Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:29:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 38 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 935392 puta)
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia Lumia 630
Ja koliko kontam da je posle osnovne pevala po kafanama...ne znam kako to da se upisuje posle kursa za ikebane fakultet...verovatno su je malo "prepitali" kad je dobijala diplomu sa Ekonomskog Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 7
Blago njoj, njoj nije Kata predavala računodvodstvo zato je i završila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ja koliko kontam da je posle osnovne pevala po kafanama...ne znam kako to da se upisuje posle kursa za ikebane fakultet...verovatno su je malo "prepitali" kad je dobijala diplomu sa Ekonomskog Smile Smile

sta je tu smesno? ko je sve danas mr, dr (i na koji nacin)... sto ne bi i ona (na bilo kakav nacin) imala dva fakulteta... moze joj se.

sto se nje same tice, smara do besvesti i nazad, ali to rade i svi ostali... vrte iste price: sta ce da jedu, sta ko radi ili ne, ko je oprao sudove, ko je okopavao bastu, ko se svadja, ko se ne kupa... i tako ce do kraja serijala. one divne mlade devojke, pa i starije lejdi bi morale da crvene svaki put kada se ozloglaseni milos prihvati ribanja podova po kuci. treba da ih bude sramota sto borave u takvoj stroki... mada, verovatno im je tako i po kucama. isto vazi i za muski deo populacije... kada, recimo, mina tegli one kante. bio mi je simpatican sajko, sad je i on postao ljigava tracarica. jos samo maca, tu i tamo, ima po neku foricu, ostalo je... bljak.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Novi gazda ima novu taktiku. Pošto farmeri nisu ništa od dobara spremili za razmenu na pijaci, Firči je odlučio da ništa ne donese u kuću. Sa pijace se vratio sa četiri paradajza, jednom slaninom, pet šargarepa, pet kobasica i jednim boksom cigareta.
Ukućanima je rekao da je sve na pijaci poskupelo i da on nije imao šta da trampi za hranu i namirnice. Svi ukućani su Firčija dočekali sa nevericom, a Maja i Zorica su se šalile da će kuvati prašak za veš. Na Farmi je zavladala panika zvog cigara. Ništa manja nije ni panika zbog hrane. Nemanja i Milena su odmah predložili da se zakolju prasići, a Vlada je kao pobunu smislio da se puste golubovi. Posle je sa Gagijem u sobi komentarisao da ne može tek tako hrana da poskupi i da moraju da sazovu sastanak i traže zvanično saopštenje šta će da jedu. Takođe se nada da će hrana stići naknadno i da je sve to neslana šala novog gazde. Firči je rekao da mu je dosta razmaženog njakanja i da se niko nije ponudio da predloži šta bi mogao da ponese na pijacu. Istako je da je prava istina da ga je mrzelo da tegli stvari, ali i da je ovo dobra taktika.
Firči je za ovonedeljne sluge izbrao Miloša i Miru, uz komentar da oni još nijednom nisu bili sluge. Mira se složila, a Miloš je rekao da će se boriti i izboriti. Kao gost na Farmi se pojavila bivša farmerka Marija Šerifović. Svi ukućani su se vidno obradovali, ali kada su pomislili da bi mogla da ostane nisu baš svi to odobravali. Uglavnom su se složili da to ne bi bilo fer

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Farmeri ruše gazdu Firčija!

Nakon što nisu dobili hranu i cigarete sa pijace, farmeri na imanju u Lisoviću žalili su se „zadruzi“ da se kazni gazda Firči, a neki su počeli da organizuju i revoluciju u kojoj će ga svrgnuti, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih produkciji.

Naime, nakon što je došao sa pijace skoro praznih ruku, takmičari su u prvi mah pomislili da je sve to neslana šala i čekali da neko iza ćoška uđe i donese im hranu i cigarete, ali kada su videli da je vrag odneo šalu, požalili su se produkciji.

