Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 14:09:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908194 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
...i besna ...tako da ce biti letenje od perje  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
nije besna, nego nema vremena Smile kupili su farmu cerki... kada izadje sa ove da ima cime da se zanima, nisi procitala to? Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
jok...kasnim sa informacijama ...opravdano  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Izvor: Alo

Milena Ćeranić dobija Farmu!

Većinu životinja sa farme ćemo imati ovde, osim Bilje, Ljilje i Topalka, rekla je za „Alo!“ Milenina mama Vesna

Mladu uzdanicu „Granda“ Milenu Ćeranić po izlasku sa imanja u Lisoviću čeka, osim gomile neprijatnih pitanja, i veliko, lepo iznenađenje jer su njeni roditelji odlučili da joj sazidaju farmu. Mama Vesna i tata Dragan su već uveliko otpočeli radove i nadaju se da će sve biti spremno dok njihova mezimica izađe iz rijaliti programa.

- Moj suprug Dragan i ja već odavno imamo ranč koji je dvadesetak kilometara udaljen od Kragujevca, ali ga neko vreme nismo posećivali zbog obaveza. Nedavno smo odlučili da sve sredimo i bili smo iznenađeni u kako lošem stanju smo zatekli imanje. Korov je baš narastao, tako da sad kosimo travu, ograđujemo obore koji su vremenom propali, saniramo imanje... Lickamo ga da bi Milena imala svoju farmu kad izađe sa one televizijske, gde vidimo da se dobro pokazala i da se ne libi da radi. Većinu životinja koje Milena trenutno čuva ćemo imati ovde, osim Bilje, Ljilje i Topalka, tako da će, kada bude poželela, moći da se ovde osami i uživa u prirodi - objašnjava Vesna Ćeranić.

Majku jedne od najintrigantnijih učesnica „Farme“ sve češće čude, ali i nerviraju komentari upućeni na njen račun u kojima kažu da je žena britkog jezika, ali da ne želi da gostuje po emisijama.

- Zovu me organizatori dan, dva pred emisiju i kažu mi: „Znate, morate da dođete da gostujete.“ Šta moram?! Ništa ja ne moram! Lepo mi najaviš to gostovanje bar nedelju dana ranije da mogu kao čovek da se organizujem, a ne sad pa sad. Ne može tako! Imam svoje obaveze i ne dozvoljavam nikom da mi kroji vreme. Nisam ni Popovićev, a ni Mitrovićev radnik, a koliko znam, nisam nikakav ugovor potpisala sa njima pa da moram da se trzam na svaki njihov poziv. A i suprug Dragan mi je došao sa puta, pa se trudim da budemo što duže zajedno. Ovde u prirodi uživamo u našem drugom medenom mesecu i na taj način se solidarišemo sa Milenom - zaključuje Vesna.

Milenin tata Dragan, koji je po profesiji moreplovac, nije sve vreme pratio rijaliti program u kojem učestvuje njegova ćerka, ali se s vremena na vreme iznervira se onim što vidi.
- Kad se usidrimo u nekoj većoj luci, u Singapuru recimo, imam uslove da preko interneta pogledam šta se tamo zbiva. Pogađa me, a u isto vreme i nervira što svako sebi daje za pravo da mi komentariše ćerku. Čak i oni koji nisu kompetentni da svoj život i svoju decu komentarišu iz raznoraznih razloga, daju sebi za pravo da opletu po mojoj ćerki - izjavio je Dragan za „Alo!“.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Vlada: Miloš Bojanić je bolesnik!

- Oduvek sam voleo svoju devojku Ninu! Nijedna devojka sa „Farme” joj nije ni do kolena! Tamo sam shvatio da mi mnogo nedostaje i da jedva čekam da budemo zajedno. To mi je i ona potvrdila rekavši mi da me je svaki dan gledala do četiri ujutru. To je bio dovoljan razlog da nastavimo tamo gde smo stali pre mog ulaska na imanje.

O folkeru Milošu Bojaniću, s kojim si se borio za opstanak na „Farmi”, nemaš lepo mišljenje. Zašto?

- Zato što stalno izmišlja razne situacije, pa čak i da sam mu pričao kako sam se ljubio sa Milenom Ćeranić. To je van pameti, čovek je bolesno sujetan! Posmatrajući njegovo ponašanje, čovek može da zaključi da nije normalan – vređa i ne bira sredstva da bi nekog ponizio!

Nakon afere „poljubac”, u kakvim si odnosima sa Milenom, Nemanjom i njegovom bivšom devojkom Draganom?

- Nemanja je bio mnogo ljut na mene, provocirao me, vređao i ponižavao. Međutim, smirio se kada je shvatio da je prošlost to što se desilo sa Milenom. Mislim da Milena nije ostavila dobar utisak kod gledalaca jer je previše drčna. O Dragani sam u početku imao negativno mišljenje, ali vremenom sam shvatio da je vredna, fina i obrazovana. Ne bih voleo da je znaju kao Nemanjinu bivšu devojku, jer ona ima mnogo kvaliteta.

Na imanju te je Firči često prozivao da se non-stop lickaš.

