Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 23:10:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 556 557 559 560 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 905225 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Zorica kontroliše Miloša

Svi farmeri su se rano probudili. Mina je kuvala kafe, Maca je cedio pomorandže a Raka je prao sudove. Zorica i Miloš su radili u dvorištu. Ona je išla za njim i govorila mu da ništa ne brine jer će ona da popravi sve što on nije dobro uradio u štali. Podsetila ga je da mora da zatvara kapiju jer će u suprotnom životinje da izađu. Miloš je prvo ignorisao i rekao joj da su njih dvoje završili a onda se uključio u prepucavanje. Zorica mu je u štali pokazala kako treba da se zatvaraju džakovi sa hranom a on je njoj rekao kako je bolje od nje sredio đubrivo za koje je ona dobila pohvalu. Firčiju koji je bio prisutan Zorica je dovikivala koliko je do sada posla uradila i da će da nastavi da radi dok se ne onesvesti jer nacija sve vidi.

Miloš je Dragani prepričao kako je Zorica pokušala da ga isprovocira i kako je sada namerno u štali a Dragana mu je rekla da je i nju Nemanja napao iz čista mira i da su sada svi spremni na sve samo da pobede.

Raka je zvao Zoricu da piju zajedno kafu ali ga je ona ignorisala jer joj je to tajni zadatak. Onda je Mina sela sa njim da pije kafu a kada im se Zorica priljučila samo se njoj obraćala. Rekla joj je kako je Miloš zaboravio ovcama da da vodu i da će morati da ga kontroliše.

Maca, Firči i Zorica su čistili čunak pa su kukali kako je to težak posao i da nacija vidi koliko oni rade.

Nemanja je sazvao sastanak na kome je rekao da Dragana nije očistila gazdinu kuću i da ako to ne uradi moraće da je kazni. Ona mu je rekla da je uradila taj zadatak i da on ne vidi dobro. Zatim je Zorica dobila reč i rekla kako je celo jutro radila u štali i da je izbacila deset kolica balege. Začudila se zbog čega je Miloš ubacivao balegu u štalu umesto da je izbacuje i zašto je ostavio otvorenu hranu pa je magarac sve pojeo. Tražila je ovlašćenje da ubuduće kontroliše njegov rad u štali jer je ona ipak pet godina mlađa a on je zaboravan. Gazda joj je to odobrio a Miloš je rekao da on radi dobrovoljno i da svi mogu da učestvuju i da ga kontrolišu.Maca je naglasio da je sa Firčijem i Zoricom završio težak zadatak čišćenja čunka.

Nemanja je pitao Miloša zbog čega priča da između njega i Dragane još uvek ima emocija a on mu je odgovorio da ne mogu da se zaborave lepi trenuci iz neke veze. Rekao mu je da i on pamti lepe momente sa svojom bivšom ženom a Dragana je dodala da je ona na sreću samo bivša devojka i da je zbog toga jako zahvalna. I Nemanja je rekao da je zahvalan zbog toga i da ona sigurno ne može da prežali što je njena mama za njega rekla da je lepši od nje. Onda su se kratko raspravljali pa je svako otišao na svoju stranu.

Miloš je Minu i Draganu zvao da kopaju kukuruz i budu uz njega a onda su svi komentarisala održani sastanak. Zaključili su da je Zorica jako pametna i lukava i da sada ima neku taktiku.

Miloš je povodom incidenta sa Zoricom rekao da je bio dogovoren sastanak da bi ona ušla u duel sa njim a da je posle iscenirala fizički kontakt i krenula u akciju da ruši njega. Zorica je rekla da je on sav nežan i da je predstavio da ga je ona napala a ustvari je on nju udario. Sajko i Firči misle da nije bitna namera i koliko je on nju udatio već da je do udarca došlo. Raja je zaključio da je sve to jedan veliki cirkus.
Dragana je kometarisal kako su Firči, Maca, Sajko, Nemanja i Zorica svu hranu odneli u radionicu i da oni dan posle pijace nemaju šta da jedu. To je iznerviralo Minu koja se smirila tek kada joj je Nemanja rekao da je sklonio deo hrane koji može duže da traje.

Farmeri su tokom dana izvršavali svoje umetničke zadatke pa su pravili šoljice za kafu i crtali portrete drugih farmera.

Miloš se naljutio na Minu jer mu je prenela da je Zorica rekla da očisti svinjac. Rekao je da ne treba da mu prenosi i da tako čini uslugu njima i da je bolje da je uzela nož i zabila mu u leđa. Ona se pravdala da nije mislila ništa loše i da će reći ostalima da joj ne govore da prenosi Milošu. Ona se požalila Raki da je Miloš jako nervozan a Miloš je rekao Dragani da ona nema šlifa i ne shvata provokacije.

