Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 23:35:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 933019 puta)
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Isprovociran izjavama farmera o njegovoj rodnoj Loznici
Sinan: Bojanić je bratu oteo ženu!
Četvrtak - 27.05.2010
Osim što je tokom boravka na farmi uspeo da se posvađa sa većinom farmera, Miloš Bojanić je uspeo da razbesni najpoznatijeg Lozničanina, folk zvezdu Sinana Sakića, koji je osuo paljbu po kolegi.

- Gledao sam ga na farmi kada je komentarisao kako su njegovi u Bosni mnogo kulturni, za razliku od nas u Srbiji. Ej, on da vređa sve Srbe, pa šta je on? Kako ga nije sramota, ima 60 godina?! A onda me je ujeo za srce kada je rekao da, kako pređeš most iz Bosne i uđeš u Loznicu, umesto „dobar dan“ ti kažu „je*em ti dete“. Kod nas se za takvu psovku ljudi odvaljuju od života, a on priča kako je to normalno. Nikada nisam čuo da je neko u Loznici rekao ni mnogo blažu psovku i da je prošao sa tim. Čovek je bedan i žalostan. Više u tu Loznicu neće smeti da uđe, a što se mene tiče, kada ga budem sreo, slobodno napišite, neće se dobro provesti! Ljiga jedna smrdljiva! - ogorčeno je rekao Sakić, koji se zbog svega toliko potresao da celu noć nije mogao da spava.
- Zbog tog indijanca i njegovih gluposti moja supruga Sabina i ja smo celu noć bili budni. Ne znam ko ga tamo štiti, ali sam ja poslao 11, a ona 18 poruka i nijedna nije objavljena. Samo vidim poruke podrške njemu i jedino što mogu da zaključim je da neko na taj način kreira javno mnjenje. Ko štiti tu budalu koja vređa Srbe, da mi je samo da znam?! O tome kakav je on čovek najbolje govori informacija da je bratu oteo ženu. Džukela ortodoksna! Pričao mi je njegov rođak koji je radio u Zvorniku na radio-stanici da je cela familija bila obrukana zbog toga - kaže Sinan i dodaje da je priča o tome da je Bojanić stipsa apsolutno istinita.
- Čovek ima crnu mambu u džepu. Nikada nikome nije piće platio. Kada ga vidimo na aerodromu, sakrijemo se da se ne uvali da mu plaćamo piće. Eto, takav je to čovek, i onda on krene da priča nešto o mojoj Loznici. Bruka i sramota! - zaključio je Sinan.

U želji da čujemo drugu stranu pozvali smo Miloševu suprugu Branku.
- Šokirana sam svime što je Sinan izrekao o Milošu! Deset godina sam sa njim i da se tako nešto desilo, sigurno bih saznala. Apsolutna je neistina da je bratu uzeo ženu, on je u odličnim odnosima sa braćom - rekla je gospođa Bojanić.

izvor: Alo
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3101
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S2
Isprovociran izjavama farmera o njegovoj rodnoj Loznici
Sinan: Bojanić je bratu oteo ženu!
Četvrtak - 27.05.2010
Osim što je tokom boravka na farmi uspeo da se posvađa sa većinom farmera, Miloš Bojanić je uspeo da razbesni najpoznatijeg Lozničanina, folk zvezdu Sinana Sakića, koji je osuo paljbu po kolegi.

- Gledao sam ga na farmi kada je komentarisao kako su njegovi u Bosni mnogo kulturni, za razliku od nas u Srbiji. Ej, on da vređa sve Srbe, pa šta je on? Kako ga nije sramota, ima 60 godina?! A onda me je ujeo za srce kada je rekao da, kako pređeš most iz Bosne i uđeš u Loznicu, umesto „dobar dan“ ti kažu „je*em ti dete“. Kod nas se za takvu psovku ljudi odvaljuju od života, a on priča kako je to normalno. Nikada nisam čuo da je neko u Loznici rekao ni mnogo blažu psovku i da je prošao sa tim. Čovek je bedan i žalostan. Više u tu Loznicu neće smeti da uđe, a što se mene tiče, kada ga budem sreo, slobodno napišite, neće se dobro provesti! Ljiga jedna smrdljiva! - ogorčeno je rekao Sakić, koji se zbog svega toliko potresao da celu noć nije mogao da spava.
- Zbog tog indijanca i njegovih gluposti moja supruga Sabina i ja smo celu noć bili budni. Ne znam ko ga tamo štiti, ali sam ja poslao 11, a ona 18 poruka i nijedna nije objavljena. Samo vidim poruke podrške njemu i jedino što mogu da zaključim je da neko na taj način kreira javno mnjenje. Ko štiti tu budalu koja vređa Srbe, da mi je samo da znam?! O tome kakav je on čovek najbolje govori informacija da je bratu oteo ženu. Džukela ortodoksna! Pričao mi je njegov rođak koji je radio u Zvorniku na radio-stanici da je cela familija bila obrukana zbog toga - kaže Sinan i dodaje da je priča o tome da je Bojanić stipsa apsolutno istinita.
- Čovek ima crnu mambu u džepu. Nikada nikome nije piće platio. Kada ga vidimo na aerodromu, sakrijemo se da se ne uvali da mu plaćamo piće. Eto, takav je to čovek, i onda on krene da priča nešto o mojoj Loznici. Bruka i sramota! - zaključio je Sinan.

