Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:23:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 341 342 344 345 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 931246 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
gledajuci realno nismo ni mi ovde mnogo bolji od ovih slepaca na farmi. njih stite pravila farme (citaj:tuzbe od par desetina hiljada evra) a nas internet, da nije jednog i drugog poklali bi se odavno oni tamo a i mi ovde  Smile Smile Smile
veruj mi da ne bi. ja naprimer diletanta i mladenaisakovica iako imamo potpuno razlichita mishljenja potpuno uvazavam i cenim! pozdrav za njih dvojicu! Smile Smile

@shaka zuluf - ima josh al' trazio si jedan pa eto. moze i ono kad su ga nabedili da je psovao cigane, pa je gazmen
ubedjivao raku da mu je milosh psovao majku toko razgovora sa djusom, shto je chista laz. Smile
ili kad je rekao da je ovaj govnar poznat samo kao bivshi muz marine perazic, zashta se chak i izvinio,
a to je posle korishceno kako mu ovaj prozivao porodicu. veruj mi raspravljao bi ja sa tobom josh do ujutru
al' moram uskoro na kuntanje. Smile
al' baner nisi stavio a dogovor je dogovor. Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 01:11:06 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Jeste, spominjao je Marinu i decu pa se izvinio. To naravno nije prozivka, jel? A onda mu je opet pre 2 dana spominjao Marinu, iako je kada se izvinjavao rekao da nema pravo da spominje niciju bivsu zenu...Al za doslednost, ko mari ;-)

Jel rekao Zorici da ce u ponedeljak izneti na videli sav njen prljav ves?
Jel se tog istog ponedeljka zakleo u uzivo prenosu da nikakav prljav ves, osim onoga sa Farme, o njoj nema?
Jel 3 sata posle toga Mini rekao: "seko, da sam rekao sve sto znam ne bi od sramote smela sa farme izaci. Ne mogu ti sad pricati, kad budemo na brodu pricacu ti..." al za doslednost, ko mari

Cigane jeste pomenuo u omalovazavajucem kontekstu... Al za doslednost, ko mari

IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
to za zoricu si upravu. to ne sporim. Smile
za cigane nisi. izjavio je neshto tipa da farma podseca na karton city. to je sve.
a gazmen posle njemu kaze: "gori si nego cigani". shta je gora uvreda za cigane? Smile
setio sam se i situacije kada je fece prichao klanu kako milosh kupuje gazmena za shtapic tako shto mu
je nudio 200g kafe. naravno i ovo je bila laz, jer mu je ovaj samo rekao da ce se uvrediti ako mu gazmen da
shtapic (shto naravno nije normalno).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Ova „Farma“ je ludnica

Jeste li zadovoljni time što ste toliko izdržali na farmi?
- Prezadovoljan sam jer ja tamo nisam otišao zbog para nego zbog nekih drugih razloga… Desio mi se razvod, pripremao sam CD, bio sam premoren, iscrpljen i trebalo mi je tako nešto. U stvari, ja sam to zamišljao da odem tamo da radim na čistom vazduhu, ali to je u stvari bila ludnica, nisam mogao da pretpostavim šta me tamo čeka. Ali dobro, dobio sam neka iskustva, nešto sam naučio.

Da li ste imali neku taktiku za pobedu?
- Ljudi su mogli da me upoznaju onakvog kakav sam. Ja sam takav i nisam se folirao. Kako je to sve prikazano na televiziji, to sad tek sabiram utiske i šta se pisalo po novinama. U globalu sam dobro prošao. Meni nije bio cilj da pobedim, ima tamo jačih od mene, aždaja koje su zbog para spremne na sve.

Kako je došlo do onakvog odnosa sa Bojanićem?
- Miloš je taktičar i došao je da igra igru zbog novca, ali ta igra u kojoj on provocira ne prolazi kod mene. Nije me razočarao jer sam ga pročitao, za razliku od nekih drugih koji su me razočarali. Izvinio sam se publici jer nisam mogao da budem ravnodušan kada me je isprovocirao. Ja i dalje stojim iza toga da je on opsovao majku Đusu, ali ajde dokaži… Jesmo preterali, ali to je kulminacija kada ti pukne film.