- Izgled mi je veoma bitan. Budući da je „Farma” najgledanija emisija, ružno bi bilo da me ljudi vide neurednog, za razliku od nekih devojaka koje nisu marile što su raščupane i nenašminkane.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
sto se tice rake, kao sto rekoh, za nekog koga su zvali traktorista u parlamentu, koga policija saslusava u parlamentu (ovo i ne mora u principu da znaci nista al eto) i ko izjavljuje da bi pobio sve kucice ... nema respekt od mene ni za pozitivnu nulu

Čisto radi objektivnog informisanja javnosti, tako stranom ovom ovde podneblju, moram da nešto napomenem:
-  Raku nikada u skupštini nisu zvali traktorista. Ali nikada. Takav nadimak je mogao da izmisli samo neki od tadašnjih "proevropskih" novinara, u maniru i danas prisutnog ismevanja svih onih koji se bave politikom, a da im politika nije jedino čime su se u životu sa uspehom bavili. Izjavu mu je uzela policija na Farmi, ne u skupštini, zbog toga što je bio u Upravnom odboru firme u kojoj je bilo nekih mutnih radnji. I sam vođa štrajkača iz te Trsteničke firme kaže da Raka sa tim nema nikakve veze, ne vidim zašto je to onda bitno za ocenu njegovog lika i dela.
O psima lutalicama je, naravno, zabranjeno imati drugačije mišljenje i viđenje rešenja tog problema, osim onog koje je proevropsko  Smile I mene (koji zaista volim kučiće, i uvek sam ih kao dete imao, a ovde mi u Beogradu situacija ne dozvoljava da ih držim) svako drugo-treće veče kada se vraćam sa posla i vidim kako napadaju nekog nesrećnika koji je došao da jede kod Merkatora(a i sam sam bio žrtva napada nekih 3 puta), ponekad uhvate te zle misli, ali onda se setim da to nije proevropski i da oni definitivno zaslužuju da žive, nego verovatno ja ne zaslužujem da budem neizujedan  Smile

- Lukas je pre 10 godina gostovao kod Minimaksa. Mića ga je spopao da kaže ko mu se na estradi ne sviđa, jer je on eto "bez dlake na jeziku", ne treba da krije. Lukas je rekao da ga nerviraju Baja("zna da peva, ali su mu pesme idiotske", procenat istinosti 100%) i Bane Bojanić("ne zna ni da peva nego mekeće, a pesme su mu idiotske", procenat istinosti 1200%  Smile). Posle toga je Miloš napisao pismo kako je ovaj narkoman, ovakav, nosi iste kožne farmerke 7 dana( mučeni matori ološ naučio na stvari sa etiketom, sve što nema etiketu se računa kao ista stvar  Smile ). Dakle, Miloš je prvi napao Lukasa, samo zbog stava koji je izneo a koji mu je tražen da iznese. A verujte, poznajući Lukasa, nastavak sledi... Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC 
sto se tice rake, kao sto rekoh, za nekog koga su zvali traktorista u parlamentu, koga policija saslusava u parlamentu (ovo i ne mora u principu da znaci nista al eto) i ko izjavljuje da bi pobio sve kucice ... nema respekt od mene ni za pozitivnu nulu

Čisto radi objektivnog informisanja javnosti, tako stranom ovom ovde podneblju, moram da nešto napomenem:
-  Raku nikada u skupštini nisu zvali traktorista. Ali nikada. Takav nadimak je mogao da izmisli samo neki od tadašnjih "proevropskih" novinara, u maniru i danas prisutnog ismevanja svih onih koji se bave politikom, a da im politika nije jedino čime su se u životu sa uspehom bavili. Izjavu mu je uzela policija na Farmi, ne u skupštini, zbog toga što je bio u Upravnom odboru firme u kojoj je bilo nekih mutnih radnji. I sam vođa štrajkača iz te Trsteničke firme kaže da Raka sa tim nema nikakve veze, ne vidim zašto je to onda bitno za ocenu njegovog lika i dela.
O psima lutalicama je, naravno, zabranjeno imati drugačije mišljenje i viđenje rešenja tog problema, osim onog koje je proevropsko  Smile I mene (koji zaista volim kučiće, i uvek sam ih kao dete imao, a ovde mi u Beogradu situacija ne dozvoljava da ih držim) svako drugo-treće veče kada se vraćam sa posla i vidim kako napadaju nekog nesrećnika koji je došao da jede kod Merkatora(a i sam sam bio žrtva napada nekih 3 puta), ponekad uhvate te zle misli, ali onda se setim da to nije proevropski i da oni definitivno zaslužuju da žive, nego verovatno ja ne zaslužujem da budem neizujedan  Smile

sad bar znamo koga je to Rakisa privodio u kabinet  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Reče čovek, sa ovim u potpisu:
Citat
Ne možeš ljude naučiti da vide. Oni će uvek videti ono što žele da vide.

Da nije tužno, bilo bi smešno  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Iskrena da budem da sam na mestu farmera izvređanih od strane Miloša Seranića, nakon farme bi se udružila sa drugim farmerima i ubedila ih da svi zajedno podnesemo tužbu protiv pomenutog "gospodina" za pretrpljeni duševni bol i povredu ugleda i časti. Kao dokazno sredstvo postoje snimci, a pošto sam više nego sigurna da bi, da je pravde u ovoj zemlji, tu tužbu i dobili, sav novac uz saglasnost svih tužioca dala u dobrotvorne svrhe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
u dobrotvorne svrhe.

za zrtve milosa bojanica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 14:09:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.