Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 05:39:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 563 564 566 567 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 929713 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Kad on laze za tako minornu stvar, ovo drugo mu je k'o dobar dan...

Definitivno posle svega sto sam cula od njega, u paketu sa ovim veceras, on je patolosko-neizlecivi lazov!!!
On toliko laze da je sam sebe ubedio da je to sto prica istina....njemu je potrebna  Smile

Ма само више нека се ово ср!ње заврши... Ово је ужас живи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Kad on laze za tako minornu stvar, ovo drugo mu je k'o dobar dan...

Definitivno posle svega sto sam cula od njega, u paketu sa ovim veceras, on je patolosko-neizlecivi lazov!!!
On toliko laze da je sam sebe ubedio da je to sto prica istina....njemu je potrebna Smile

Ма само више нека се ово ср!ње заврши... Ово је ужас живи...

Verujem da svi jedva cekaju da se zavrsi....ali neminovno je da smo isto toliko i opsednuti tom istom farmom  Smile
IP sačuvana
social share

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Nije toliko farmom koliko ljudskom psihologijom. Koliko god da smo svi svasta videli i prosli u zivotu, jednostavno ne mozes da poverujes da te i dalje ljudi mogu iznenaditi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 630
Nije toliko farmom koliko ljudskom psihologijom. Koliko god da smo svi svasta videli i prosli u zivotu, jednostavno ne mozes da poverujes da te i dalje ljudi mogu iznenaditi.  Smile
Neverovatno Smile
Jer nije ovo samo igrica...ovde se vidi ko je kakav i ko se sa kim identifikuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zadruga je farmerima u sredu uveče priredila neočekivani kviz. Mislili su da odgovaraju na pitanja koja šalju gledaoci, a ustvari im je produkcija smislila "škakljiva" pitanja.

"Odgovaraćemo na sve", složili su se, ali nisu znali šta ih čeka. Evo najzanimljivijih pitanja i odgovora.

Najproblematičnije pitanje bilo je vezano za maltezera Amandu - da li je Miloš dobio psa od Zorice, a onda ga prodao Saši Popoviću za 5.000 maraka?

"Psa sam kupio od Zorice za hiljadu, a Saši sam ga poklonio", zaustio je Miloš, a Zorica skočila - "Lažeš, lažovčino, psa smo ti poklonili"! Zadruga je saopštila i da se u međuvremenu javio Popović i rekao da je Zoričina verzija istina, pa je ona slala poljupce kameri, likovala... Miloš je samo rekao - "onda sam zaboravio kako je bilo".

Koliko kuća i brodova ima Miloš, i da li nosi samo firmiranu garderobu?

"Imam pet kuća, jedan brodić, a garderobu nosim u skladu sa poslom kojim se bavim".

Da li je Firčiju važnije da pobedi Miloša ili da pobedi na Farmi?

"Miloš je već pobeđen. Želim da pobedim u celom takmičenju, jer ću onda moći da kupim šestu kuću i drugi brod i još firmiranih čarapa".

Zašto je Nemanja kritikovao Milenu, i njen odnos sa muškarcima?

"Nisam kritikovao nju, već odnos sa Sajkom i Macine provokacije. Nisam hteo da pišu po novinama svašta. A ko nije ljubomoran, nije normalan! Ja jesam ljubomoran, ali nisam bolestan i posesivan".

Da li bi se Zorica pomirila sa Milošem?

"Ovaj čovek je dno, sramota muškog roda, po njegovim rečima, trebalo bi ovde da ga bijem ko salatu svaki dan! Bog neka mu dvostruko vrati", rekla je Zorica, na šta je Miloš optužio da ubod komarca pokazuje kao modricu od njegovog udarca.

Zašto se Dragana stidi da obuče šorc, a u Grandu igra polugola? I da li je njen dečko opasan, pošto je pretila Đusu?

"Ne stidim se, nego imam belu kožu i neću da izgorim. A ne igram gola, već imam scenski kostim. Moj dečko nije toliko opasan, ali neću da otkrivam čime se bavi".

A bilo je i kratkih odgovora. Sajko sada ima "bolje" mišljenje o Nemanji, kao i Firči o Mini i Dragani. Maci nedostaje Marija Šerifović, a voleo bi da vidi i Acu Lukasa. Raka bi između Firčija i Miloša odabrao Firčija, a Mina radi zato što voli i ne smatra da prebacuje to ostalima.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pop pevačica Marija Šerifović pristala je da se vrati na farmu u Lisovićima, i poslednju nedelju rijalitija provede u društvu preostalih farmera, saznaje ’Press’. Producenti šoua ponudili su Šerifovićevoj, koja se trenutno nalazi u Finskoj, da ponovo uđe na imanje i ostane do finala koje je zakazano za 26. jun.

