Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 01:05:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 933061 puta)
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Bilo bi lepo da Gagi ispadne,da se covek pripremi za Anabelinu svadbu mozda odluci da joj bude kum, kod njega je sve moguce  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
vrhunski  Smile Smile Smile

link
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
A šta kao nije "ćora",četvorooki kermit. Smile

Taj Popović je jedna od većih ljiga,gledam kako priča da nema veze sa farmom,a ima emisiju koja je direktno vezana za farmu,i zna tačan broj glasova ko je koliko imao,i treba da mu poverujemo da on nema veze sa farmom. Smile

Farma je obična propagandna emisija Granda,reanimacija posrnulih pevačica i pevača.. Smile

Ma jeste cora,ali mu je ipak gazda Smile
Bas me zanima ako je to cuo o sebi kad je ovaj rekao kako ce da reaguje Smile
Evo ga mozdani u duelu Smile Smile Smile
E,to je još jedna čudna stvar,on njima jeste gazda,ali ovo je nešto drugo,šta Popović izigrava u toj celoj kombinaciji,još on kaže-Mi smo njih poslali,ja sam im dao instrukcije kako da se ponašaju",koga bre on šalje,kako se onda ulazi na farmu,on onda ima uticaj na uzbor učesnika,zato kažem da tu nešto nisu čista posla. Smile

Ćora je mnogo mutan. Smile

A ova Mina je pod neverovantim uticajem Miloša,ona bre ladno pljuje ukućane koji nemaju veze sa njom,i sve Miloševe reči ponavlja,ogovara po ceo dan,mnogo je bre žalosna,izgubila se,otrovao je zlotvor. Smile I posle pričamo kao o klanovima,i kao Firči na nekoga utiče,kako bre Firči može da utiče na Macu,Raku,Zoricu,to je nemoguće,samo Miloš pravi klanove i utiče na učesnike i to na ovakve retardirane slučajeve koji ne provaljuju ko je on,kao što je Mina Dragana i nesretni moždani,koji ne zna gde bije. Smile

« Poslednja izmena: 29. Maj 2010, 00:49:48 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11214
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Flock 2.5.5
mob
Samsung Galaxy S10
Ej ljudi, sličan se sličnom raduje, stara poslovica. Nije se džaba Mina slizala baš sa Milošem!
Jedino me Dragana čudi, ja još uvek verujem da je mnogo bolja od ta 2 gmaza  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
vrhunski Smile Smile Smile

link

Do suza me je ovo nasmejalo svaka cast  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Ej ljudi, sličan se sličnom raduje, stara poslovica. Nije se džaba Mina slizala baš sa Milošem!
Jedino me Dragana čudi, ja još uvek verujem da je mnogo bolja od ta 2 gmaza  Smile
Meni se čini da nije ništa bolja,ista je to priča. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ма Газмет је победио! Smile Најјачи је био када је сазвао састанак са женама (када је био газда) да се договоре ко ће шта да ради, и Газмет проговара! Smile "Ја вас све поштујем! Поштујем Милену, поштујем ВИ (и погледом показује на Зорицу) Smile РЕТАРД!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Majka Milene Ćeranić: Nemanja je kompleksaš!

Vesna Ćeranić, majka Milene Ćeranić, poručuje da nije iznenađena novom svađom njene ćerke i Nemanje Stevanovića. Folker je na „Farmi” poludeo saznavši da je njegova devojka šetala gola na nudističkoj plaži kad je imala sedam godina!

Vikao je na Milenu tvrdeći da mu ruši ugled, sramoti ga i pravi budalu od njega.

Nemanja je pun kompleksa šta će reći mama, tata, novinari, rođaci… Moje dete je opušteno. Pa šta ako je bila na nudističkoj plaži?! Bili smo i ja i muž, šta je tu nenormalno?! Zar treba da mu se ispoveda šta je radila od vrtića?! Te stvari nisu tabu u našoj kući, mi nismo fini kao Stevanovići. Ja sam jako nevaspitana osoba – kaže za Press Vesna Ćeranić, i dodaje da više ne glasa za ćerku jer želi da napusti „Farmu”.

Izvor: Press

Farmeri se smorili jer plaše se kazni?

Posle intervencije RRA farmeri se smirili i na imanju u Lisoviću sada vlada prava penzionerska atmosfera

Zadruga im je naredila da pripaze na svoj rečnik i ponašanje, a oni su se totalno povukli. Tamo sada, najblaže rečeno, vlada prava penzionerska atmosfera.

Trude se da budu fini jedni prema drugima, a u tome prednjače Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović. Nema više psovki, vređanja, fizičkih napada… I treba tako da bude. Ali nema ni dinamike, zezanja, zanimljivih rasprava…

Pre dve večeri organizatori su im pustili da gledaju odlomke iz predstave koju su igrali za Dan mladosti i zadatka u kojem su imitirali jedni druge. Nakrcali su se u sobu, buljili u TV i samo su im još kokice falile.

Ovakvo ponašanje i ne treba da čudi, jer su u pitanju njihovi honorari. Ukoliko zabrljaju ponovo, biće žestoko udareni po džepu. Ipak, moraće da se trgnu što pre, kako ne bi ugrozili rejting rijalitija.

Izvor: Vesti Online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Ova Farma se može smatrati završenom nakon one dve večeri - izbacivanja Djusa i žurke narednog dana sa Macom u glavnoj ulozi... sve što se i što će se dešavati nakon toga je samo odradjivanje dnevnica za "Farmere" i trošenje vremena gledalaca koji provode vreme uz TV gledajući to... Biiiiiiipp  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 01:05:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.