Ipak ste se pomirili?
- Na kraju sam se pomirio s Milošem, prešao sam preko svega jer sam video da su i drugi počeli tako da se ponašaju, počev od Zorice, koja mu je prva prišla i počela da mu se šlihta i da bude dobra s njim jer je predosetila da će on biti gazda. Tako to tamo funkcioniše. To je sve igra i kada prođe malo vremena, svi ćemo jedan drugom da oprostimo. Tamo su ipak tragični uslovi, isti likovi svakog dana i nemoguće je da se ne dešavaju sukobi.

Šta je vama bilo najteže kada su u pitanju poslovi na farmi?
- Generalno, nisam mogao da se bakćem oko seoskih poslova i to su radili Raka i Miloš, tako da nisam išao da muzem krave i koze, a uglavnom sam se bavio psima i fizikalijom. Bitno je da nisam samo spavao tamo, to nije istina.

U okviru zadatka posvećenog Titu zakleli ste se da ćete ponovo da se oženite s Anabelom.
- To je bila Rakina šala i meni se dopalo kako je on to smislio.

Jeste li očekivali da vas bivša supruga sačeka po izlasku iz farme?
- Nisam očekivao da me Anabela sačeka u studiju jer se ništa emotivno ne dešava među nama. Ona mi je pružila podršku kada je došla na farmu. Tada je probudila u meni neke stvari u vezi s decom, ostavila mi je tada i sliku deteta.

Kako Blic navodi Gagi je prvi dan “na slobodi” proveo šetajući gradom sa ćerkama Lunom i Ninom, te družeći se sa prijateljima i naveo da su njegovi favoriti za pobedu su Mina i Firči.

Izvor : Blic

Zorica je prava zmija!

Zašto si slagao da je Miloš opsovao majku Đusu?
- Te večeri smo malo popili i ja sam ubeđen da je Miloš opsovao majku Đusu. Posle odlaska Đusa na „Farmi” je velika tuga. On je nepravedno izbačen. Ja sam pristao da idem na „Farmu” da bih se rasteretio i radio, a ne da budem pospanko, kako me je publika na pijaci nazvala. Poslednjih dana bilo je tragično, ni sa kim nisam pričao! Svi moji prijatelji su otišli, pa mi je jedino Miloš prijao bez obzira na sve što se desilo.

„U spoljnom svetu” saznao si da ti se bivša supruga udaje za Mladena Radulovića. Anabela je izjavila da te neće zvati na venčanje.
- Ako budem pozvan na svadbu, razmisliću da li ću ići! Ipak, neko treba da čuva našu decu. Mladena ne poznajem i nemam nikakvo mišljenje o njemu.

Kako si se osećao kad te je Anabela posetila na „Farmi”? Rekao si da želiš da se pomiriš s njom.
- Nisam očekivao da će ikad doći tamo. Iako me je „presekla” svojim dolaskom, imao sam potrebu da je vidim i da čujem kako su deca. Iskreno, sada ne razmišljam o našem pomirenju.

Video sam kako se Milena i Maja „kolju” oko kupanja na „Farmi”, što nije emitovano! To je početak, tamo će biti opasna „koljaža”! Zorica je najopasnija, prava je zmija, najmanje radi, spava po ceo dan, komanduje i svima izigrava mamu! Osim nje, najveći foliranti su Maca i Maja, koji poslednjih dana „kao nešto rade”. Maca pred kamerama šeta pse, a meni ostavlja da čistim izmet! Svi se guraju pred kamerama, a ja pred kamerom imam tremu i ne mogu da pričam. Milena i Nemanja su se promenili, sad imaju taktiku. Nisam ja rastao na drvetu da ne znam o čemu se tu radi. Nemanja se prijavio da bude sluga da bi se oprao kod publike. Ali, ne može ni Dunav da ga opere! Ja se nijednog trenutka nisam folirao, izašao sam odatle čiste savesti.

