Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 13:31:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 527 528 530 531 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 927084 puta)
Pocetnik

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Citat: MladenIsakovic link=topic=490574. msg8519325#msg8519325 date=1276289503
Malo mi krivo  :-k
Mislim, realno - glupo je da jedna Mina i Dragana dobiju više glasova od Rake, koji je za njih obe zajedno "izmislio život", da tako kažem.  Šta su njih dve doprinele zabavi za nas gledaoce? Samo su sedele, jedna bila vredna i glupa, druga bila fina, pristojna i glupa.  U čemu je štos??  :-k Smile

Јбг. . .  Не можеш да сачуваш Раку са само две послате поруке. . .  Потруди се мало. . .
IP sačuvana
social share
"Све што је рођено од Бога побеђује свет, и ово је победа која победи свет - вера наша. Ко је тај који побеђује свет до онај који верује да Исус јесте Син Божији... Знамо да смо од Бога и да свет сав у злу лежи. А знамо да је Син Божији дошао и дао нам разум да познамо истинитога Бога и да будемо у истинитом Сину Његовом Исусу Христу. Он је истинити Бог и живот вечни." (1.Јн 5:4-5,19-20)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Firči Milošu: Budalo, ne mrzim te!

Prošla nedelja na Farmi protekla u znaku svojevrsne olimpijade – ko će brže savladati stazu sa preprekama ili u određenom vremenskom roku oljuštiti više krompira, a nagrada koju su najbolji među njima osvojili bila je neočekivana…baš neočekivana.

Pobednici u nekoliko disciplina Miloš i Firči, kao nagradu za sav svoj trud dobili su noćenje u hotelu i šansu da se ispričaju.

Naravno, salva smeha na imanju ostalih farmera kada su saznali da će dva ljuta neprijatelja dobiti šansu da se tuširaju, spavaju i jedu u par metara kvadratnih, nije prestajala, kao ni nagađanja koji će se od njih dvojice živ vratiti sa odmora.

Vratili su se i Miloš i Firči, a noć je protekla začuđujuće mirno, uz jedno saznanje – Firči ne mrzi Miloša ! Kao ni da Miloševa duša ipak neće oprostiti neke stvari…

“Rekao mi je budalo jedna, ja te ne mrzim ! Znam da si pametan, sposoban i ne mrzim te. Iako sam roker sviđa mi se tvoja pesma ‘Samo tako’, a sažalio sam se i kada sam čuo kako si kada si rastao morao da prodaješ svinje da bi imao pare kao i tvoji vršnjaci”, pričao je Miloš Mini i Dragani po povratku na imanje.

Ali, Miloš bejaše srca kamenoga, pa je taj Firčijev pokušaj da se stvari koliko toliko dovedu u normalu među njima prokomentarisao rečima “Sam je sebe stavio u septičku jamu”.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Poslednji dan Olimpijade i nagrade za farmere

Farmeri su tokom dana održali treći dan letnjih olimpijskih igara. Podelili su se u dve ekipe pa su Zorica, Miloš i Firči bili u ekipi starijih a Mina, Milena i Nemanja u ekipi mladih. Raka i Dragana su bili treneri a Maca pomoćnik. Prva igra je bila bacanje kamena sa ramena a pobednici su bili ekipa starih. Mina i Zorica su ispale iz daljeg toka takmičenja jer su nakraće bacile kamen. U drugoj igri su se farmeri takmičili u nadvlačenju konopca pa su na jednom kraju bili Milena i Nemanja a na drugom Miloš i Firči. Tokom igre Miloš je snažno povukao konopac a Nemanja je pustio drugi kraj dok Firči nije ni povukao. Miloš je završio na zemlji. Treća igra je bila streljaštvo i u njoj se Nemanja pokazao kao najbolji.

Nemanja se izvinio Milošu jer je pustio konopac ali je rekao da nije očekivao da on padne već da se prinudno on i Firči zagrle a namera mu je bila da se našali.

Miloš je mislio da Nemanja treba da bude diskvalifikovan zbog svog postupka a da bi u Areni u svim igricama pobedio Firčija.

