Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 00:12:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 581 582 584 585 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908085 puta)
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
danas me je odusevila jedna koleginica, riba nit ima sisu nit je nesto posebno lepa, al izjavom "Biti fan Milosa Bojanica je dijagnoza" su joj sise odjednom porasle i odjednom se prolepsala  Smile

Da znaš da je tako, nikada mi se pre nije dešavalo da mi neko iznenada postane prijatniji čim ustanovim da uviđa nešto što bi trebalo da je i više nego očigledno  Smile

Ej bre, debil priča kako su ljudi dresirali rode da hvataju ribe po Panonskom moru  Smile Smile Smile u stvari ne ljudi nego jedan čovek, po imenu Sardino  Smile Smile Smile ma daj

@Snake01
Nije da on neće, nego njega i Indi nisu ni zvali jer su izbačeni iz šoua. A za pare je bio komentar tipa "profitirao sam od Farme, pare nisam uzeo ali ću ih zaraditi na drugi način"...
« Poslednja izmena: 19. Jun 2010, 00:18:00 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Realno Sajka ce ova njanjava da isprasi zahvaljuci mileninim i nemanjinim mrziteljima i govedovim obazavaocima i idemo u finale i povratka Djusa na Farmu u subotu!

Steta za Sajka... "balerina" profitira zarad drugih....

A ako se vrate svi ukljucujuci i Djusa bice opste narodno veselje za Bracalu Smile Smile

Ђус је сам рекао да неће ући у суботу... У фазону: "Разговарао сам са организаторима, али нећу ући на Фарму. Нису ми уплатили паре, али ћу их зарадити на други начин..."

Mala ispravka Djusa organizatori nisu ni pozvali, verovatno zato kaze da nece uci  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
@Snake01
Nije da on neće, nego njega i Indi nisu ni zvali jer su izbačeni iz šoua. A za pare je bio komentar tipa "profitirao sam od Farme, pare nisam uzeo ali ću ih zaraditi na drugi način"...

Да, знам да је тако нешто рекао!? Немам појма где сам прочитао Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Kurir, braćala, Kurir  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Pukao klan, Miloš se posvađao sa Minom i Draganom

Svi farmeri su zadovoljni otvorenim studiom koji je održana na imanju. Slažu se da im je bilo jako zanimljivo i da su pitanja koja su im postavljana bila interesantna. Miloš je jedini bio neraspoložen jutro posle i rekao je da ima svoje mišljenje o pitanjima ali da će ga zadržati za sebe.

Draganu i Minu je obavestio da će ubuduće samo službeno razgovarati sa njima i da su ga jako zabolele Minine izjave. Rekao joj je da ga je uvredila svojom izjavom da ne zna da li joj se udvara i da li je pedofil. Mina se branila da nije tako rekla već da je objasnila da ne može da zna šta se dešava u njegovoj glavi i da je nju uvredilo pitanje o njegovom pipanju grudi. Miloš joj je ljutito odgovorio da je najbolje da ništa ne priča i da je glupa jer nema koncentraciju šta treba da kaže. Dodao je da je branila sebe a njega stavila u vatru i da ga je jako razočarala. Mina je rekla da joj je sve to previše i da je juče ceo dan bolela glava. Htela je da mu se izvini ali Miloš je bio ljut i rekao joj je da ga sahranjuje svojim komentarima.

Miloš je bacio Firčijev crtež njegovog portreta pa je Firči rekao Zorici da i ona može da baci portret na kome je nacrtana kao veštica. Onda je ponovo nacrtao Miloša kao neku životinju i prislonio crtež Miloševom licu da ih uporedi. Miloš se razbesneo i pokušao da mu otme crtež a onda mu je rekao da će ga naterati da isti pojede.

Mina je rekla da se Miloš naljutio na nju i da joj je krivo zbog toga a da se Dragana distancirala i da je izbegava. Miloš je za Draganu rekao da je mudra i da je samo ćutala a da Mini čovek ne može ništa da objasni i da ne treba da priča za kamere jer je glupa. On i Firči se slažu da je sve otišlo predaleko i da ovo više nije igra.

Mina se požalila Zorici da se Miloš naljutio na nju i da je rekao da ga je ona ocrnila a kako je Dragana ćutala. Zorica joj je rekla da niko nema ništa protiv njega ali da on ima nešto protiv svih a Mina je dodala da je upao u neku paranoju.

Mina i Miloš su ponovo razgovarali i ona je pokušala da mu objasni šta je mislila. Rekla mu je da ga poštuje i da se sa njim druži a da sa ostalima samo kontaktira službeno. On je i dalje bio uvređen i rekao joj je da je trebalo da kažu da su njemu prišle kao pravdi i istini a ne kao Milošu Bojaniću. Objasnio joj je da je trebali i da kaže da joj je on kao brat ili otac i da im ništa neprilično nije radio. Posavetovao je da mora da reši svoj problem nepoverenja prema ljudima a ona mu je rekla da zna da joj je to problem i da joj je teško a onda se rasplakala.

Farmeri su za tajne zadatke rekli da misle da su uspeli u njihovom izvršavanju. Raka je otkrio Zoričin zadatak jer mu nije bilo logično da ne priča sa njim, Zorica je otkrila Minu a svi su lako otkrili Raku koji nije išao u štalu.