Izvor : Press
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 01:31:10 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39841
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Sinoc uspavao klinca, uzeo plazmu i seo da gledam TV.... saltajuci naletim na pink i onu grandovu emisiju narod pita... aj reko bas da vidim i to... gosti gagi, topalko, onaj novinar sasa i isidora  Smile

u jednom momentu popovic pita gagija od kad postoji grupa funky G a ovaj kaze: od `94 pa do sad, znaci 13 godina

isidora... place zena od smeha...

a meni zapala plazma u grlu, jedva sam je istero....

edit: opasno je gledati pink..... sinoc sam... i nikad vise

« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 08:30:43 od klody »
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

u jednom momentu popovic pita gagija od kad postoji grupa funky G a ovaj kaze: od `94 pa do sad, znaci 13 godina

ovo sam i ja videla Smile nisam pratila sve i sad mi je zao. navodno je na pocetku rekao kako treba da se nadje sa Djusom i da je pogledao na "jutubu" i ustanovio da milos nije psovao majku Djusu... a onda je nakon izvesnog vremena tvrdio da je cuo Smile i objasnjenje zasto fircija zovu firer mu je bilo prva liga Smile jos ga se popovic pitao "znas li ko je firer"... da li je istina da je u jednom momentu gagi rekao da ce da napusti studio?
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
nisam videla da je pretio svojim odlaskom  Smile

jaka mu je izjava kako ima tremu pred kamerama ...a koliko godina je pred kamerama ?
sramota ga lepo da kaze:" glup sam" Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
nisam bas u toku, ali mislim da ce moj ex favorit Smile da imenuje milosa kao slugu (bez obzira sto mu je gagi rekao da to ne radi), a maja ce se sama prijavati jer je na taj nacin sigurna jos jednu nedelju Smile ukoliko ipak milosa zanerami, to mogu biti ili nemanja, ili raka... jer macu i onog malog dvolicnog ne verujem da ce dirati... mada... nema maja herca da se sama prijavi, jer je rekla da ce to uciniti i prosli put, ali je precutala.

kako li ce proci na pijaci? Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
na pijaci ce ga kamenovati  Smile

pa pazi, oblachak, nemam nista protiv drugih naroda i narodnosti sve dok neko ne dira moju . on se poneo prilicno glupo za zastavu, za himnu...imao je nekoliko izjava za srbiju .
meni je to krajnje odvratno.
ne volim da mi neko kenja po srbiji ...bolje da me u oko ubo  Smile
ovo ce biti najkrvolocnija poseta pijaci,pazi sta ti kazem  Smile

a sto se tice gore pomenute zorice ..ne mogu da verujem kolika je to zmija. ona pocela da prica sa milosem Smile
tacno se vidi sada da svi igraju jednu te istu igru.
svi su ljigavci.
ocekujem pomirenje fircija i milosa. i to ce biti. nista manje taj masnoglavi nije ljigav od milosa  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
slazem se... nemam nista protiv dok neko ne krene da mi zapisava avliju... a on je zaista imao izlete u vidu pljuckanja... i sad je kao maMgup Smile mislim da ga nece kamenovati na pijaci, vec ce ga farmeri kamenovati kada opet dodje praznih ruku Smile tezak folirant i ljiga.

postali su prilicno dosadni... sve im se svodi na lazne osmehe, ogovaranja i smestanja... cak vise nije ni smesno. ono sa prasetom je samo ludaku simpaticno, a tri ludaka se nasla + maja kupacica prasica... pustiti prljavu zivotinju u jedva (koliko, toliko) cistu prostoriju gde se spava moze da uradi samo debil pileceg mozga... da su bili pametni pa da prase uvaljaju u njihove posteljine, pa da vide kako to izgleda.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 341 342 344 345 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:23:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.