Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Feb 2026, 22:42:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 907240 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Lukas tuži Bojanića, traži 100.000 evra!

Folk zvezda Aca Lukas tužiće Miloša Bojanića i tražiće 100.000 evra zbog uvrede časti i nanetog duševnog bola! Lukas se na ovaj korak odlučio pošto je Bojanić u rijalitiju „Farma” izjavio da je lično gledao kako se Aca drogirao u jednoj diskoteci u Parizu!

Ova skandalozna Miloševa izjava uvredila je Acu i uznemirila njegovu porodicu. On je posle konsultacija sa advokatima odlučio da ceo slučaj dobije epilog na sudu. Kako smo saznali od Lukasa, Miloš će morati da plati ogromnu odštetu, a sav novac koji bude dobio Lukas će pokloniti nekoj od ustanova za borbu protiv narkomanije.

- Istina je da ću tužiti dotičnu personu. Tužba je već spremna i biće predata sudu. Konačno je došlo vreme da pojedinci odgovaraju za nepromišljene izjave i iznete laži u javnosti. On će morati da dokaže da je video to što je izjavio, a ja odgovorno tvrdim da to nije istina! – kaže Lukas i dodaje:

Ovo nije prvi put da me Bojanić proziva. Isto je učinio pre nekoliko godina i tada je dobio moj odgovor u medijima. Ovoga puta mi ne pada na pamet da se prepucavamo, već ćemo se lepo videti na sudu. Moja porodica i ja smo pretrpeli veliki duševni bol zbog njegovih neistina. Ovo ne radim zato što mi treba novac. Naprotiv, sve što dobijem na sudu, a tužen je za 10 miliona dinara, pokloniću nekoj od ustanova za borbu protiv narkomanije – kaže Lukas.

Šta je Miloš rekao o Lukasu

- Vlada me je stavio u isti koš sa onim narkomanom Lukasom, koji treba da se pokrije mokrom ponjavom. Imali smo neku turneju po Francuskoj i uvek je bio isto obučen, sa onom masnom kosom i našmrkan! Šmrkao je pred nas desetoro u garderobi. Čim smo stigli, neke ljude je pitao da li imaju robu. On je u to vreme dugovao 300.000 evra – rekao je Bojanić na „Farmi”.

Izvor: Press

Vlada: Ćeranići su mi se smučili a Mira je najbolja riba

Milena i Nemanja su te pošteno ispljuvali, a ti si prešao preko svega…
- Kada sam izašao i video šta su pričali o meni, malo je reći da sam bio šokiran. To su toliko pogrdne i ružne reči da više ni nemam želju da gledam snimke sa Farme!

Šta si pomislio u trenutku kad se Milena klela u članove porodice tvrdeći da je nikad nisi poljubio?
- To neka njoj ide na čast! Kada sam čuo da se kune u brata i oca, a znam da laže, zapitao sam se da li sam je zaista poljubio?! Nikad nisam bio toliko pijan da ne znam šta radim. Poljubac se desio, posle toga se nismo videli duži period.

Da li će Nemanja i Milena ostati zajedno?
- Nema teoretske šanse!

Šta misliš o Bojaniću?
- On je zao čovek, pun neke ljubomore i sujete. Ne znam zbog čega je on uopšte na Farmi, znam da zbog novca nije sigurno. Miloš je spreman baš na sve, pa i da vas ubedi u nešto što se nikad nije desilo.

Mira je najbolja riba

Postoji li na Farmi devojka koja je po tvom ukusu?
- Mira mi je najviše odgovarala, najbolja je riba tamo. Malo me je razočarala. Po izlasku sam video da je bila tu kad su me Nemanja i Milena vređali, a ništa mi nije prenela.

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 18. Maj 2010, 17:29:41 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Gagija na pijaci morala da brani policija!

Novi gazda na imanju u Lisoviću Gagi Đogani juče ujutru je na pijaci doživeo velike neprijatnosti od seljaka koji su ga dočekali naoštreni, zbog čeka je frontmen grupe „Fanki Dži“ morao da zatraži intervenciju policije.

- Stoko… Ti gazda? Buzdovanu jedan – vikali su iznervirani seljaci u Barajevu.

Izvor: Alo

Miloš Bojanić i Aca Lukas: Šta su govorili jedan o drugom

Bojanić o Lukasu:

„Što se moje pesme tiče, ti nisi merodavan da je ocenjuješ jer si prolaznik u ovom poslu, a nemaš nikakvo muzičko pokriće (osim kafanskog), kao što su vrhunski snimci radija i televizije.“

„Nemoj da misliš da će ovaj narod da poveruje da je pametnije ponašanje jednog ‚kralja kokaina‘ od normalnog, domaćinskog čoveka.“

„Pominješ notorne laži i izmišljotine o mom kupatilu! Nažalost, ne mogu to da prokomentarišem jer ne znam na koje si mislio, pošto ih imam 22, dok ćeš ti još duže vreme upotrebljavati tuđa.“

Što se tvoje kolekcije parfema tiče, kad se čovek ne okupa, ni parfemi ne pomažu, naprotiv, izazivaju nadražaj, pa žlezde pojačano luče i prouzrokuju neprijatan miris (u tvom žargonu, smrad).

