Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 23:12:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 931164 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
seks u anal promenite kanal  Smile
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Juice kralj... sada sam gledao...

Najace mi kad im je pricao nesto i kaze nemanji valjda "znas sta sam sad izvalio gde je gigabajt" a mislio na gagija Smiley

Sad procitah kometare sa prethodnih strana... juice se sprda ljudi... boli njega dal ce biti fin... dal je nekome dosadan ili zanimljiv itd... lik je u kuci napravio ammosferu... da nije bilo njega gledali bi Milenu i Nemanju kako se  raspravljaju ili fircija kako pametuje... tako da je dobro sto je usao u kucu...

« Poslednja izmena: 18. Apr 2010, 03:04:13 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ko voli da slusa narkomanski humor uzivace pored ovog Juicea.Za mene mnooooogo naporan covek za slusati. Kazem narkomanski jer sam upoznao dosta repera i vecina su sasvim normalni ljudi za pricu osim onih onih koji vole da uzivaju u carima narkotika i da se tripuju kao ovaj doticni

Jedino mi nije jesno sta ce im jos jedna dvorska luda kad vec imaju Dejana Stankovica.Sad ako njih dvojica budu u duelu komotno mogu da im organizuju takmicenje za naj-budalu Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Jeste, ali on nema sta da izgubi. On je i izgradio "karijeru" na tome sto je nekulturni dziber pa mu je lako da je takav i u kuci. Teze je ostati normalan na ovoj Farmi pored gomile debila nego se ponasati kao on, u tome je caka.

@Marko, nema potrebe da se ogradjues, ko razume razumeo je. Ja volim rep, nemam problema ni sa tim stilom oblacenja niti sa drugim stvarima. Jedino sto mi smeta je kada je neko seljak, kojom god muzikom da se bavi,

A da budem iskren do kraja, i pored toga kakav je za ovog "kralja" je izmislio svet. Jeste neukusan humor zasnovan na glupim prozivkama drugih ali je bar humor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ali mi mnogo neukusan humor za moj ukus.Previse mi i Juice i Dejan sile taj njihov nazovi humor tj stalno lupaju pa sta ispadne.Drugo je kad Maca, pa cak i Firci poneki put, izvale nesto poneki put i stvarno ispadne smesno.Ovako samo dosadjuju

U pravu si da nemaju sta da izgube sa tim svojim ponasanjem vec samo da dobiju, ali iskreno niti vidim Dejana kao velikog voditelja niti Juicea kao u onim danima kad je izdao "Kes, kolica".Jedino sto ce ostati duze i time uzeti vise para
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Za opstanaka na Farmi i šansu da osvoji 100.000 evra borili su se Biljana Sečivanović i Nikola Sarić - Sajko.

Možda niste znali, ali Biljana jeste -kolika treba da bude temperatura u štali za ovce (iznad osam stepeni Celzijusovih). Iako je trebalo nabrojati samo tri, ona je znala više od pet vrsta spanaća, kao i koliko rasa goveda se gaji u Evropi (277).

Sajko je posle trećeg pitanja preuzeo inicijativu i tačno odgovorio šta je akomodacija, ali je Biljana uzvratila sa dva tačna odgovora i rezultat je bio 5:1 u njenu korist, plus skoro 70 odsto glasova publike, Biljana je sebi osigurala ostanak na Farmi.

Sa jednim tačnim odgovorom u igri znanja i 31,16 odsto glasova publike Sajko je peti izbačeni učesnik ovog rijalitija.

Novi VIP seljaci su folk pevačica Mina Kostić, njen brat, reper Đus i balerina "Grand šoua" Dragana Milošević.

Plesačici će na Farmi najteže pasti to što nema kupatilo, a sa muškarcima misli da neće biti problema.

O bivšem dečku Nemanji ima samo lepe reči, a šta li o njoj misli Milena, saznaćemo već naredne nedelje.

"Želim da me ljudi što bolje upoznaju i da pokažem svoje kvalitete", a mama joj je rekla da "bude ono što jeste i što sme".

Ivan Ivanović Đus je drugi novi VIP seljak, a za sebe kaže da je "reper sa beogradskog asfalta i neguje lepotu sebe i svojih ortaka".

"Ništa mi tamo neće biti problem, sem što će mi nedostajati moji prijatelji i još neke zanimacije, ali to neće biti problem šta da se mora u 'tvorza'. Od mene publika može da očekuje - svašta i ništa."

U "borbu" za 100.000 evra će i folk pevačica Mina Kostić, koja je po profesiji frizerka jer je "morala da završi nekakvu školu".

"Imam oko za sve što je lepo, prefinjeno... Ljubav i seks na farmi su mi degutantni, ali ne volim kada neko sedi a drugi rade, biće gusto."

