Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 16:26:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 600 601 603 604 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908231 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Hocete snimak ? Pa neka neko kaze da ne treba meteorit da se zakuca.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
A Zokica sto pljuje sta bi ste njoj uradili, ako se uzme u obzir da je "dama"?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
Sad bi bilo najbolje i najrealnije da izbace i Govnarica i Macu napolje, Govnaric bi se pojeo!

@lightsoft

sto si tako auto-destruktivno nastrojen? da se mozda i ne stidis sto si Srbin zbog par idiota na nekoj farmi?
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Nemanja umalo pretukao Miloša, fizički kontakt Miloša i Mace zbog koze

Mina, Miloš i Maca su u dnevnoj sobi. Mina je pričala o tome kako joj je teško pao tajni zadatak koji je dobila od Zadruge. Rekla je da je zbog zadatka morala da laže farmere i da im krade cigare, što je vrlo nepristojno. Kritikovala je Miloša da joj je sve vreme na ružan način nagoveštavao da je saznao za tajni zadatak jer su ipak prijatelji. Miloš je prokomentarisao da nisu prijatelji i da ona ima dovoljno svojih prijatelja tako da joj je on nepotreban kao prijatelj. Mina se složila sa njim i začudjeno ga pogledala.

Minu je zanimalo koje su zadatke imali ostali farmeri. Miloš joj je rekao koji je bio njegov zadatak, ali ne i za koga je zadatak bio vezan. On je primetio da je Draganin zadatak bio najteži, ali se Mina nije složila sa njim. Ona je tvrdila da je ona imala najteži, dok je Dragana imala najlakši zadatak.

Zorica i Raka su razgovarali o Milošu. Primetili su da se Dragana i Mina foliraju da ne znaju kakav je čovek. Zaključili su da je vrlo ružno od njih što se tako ponašaju prema Milošu, iako znaju kakav je on ustvari.
Zorica je u kuhinji prepričavala Mini dogadjaje prethodne večeri. Rekla je kako su se napili i pevali. Mina je rekla da je čula kako Zorica peva Nemanji. Uz smeh su nastavili prepričavanje.

Maca je u spavaćoj sobi sa Sajkom i Firčijem ćaskao o zadacima i o tome ko je dobio kakav zadatak. Maca im je rekao svoj zadatak. Oni su došlo do zaključka da je Minin zadatak bio vezan za cigarete, pa su je dozivali da im vrati cigarete da joj ne bi veš bacili svinjama. Komentarisali su i Draganin zadatak. Maca je prokomentarisao kako je zadatak adekvatan njenom nivou inteligencije i da joj je i pored toga bio težak.

Sajko je zafrkavao Draganu da je zaljubljen u nju. Maca je prokomentarisao da se Nemanja nije pretrgao oko zadatka i da bi trebao da skuva Dragani kafu. Nemanja je rekao da je pokušao, ali da je brzo odustao, jer mu je to nebitna stvar u životu.

Mina i Dragana su pričale o ostalim farmerima. Složile su se da su na Farmi svi bezobrazni i da su njih dve izmedju dve vatre. Takodje su zaključile da ostali ne mogu da shvate da njih dve nemaju razloga da budu u lošim odnosima sa Milošem jer im on ništa loše nije učinio. Dodale su da su napadanjem Miloša, ostali farmeri samo pokazali kakvi su zapravo. Mina je rekla da nikada ne bi mogla da pljune nekoga koliko god da je taj neko iznervira.

Maca je uzeo boju i na svim prozorima ispisao reč „Nina“, što je Miloš ubrzo izbrisao. Miloš je došao kod Mine i Dragane u sobu i rekao im da ima neke novosti ali da ne sme da im kaže. Rekao im je da je stakla namazao kremom da ne bi mogli bojama da pišu po staklu.
Miloš je izašao iz sobe u trpezariju i ponovo video išarana stakla. Prokomentarisao je da kada on Macu bude zacrnio neće ga niko oprati.
Miloš je rekao Raki i Dragani da izvlače šibicu za štapić. Dao je Raki da bira šibicu i rekao da glava dobija štapić. Kada je Raka izabrao, ispostavilo se da obe imaju glavu i da je on izabrao pogrešan. Firči je rekao Raki da je Miloš išao po Farmi i vrbovao farmere da daju Raki štapić i da je upravo bio kod Nemanje. Miloš se zakunuo da nije, a Firči mu je odgovorio da laže.

Miloš je u dnevnoj sobi pred svima Dragani objašnjavao da je Maca stoka i da ona nije došla preko kreveta na Farmu. Obratio se Nemanji i rekao da je ružno što se Maca meša u sve to i to što kaže da je ona „preko kreveta“ došla na Farmu. Firči se umešao i rekao da ne može da se meša u tudju vezu i da se ne treba šaliti na račun bivše ljubavi ili veze.