U želji da čujemo drugu stranu pozvali smo Miloševu suprugu Branku.
- Šokirana sam svime što je Sinan izrekao o Milošu! Deset godina sam sa njim i da se tako nešto desilo, sigurno bih saznala. Apsolutna je neistina da je bratu uzeo ženu, on je u odličnim odnosima sa braćom - rekla je gospođa Bojanić.

izvor: Alo

Bog na nebu,Sinan na zemlji Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Igor Kostić: Maci treba metak u čelo!

Pevač Igor, nevenčani suprug pevačice Mine Kostić, postavio je na svom profilu na socijalnoj mreži „fejsbuk“ status u kojem je ozbiljno zaprećeno farmeru Draganu Marinkoviću.

- Ovog Macu ne treba izbaciti sa farme, njemu treba metak u čelo i baciti govno na đubre da istrune – stoji na Igorovom profilu.

- To stoji na mom profilu, ali ne znači da sam ja to napisao. I sami znate da ima mnogo lažnih profila. Ja neću demantovati da sam napisao, ali vam neću ni potvrditi. Da li Maca zaslužuje metak u čelo i sve što je napisano, ja to ne znam – rekao nam je Kostić, dodajući ipak da je revoltiran Macinim ponašanjem prema Mini.

- Najviše me je iznervirao kada je rekao da je Mina Miloševa ljubavnica. Kapiram da ga Miloš nervira pa se tako ponaša prema njemu, ali Mina ni mrava nije zgazila na farmi, a kamoli se nekom zamerila, tako da ne može tako da se ponaša prema njoj. Maca je ogorčen što Mina nije izašla kad je Đus izbačen. Pa zašto da izađe kad nije ništa uradila?! Pa šta ako joj je Ivan brat? Isto bih i ja postupio. Poznajem Macu, ali ne znam šta mu se sad dešava, ne prepoznajem ga. Verujem u Minu i uveren sam da će ostati do kraja na farmi.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Koj moj se Maca sad izvinjavao kad je i sam smatrao da je onako prostacko ponasanje na mestu....ali dupe zinulo za pare pa ce i govno da pojede ako treba. Debeli smrad

On se izvinio u ime svih farmera, sto znaci da su svi debeli smradovi, ukljucujuci i tvog favorita koji krade tudje zene i ima mambu u dzepu Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Могућа тужба против организатора „Фарме”

Уколико код „укућана” дође до угрожавања живота или здравља, они или њихове породице могу тражити надокнаду нематеријалне штете, истиче адвокат Јовица Стојаковић

– Без обзира на тешке услове живота, учесници ријалити програма „Фарма” вероватно немају правни основ за подношење тужбе за неадекватне услове живота, хигијену или напоран рад. То су прихватили као део својих обавеза у игри у којој учествују. Ипак, нико не може да се обавеже да ће испунити нешто што може да угрози његов живот. Не постоји уговор који треба да се реализује на штету свог здравља. Дакле, какав год да је закључен уговор, он подразумева правне последице по организатора, јер учесници таквог програма могу тражити накнаду материјалне и нематеријалне штете која за сваког од њих настане током учешћа – објашњава адвокат Јовица Стојаковић и додаје да се под нематеријалном штетом подразумева штета која је настала по здравље било код од учесника.

Према његовим речима, организатор је дужан да обезбеди адекватну медицинску бригу и заштиту учесника за време њиховог боравка на фарми, са које не смеју излазити. Како каже Стојаковић, реч је о околностима у којима, ако настане штета, било ко од учесника може имати потраживања од организатора. Познати београдски адвокат врши поређење са спортским догађајима, на којима је организатор обавезан да обезбеди адекватну медицинску заштиту учесника, па чак и да не дозволи даље учешће спортисти коме је здравље угрожено, без обзира на уговор који је он закључио са клубом и организатором. У случају „Фарме”, Милош Бојанић се може поредити са фудбалером који је угануо ногу, а треба даље да настави да игра.

