Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 12:57:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 939040 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
malkin
gde ti zivis? pa poenta je sto duze ostati, uzeti nedeljne honorare i eventualno pokupiti i glavnu nagradu. naravno da ce svi da se pljuju, pa posle vole... nemanja je pljuvao po sajku, pa ga je vol`o (koliko se secam, rekao je da ce ga gitarom zviznuti u glavu... dakle, nemanjica je slucaj za one cike u belom) Smile isto to radi i sa vladom sada... sutra ce ponovo da voli i macu... i tako... covek koji je preterano sujetan, umisljen, patetican, zreo za posmatranje... u Lazi verovatno ima mesta, a i vrata su sirom otvorena  Smile

sandra, davnih dana sam ukapirala da ni malo nisi povrsna Smile

Dragana ima sta da kaze, lepa je, mazena i pazena, vaspitana, za razliku od one spodobe... obicno ne komentarisem na takav nacin ali se ono cudo jednom u zivotu radja, izvinjavam se, ali ruzniju devojku skoro nisam videla... obicno devojke koje nemaju prirodnu lepotu to nadomeste mozdanim vijugama, simpaticnim ponasanjem, svojim veselim duhom... pa ih to cini interesantnim/privlacnim. ova... em ne zna da se ponasa, em je prosta, em je ruzna, a ni mozdane vijugice joj nisu na nekom nivou... ups izvinjavam se... ima zavrsena tri kafanska fakulteta Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sto me podsetilo da te pitam jesi li videla ovde na temi, mislim da je neko pastovao sa FB-a , sta menadzer lokala u kom je milena pevala prica ???

kaze covek da su njene seksualne egzibicije prekidali telohranitelji po toaletima  Smile

garant je mislila na svoje umece u sexu  Smile

i jos... dali si primetila kako mu sve servira ... sve ispred njega tanjir, viljuskica, nozic ...a on ono u fazonu velika muskarcina zena ga sluzi  Smile..pa sve ruke iza ledja  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
jesam, procitala sam to... prijateljicu iz KG sam bas pitala da li poznaje tu porodicu i kakvi su... odgovorila mi je samo "nemoj samo o njima da me pitas... ona je... nema tih reci."... to mi je sasvim, sasvim dovoljno bilo. a sto se tice njegovog ponasanja maco tipa sa sve cackalicom medju zubima i rukama na dupetu... to je prica za sebe Smile cula sam da je nakon onako odvratnog lindranja rekao: "e sad su mi rekli da sam isti Tom Kruz" Smile Smile Smile decko je prop`o nacisto Smile da smaracica nije sa njim, sigurno bi ga bilo blam da pogleda bilo koga na farmi nakon pijace i pljuvacine tamo... ali mu je ova rekla nesto po fazonu "sta te briga, to su samo ljudi sa pijace..." smaracica verovatno nije ukacila sta je rekla, ali je svakako nahranila njegovu sujetu u tupave mozdane vijugice, pa je nastavio po starom. Inace, prica se da su mu roditelji divni i kulturni ljudi i da crvene zbog svega sto se desava.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ma puk'o decko ko lajsna.Potpuno je izgubljen,ne zna vise ni kako se ponasa,ni sta radi....Toliko je zaljubljen u tu Ceranicku da je prs'o skroz....Nisam nikad imao neko posebno misljenje o njemu,uvek mi je bio kao nesto "utripovan",ali na Farmi...zlo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
to sam obavestena. sta ce jadni roditelji . oni crvene a milenina mama podrzava sex izmedju njih dvoje na farmi i pita se sto im  je toliko trebalo  Smile

rekla mi je majka sinoc... da sam ja takva odrekla bi me se u svim medijima  Smile

ali opet. ponasas se onako kako su te roditelji naucili. smatras da je ok ono sto te roditelji nauce. u krajnjem slucaju na roditeljskom primeru se uci. sasvim je jasno kakv je onda milenina familija Smile

ljudi sa pijace ?>
uvredial je narod ,glupaca, a nije ni skontala ...ugasili su ga... sa uzbudjenjem pratim kako kopaju sebi grob iz dana u dan  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Sandra,znam da je tema farma,ali ne mora toliko da kokodačeš po temi,svaki drugi post je tvoj.. Smile

Malo da čitamo šta drugi misle,šta msiliš o tome. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
obrati paznju na izrazavanje, ona ne kokodace, vec iznosi svoje stavove. druga stvar, ovo su slobodne diskusije i ti sigurno nekome neces narediti da prestane da iznosi sopstvena misljenja, ima to pravo kao i svi mi dokle gode se ne krsi Pravilnik. njena je stvar da li ce aktivno i koliko aktivno da ucestvuje na pojedinoj temi.

Nazad na temu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Sandra,znam da je tema farma,ali ne mora toliko da kokodačeš po temi,svaki drugi post je tvoj.. Smile

Malo da čitamo šta drugi misle,šta msiliš o tome. Smile

ako nisi primetio ja razgovaram sa oblachkom  Smile
molim te pogledaj malo pa onda prozivaj  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sandra, potpuno se slazem oko navoda vezanih za porodicu/familiju... bez obzira na sve, roditelji su duzni da vaspitaju i svoje cedo izvedu na pravi put... medjutim, sta reci za nemanjine roditelje? kao sto rekoh... prica se da su divni ljudi... s druge strane ne bih mogla samo milenu da "krivim" za njegovo trenutno stanje... kao sto nam je poznato = za tango je potrebno dvoje Smile kaze jedna baba: "ma nije ona garaganka, ona je vlajna a i vlajne su crnopute i svasta mu je trpala da pije i jede zato je on slep kod ociju"... salu na stranu, oni su zaista slucajevi za posmatranje, mislim da se nece tako bajno provesti kada budu napustili farmu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sandra, potpuno se slazem oko navoda vezanih za porodicu/familiju... bez obzira na sve, roditelji su duzni da vaspitaju i svoje cedo izvedu na pravi put... medjutim, sta reci za nemanjine roditelje? kao sto rekoh... prica se da su divni ljudi... s druge strane ne bih mogla samo milenu da "krivim" za njegovo trenutno stanje... kao sto nam je poznato = za tango je potrebno dvoje Smile kaze jedna baba: "ma nije ona garaganka, ona je vlajna a i vlajne su crnopute i svasta mu je trpala da pije i jede zato je on slep kod ociju"... salu na stranu, oni su zaista slucajevi za posmatranje, mislim da se nece tako bajno provesti kada budu napustili farmu.

"sta si mi u kafu stavilaaaaa"  Smile
ove komenatre sam vec cula. nesto mu je gadno "naradila" Smile
sam njen postupak da ga obrlati na moru je sve pokazao. ai o njemu. prva prilika bez dragane. taj je samo trazio izgovor  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 12:57:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.