Preostali farmeri su odlučili da poslednjih par nedelja iskoriste da eliminišu konkurenciju ne birajući sredstva. Tako se nastavio sukob između Zorice i Miloša, koji su iznenada postali neprijatelji iako su se od početka rijalitija dobro slagali. Nakon Zoricine optužbe da ju je Bojanić hvatao za grudi i njegovog negiranja da se to desilo, prešli su na uvrede.

Bojanić je rekao Brunclikovoj da se ona ’češala o njega’ i dodao da je ’četvrtasta i nimalo ženstvena za njegov ukus’. Zorica je kasnije ogovarala Miloševu ženu, komentarišući da ona ima debele noge i da je mlađa od Zoricine najstarije ćerke. Odlučila je i da proverava kako Miloš obavlja seoske poslove, a od gazde je tražila odobrenje da kontroliše Bojanića jer je on ’star i zaboravan’.

Sukob između Nemanje i Dragane se takođe nastavio, pa je gazda Nemanja zapretio sluškinji Dragani da će je kazniti ako ne očisti kuću dovoljno dobro, što je dovelo do nove svađe između njihov dvoje.

’Nikada nećeš prežaliti što je tvoja majka rekla da sam lepši od tebe’ rekao je Nemanja.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Marija Šerifović: Vraćam se na farmu

Pevačica Marija Šerifović trenutno boravi u Švedskoj, gde završava obaveze prema izdavačkoj kući „Univerzal“. U poslednjem trenutku odlučila je da ponovo nakratko uđe na „Farmu“, iako joj to nije bilo u planu.

- Na insistiranje produkcije u momentu kada imam previše obaveza, što u studiju u Beogradu, što u Švedskoj, odlučila sam da ipak uđem na „Farmu“ u poslednjoj nedelji. Već sutra se vraćam za Beograd, a u subotu se pridružujem svim bivšim farmerima. Osim uspešnog dogovora sa produkcijom, razlog je i da se nađem u pomoći mom prijatelju Maci, jer procenjujem da mu je sada najteže i da sam mu potrebna – kaže za „Blic“ Marija Šerifović.

Izvor: Blic

Bivši farmeri: Miloš i Zorica su privilegovani

Ovu sezonu farme obeležile su svađe, vulgarno ponašanje, govor mržnje, nacionalne i verske uvrede, psovke i obračuni koji su nekada bili čak i na ivici fizičkog. Ovu farmu obeležili su prećutni dogovori, guranje pojedinih problema pod tepih, osmišljavanje raznih izgovora kako bi pojedini farmeri ostali u igri bez ikakvih posledica. Bivši farmeri za „Blic“ tvrde da na imanju ima povlašćenih!

Đus je jedini farmer koji je pretrpeo sankciju kada je Miloša uhvatio za zadnjicu, što je protumačeno kao seksualno uznemiravanje. Iako je Zorica nedavno otkrila da ju je Miloš, kada joj je prilikom jedne žurke otimao mikrofon, uhvatio za grudi, niko to nije protumačio kao seksualno uznemiravanje. Poslednji u nizu sukoba odigrao se između Zorice i Miloša zbog čega je ona zadobila otok ispod oka kada joj je Miloš odgurnuo ruke. Posledice za ovakvo ponašanje nije bilo jer se tvrdi da Miloš nije imao namere. A to nije jedini slučaj. Firči je teško psovao gledaoce i istakao se u govoru mržnje, Miloš se koristio verskim i nacionalnim uvredama koje su, inače, po ugovoru „Farme“ zabranjene, Raki je još na početku oprošteno što je sapleo Dejana…

Uprkos svemu, igra se nastavljala. Dupli aršini su zavladali farmom i gledaoci su postali svedoci da nisu baš svi jednaki među jednakima, i da uvek ima farmera kojima se gleda kroz prste.

Mislim da se Miloš Bojanić favorizuje od početka. Ne znam o čemu se tu radi. Možda nisam kompetentna da govorim o tome jer imam konflikt sa njim i narod neće prihvatiti moje mišljenje. Teško je prizivati sećanja i činjenicu da je mnogo toga Milošu oprošteno kao što su provokacije, vređanja na verskoj i nacionalnoj osnovi. S kojim pravom nekoga možete nazvati firerom ili Ljubom Milošem, kako za nekoga možete reći da je propali glumac i voditelj, ili nekome da ne može da bude ni portir u svom gradu. Pa šta je sve pričao za Gagija i vređao ga na nacionalnoj osnovi – kaže Maja Odžaklijevska i dodaje:

- Ne znam šta se dešavalo između Zorice i Miloša, morala bih da vidim usporeni snimak, ali ako ju je stvarno udario a nije diskvalifikovan, pa o kakvim privilegijama govorimo? To nisu privilegije, to je neprikosnovenost! Pa šta se dešavalo sa Firčijem kada ga je samo refleks spasao od toga da mu Miloš ne polomi prste. Tada nije kažnjen zato što nije bilo povrede, a sada nema namere. Stvarno ne znam o čemu se radi.