Nemanja je, isprovociran Miloševim gestom, ustao i zatražio od Miloša da se zakune u decu da je rekao Dragani da će se njih dvoje pomiriti i da je nagovarao da to učini. Maca i Firči su smirili Nemanju. Uz nekoliko medjusobno razmenjenih uvreda i pretnji su se razišli.

Pošto je većina farmera legla da spava, Maca je otišao u štalu kako bi odvezao kozu. On je kozu odveo u spavaću sobu. Uz Firčijevu pomoć je vezao kozu za krevet koji se nalazi preko puta Miloševog. Kada je Miloš video kozu pokušao je da je odveže. Maca i on su se posvadjali i otimali oko užeta kojim je bila vezana koza. Kanap kojim je koza bila vezana se zapetljao oko Macinih nogu pa je Maca izgubio ravnotežu i pao na krevet. Daske kreveta su popustile tako da je on propao. Miloš je odvezao kozu i pustio je napolje. Maca je rekao Milošu da je fašista i da zlostavlja kozu, na šta mu je Miloš odgovorio pretnjom da će da vidi kada izadje sa Farme.

Izvor: farma.rtvpink.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Sad bi bilo najbolje i najrealnije da izbace i Govnarica i Macu napolje, Govnaric bi se pojeo!
Smile Smile Smile

Milena Ćeranić: Na farmi je bilo seksa

- Mislila sam da to neću nikada izgovoriti, ali jedva čekam da uđem ponovo na imanje. Mnogo mi je drago što se vraćam. Jedva čekam da im vidim izraz lica kada me budu ugledali. Nisam mogla ni da pretpostavim koliko je bilo ogovaranja i šta su mi sve pričali iza leđa. Tek po izlasku sam videla koliko je bilo pljuvanja iza leđa, a ovamo cile-mile. Dvoličnost, troličnost, desetoličnost, to je ono što karakteriše ovogodišnje farmere. Jedva čekam da im vidim face. Ali, nisam tu da sudim, već da opraštam. A bog će da sudi. I ne sumnjam u božju pravdu nijednog momenta. S druge strane, za razliku od svih njih, ja se ne pribojavam njihovog izlaska i susreta sa njima zato što nikome ništa nisam pričala iza leđa i sve što sam imala da im kažem, rekla sam im otvoreno. Ne bih dozvolila da se stidim same sebe. Na sve gledam pozitivno i smatram da sam učešćem na „Farmi” samo dobila.

Kakvi su ti utisci posle sedam dana provedenih na slobodi?

- Kratak je period da složim sve u glavi kako treba. Za sada je sve u redu. Ima i dobrih i loših komentara. Na svu sreću, ono što sam saznala po izlasku sa „Farme” je sušta suprotnost od onog što sam čula na ulici grada. A uz to, bilo je i toliko telefonskih poziva podrške.

Da li si gledala i analizirala snimke?

- Malo sam vremena posvetila tome. Videla sam nekoliko situacija. Jednostavno ne želim da se vraćam unazad. Želim da idem napred i da gledam što pozitivnije kako ulazak, tako i boravak i izlazak sa „Farme”.

Posle onakvih neprijatnosti koje si doživela na pijaci, da li si strahovala da izađeš na ulicu?

- Nisam se plašila. Postojala je možda neka doza neizvesnosti, ali nisam očekivala da će biti onako kako je bilo na pijaci.

Ko ti je pružio najveću podršku nakon izlaska?

- Svi moji prijatelji, porodica, kako moja, a tako i Nemanjina.

Hoćeš da kažeš da si se posle svega susrela sa Nemanjinim roditeljima?

- Videla sam se s njima, hvala bogu. Bilo je prijatno kao i uvek. I mediji i narod prave od komarca magarca iliti, u ovom slučaju, od mrava prave slona.

A da li si obavila razgovor sa Sašom Popovićem?

- Nisam još, a i nemam pravo jer ne treba ništa da pričamo dok se ne završi ova famozna „Farma”.

A šta bi najradije rekla Nemanji da smeš?

- Ne bih volela ništa da mu kažem dok smo tamo. Onaj ko je bio unutra shvatiće da nije pametno pričati o bilo čemu bitnom.

Da li je vaše zajedničko učešće u rijalitiju učvrstilo ili poljuljalo vaš odnos?

- Naš boravak je pokazao koliko nas dvoje možemo. Pokušavali su da nas rastave, ali nisu uspeli i koliko god da se trude, neće uspeti, kako oni na „Farmi”, a tako ni bilo ko drugi.

Vlada Stanojević je izbegao susret sa tobom u emisiji „Narod pita”? Da li ste se možda sreli posle toga?