Lukas o Bojaniću:

„Pogrešio sam i ovom prilikom se izvinjavam kada sam rekao da je vaš nastup za zatvor jer, kao što rekoste, imao sam priliku da budem nekoliko meseci u istom i tamo sam shvatio da takve primerke kao što ste vi tamo ne primaju jer postoji specijalizovana ustanova koja se zove zoološki vrt, gde se takvi slučajevi mogu videti, i to uglavom u onom delu gde su mufloni.“

„Ovaj reklamni prostor koji vam ja omogućih nije ništa u odnosu na onaj koji vi već imate. Naime, u svim prehrambenim prodavnicama diljem naše domovine vaš mio lik smeši se sa rafova, sa raznoraznih konzervi goveđeg gulaša!“

„Kada umrete (želim vam da živite 100 godina), ime Miloša Bojanića će se pamtiti dok ne poskidaju umrlice sa bandera.“

„Putujući po svetu, trebalo je da uočite razliku između WC šolje i bidea, pa da, shodno tome, to uradite i u svom domu, a ne tako površno pa da vam se desi takav peh sa ugradnjom dve šolje u jednoj prostoriji. Baš me zanima kako izgleda to idilično veliko nuždanje u paru.“

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC 

najjaci je danas, dok maca drzi monolog ovaj ga gleda ko tele, dve reci nije razumeo  Smile

„Nemoj da misliš da će ovaj narod da poveruje da je pametnije ponašanje jednog ‚kralja kokaina‘ od normalnog, domaćinskog čoveka.“

„Pominješ notorne laži i izmišljotine o mom kupatilu! Nažalost, ne mogu to da prokomentarišem jer ne znam na koje si mislio, pošto ih imam 22, dok ćeš ti još duže vreme upotrebljavati tuđa.“

znaci ovaj bojanic se ni malo ne folira na farmi nego je oduvek ovakav manipulator, materijalista i ljigavo govance  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Citat
„Ovaj reklamni prostor koji vam ja omogućih nije ništa u odnosu na onaj koji vi već imate. Naime, u svim prehrambenim prodavnicama diljem naše domovine vaš mio lik smeši se sa rafova, sa raznoraznih konzervi goveđeg gulaša!“

Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
I ja sam bio svjedok Lukasovog drogiranja, kao da je to nesto specijalno Smile Smile Nek tuzi i mene onda, mora da mu je zafalilo para za gudru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia c5

Novi gazda na imanju u Lisoviću Gagi Đogani juče ujutru je na pijaci doživeo velike neprijatnosti od seljaka koji su ga dočekali naoštreni, zbog čeka je frontmen grupe „Fanki Dži“ morao da zatraži intervenciju policije.

- Stoko… Ti gazda? Buzdovanu jedan – vikali su iznervirani seljaci u Barajevu.

Smile Smile Svasta. Smile

Jel' postoji neki snimak ovog napusavanja ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Sony 
Iskreno sumnjam da će Coa da oladi Bojanića na sudu.... Njega su mnogi spominjali možda ne ovako direktno , ali jesu , braniće se opet Bojanić ja to nisam izgovorio....Inače sinoć se jasno moglo videti ko ostaje u TOP2 na farmi , Maca jer je uvek bio lik za respect i Bojanić , ne znam neko je spomenuo da su babe za Bojanića pa moram reći da sam i ja čuo dve babe od jedno 50-60 godina , kako pričaju jadan Miloš šta mu rade ovi zli ljudi , oće da čovek skonča pred kamerama...Baš ću večeras da gledam da vidim kad će da bude to Sa ĐoganCijem , kad je tražio zaštitu policije...A za onu njegovu izjavu ja sam crko od smeha znam da nije lepo , ali on čovek što lupa pa to ne može niko tako , pa nije ni čudo kad je glup , kad njega Anabela oladi za love i love , a on bi opet s njom samo da ona hoće....
« Poslednja izmena: 18. Maj 2010, 19:01:21 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 7
ko babama daje pare za fon? Ima zbog Bojanića da se zaduže
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Miloš može samo da životari na farmi do prvog glasanja,a i nije bitno ko mu je protivnik,glasa se samo da se istera gad. Smile

Sinoć je pao na dno,završena je njegova odiseja na farmi,ono zaista nije moglo više da se gleda,onom Milošu samo sličan može da se raduje i glup.

A nesredtnici šalju poruke više ni jadni ne znaju koga će da uvrede,ni šta će da kažu,pa pišu da ne bi imali šta d a jedu da nije Miloša heheheheheheh Pa da je Miloš srbin i da glasamo za njega,koji bre Srbin,za njega je Srpstvo na 12 mestu,prvo je on gad,pa zlo,pa djubre,pa jajara,pa hvalisavac,folirant....pa onda Srbin,pa da je Miloo ucveljen a osrali ga napadaju,a posle cele svađe kad ej počela muzika taj isti Miloš kaže Maci da će da ga naguzi,i onda se malo svađaju pa Miloš kaže da neće da ga naguzi ,nije njegov tip.Dno,matori više ne zna gd ebije,toliko se upetljao u spletkarenje i ogovaranje da ne zna gde mu je dupe gde mu je glava,i onda kad ga dovedu pred istinu,on počinje sa žalopojkama i kukanjem mkako mu je pritsak visok,kakav skoptina od čoveka.

On je bre juče ladno rekao da ako umre ko treba sa farme da mu dođe na sahranu,bože,bže,i psle u ovoj kreaturi da neko vidi favorita,u njemu nema čoveka uopšte,zmijurina.

Koji je tebi qrac zeleni,sta ti je losmi to uradio da takav bes i gnev seva iz tebe. Smile
Koji bre gnev i bes,ja samo baratam sa činjenicama,sve što sam rekao je suva istina,a sad ti meni kaži,koji je tebi qrac pa je jedan gad uspeo da te prevari da pomisliš da je i on čovek Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
haha gagija napusili na pijaci  ...sta li im je rekao majko moja  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Feb 2026, 22:42:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.391 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.