– Организатори морају да ангажују лекара, који треба да изнесе стручно мишљење на основу кога ће се учесник искључити из даљег такмичења, без обзира на то да ли он на то пристаје или не – наглашава Јовица Стојаковић и додаје да, ако се таквом учеснику нешто деси, потраживање за надокнаду штете захтеваће његова породица.

Према његовим речима, такву врсту ризика могу да преузму само професионални војници, који се припремају и иду у рат и којима је живот унапред у одређеном проценту угрожен, у зависности од борбених дејстава.

На наше питање какве правне последице би биле уколико је неко од укућана „Фарме” животно осигуран, Стојаковић каже да осигуравајуће куће неће прихватити издавање такве полисе имајући у виду ситуацију у којој се унапред може претпоставити да може наступити осигурани случај.

Иако су детаљи потписаног уговора између организатора ријалити програма и учесника тајна, Маја Говедарица, пи-ар „Фарме”, наглашава да су сваком од учесника позната правила игре – дозвољено је све осим физичког контакта. Управо због нарушавања овог правила, пре неколико дана избачен је један од укућана, који је, под образложењем сексуалног узнемиравања Милоша Бојанића, моментално дисквалификован.

– Сви „фармери” су под сталном здравственом контролом. Целу ситуацију пратимо са 10 метара удаљености и нећемо дозволити да се деси нешто што би било у супротности са дефинисаним правилима. Чак и ако учесници не затраже помоћ лекара, а ми видимо да изгледају лоше, он ће их прегледати. Да не причам да се подразумева да ће сваки захтев за лекарску помоћ учесника бити тренутно испоштован – истиче Маја Говедарица и наглашава да су додатну пажњу јавности изазвале изјаве Милоша Бојанића да је у прединфарктном стању.

– Он јесте имао две лекарске контроле, али је на крају признао да му је здравље одлично, али да је то урадио зато што народ воли жртве. Уосталом, снимак његовог признања смо и емитовали – наглашава пи-ар „Фарме” и додаје да организатори не сносе одговорност за вербално понашање учесника.

На наше питање да ли увредама и нервозом може да се угрози здравствено стање учесника и изазове могући фатални исход, Говедарица је поновила да организатори не дозвољавају физичке контакте, док за вербалне поступке укућани сами сносе одговорност. Ипак, неразјашњено остаје да ли је могуће благовремено спречити неки ударац у афекту. Неспорна је дисквалификација онога који уради тако нешто, али шта ако последице буду фаталне?

Заједнички живот личности, међусобно дијаметрално супротстављених стилова живота, ситуацију неминовно чини теже подношљивом, што доводи до снижавања прага толеранције укућана, усијања нерава и њиховог „пуцања”.

– Проблем ријалитија је што нема неког јасног сценарија и због тога увек постоји опасност да нема драме и заплета, да се све претвори у испразно глуварење, које је гледаоцима незанимљиво. И зато продуценти прибегавају једној врсти невидљиве режије тако што позивају управо онакве типове личности за које знају да су на неки начин неспојиви, тако да су антипатија и конфликт између њих предвидиви – објашњава психоаналитичар доктор Зоран Миливојевић.

Према његовом мишљењу, у таквим околностима лакше настају конфликти, што изазива повећано интересовање публике. Да је реч о добитној формули обарања рекорда гледаности потврђују пиплметри који бележе рекордну гледаност „Фарме” – у суботу увече гледало ју је нешто више од 2,5 милиона људи. Ипак, остаје питање да ли је гледаност врхунски императив зарад кога вреди учинити све, чак и умрети. Да ли би рекорд био оборен када би пао први леш?

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia Lumia 630
Sta je ovo...sve neke tuzbe, zabrinuti ljudi...Ocekujem tadica da da izjavu povodom farme Smile
 Smile Smile Smile

Citat
Милош Бојанић се може поредити са фудбалером који је угануо ногу, а треба даље да настави да игра.
Uganuo je on mozak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
ah...nisam gledala sinoc, necu gledati danas ...odmaram mozak  Smile

dovoljno cu saznati od vas na forumu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3101
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S2

Pa ako odmaras mozak sta ces ovde...?
Shatro... Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Kad vidis me u kraju bolje reci alal vera!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45298
Zastava Knjazevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson Z550i
Neko je pitao sta Juice ima istetovirano na ruci: Sigala, Milana Mladenovica, i naravno Scarface ..poslednju nisam mogao da provalim Smile

Btw, rekoh da malo analiziram ove preostale farmere pa vi kazite sta nije dobro Smile

Dragana- Potpuno nezanimljiva osoba, pomalo cinicna. Usla na farmu sa ciljem da se isprovociraju Ceranjici, posto produkcija stalno stavlja fokus na svadje i sukobe. Ne vidim niti jedan drugi razlog njenog ulaska...Lepa je i nista vise. Za mesec dana nije bila ni sekund zanimljiva, progovorila je 15 recenica (ne racunam intervjue, tad mora nesto da kaze).
Poznata po tome sto je ljubljena od strane Govnarica (citaj sexualno uznemiravanje Smile )
Zanimljiva 0/10