- Kada su shvatili da je Firči to namerno uradio, pobesneli su. U kući nemaju ništa za jelo osim malo povrća, a cigareta jedan boks, što nije dovoljno ni za dva dana. Otišli su do kućice pored imanja, gde sede ljudi iz produkcije, i rekli da će započeti štrajk i da Firči nema pravo da na svoju ruku radi takve stvari – rekao je za naš list izvor blizak produkciji, koji je insistirao da ostane anoniman.

Izvor: Alo

Policija ispitivala Raku na „Farmi“!

Policija je pre nekoliko dana došla na imanje u Lisoviću, kod Barajeva, gde se odvija rijaliti šou „Farma“. Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, nekadašnji socijalista Radovan – Raka Radović saslušan je u sklopu istrage o malverzacijama u preduzeću ATP „Morava“ iz Vrnjačke Banje, gde je on predsednik upravnog odbora.

Naime, još sredinom marta, direktor „Morave“ Ostoja Tegeltija (60) uhapšen je zbog sumnje da je falsifikovanjem dokumenta i zloupotrebom službenog položaja oštetio firmu za čak 150 miliona dinara. On je uhapšen u Trsteniku, gde je zbog blokade autobuske stanice u Vrnjačkoj Banji i preselio svoje poslovne prostorije.
Prema našim saznanjima, organizatori „Farme“ bili su obavešteni o tome da će u jednom trenutku Raka Radović biti udaljen sa gazdinstva ne bi li dao izjavu po nalogu suda u Kraljevu. Posle nekoliko sati, navodno, „najvredniji farmer“ se vratio kao da se ništa nije dogodilo.

- Koliko sam upućen u celokupnu situaciju pre početka TV emisije o tome da će Radović morati da da izjavu znali su i sami organizatori koji su to i odobrili. Niko od ostalih učesnika ništa čudno nije primetio, a ni gledaoci, tako da nije bilo nikakvog neočekivanog ili nedoličnog ponašanja policajaca – objašnjava naš sagovornik iz MUP-a.
Mediji su pisali da je spisak marifetluka Rakinog kompanjona podugačak, ali da je prema krivičnoj prijavi ovaj kontroverzni biznismen, poznat i po tome što ima dva različita matična broja (!), a u protekle tri godine, samo na osnovu falsifikovane odluke upravnog odbora, sa računa ATP „Morava“ prebacio je 46 miliona dinara na račun Agrobanke u Novom Sadu. Prema navodima prijave, on je tako i vratio kredit kojim je, takođe njegova, novosadska firma „Travel travel“ kupila – vrnjačku „Moravu“!

Maca: Raka je u strahu od zatvora!

Iako se od ostalih farmera krila istina o saslušanju, informacija je nekako procurila. Tome u prilog ide i događaj koji se neposredno nakon toga desio na „Farmi“, a o čemu je „Alo!“ već pisao. Podsetimo, Dragan Marinković Maca rekao je Raki da je dok je bio na funkciji, pravio velike zavere i krao novac od građana i da shodno tome treba da strahuje od zatvora. Marinković je istakao da bi Raka napao nekoga fizički, samo ga sprečava pomisao na diskvalifikaciju i eventualni strah da zbog toga može da završi u zatvoru.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Opa, nove vijesti Smile Smile Zanimljivo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
HTC 
Jel zna neko koja to dva fakulteta ima Zorica The Pinky BruceLee? Jel su to isti oni fakulteti sto ih Ceranicka ima x3?  Smile

Касније је завршила курс икебане у Аранжерској школи на Народном Универзитету "Божидар Аџија", а потом и Економски факултет и студирала је право.

ma verujem samo u ovo za ikebane, diplomirani ikebanista  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Izvod iz jucerasnjeg pregleda sa sajta farme

Na Farmi i dalje traje panika oko hrane.

Firči je revoltiran ponašanjem farmera. Osim što svi mladi spavaju do podne smeta mu što ne postoji nikakav osećaj za zajednicu i što su farmeri previše razmaženi. Njegov način da pokuša da ih natera da shvate da Farma nije spa centar je podizanje tenzije oko hrane. Ne razume zašto su oni podrazumevali da svega mora da ima i da je na njima jedino da nevoljno odrade zadatak koji izaberu.