Zorica je jako teško podnela tajni zadatak ignorisanja Rake pa je zahtevala da joj kažu kada bude ponoć da ne bi morala da čeka do jutra. Nadala se da je Raka shvatio da je to samo zadatak i da se nije naljutio.

Maca je molio Firčija da mu da malo čokolade i ubeđivao ga da je prošla ponoć pa može da ih otkrije da ih je on krio. I ostali farmeri su otkrili svoje zadatke a Nemanja je rekao da je njegov baš bio težak i da ga je otkrio tokom igre istine jer se iznervirao.

Izvor: farma.rtvpink.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Draganina mama besno poručuje: Nemanja je lažovčina!

Darinka Milošević, majka balerine Dragane Milošević, užasnuta je onim što se njenoj ćerki dešava u rijalitiju „Farma”. Kaže da je pogađa kako se farmeri ponašaju prema Dragani, koja je trenutno najveći favorit za osvajanje 100.000 evra. Darinka je najviše ljuta na nesuđenog zeta Nemanju Stevanovića, koji je rekao da je Dragana bila VIP samo u njegovom krevetu!

- U uvredama prednjači Nemanja, koji je jedan običan lažov! Više nisam ni razočarana u njega, već besna! Ne bih volela da ga više ikad u životu sretnem, ali kada bi do toga kojim slučajem došlo, ne bi se proveo dobro! On sve radi namerno i ne bira reči kojima vređa moju ćerku, jer se bliži finale. Ne misli šta će na to reći njena porodica, koja ga je divno prihvatila dok su bili u vezi. On samo želi da je što više naruži – priča Darinka.

Ona ističe da je Milena Ćeranić ne zanima i da ne želi da poveruje u čaršijske priče da ona šalje kompromitujuće poruke o Dragani.

- Milena me ne interesuje, publika je videla ko je ona, a ko Dragana. Ne mogu da verujem da neko šalje ružne poruke o Dragani – kaže Darinka.

Miloševićeva ne zamera svojoj ćerki druženje sa Milošem Bojanićem, za kojeg ostali farmeri tvrde da ima seksualne pretenzije prema balerini.

- Nisam primetila ništa nedolično u njegovom ponašanju prema mom detetu. On joj je čak prvi pružio ruku kada je ušla i kada su je svi ignorisali. Neću da ga branim, ni da ga napadam, ali je izvesno da se druži sa Draganom jer je shvatio koja mu je trenutna pozicija. Pored Miloša, Dragani se jedina našla Mina. Volela bih da ona pobedi. Vredna je i njoj su pare najpotrebnije – kaže Draganina majka.

Darinka je ponosna što je njena ćerka glavni favorit za pobedu.

- Dragana se pokazala kao fina i vaspitana devojka. Nijednom se nije skinula, niti je dala povod da se ružno priča o njoj. Ipak, jedva čekam da izađe, ali ne bih želela da to bude pre nekih ljudi koji su bezvredni. Posle svega što se tamo dešava i što novine pišu, kajem se što sam joj uopšte dozvolila da uđe na „Farmu”! – zaključuje Darinka.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
I treba, pogotovo Mina ne treba vise da ga pogleda jer joj je rekao da je budala i da nema mozak.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC 
@Shaka Zuluf

od sad vise ne gledam ribe po zapremini pluca, po tome da nema duze dlake na rukama od mene, po sjaju u ocima i slicno, vec jednostavno da li gotivi Govnarica na bilo koji nacin ili ga ne gotivi  Smile ako samo kaze " pa znas, jeste on govno, ali oni..." ma cao sreco, dzaba ti i sveze izdepilirane ruke i sjaj i sve, MRS!
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Citat
Dragana se pokazala kao fina i vaspitana devojka. Nijednom se nije skinula, niti je dala povod da se ružno priča o njoj. Ipak, jedva čekam da izađe, ali ne bih želela da to bude pre nekih ljudi koji su bezvredni. Posle svega što se tamo dešava i što novine pišu, kajem se što sam joj uopšte dozvolila da uđe na „Farmu”! – zaključuje Darinka.

Jeste, ceo život je posvetila pravilnom vaspitanju deteta, učila je da razlikuje šampanjce, terala je da se celu prvu godinu "fakulteta"(jbt pre par godina je bila sramota da u bilo kakvom ozbiljnom društvu spomeneš da "studiraš" na Singidunumu, a kamoli da ga nazoveš fakultetom) cima po gradskom prevozu, da vidi šta je muka! A sada to neki mangupi  pokušavaju da omalovaže  Smile Smile Smile

@avanguardia
Tako je braćala, sve što si prvo nabrojao može da se u krajnjem slučaju popravi sa malo hemije/plastike, ali defekt u glavi ne popravi niko  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2010, 00:29:57 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
@Shaka Zuluf

od sad vise ne gledam ribe po zapremini pluca, po tome da nema duze dlake na rukama od mene, po sjaju u ocima i slicno, vec jednostavno da li gotivi Govnarica na bilo koji nacin ili ga ne gotivi  Smile ako samo kaze " pa znas, jeste on govno, ali oni..." ma cao sreco, dzaba ti i sveze izdepilirane ruke i sjaj i sve, MRS!

milosevi fanovi u vecini su brkate bakice, zato nemoj molim te i u njih da se zaljubljujes  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 581 582 584 585 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 00:12:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.