Maja- Dovedena na farmu pod predpostavkom da ce biti Maja NIkolic posto je jelte ona bila njen ucitelj... Takodje pomalo dosadna ali smo za nju culi i ranije, odlicno peva. Na farmi se ugasila posle afere grabulja.
Poznata na farmi po tome sto je odpevala Zajdi Zajdi u Jazz fazonu i tu me kupila; takodje poznata po tome sto mrzi Govnarica Smile
Zanimljiva 4/10

Zorica- Iznenadila me je u nekim stvarima, ocito je to, da je radila na sebi i pokusavala da se usavrsi sto za mnoge tamo nije slucaj. Previse emos
Poznata na farmi po plakanju i Leonu...i roze kosi Smile
Zanimljiva 3/10 -1 na Leona

Bojanic-...(prazan skup) Svi epiteti koji bi isli sa (piiip) Ja pa-Ja(c), Makijevelista(Cilj definitivno ne bira sredstva) Na citavoj farmi je velicao sebe, ni jednom nije bio zanimljiv, nikada nije rekao nesto pametno... Ne zna Oce nas...bogohulnik...Ja sam agnostik, ali ne bogohulim.
Poznat na farmi po lazima, manipulaciji, po tome sto je Ikona Mini i Bog Maji.
Zanimljiv 1/10

Mina- Zenski Bojanic..
Poznatana farmi  zato sto je izmanipulisana on strane Govnarica i po tome sto je dete ostavila kuci Smile
Zanimljiva 1/10

Sajko- NIje definitivno iz ove price. Dosta se trudi i hoce da radi, sto je valjda bitno za ovaj show...
Poznat na farmi po tome sto je usao i izasao i sad manje pije Smile
Zanimljiv 5/10

Firchi- Jako inteligentan i jako ga nervira Govnaric, covek koji ne razmislja po srpski. Ima jako zanimljive price, jako je duhovit. Mnogi na farmi su mu klasni neprijatelji jer nije iz ove "turbo" price
Poznat po tome na farmi sto je napravio sve od drveta, jako vest sa alatom...napusavao Govnarica
Zanimljiv 10/10-1 za preterano psovanje (ovde sam bio objektivan, subjektivno +1 za psovke upucene Govnaricu)

Maca- Jako duhovit, ali ga gledaoci slabo razumeju. Inteligentan i tu inteligenciju sprovodi u delo...jako mu je dosadno na farmi ali posto mu je ovo posao i ovime se profesionalno bavi mora da proguta...retko ko je sklopio posao i zadovoljstvo
Poznat po tome sto je pravio smicalice i dobro zasmejavao ostale
Zanimljiv 9/10 ..da dodam, moj favorit za pobedu

Ceranici- Jednostavno, lazne zvezde...sta vise
Poznati na farmi po medjusobnim napusavanjima
Zanimljivi 2/10

Raka- Ne mogu da kazem ljugavac, ali tu je negde. Gledao je da se ne zameri nikome i da bude politicki korektan
Poznat po tome sto je odrzavao stoku i Milosa donekle
Zanimljiv 3/10

Gizmet- Sirovina, nije nesto mnogo bistar, ali je dobrica...tesko onome ko se njemu zameri, taj je dobar dok ga baaaas ne nagazis
Poznat po ispadima, moj chale nije ziv trenutno..uzeo si mi jezik iz usta itd...cak je i smesan Smile
Zanimljiv 5/10 (meni Smile ...)

Toliko...cenim da vise necu pisati postove ovde....toliko Smile Smile

Nikad nisam procitao duzi post sa toliko nebuloza i subjektivnosti :chuckel:Moj komentar na njega moze da bude samo  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Đus za Story: Spreman sam za duet s Bojanićem

Story: Da li si odgledao snimak večeri na Farmi kada si zbog incidenta sa Milošem izbačen sa imanja u Barajevu?

- Jesam. Miloš je rekao idi jedi, nije spominjao majku, nisam ga dobro razumeo
Evo konacno je potvrdjeno i ono sto sam vise puta ponovio Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 12:52:29 od slatkis_ml »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis.Trazite neku scenu ili film, pitajte ovde XXX zelje i pitanja.
Teme koje bi trebalo posetiti:1.Knjazevcani; 2.Boginje porno filma; 3.Wrestling zecice; 4.Burek clanovi; 5.Najbolje erotske scene Yu filma.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 

Pa ako odmaras mozak sta ces ovde...?
Shatro... Smile

rekoh da zelim da se informisem ovde  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 23:35:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.