Zorica je rekla Dragani da se verovatno zamerila Nemanji svojom izjavom da se Raka sigurno vraća iz duela i da su svi primetili da sada stalno ide tamo gde je on. Ona se pobunila i rekla da to nije tačno i da može da sedi gde god hoće.

Maca, Sajko i Nemanja su komentarisali kako im nestaje sve više cigara i čokolada pa su razmišljali čiji bi to zadatak mogao da bude. Maca se pravio kako da nema tajni zadatak a onda je rekao da su svi otkrili Raku jer je nelogično što ne ulazi u štalu.

Miloš misli da je Zorica preuzela vođstvo nad radioničarskim klanom i da je to očigledno. Raka je rekao da je on klan za sebe a Dragana da oni nemaju klan nego isto mišljenje. Nemanja misli da su Mina i Dragana uz Miloša jer su došle kasnije i da su videle da on ima puno fanova.

Izvor: farma.rtvpink.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Milena Ćeranić: Pobedila bih da sam bila sama na Farmi

Pevačica Milena Ćeranić za Story.rs govori o svom ostanku u Grandu i sukobu sa Draganom Milošević i otkriva da joj je na imanju nedostajalo vođenje ljubavi

Pevačica Milena Ćeranić napustila je rijaliti pogram Farma nakon tri meseca boravka na imanju u Lisoviću. Mlada takmičarka Zvezda Granda ušla je u šou program televizije Pink zajedno sa svojim dečkom, pevačem Nemanjom Stevanovićem. Život mladog para pod budnim okom kamera najviše je zanimao medije i gledaoce, a mnogi su im zamerali zbog ljubomornih scena izazvanih prisustvom bivših partnera Vladimira Stanojevića i Dragane Milošević.

- Jednim delom sam bila srećna kada sam nakon izlaska sa Farme videla da se o nama najviše pisalo i da smo mi privukli najviše pažnje. Nemanja je bio ljubomoran kao i svaki drugi muškarac, u normalnoj meri, a mislim da ni nema prave ljubavi bez ljubomore. Nama je bilo dodatno teže zato što smo ušli zajedno. Ne žalim ni za čim, ali mislim da sam bila sama u rijalitiju, da bih sigurno pobedila. Izvinjavam se zbog svih ružnih reči koje sam izgovorila, ali nama mladima je sve dozvoljeno, bitno je samo da se greške primete i priznaju, jer mi imamo vremena da na našim greškama učimo – govori dvadesetčetvorogodišnja Milena, koja je svoju romansu sa Nemanjom započela nakon njegovog izlaska iz dvogodišnje romanse sa Grand balerinom Draganom Milošević.

- Nemanja i ja smo se prvi put upoznali leta 2007. na nastupu Zvezda Granda u Ulcinju. Radila sam u diskoteci gde je on došao sa svojim kolegama iz treće generacije takmičenja na gostovanje. Uvek mi je bio interesantan, simpatičan, lep momak, zaintrigirao me je, videli smo se još par puta, ali ničega nije bilo među nama. Ljubav između nas planula je prošle godine i od samog početka naša veza je bila na izazovu. Mnogi su pokušali da ospore naša osećanja. U početku smo krili našu vezu i tada je sve bilo mirno i tiho, a čim su novinari obelodanili da smo zajedno, izašao je tekst u novinama da sam prevarila Nemanju – kaže mlada pevačica, koja poriče da je ona razlog kraha ljubavi između Nemanje i Dragane.

- Nije Nemanja ostavio Draganu zbog mene, već je on vezu prekinuo zbog nje same. Da je ona mogla da zadovolji njega kao osobu i da mu je potpuno odgovarala, nikada je ne bi ostavio. Nisam otela Dragani Nemanju, već ga je ona sama ispustila iz svojih ruku. Ne želim da ulazim u to šta se desilo između njih, uvek sami mogu da reše svoje problem, nađu se negde i ispričaju – otkriva bivša učesnica Farme, koja priznaje da joj je tokom boravka na popularnom seoskom imanju nedostajalo vođenje ljubavi sa svojim dragim.

- Nemanji i meni je nedostajalo vođenje ljubavi, ali to jednostavno nije bilo izvodljivo u uslovima u kojima smo živeli. Mislim da nije u redu da tako nešto radimo pred kamerama, i na taj način smo pokazali koliko poštujemo starije gledaoce serijala, narod i porodicu. Čak i da postoji neko tajno mesto, neprijatno je da budeš iza nekih vrata, a čuješ glasove spolja. To je odvratno i mislim da bi nam bilo jako neprijatno u takvoj situaciji, to je isto kao da te neko gleda – govori iskreno pevačica o čijem će statusu i ostanku u Grand produkciji nakon svađa i ružnih reči izgovorenih tokom trajanja Farme, odluku doneti čelnici ove medijske kuće.

