Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:57:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 866586 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia N82
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Lolana ala si se ti nalupala gluposti. sto rece dart onda Saricu svaka cast. ja bih tu naveo i Miskovica, Beka, Karica i ostale profitere bilo ratne ili za vreme sankcija koje je Sloba stvorio a ovi danasnji ih obogatili. Upravo ti maltretiraju posten narod koji ne zeli da bude bogat, da ima 5 kuca vec samo za normalan zivot. Do dolaska takvih ljudi su posteno ziveli.
Sto se tice uspesnih ja sam prvi za to i da se plati neciji trud i rad, a znanje pogotovu. Ja sam za gotovo apsolutnu privatizaciju, ali onakvu gde ce se ceniti rad i ljudi koji rade.
Kako je MB napravio 5 kuca, pevajuci upravo za gamad koju sam gore naveo i tezgareci po ciganskim svadbama. Da je radio u Srbiji ne bi mogao za o vreme da napravi ni pola kuce jer ovde su ljudi gladovali kad se on bogatio. Ne smeta to meni da se razumemo, ali nemoj mi posle srati moj narod moja publika. On je Bosanac, a ne Srbin i njegova publika nije u Srbiji vec oni koji zive daleko a ovde su ostavili samo lavove, anterfone i ostale gluposti.

Sine jesi li ti od onih sto kada vide da su se izbegli i prognani skucili i snasli u Srbiji, a ti se pitas odakle im mamicu im izbeglicku ja ovde se mucim a nista da stvorim.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Vala komedija Belgrade Smiley
===
Ne mislim da je Milos pobjedio sto je Srbija ovakva ili onakva, jednostavno ljudi su se solidarisali sa nekim na koga se drugi deru - empatija, vrlo jaka emocija. Narocito stari ljudi se poistovjete sa tim kad ih mladji drskoscu prestizu, neki iskonski strah valjda.  Koje kriv za to deranje, ko je stvorio problem - uopste nije bitno.

Inace Milos je tipicak prestavnik malogradjanske kulture - sa mercedesom i zlatnom kravatom, koji zna kako se lako zaradjuje i gdje se dobro jede.. Al nije neko zlo, vec tako.. seljo..
Jedino ne valja da postane simbol ni pokvarenosti i zla a ni Srpstva i mucenistva. Nije toliko bitan tip.

Sumarno: sou je odvratan, po rjecima veoma inteligentnog tipa:
"Zadruga je bila tacno onakva kakva je Zadruga trebala da bude"

Niceg ovde vanrednog nije bilo. Jedva je docekala Zadruga da izadje ono najgore iz ljudi i da dobiju gledanost. A na kraju kao "nije u redu"...  Smile

Licemjeran je i Grand i Sasa Popovic koji "prodaje" sise i guzove tj. pjevaljke i bljutavu muziku i los humor (Djosa kralj).. a sve to upakuje u nekakvu toboz finocu, bez psovanja ili dovodjenja starijih u pitanje.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 17:52:39 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

"Националисте и социјалисте и свега што затреба!?"

Бесконачан је број ретардираних људи који праве овакве глупости... Чиме све људи убијају слободно време...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia 
sta ti je zmijo? pa hitler je bio veliki demokrata- normalno je da mu se nacionalisti i socijalisti gade  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
"Srbine" ja sam se snasao nije meni za mene. Ja imam koliko mi treba i zadovoljan sam.
Ne znam sto sad spominjes izbeglice, kad ih ja nisam spominjao. Otvori temu o tome pa cemo tamo pisati o njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3090
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S2
Ajde dosta vise sa medjusobnim prozivkama  Smile
Ne mogu da razumem ljude koji nece da uvaze i da postuju tudje misljenje Smile
Drzite se teme a to je Farma i ucesnici na njoj Smile

Farma se zavrsila,a ucesnici su izasli... Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 440
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
ova tema jos nije zakljucana?!? OMG  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Da li je superfinale Farme namešteno?

Posle 104 dana najkontroverznijeg rijeliti šou programa na našim prostorima, sinoć je konačno održano superfinale i imali smo prilike da vidimo jednog po jednog superfinalistu kako napušta imanje u Lisovićima, sve dok nisu ostala samo dvojica- ljuti oponenti, Miloš Bojanić i Dragan Marinković Maca.

Na kraju je pobedu odneo Miloš Bojanić i visoko u vazduh digao svoj ček na 100.000 eura. Prvi superfinalista koji je napustio Farmu bio je Firči i to je donekle bilo očekivano, a čak je to predvidela i većina već izbačenih farmera koji su bili u studiju.

Međutim posle Firčijevog odlaska desilo se nešto neočekivano- razbijen je Bermudski trougao. Naime, na iznenađenje mnogih ispala je Mina, a potom i Dragana. Činjenica da su poslednja dva farmera Miloš i Maca pokrenula je veliki broj nagađanja o neregularnosti i „nameštanju“. S obzirom da su Mina i Dragana imale veliki broj fanova, na Inrernetu su se pokrenule mnogobrojne diskusije. Neki tvrde da je Maca još na ulasku u Farmu pristao da uđe samo pod uslovom da osvoji jedno od tri prva mesta i da je zapravo trebao da ispadne umesto Mine. Takođe, pojavile su se i tvrdnje da je Marija Šerifović uticala na glasače promovišući Macu.

Drugi tvrde da je nažalost došlo do „rasipanja“ glasova jer je veliki deo publike bio i uz Miloša i Draganu i Minu, tako da nije znao za koga da se odluči, a s druge strane posle Firčijevog ispadanja svi koji su bili protiv „Bermudskog trougla“ skoncentrisali su se na Macu i svojim glasovima pomogli mu da dođe do drugog mesta i 30.000 eura.

Ipak, na kraju izgleda mnogi su zadovoljni, tako da priča o nameštanju pada u vodu. Jedni su zadovoljni što Miloš sa svoje dve drugarice nije ostvario svoj plan da zauzmu prva tri mesta i što je Maca drugi, a ostali što su njihovi miljenici ipak dominirali superfinalom i što će kako se oni nadaju, nastaviti da se druže i posle Farme.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:57:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.