ko je kome favorit.

Samo da se osvrnem na ovo... Ako neko kaže za sebe da je Srbin on je Srbin...
Ako neko ne osjeća pripadnost srpskom narodu, ideji i tradiciji onda on nije Srbin... Nema drugog kriterijuma da ovoga...
Ono što sam ja primjetio, a možda griješim, ni Firči ni Maca se ne smatraju Srbima, što ih naravno ne čini ni muslimanima ni ustašama....

Al na stranu sve... Svađati se ko je manji pajser od ove dvojice (ili svih na farmi) je, po meni, nebuloza...

Najbolje bi bilo kad bi im po završetku farme rekli: Vi ste najgori mogući ološ i šljam i niko od vas ne zaslužuje da dobije ovu novčanu nagradu i zato je niko neće dobiti. Aj sad svi fino i kulturno MRŠ!
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 377 378 380 381 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 20:45:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.