Mina se ponovo žalila da je sama nosila vodu i drva i da niko nije hteo da joj pomogne. Miloš joj je rekao da je trebalo njega da zove a Raka joj je objasnio da njih dvojica ne mogu sve da postignu pošto ostali održavaju trudnoću.

Miloš se hvalio Mini kako je Fričiju prethodno veče održao lekciju i objasnio ko je i kakav je a da je on samo ćutao čitavih pola sata. Mina mu je prenela da je Dragana počela da puca i da joj je dosta rasprava pa se sinoć vidno iznervirala.

Zatim su pričili o Mileni pa je Mina rekla da je jako lenja i da Nemanja ceo dan juče nije ništa uradio. Miloš joj je rekao da publika sve to vidi i da će je kazniti a Mina se pitala zašto onda nije ispala do sada jer tri meseca ništa ne radi.

Firči je sa Rakom pričao u dnevnoj sobi o Milošu pa mu je rekao da je čuo da on priča kako su njih dvojica previše puta pravili pakt i da više neće moći a on će se lako rešiti Rake. Raka se čudio Firčiju kako je ostao miran na Miloševe provokacije pa mu je rekao da on ne bi mogao da izdrži i da se zato sklanja.

Farmeri su tokom celog dana imali puno muka sa muvama. Mina se ljutila na Nemanju što je ostavio neoprano posuđe iz kog je jeo a on joj je rekao da će ga posle oprati.Međutim mina se ljutila jer se zbog toga skupljaju muve u kući. Nemanja je hteo da napravi zaštitu u vidu baldahina na svom krevetu ali mu je to zabranjeno pa je u radionici besneo. Nije mu jasno zašto je Sajko to mogao da napravi a on i Milena ne mogu. Ona mu je objašnjavala da su njih ­dvoje interesantniji publici a on joj je rekao da to nema smisla jer on sada sam spava u tom krevetu pošto je ona u štali. Posle toga su se uvukli u krevet u radionici a Firči,Sajko i Maca su ih zezali da sada prave bebe i da Zadruga mora da reaguje.

Proka je bio u obilasku imanja. Pohvalio je Zoricu i Raku za sređivanje balege a Sajku naredio da se cela bašta zalije.

Raka je sa Zoricom pričao o tome koliko ga je Miloš iznervirao opaskom da je bio u njegovom Trsteniku a ona mu je rekla da i ona nervira neke ljude jer ne valja ni kad radi ni kada ne radi i da je to prosto tako.
Nemanja i Milena su sa Zoricom komentarisali kako je ispalo da je Nemanja ljubomoran na Sajka. Zorica mu je rekla da je on bio bezrazložno ljubomoran i da je to njima delovalo čudno a on joj je objasnio da je u tim danima adaptacije samo hteo da spreči negativne komentare na Milenin račun. Dodao je da je tada Milena više radila nego što je obraćala pažnju na njega što je njemu smetala pa je na sve to još i Maca počeo da ih provocira za Sajka. On je pokušavao da joj objasni kako ona treba da se ponaša ali ona to nije shvatala nedeljama.

Miloš je Mini i Dragani ispričao kako je u životu sve matematika i da je po tom principu podelio svu svoju imovinu sa bivšom ženom. Onda im je rekao da već jedanaest godina nije sebi odsekao nokte i da mu to radi žena koja nije zaposlena jer on ne želi da ona radi već da ga čeka kod kuće sa večerom i toplom kupkom. Dodao je da su sve finansije kod nje i da ona brine o tome a on ima puno poverenja u nju.

Farmeri su održali sastanak na kome su proglašeni pobednici letnjih olimpijskih igara. Miloš i Firči su pobedili kao tim a Nemanja kao pojedinac. On je kao nagradu dobio noćenje sa romantičnom večerom u vili „Gazda“ a Miloša i Firčija je čekalo iznenađenje. Pošto su spakovali stvari za ličnu higijenu otišli su u hotel gde su dobili sobu sa dva kreveta. Ostali farmeri su dobili sladoled kao utešnu nagradu.
Nemanja i Milena su za večeru dobili morske plodove koji im se nisu baš svideli pa su posle večere otišli u krevet na kome je bio improvizovani baldahin.