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
GAGI I SAJKO NAZVALI BALERINE KURVAMA
ČLANICE PLESNE GRUPE PODNOSE TUŽBE PROTIV UČESNIKA „FARME“ KOJI SU IH JAVNO IZVREĐALI

„Grandove“ balerine podneće tužbu protiv Gagija Đoganija i Nikole Sarića Sajka zbog uvreda i laži koje su javno izneli tokom prošlonedeljne žurke na Farmi.
Ovu informaciju potvrdila je za Kurir Sonja Lapatanov, koreografkinja „Grandovih“ balerina, koja kaže da je zgrožena izjavama dvojice farmera.

- Gagi je pričao da za pedeset evra možeš sa devojkama da radiš „one stvari“, dok ih je Sajko direktno nazvao kurvama! To je stvarno strašno! Još crnje je to što se njihove bivše žene i devojke bave istim poslom kao i naše balerine. Mislim da bi čovek kao Gagi, koji tuče ženu, trebalo da ćuti i ništa da priča - ogorčeno nam je rekla Sonja, i dodala:

- Sledeće nedelje razgovaraćemo sa advokatom o tome da li ima osnova za tužbu, jer mi mislimo da ih ima na pretek. Ipak, ovo je Srbija, pa me ne bi čudilo da Đoganiju i Sariću bude olakšavajuća okolnost to što su bili u zatvorenom prostoru. Ne bi me iznenadilo da snimak na kom jasno vređaju devojke ne bude validan, ali nadam se da će pravda biti zadovoljena - kaže poznata koreografkinja.

Nema sumnje da će Đoganija i Sarića dočekati neprijatno iznenađenje kad napuste Lisović. A, kako će se vaditi? Verovatno na stari dobri alkohol i smanjenu moć rasuđivanja. Pa, ko im poveruje!   

Milenina izjava je odraz njenog vaspitanja!

Sonja Lapatanov osvrnula se i na reči Milene Ćeranić, koja je bila besna što je balerine odmeravaju, pa je prokomentarisala kako će ih sve šišati na ćelavo usred „Granda“:
- To je odraz Mileninog vaspitanja, što su videli svi ljudi koje prate „Farmu“. Ta njena rečenica nema osnova za tužbu, a o njoj zaista nema šta više da komentarišem - rekla je koreografkinja „Grandovih“ balerina.

Пренето са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Firči ne voli ništa što je srpsko!         
Napisao Administrator      
subota, 17 april 2010 23:09
Uvrede koje poslednjih dana pljušte na farmi počele su da se zasnivaju i na nacionalnoj osnovi kada je Miloš Bojanić muzičara Ivana Fecea Firčija optužio da ne voli ništa što je srpsko.

Naime, prilikom priprema za predstavu, koja je nedeljni zadatak farmera, dobili su srpsku narodnu nošnju, zbog koje je Miloš prozvao Firčija.
- Ti ne voliš ništa što je srpsko, pa ni ovu nošnju - rekao je Bojanić, začinivši to psovkama.
- Ako je fizičko nasilje to što je Raka stao na plašt Dejanu, onda zadruga i ovo mora da kazni - branio se Firči.

Bojaniću ovo nije jedini sukob u proteklih nekoliko dana, te je tako uvredio i mladu pevačicu Milenu Ćeranić zbog nesuglasica koje su imali u kuhinji.
- Kako je majka mogla iz sebe da izbaci ovakvo zlo kao što je Ćeranićeva - rekao je tada.

Ko je sve bio s Milenom?

Iako ga je Miloš nagovarao, Raka ipak nije ostavio Nemanji iznad kreveta ceduljicu na kojoj je trebalo da piše: „Da li znaš da svi znamo da je Vlada bio s Milenom?“
Posle ovoga, Raka je ušao u kuhinju da nacepa drva, probudio je „Ćeraniće“, pa se posvađao s Nemanjom, koji je rekao da ga trpi mesec dana, ali više neće. Raka je posle ljutito komentarisao da Nemanja mesec dana ide u belim čarapama, ništa ne radi i ponaša se kao trudnica.

Пренето са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Ja mislm da je ovakav soj ljudi opstao i preživeo još samo u Beogradu... ja u Nišu ne znam ni jednog ovakvog šabana  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
ova vrsta soka ili sta je jbm li ga je jedan mediokritet koji ne zasluzuje 1 minut medijskog prostora.
zao mi je sto je ova farma otisla do djavola .
sto se mene tice da gledam narkomancinu i njegove natpise na majicama "cuti dok te jebem " ne pada mi na pamet.

stoga odlazim sa teme a farmu vise ne gledam.
ako izbace psihopatu narkomana javite mi na pp pa se kucamo  Smile

dovidjenja  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 23:12:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.