Miloš ima novu taktiku. Rešio je da, pošto je nepravedno imenovan za slugu, sve zadatke na Farmi obavi sam.Tako se nada da će izbeći da dobije više štapića u nominacijama a i zanima ga kako će farmeri koji mu ipak budu dali štapić to da obrazlože.

Dok je Zorica prala suđe u kuhinji Miloš je došao da se pohvali da je on sve svoje zadatke obavio. Zorica mu je rekla da su ostale još dve ovce da se ošišaju a on joj je rekao da to nije njegov zadatak. Onda je ona prokomentarisala da on sam sebi daje zadatke a Miloš joj je rekao da ćuti i pere suđe jer se sve vidi ko šta radi. Zorica se jako naljutila pa mu je odbrusila da joj se tako ne obraća i da oni nisu na istom intelektualnom nivou. Miloš se branio da ona sve pogrešno protumači.

Zorica je uzela da pere vunu od ovaca koje su šišali a niko od ukućana nije želeo da joj pomogne. Vlada, Nemanja, Milena, Gagi i Dragana su sedeli u dnevnoj sobi dok je Zorica sama nosila kofe sa vodom. Maja je zamolila Nemanju i Vladu do joj pomognu ali oni su je ignorisali. Mira i Milena su izašle i gledale kako Zorica pere vunu ali nijedna nije htela da joj se pridruži. Mira je Zorici rekla da možda postoji bolji princip da ona to brže opere. Kada je Dragana upitala zašto ona to radi, Maja joj je rekla da je to zadatak i da bi trebalo da joj pomognu a Dragana je odgovorila da ne može ona da nosi vodu a na vunu je gadljiva i neće to da radi. Na kraju je Maca koji je bio u dvorištu prišao i pomogao Zorici sa kantama vode.

Miloš i Firči su počeli da komuniciraju. Miloš je došao do radionice i upitao Firčija šta još treba da uradi. Celo jutro je okopavao baštu, zatim je oprao štali, čistio gazdinu kućicu, sekao drva i nosio vodu, pa mu je gazda rekao da zasadi neko povrće u bašti.

Miloš je bio ponosan na sebe jer je za jedan dan sam završio sve predviđene zadatke.

Vlada je insistirao da se održi sastanak i da se traži objašnjenje zbog čega na Farmi nema hrane. I dalje se nadao da je to neka Firčijeva šala a Đus mu je rekao da je čuo kad je Firči rekao da ne može da nosi stvari sa pijace zbog povređene kičme. Gagi je rekao da je Raka možda u pravu i da nemaju kafe zato što ne rade dovoljno. Na to je Milena povikala da joj je dosta više te priče i da mogu da ne rade ako tako hoće.

Zorica je Raki rekla da je sakrila pakovanje jaja za njih kao i da ima sakrivene zalihe štrudle pa ga je zamolila da im donese da se malo počaste.

Tokom popodneva skoro svi farmeri su spavali. Samo je Miloš čistio štalu, Raka šišao ovcu a Maca cepao drva. Kada su ostali ustali Vlada je i dalje insistirao na sastanku pa su na kraju i održali isti. Firči im je rekao da po njegovom shvatanju hrana nema veze sa obavljenim zadacima već sa robom koju nisu imali da bi je trampili za hranu. Nemanja je predlagao da zakolju neku kokošku ili prase a Raka mu je objasnio da hrana mora da se zasluži.

Farmerima je objašnjeno da nisu kažnjeni, da ne postoji namera da se oni izgladnjuju i da je ponuda na pijaci bila dobra a da sa gazdom rasprave zbog čega se vratio skoro praznih ruku. Tada im je Firči još jednom ponovio da nije imao šta da razmeni a Miloš ga je podržao i rekao da su sami krivi što je njihova ponuda bila loša i da to nije gazdina krivica.

Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Miloš i Firči - na kraju će se ispostaviti da su njih dvojica ustvari rodjena braća  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 294
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.197.11
mob
Siemens 
Blago njoj, njoj nije Kata predavala računodvodstvo zato je i završila  Smile

Kolega, znaci  Smile Kata joj dodje parosnica, mozda su zajedno studirale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:29:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.