Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 18:44:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 939395 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Cudno da ali daleko od toga da izgleda kao covek koji se odvikava. Ne drzim ni ja akvarijum sa narkomanima u dnevnoj sobi, pa pratim njihovo ponasanje i zapisujem promene.  Smile

Video sam ih par u kraju, par u srednjoj... ali i da nisam, danas sasvim dovoljno covek moze da se informise i shvati da je to nemoguce.

Eventualno da se skinuo pre Farme pa usao na nju da se izoluje, da nema iskusenja... u sta ne verujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
a možda je zaboravio da je zavisnik....  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC Sensation
@Oblachak

Na koji zdravstveni problem mislis? Jel na taj sto ima potrebu da maltretira i bije zenu? S obzirom na taj problem,nadimak mu je extra blag....

Video sam ih par u kraju, par u srednjoj... ali i da nisam, danas sasvim dovoljno covek moze da se informise i shvati da je to nemoguce.

Eventualno da se skinuo pre Farme pa usao na nju da se izoluje, da nema iskusenja... u sta ne verujem.

Pa nemam pojma,ja samo komentarisem o onome o cemu se pise i prica...ali koliko sam skapirao,jeste da oni tamo obilaze svakodnevno neke psihologe,mozda covek ide i na neku terapiju tamo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
HTC 
Vesna Ćeranić: Želim da Milena dođe kući

Povratkom Nikole Sarića Sajka na farmu, strasti na imanju su se ponovo uzburkale. Zato što je poletela u zagrljaj ovom pevaču, Milena Ćeranić je ponovo „popila“ crveni karton od Nemanje. Pevač, mlada zvezda „Granda“, uopšte nije štedeo reči i svoju devojku je nazivao pogrdnim imenima, psovao je, kritikovao i na kraju ponovo pljunuo.

Na takav stav uticalo je i to što se Milena jedva izvukla iz izbacivanja jer je dobila samo sedam odsto glasova podrške publike. Nemanja je tada shvatio da nemaju podršku naroda.

- Dobila si malo glasova zato što si kreten, zato što psuješ. Ne umeš da se ponašaš, izigravaš budalu. Koja si ti glupača kada si dovela do toga da jedna „Grandova“ balerina ima više glasova od Milene Ćeranić. Ti mene uništavaš - nije štedeo reči Nemanja, a onda joj je prebacio i za Sajka.

- Šta se ti pozdravljaš s njim kada se on druži s Macom. Opet isto radiš. Kada budemo izašli, videćemo kojim ćemo putem ići. Srozala si nam ugled - besneo je Nemanja objašnjavajući Mileni da napolju više neće imati kome da peva, a onda ju je i pljunuo. Milena je samo ćutala i pokušavala da smiri situaciju.
- Ja tebe nikada ne bih pljunula, hvala ti - rekla je iznervirano. Sve ovo kraj malih ekrana gledala je i Milenina mama Vesna koja smatra da Milena uopšte nije kriva.
- Milena se normalno ponašala i iskreno se obradovala Sajku. Nije dala nikakav povod za ovakve Nemanjine reakcije. Ne znam šta je to kod Nemanje. Da li je iskompleksiran ili se plaši šta će ljudi i novinari da kažu, i pišu. Popio je i neku više, verovatno je i alkohol uticao, nema kontrolu. Ne znam samo zašto niko ne pominje da se izvinjavao, to uopšte ne prikazuju. Ne volim kada vidim da se neko na taj način obraća mom detetu, ali šta je - tu je, ja tog nekog nisam birala - kaže mama Vesna koja bi volela da Milena što pre izađe sa farme i da se ova ružna epizoda zaboravi.

- Iskreno se nadam da će Nemanja da je uzme za slugu i da će krajem nedelje da se vrati kući. To bih najviše volela - kaže Vesna Ćeranić.

Pored Nemanje, o Mileni nakon što je dobila mali broj glasova, ni ostali ukućani nemaju reči hvale. Mnogi su se okrenuli protiv nje, a prva je bila Maja Odžaklijevska koja je Nemanji direktno rekla da se njegova devojka veoma ružno ponaša.

- Znam da su rekli da je alapača, i to su sad njihove taktike. Milena se samo brani. Čovek u afektu može i da ubije, a ne da opsuje. To je stanje bez kontrole. Mada, sve je to nekako isforsirano od strane produkcije, prikazuju samo Milenine psovke. Ne znam zašto ne prikazuju i druge kada psuju.

Mnogi stanari smatraju da Milena nije za Nemanju i pričaju mu da je mnogo pogrešio što je ostavio Draganu za koju tvrde da je fina.