- Sašu Popovića gledam kao profesionalca i ne sumnjam u njegovu odluku. Kakva god ona bila, ispoštovaću sve što on bude rekao. Neću da budem licemer i lažov, ne mogu da kažem ništa ružno o njemu, mislim da je on najbolji čovek u ovom poslu i da dobro zna šta radi. Nema razloga da mi bude krivo što sam došla u situaciju da se priča o našem ostanku u Grandu, ne stidim se svojih postupaka, krivo mi je što su drugi ljudi uspeli da izvuku iz mene sve loše reči koje sam izgovorila – završava Milena Ćeranić.

IZvor: Story
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 18:04:34 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Maca i Sajko do pobede, Firči treći  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Zorica: Miloš me hvatao za sise

Miloš je pipao grudi Zorici Brunclik!
Tako bar tvrdi Kemišova lepša polovina, koja se sa Bojanićem posvađala na mrtvo ime. Sve je počelo tokom “igre istine” preksinoć, kada je folk pevačica optužila kolegu za seksualno napastvovanje, nakon čega je usledila još jedna brutalna svađa.

Zorica: Taj fizički kontakt od strane Bojanića prema meni nije prvi put. Danas je hteo da kaže kako sam se ja njemu nabacivala.

Miloš: Provocirala si me. Ali to kod mene ne pali, ti si za mene nešto drugo!

Zorica: Pa jeste, tebi bi trebalo da priliči žena tvojih godina, a ne pedofiliju da imaš! Taj isti Miloš je dva puta stavio ruke na moje grudi i oteo mi mikrofon. Samo hoću da kažem da je on mene zgrabio za grudi. Nemoj da si više ikad prišao mojim grudima, da ti se ruke ne osuše. Ovde je vatra od 100 stepeni.

Miloš: Sva si četvrtasta, lakše te je preskočiti nego zaobići. Nisam te gledao kao ženu ni kad si imala 30 godina!

Zorica: Kako ne shvataš da si ti jedan dedurina! Farbaš kosu, sram te bilo.

Miloš: Ti si jedna četvrtasta žena i nemaš atribute koji se meni dopadaju. Ti si mnogo kvarna žena! Farbaš se u lila boju, ko niko na svetu.
Žestoka svađa je umalo prerasla u fizički obračun, a onda se iznenada umešao spasilac Firči, koji je još jednom zapretio Bojaniću da će ga polomiti:

Firči: Samo je pipni i ja ću te razbiti kao dete zvečku!
Nakon ove pretnje Bojanić se povukao, a Zorica je nastavila da pljuje i Miloševu ženu.

Zorica: Njegova žena je mlađa od moje najstarije ćerke. Došla je u emisiju sa debelim nogama. Mene je bilo sramota kad sam videla njegovu ženu. Sigurno je bilo sramota i njegove sinove kada se pojavila u minjaku sa onim nogama stubovima – izjavila je gospođa Brunclik pred Sajkom i Firčijem na taj način pokazujući da i ona ume da žestoko oplete i da nije samo mirna i tiha, kakvom se predstavljala tokom poslednja tri meseca. A publika će sigurno znati da sve to lepo izmeri i nagradi ili kazni.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Sony 
meni je ova Zorica odvratna kao osoba....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
 Smiley 1 Smiley 1 Iskreno, gadi mi se Zorica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Citat
Zorica: Kako ne shvataš da si ti jedan dedurina! Farbaš kosu, sram te bilo

Da li je do mene ili je ona posljednja osoba koja bi trebala a izgovori ovakvu rečenicu?  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Sony 
to si bogami upravu... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Sad sam se sjetio jednog videa svadbe iz Pariza... Obratite paznju od 2:17 pa nadalje na ponasanje "gospodje" "institucije" Zorice Brunclik...

Obavezno pogledati!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Citat
Zorica: Kako ne shvataš da si ti jedan dedurina! Farbaš kosu, sram te bilo

Da li je do mene ili je ona posljednja osoba koja bi trebala a izgovori ovakvu rečenicu?  Smile
Dodala je ona poentu,a to nisu stavili,ona je rekla da nije problem što se farba,nego što krije da se farba. Smile  A i ima razlike kad se žene i muškarci farbaju,farbanje kose kod žena je sasvim uobičajena stvar,dok to kod muškaraca nije,i to su njegovi pokušaji da izgleda mlađi,a krije,pa da se misli da nije sed,šezdesetu gura,jadno je to u njegovim godinama,ne miri se deda što je deda,hteo bi da bude mladić,još jedan od njegovih kompleksa. Smile

Sad je Zorica na udaru,na nju je red da bude zlo,Firči se više ne prepucava,ali na farmi je isto ratno stanje,u čemu je sad problem,verovatno u Zorici,svake nedelje smo imali drugo zlo u kući,a ustvari imali smo jedno zlo od početka. Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 19:52:09 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 556 557 559 560 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 23:10:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.349 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.