Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 00:50:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 935716 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Firci je u radionici ugovarao i dogovarao ko ce dati stapic milosu i naravno sebe je ubrojao,a onda kad je vidio da je 8-5 dao je miri stapic  Smile

I opet ceranicka ostade .. eeee bogovi  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ali mislim da je kojim slučajem Nemanja bio sa najmanjim brojem glasova večeras, da bi istog trena raskinuo sa Milenom. Ionako je već konstatovao da je ona kriva zbog njihovog pada popularnosti u narodu  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5171
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung Galaxy S 7
Realno je da Vlada ispada u ovoj situaciji nema sanse i da pobedi u duelu ovaj ce ga sahraniti sa glasovima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Ti o tom čoveku za opkladu nisi mogao dve konkretne stvari da navedeš, a ne verujem da možeš ni sada, osim onoga što si video na Farmi i kako ti to hoćeš protumačio.

Bitno je da ti znaš da je on govno jer je političar, nekada bio u sps-u, i sada sve što se dešava gledaš iz perspektive koju si na neviđeno stvorio. Iskreno, već neko vreme se mislim da bi bilo krajnje vreme da dignem ruke od borbe sa zatucanim ljudima punim predrasuda, ali pošto mi trošite previše energije, ne mogu, zato te ne mogu bataliti  Smile

A ti, kao i Miloš, nastavi da se smeješ i podržavaš ono što ti misliš da jeste i da se desilo, za realnost ko mari... Smile
Pa samo njegovo pojavljivanje na Farmi je dokaz ko je on.Jebivetar. Smile

I zabole me da li ga ti znaš u privatnom životu,pa znaš neke stvari koj ja ne mogu da znam,on za svoju porodicu može da bude melem,i za prijatelje,ali on je bio u političkoj opciji koja nam je jebala kevu,bavio se javnim poslom koji utiče na celu naciju,nije se bunio,podržavao je to svojim glasom iz poslaničke klupe,znači,za mene je on govno,a možda je on tebi činio neke usluge pa ti je dobar,to mene ne intersuje. Smile

I njega Djus proziva jer je provalio da je matori tračara,pa se malo mota oko Zorice,pa malo oko Miloša,pa se prenese tu po neki trač,pa onda dotrči do ostalih ukućana i tako u krug. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ti si čuo da je Đus to rekao, objasnio je tako kako si ti napisao, zato je krenuo na Raku? Ili si mu ti prišio te motive, a u stvari su mnogo površniji i jednostavniji?
Au buraz, pa za tebe je Bojanić mala beba, on je barem s vremena na vreme na planeti Zemlji  Smile

I čisto da znaš, ne znam Raku lično, nije ni meni niti ikome meni bliskom ikada nešto učinio/valjao/sredio, pa da ga zbog toga branim. Možda ti je neverovatno, ali ja mišljenje o ljudima stvaram samo i isključivo na osnovu svog suda, i suda ljudi čiju sam objektivnost već proverio  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Ti si čuo da je Đus to rekao, objasnio je tako kako si ti napisao, zato je krenuo na Raku? Ili si mu ti prišio te motive, a u stvari su mnogo površniji i jednostavniji?
Au buraz, pa za tebe je Bojanić mala beba, on je barem s vremena na vreme na planeti Zemlji  Smile

I čisto da znaš, ne znam Raku lično, nije ni meni niti ikome meni bliskom ikada nešto učinio/valjao/sredio, pa da ga zbog toga branim. Možda ti je neverovatno, ali ja mišljenje o ljudima stvaram samo i isključivo na osnovu svog suda, i suda ljudi čiju sam objektivnost već proverio  Smile
Pazi sad,ti si sad nešto krenuo da mene vređaš,a čemu to,ja tebe nigde ne spomenuh u postovima,koliko mi se čini,sem u ovom zadnjem,i to te nisam prozivao,a ako ne znaš Raku lično,i isto ga znaš sa TV-A,nemoj više da onda pametuješ,i još nešto,nemoj da me spominješ,mislim,meni je najlakše da te izvređam,samo stvarno ne vidim razlog,ja moje prozivke usmeravam prema učesnicima farme,a kako ću da komentarišem,moja stvar,jel jasno. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11215
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 2.5.6
mob
Samsung Galaxy S10
Raka kralj, Đus ološ  Smile 
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Raka kralj, Đus ološ  Smile 
Pa zar nije onaj Dejan kralj,a i kako komunista može da bude kralj. Smile

Djus.
"Poslanik idi po slanik" Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11215
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 2.5.6
mob
Samsung Galaxy S10
Hehehehehehehehehehe  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Al najgori je Miloš,ubedljivo,večeras sam gledao,koje je ono zlo,arogantno,užas,spletkaroš.. Smile

Ali ima ponovo da se provuče,ja ne znam ko glasa za onog Vladu,mnogo neubedljiv i dosadan lik,niti je filozof,niti je neki šmeker,niti je neka prznica,nije ni "lud",nije zanimljiv ni u jednom pogledu,ništa,biljka,bezkarakteran,i on i ona Mirjana,valjda se tako zove.. Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2010, 22:28:40 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 00:50:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.