- Naravno da se nisam uopšte videla sa njim i on ne zaslužuje nijednu reč da izgovorim o njemu. A i pokazao je koliko je korektan kada nije došao u emisiju.

Ko je više ugrozio vašu vezu – Vlada ili Dragana?

- Nije nas niko ugrozio, ali ako već moram da biram između njih dvoje, moram da priznam da je Dragana ispala korektnija. Ako ništa drugo, bila je bar poštenija.

Od kada si napustila imanje, Nemanja se non-stop svađa sa Draganom…

- Nisam mnogo razmišljala o Dragani. Ona je za mene niko i ništa i zašto bih uopšte razmišljala o njoj. Ali mislim da je to Nemanjino svađanje sa njom iz čistog revolta, zato što ona ne priznaje neke stvari. Ne želi da živi u realnosti. Želim joj sve najbolje i da što pre nauči da živi u stvarnom svetu.

Da li ti se promenila slika o nekim farmerima kada si napustila imanje?

- Shvatila sam ko je kakav još dok sam bila tamo, ali nisam želela da se pomirim sa nekim stvarima. I u životu, pa i tamo, ne dozvoljavaš da te povredi neko nebitan.

Ko zaslužuje pobedu?

- Meni je jako žao što tamo nema drugog Topalka. On je pravi pobednik i posle njega teško je reći da neko zaslužuje tu nagradu. Bilo bi sramota da pobedi neko ko mu nije bar približan.

Ankete govore da je pobedi najbliži Miloš.

- Ako ljudi misle da treba, neka pobedi. On je jako dobro odradio svoju ulogu. A šta je bilo na „Farmi”, to znamo samo mi i zadruga. Pola onoga što se dešavalo nije se emitovalo.

Rekla si da nije bilo seksa između tebe i Nemanje. Da li ga je bilo uopšte?

- Nas dvoje nismo imali seks i mislim da je to dovoljan dokaz koliko poštujemo narod koji gleda „Farmu”. A psovke nisu merilo nečega, pa psujemo svi. Možda ga je bilo među životinjama. Među ljudima nije.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Ne avanguardia, vec kada vidim ljudski sljam, pa bilo ciji da je , povraca mi se. A ovamo prodaju muda za bubrege o velicini. A od te iste velicine nema ni v. Nikada mi nece biti jasno kako to ljudi mogu tako nisko da se spuste. Nije ovo prvi put da vidim. Imao sam prilike videti i uzivo. Samo mi se zeludac okrene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
A Zokica sto pljuje sta bi ste njoj uradili, ako se uzme u obzir da je "dama"?  Smile

Ма бре је л си ти гледала ово, ово није било пљување ови су се пеглали пљувачкама и јурили по дворишту и пљували у фацу оно блок, ескивирај па шлајмару па нациљај и ............ Smile

Не контам и даље кеве ми шта сам видео. Јадно до бола. Нема епитет за степен јадности те ситуације.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2010, 01:11:39 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
A Zokica sto pljuje sta bi ste njoj uradili, ako se uzme u obzir da je "dama"?  Smile

Ма бре је л си ти гледала ово, ово није било пљување ови су се пеглали пљувачкама и јурили по дворишту и пљували у фацу оно блок, ескивирај па шлајмару па нациљај и ............ Smile

Не контам и даље кеве ми шта сам видео. Јадно до бола. Нема епитет за степен јадности те ситуације.

Iskreno nisam to gledala mislila sam da je bilo pljuckanje kao situacija sa Zokom i Milosem  Smile Sta onda cekaju Maca i Milos treba da lete napolje jos od onog guranja sa jadnom kozicom, sad jos pa i ovo  Smile  Smiley 1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
A Zokica sto pljuje sta bi ste njoj uradili, ako se uzme u obzir da je "dama"?  Smile

izgleda da je bilo i vishe od pljuvanja. mada sumnjam da ce zadruga da najuri ovu dvojicu. treba josh da
zarade na njima, a i ovakve situacije nazalost podizu gledanost. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
Ne avanguardia, vec kada vidim ljudski sljam, pa bilo ciji da je , povraca mi se. A ovamo prodaju muda za bubrege o velicini. A od te iste velicine nema ni v. Nikada mi nece biti jasno kako to ljudi mogu tako nisko da se spuste. Nije ovo prvi put da vidim. Imao sam prilike videti i uzivo. Samo mi se zeludac okrene.

Slazem se s celim ovim postom, ali jednostavno nikad nisam razumeo ljude koji generalizu neke stvari. Npr. kad nekoliko idiota napravi neko sranje pa neko kaze "Sramota me sto sam Srbin." Veze s vezom nema, sto bi mene bilo sramota zbog drugih. Verujem da znas sta hocu da kazem, ne mogu sad da kucam, gledam ove pacere   Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 600 601 603 604 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 16:26:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.