Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 15:52:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 933602 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
a zamisli tek kada ukapira da ju je u jaslicama neki Nikolica cupao za kosu i krao slatkise, a ona mu to dopustila Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mda, decko je izretardiran, ko da ona nije imala zivota prije njega  Smile

pritom, nemanja je juce, poslije te rasprave, kad je ona izasla iz sobe, pricao s kamerama  Smile

kao 'vi procjenite ko je tu lud' i sve gleda u kameru  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
dobro je rekao...cirkus najveci ....

oblachak  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sandra Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile

nije mi jasno iz kog razloga "napumpava" obraze i zadrzava dim u toku konzumiranja duvanskih proizvoda Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
verovatno konta da ce ga nikotin jace udariti ako ga zadrzi u ustima  Smile...ali nije to vutra  Smile..ne ide mu nije ga nimalo razgalilo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sandra... izvini... ali dadoh ti vise cveca nego ti meni Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Gost komentator
Nemoralna „Farma” i subverzivna marva
Žarko Jokanović | 27. 05. 2010. - 00:02h | Komentara: 32

Država munjevito reaguje. Po hitnom postupku nadležni organ zabraniće psovanje na „Farmi”. To je Srbima najvažnije. Da se farmeri upristoje. Pošto je sve ostalo idealno. Od K do K: od kursa do Kosova.

Zbog vrtoglavog pada dinara nijedan organ neće se sastati. Jer, bitnije je Srbima stanje na „Farmi”, nego stanje u novčanicima. Što je logično. Od poljoprivrede se živi. A i država je srećnija kad narod ne razmišlja o ekonomiji, nego razdragano gleda farmere, a vidi i stoku na „Farmi”. Tako i država gleda na građane. Kao na stoku. O čemu ima bezbroj dokaza.

No, kad se sredi stanje na „Farmi” i ovčicama sa biračkog spiska biće bolje. Za to je dovoljan samo jedan sastanak opskurne institucije, po imenu RRA. O jednom trošku mogli bi da se izjasne i o padu dinara. Jer, drugi državni organi se ne sastaju. Da se ne bi izjašnjavali o galopirajućem siromaštvu. Zato i o tome može da se izjasni RRA. I njih će pad dinara dokusuriti. Spržiće bit njihovog postojanja: da putuju, hrleći u susret novim tehnologijama. Baš kao što je i čelnik te institucije, eminentni Vladika, uživao na svetskom sajmu digitalnih dostignuća u Las Vegasu (poznato je da su duhovnici prirodni tehnofili, a i bolje je biti u Las Vegasu, nego u Patrijaršiji kad se ljulja Artemiju).

Zato hitno zaustavite moralno posrnuće farmera. To je krucijalni državni problem. Mada, vlast ne shvata da kad oni više psuju, puk je manje gladan. I više zaboravan. Zaboraviće i da se dinar topi u odnosu na evro. Koji svuda na svetu pada, samo u Srbiji raste. Jer, Srbija je raj za dizanje svega što je strano - pameti.

Ipak, psovanje na „Farmi” mora se istrebiti, preventive radi. Iz bezbednosnih razloga. To je subverzivna, antidržavna delatnost. Može se preliti napolje. Jer, ako sirotinja raja počne da imitira farmere, ko će garantovati da se psovke neće pretvoriti u motke. To je vlastima problem. Zato je zasedala RRA. A Narodna banka i Vlada Srbije biće i dalje u ilegali. U mišjoj rupi. Ne znajući da se i mišja rupa nalazi na „Farmi”. I da miševe vidimo, čak i kad misle da smo slepi kod očiju.

Žarko Jokanović, scenarista

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Како се само онај Газмет искењао сам по себи пре сат времена Smile Па ја овакве промене у животу нисам видео! Човек се помирио са Милошем, и од сада ће само са њим да се дружи! Smile Најјача сцена... Седе Мина, Драгана и Милош и приђе Газмет и крене да прича са Милошем... Овај му каже да не прича са њим, на шта му Газмет предложи да се помире, Милош му пружи руку и они се заиста помире... Онда кренула Мина да га зајебава, у фазону: "Њима причаш једно, улизујеш се Фирчију, а овамо се улизујеш Милошу... Исти си као Зорица..."  Smile Гаги је рекао Мини: "Ја не могу да се сваџам са Милошем више, јесте да ме је зајебавао за таблицу множења, али сам то схватио као шалу! Али највише ме је запрепастила Зорица која је после тога пришла мени и питала ме: Ти стварно не знаш таблицу множења!? Smile" Онда му је Мина рекла да се Зорца сада улизује Милошу, пошто ће она ако испадне поставити Бојанића за газду, да је касније он не би поставио за слугу Smile Које су све смрде тамо... Онда су се сви посрали по њему када су му рекли да је будала зато што му је фаворит Феце Smile А са друге стране у исто време разговарају она вештица Маја, и горепоменути Мађар, и Маја му каже: "Молим Бога да она мала не испадне, онај ће сигурно да нас постави за слуге, а онда сигурно испадамо..." Smile Који олош!!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sandra... izvini... ali dadoh ti vise cveca nego ti meni Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

evo ja cu da budem u manjku  Smile

snake ...daj nemoj zezati  Smile
joj koji je to smrad majke mi  Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2010, 12:34:27 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
"Али највише ме је запрепастила Зорица која је после тога пришла мени и питала ме: Ти стварно не знаш таблицу множења!?"

joj mukica Smile

milos ponovo gazda Smile sprema se da ulovi maju, ali je fRici spasava i nakon toga ce obelodaniti svoju vezu

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 15:52:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.