Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 16:11:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 937910 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Ma to je standardna fora,a kad izadju niko ni sa kim nece da komunicira. Realno,trulo je da sad sede po coskovima u grupicama i da se svako veseli za sebe...sto rece Panter,sou biznis!A mislim da i zadruga tu o mnogo cemu odlucuje(naredjuje)...

A s druge strane,zar si stvarno od ovog sklopa ljudi ocekivao nesto ljudski i normalno?  Smile
budimo ljudi iako smo srbi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S lll
Ma to je standardna fora,a kad izadju niko ni sa kim nece da komunicira. Realno,trulo je da sad sede po coskovima u grupicama i da se svako veseli za sebe...sto rece Panter,sou biznis!A mislim da i zadruga tu o mnogo cemu odlucuje(naredjuje)...

A s druge strane,zar si stvarno od ovog sklopa ljudi ocekivao nesto ljudski i normalno?  Smile
budimo ljudi iako smo srbi! Smile

Sve su ovo normalni ljudi sa svim vrlinama i manama samo u malo neneormalnim okolnostima...Mogu pokusati u jednoj farmi ubaciti samo najbolje, reprezentativne primerke i nista bolje biti nece. Mozda malo visi nivo u izrazavanju ali ce  zasigurno opet biti cirkus...Budimo sretni da je tako...Da smo svi isti napravili bi svi istu gresku i potonuli kao brod...ovako sacekajmo da vidimo ko ce ostati na povrsini posto se vecina vec davi... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
bravo medozarr Smile sve su ovo normalni ljudi sa svim vrlinama i manama samo u malo, ne mislim u nenormalnim okolnostima, vec u okolnostima na koje nisu navikli. nikada ne bi mogli da sastave ekipu koja bi bila besprekorna, bez svadja, smicalica, namestanja, psovanja, prozivanja / itd itd itd jer je covek = sa svim manama i vrlinama (cesce sa manama). Ogledno ugledni reprezentativni primerci ne postoje Smile inace, uopste mi ne smeta sto cigani, odnosno romi pevaju/igraju/borave na farmi (sto rece jedan moj kolega: hej 500 godina smo bili pod turcima, zar mislite da nam krv zaista nije pomesana?! = ko je razumeo, shvatio je). dzeju je odavno pukao (ili sta god) glas, ali sve jedno i dalje je omiljen i ume da napravi stimung gde god da se pojavi. koncert mu nece biti promasaj, ako nista drugo... publika ce pevati umesto njega... ume marina da ubode po koju baladu a da to zaista zazvuci, bez obzira o kom se "zanru" radi. za neupucene, djoganijevi niJesu cigani. i za kraj ovog izlaganja, s obzirom da me mrzi da komentarisem (osim da sam videla kakvu je facu nemanja slozio, kada mu je dzej uzeo mikrofon i da mislim da mu je nalozeno da ih malo ovo ono...), bilo bi odlicno da svi oni koji negativno komentarisu neke stvari, PONAVLJAM: neke stvari o kojima zaista nemaju pojma jer nikada u zivotu nisu podigli nista teze od kasike, udju na takvo jedno mesto gde su zavrnute slavine nekim eventualno normalnim okolnostima Smile pa onda da, nakon recimo samo 30 dana boravka na takvom mestu, pod takvim okolnostima (koje su samo gledali na tv-u), dodju i iznesu sopstvena iskustva. Kada kazem "pod takvim okolnostima", mislim i na potpuno razlicite mentalne sklopove, posao koji svakodnevno mora da se obavlja, a koji ni malo nije jednostavan (ko kaze da je jednostavno onako prati sudove, slobodno neka poseti Lazu... ovo je samo jedan od primera) itd itd itd Ovim ne zelim nikoga da uvredim, daleko bilo... vec cisto onako malo psssttt jer da je jednostavno = nije. Cinjenica jeste da ce svi oni zaraditi vece kolicine novca zavisno od duzine boravka, ali da se neke stoke bas toliko unerede u poljskimm toaletima = nemam reci, osim da verovatno tako nesto rade i kod kuce. I da... vise ne mislim da je samo Bojanic jadan, ima tu vise, za mene novootkrivenih primeraka... medju njima su cak i oni koji su mi nekada bili simpaticni. S obzirom da je jos davnih dana sve izgubilo sportski karakter... svi igraju prljavo (neko manje, neko vise), publika je medjusobno pocela da se raspravlja (jedino su nekako svi slozni vezano za prostakluk nemanje i njegove jace polovine)... mislim da je neophodno da svako od nas sebi zaviri u srce i postavi neka pitanja, tipa: a sta da je zorica moja majka, pa da joj neki kreten lupa po prozoru i svasta u rebusima izgovara? a sta da je firci moj brat kome je neko pokusao prste da povredi cupkajuci po daskama? a sta da je dragana moja sestra koju tamo neka debilka proziva na najgore moguce nacine? a sta da je ivan (ili djus) moj brat kome mozda cak preti prebijanje kada izadje? a sta da je raka moj deda kome neko zeli da okaci, zezanja radi, etiketu da je privodio musku populaciju radi sexa? a sta da je vlada moj brat za koga je isto to receno ali ne zezanja radi? a sta da je milos moj deda kome je cuka mogla da vrisne zbog gluposti? itd itd itd itd itd ... Ne moramo i necemo da ih volimo, ali neke sitnice ipak mogu da naprave veliki problem... i naravno... vec receno na pocetku price... ve su to (manje/vise) normalni ljudi sa svim vrlinama i manama samo u malo u okolnostima na koje nisu navikli.

Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Sony 
Djogani nije ganci to je tacno , ali Zorica je ciganka prve klase , a naravno i Keba....ganci 100%....A sto toliko na temi o farmi Dzeja komentarisete...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Zbog cega je Zorica plakala juce? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Sve su ovo normalni ljudi sa svim vrlinama i manama samo u malo neneormalnim okolnostima...Mogu pokusati u jednoj farmi ubaciti samo najbolje, reprezentativne primerke i nista bolje biti nece.

ko ne vidi razliku izmedju canka u velikom bratu, mace i fircija, niggora i topalka (primeri samo) ... i ovih ceranica, bojanica ... pa, sretno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
 Pouckovic
pa neka je ciganka, kakve to veze ima... ne razvlace svi cigani kontejnere... mislim, kad me vuces za slovca pa moram tako da kazem... jbt kakav smo to narod... sve veci dokaz dajemo onoj narodnoj "samo da komsiji crkne krava". neka je bre garaganka i to ona koja je bazen u krnjaci imala kada je mnogima to bila misaona imenica Smile Da se razumemo, ne branim zoricu... cak me i izludjuje onim plakanjem... jbt ima 100 godina a ne ume da odbrusi nekom tamo kajlasu... da sam na njenom mestu skuHala bih klopu za sve bez ikakvih problema, ali bi ta loncaga zavrsila kao kapa sa sve sadrzajem... pa kad je bal nek je maskembal Smile sto se komentarisanja Dzeja tice... to sam se i ja zapitala Smile

Thug4ever
ja nemam pojma, nisam to videla, ali sam videla kada je odbila da otpeva neku pesmu kada ju je dzej zamolio, jer je djus nesto dobacivao

yourtoiletpaper
mozes onda da dodas i mimi, eru, onu manekenku preko koje je maca konstantno lezao, onog manekena sto se vacario sa krestavom gogom, dodaj i marka sa sve serpom jer je i on "VIP" (kad mogu neki tamo potpuno nepoznati da budu to, sto ne bi i on)... a onda na drugu stranu stavu Ivana Ljubu i priseti se samo onog pogadjanja pojmova, niceg vise... a koliko su samo decka psovali i pljuvali.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2010, 10:35:13 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Sony 
Ja sam samo naglasio da se zna ko je ona , nisam rekao da je to nesto lose i da treba da je u nekom tripu zbog toga....A za bazen joj svaka cast.....Slazem se da bi ona kao  matora i iskusnija , pa bi trebalo i pametnija trebala da nekima malo zabiberi , a posto valjda ume da kuva ili mesi sta vec moze sama sebi da napravi koliko joj treba i drugima kaze ko vas jebe ja sam budala samo za sebe , ali ipak ne ume ona to.....
« Poslednja izmena: 07. Maj 2010, 10:42:08 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
evo... vidi ovo sad... Rođena je 29. juna 1955. god. u Beogradu. Otac Andrej je bio romskog porekla, njegovi preci su u Češkoj nekada bili vlasnici fabrike slatkiša do Prvog svetskog rata. Deda se kao oficir doselio u Beograd i oženio Grkinjom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC Sensation
@Oblachak

Cekaj,je mi iz onog tvog(duzeg) posta treba da zakljucimo i shvatimo da u stvari ove ljude na farmi treba da podrzimo i shvatimo,da nista lose ne pisemo i ne mislimo jer je njima zaboga tamo tesko i nisu im uobicajene okolnosti.I sta? Jel ja treba da razmiljam o tome kako se oseca Draganina,Miloseva,Zoricina familija? Ne pada mi na pamet...niko njih nije terao,prislanjao pistolj na glavu da udju tamo,svi su dobrovoljno usli(sto zbog para,sto zbog reklame) a to sto se njima tamo dogadjaju kojekakve neprijatnosti i sto oni sa tim ne mogu da izadju na kraj,jer ne znaju kako,jer im IQ ne dozvoljava,jer su nekulturni itd...(ne mislim na sve) nije opet nas problem.
Evo dala si odlican primer sa Ivanom Ljubom...evo ga i ovaj Vlada recimo....da li njihove porodice lupaju glavom o zid jer im se sin blamira(o)?

Jbg los primer sa Ivanom,njegovi ni nemaju tv pa nisu ni gledali  Smile

Ja o ovim ljudima koji su na Farmi pisem iskljucivo ono sto vidim,bez ikakve mrznje(ne daj Boze) i oni su tu usli kako bi sebe predstavili u najboljem svetlu...e sad, sto je ta "sijalica" pregorela......

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 16:11:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.