- Kakve veze ima da li će Nemanja da se vrati Dragani. Deca su mlada, imaju vremena do pedesete da biraju dok ne izaberu šta im odgovara - smatra Milenina mama.
S druge strane, Nemanjini roditelji uopšte ne žele da se prikazuju u javnosti, niti da daju bilo kakve komentare u vezi sa ponašanjem njihovog sina. Oni su još na početku „Farme“, kada se pokrenula priča da se Mileni navodno sviđa Sajko, gostovali u emisiji i tada su rekli da im Milena bruka i izluđuje dete, te da je on slep kod očiju i da ne primećuje kako ona loše utiče na njega. Od tada su se desile mnoge ružne stvari, a Nemanjini roditelji nisu želeli da se oglašavaju.

izvor: Blic
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
@Oblachak

Na koji zdravstveni problem mislis? Jel na taj sto ima potrebu da maltretira i bije zenu? S obzirom na taj problem,nadimak mu je extra blag....

Odmah da se razumemo, svaku vrstu nasilja osudjujem i ne opravdavam bolescu napade zla. Kada sam navela pretpostavku da Gagi ima zdravstveni problem, mislila sam na to da verovatno ima neko ostecenje jer je vidljiva sporost i u pokretima, i u komunikaciji, a vala i u razmisljanju.

E sad... niko nema dokaz da je on zaista zlostavljao Anabelu, ili ona njega... tu je zuta stampa, odnosno novinari koji svasta izmisljaju ne bi li nacinili i citanost, a i gledanost. On je, recimo, izjavio da se njih dvoje posvadjaju, izmlate stolicama, polome pomenute i na kraju odu i kupe nove... Ona mu je to zamerila i usla sinoc da bi demantovala... On se pravio lud, po fazonu nisam ja to rekao, a Ona je rekla da je svojim ocima gledala i svojim usima cula... Njemu i dalje nije dopiralo do mozga, sto znaci da... mozes svasta reci, sto je neverovatno daleko od istine cisto radi dobijanja medijske paznje. Samo njih dvoje zaista znaju da li je i ko koga, kao i cime mlatio/zlostavljao. Verovati navodima zute stampe je van svake pameti... a da li njih dvoje iznose istinitost... kao sto rekoh = samo oni znaju.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Citat
Popio je i neku više, verovatno je i alkohol uticao, nema kontrolu. Ne znam samo zašto niko ne pominje da se izvinjavao, to uopšte ne prikazuju.

Jeste... alkohol je uvek izgovor a izvinjenje ima tezinu kada po milioniti put bacis u blato osobu koju "volis".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Apple iPhone 7
pa moždani je zbog tog sporog razmišljanja, mada uopšte zbog gluposti.  Kao kad je Džoi kupio enciklopediju ali samo na slovo V jer nije imao para za sve pa je samo pričao o pojmovima na slovo V, Vijetnamski rat itd,  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
pa moždani je zbog tog sporog razmišljanja,

koliko je meni poznato to je zdravstveni problem, mozda bi nam neki lekar dao preciznije objasnjenje Smile nije ok podsmevati se bolesnoj osobi.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC Sensation
pa moždani je zbog tog sporog razmišljanja,

koliko je meni poznato to je zdravstveni problem, mozda bi nam neki lekar dao preciznije objasnjenje Smile nije ok podsmevati se bolesnoj osobi.

Naravno! Kao i za maltretiranje tako i za ono drogiranje ili ne znam ni ja sta vec pisemo pod pretpostavkama da se to zaista desilo....nista drugo.
Kada bi on covek izasao pred kamere i rekao da ima problem(bilo koje vrste) ili da izadje Anabela i potvrdi ili demantuje ono o zlostavljanju ni mi ne bi sve ovo pisali...

Do tada,Gagi ce bas kao i svi ostali na Farmi biti prokomentarisani u nasem duhu a to je nacesce kroz zajebanciju a cisto sumnjam da neko od nas zeli da na bilo koji nacin napakosti bilo kome od njih...zato ce i biti Mozdani,Dzindzer baba,Seljanici,Milos Blejanic...itd ,nista lose nema u tome... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Naravno da treba saljivo i opusteno komentarisati... jer sta su trazili to su i dobili. Da im guze nisu zinule za pare, ne bi ih niko prozivao i podsmevao se njihovim vipovskim budalastinama. Medjutim, nikako nisam za zezanje u slucaju da se primeti zdravstveni nedostatak bilo koje vrste. No, dobro. Svako ima svoje misljenje Smile

Nego, htedoh i ja da nesto prokomentarisem, a to su sluge za ovu nedelju. Ceranicka se sama prijavila, a gazda je izdvojio Vladu. Mislim da se ovde radi o buducoj smicalici, posebno nakon Cecinog odbijanja da nemanjici ispuni muzicku zelju, a zna se da je ona prva skocila u Vladinu odbranu (s obzirom da se privatno druze) kada ga je pomenuti napadao zajedno sa svojom "lepsom" polovinom.

Nema mi sandre80, da sa njom raspredam o ovome... ovim putem joj saljem Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 13:39:18 od Oblachak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 18:44:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.