Podsetimo da su se Miloš i Firči jednom prilikom posvađali oko poslova u štali i da je Miloš počeo da skače po daskama koje je Firči sklanjao i da je malo falilo da povredi Firčija. Pošto povrede nije bilo, zadruga nije reagovala, već je objasnila da oni to moraju da reše između sebe. Ivan Gavrilović kaže da ukoliko Bojanić nije imao nameru da povredi Zoricu, onda i nema potrebe da bude kažnjen, ali da su na farmi postojali drugi problemi.

- Mogu da pričam o privilegijama na osnovu toga što je sa Miloševe strane dolazilo uvreda mahom na verskoj i nacionalnoj osnovi, što je ugovorom zabranjeno. Srbija se deli na one koji reaguju čim se nešto Milošu desi i na one koji razumeju igru rialitija i produkcija se povinuje gledaocima koji prevagnu. U tom smislu ima duplih aršina. Ali mislim da produkcija ne sme da pruža privilegije. Ako je Đus seksualno zlostavljao Miloša, onda je i Miloš zlostavljao Zoricu kada ju je dva puta hvatao za grudi, kao što ona tvrdi – zaključuje Ivan.

Đus, jedini koji je izbačen zbog fizičkog kontakta, kaže da misli da su Zorica i Miloš privilegovani na farmi.

- Ako jedan pas može da ode na farbanje i kupanje, a da nekome ne stigne lek na vreme, onda možemo da pričamo o privilegijama. Da se razumemo, nemam ja ništa protiv toga, ne zanima me. Miloš je, sa druge strane, stalno išao kod nekih psihijatara, često je bio na nekim poštedama, ko zna gde je taj bio. I onda odjedanput ima neke informacije, te da se farma produžava, da će neko ispasti. Pa odakle mu to. Ne tvrdim ja ništa, ali se pitam odakle – kaže Đus.

Izvor: Blic

Skandal: Telefonski pozivi farmera

Anonimni izvor, blizak produkciji, ispričao nam je da na farmi svi farmeri nemaju isti tretman.

- Marija Šerifović, Zorica Brunclik i Maca su imali pravo da telefoniraju. Niko više od njih nije imao tu privilegiju – kaže naš izvor. Ognjen Amidžić je u intervjuu za „Hello“ ispričao da svi farmeri imaju pravo da telefoniraju jednom nedeljno, ali Maja Govedarica, portparol „Farme“, kaže da to nije istina:

- Niko nema pravo da telefonira! Ne znamo zašto je Ognjen to rekao!

Izvor: Nezvanični sajt farme
« Poslednja izmena: 17. Jun 2010, 09:46:59 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
U subotu ce biti potpuno ludilo ako se vrate Gagi,Djus, Milena,Maja i ostali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Koji je povod, koliko pitanja po osobi, itd...

Nisam uspela da pronadjem onaj obecani clanak. Medjutim, jutros cujem da je milos sinoc (dok su odgovarali na neka pitanja) potvrdio da je u dobrim odnosima sa bivsom suprugom i da su u kontaktu... sto znaci da je zena ziva... i eto resismo dilemu.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Koji je povod, koliko pitanja po osobi, itd...

Nisam uspela da pronadjem onaj obecani clanak. Medjutim, jutros cujem da je milos sinoc (dok su odgovarali na neka pitanja) potvrdio da je u dobrim odnosima sa bivsom suprugom i da su u kontaktu... sto znaci da je zena ziva... i eto resismo dilemu.
Da,samo što ako Miloš potvrdi da je u dobrim odnosima sa bivšom ženom ,to je veoma diskutabilno pitanje,on je nju ostavio pre zbog debele konobarice,i kad se oženio debelom konobaricom on je imao 50 godina a ona je imala 27,njegovoj bivšoj ženi to mora da je bilo veoma simpatično,mora da se osetila veoma srećno kad je muž ostavio zbog znatno mlađe žene,a i sa njegove strane to je strašno častan čin,mora se priznati,mora da se i danas upiški od sreće kad vidi bivšeg muža i njegovu novu ćerku-ženu.

Još Miloš laprda da je u neverovatnim odnosima sa bivšom ženom,da ga ona gleda kao boga,da je voli heheheheheheh I stvarno neko može u to da poveruje,pa kad je sve tako,što je ostavi. Smile

Da se ne lažemo,to je najciganskiji čin,kad muž ostavi ženu zbog znatno mlađe,to je nizak udarac,da niži ne može da bude. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 563 564 566 567 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 05:39:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.