Izvor: farma.rtvpink.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Teške uvrede na nacionalnoj osnovi pljuštale su pre neko veče, kada su se na farmi ponovo posvađali Miloš Bojanić i Firči.

Dvojica najzavađenijih farmera odavno ne prezaju ni od čega u pokušajima da uvrede i isprovociraju jedan drugog, a najbolji dokaz tome je svađa koja je kulminirala kada je Firči konstatovao da 'Novi Sad smrdi od Bosanaca koliko ih je'. Ova rečenica izazvala je burnu reakciju folkera, koji nije birao reči.

„Ti si jedan antihrist i bezbožnik! Kako možeš tako da kažeš kada živiš u tom gradu s tim ljudima?!“ vikao je Bojanić, provocirajući Firčija rečima da zna sve o njemu jer ga je proverio pre 'Farme'.

„Imam ja podatke o tebi i tvom statusu u Americi, ali to čuvam za petak. Ima da letiš odavde kao kliker. To što si odgovorio ovde, to je strašno. Šta si ti, bivši muž jedne pevačice, a deca ti se bekelje u porukama. Ja bi se obesio nasred 'Farme' da mi se deca u video-poruci krevelje. Sramoto jedna, slepčono jedna!“ rekao je Bojanić, dodavši da je Firči 'propali bubnjar koji nema para', te uporedio njihove materijalne statuse. „Ti si došao ovde sa starom garderobom, a ja sam došao sa čarapama 'hugo bos'. Nijednu markiranu stvar nema,“ rekao je Miloš, na šta se roker nije oglašavao.

Uvreda koju je Firči izrekao na račun Bosanaca proći će nekažnjeno, rekli su iz PR-a 'Farme', jer je prema ugovoru farmerima dozvoljeno da pričaju šta hoće, a jedino im je zabranjeno fizičko obračunavanje i malretiranje. Međutim, sa ovim se ne slaže RRA, iz koje kažu da je potstupak protiv Pinka u toku, te da se čeka sednica sa čelnim ljudima ove televizije.

„Ovo što je Firči rekao je govor mržnje koji je teži od bilo koje psovke i zahteva veću kaznu,“ rekao je zamenik predsednika saveta RRA, Goran Karadžić.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Farmeri Firči i Bojanić noć proveli u svađi

Kada su stigli u hotel, prvih pola sata nisu ni reč progovorili. Firči je sedeo za stolom i jeo, a Miloš je ćutao i piskarao Firčijeve uvrede. Potom su od organizatora dobili zadatak da jedan drugome postavljaju pitanja. Pitanja su se smenjivala, a jedan drugog su teško vređali, u čemu je Firči prednjačio. Miloš je sve vreme želeo da zna zašto ga Firči tako grozno psuje, a Firči je želeo da u Milošu izazove emociju. Spominjale su se skoro sve dosadašnje svađe i prostakluci, a nijedan nije hteo da popusti. Miloš se mahom branio, te pecao, a Firči ga je izazivao. Kada je video da ta taktika nije urodila plodom, Firči je otvorio dušu:

- Znaš li zašto sam se ja najviše uhvatio za tebe? Sve se to odigralo kada si rekao da Firči možda nije loš čovek. E to je mene dirnulo. Ti znaš da ja nisam loš čovek, ti znaš da sam ja častan čovek, ti to osećaš, to je emocija. Nemam nijedan razlog da te mrzim. Moj problem sa tobom je što ti nećeš emotivno da se otvoriš – samo su neke od rečenica koje je Firči uputio Milošu.

Bojanić je sve vreme ćutao, ponekad bi nešto odgovorio, ali nije želeo da komentariše Firčijev pokušaj da se pomire i otvore. Posle svega, Firči je legao u krevet i poželeo Milošu lepe snove, a Miloš je ćutao i igrao se s bubicom od mikrofona.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Iznenađenje za finale farme: Povratak bivših farmera!

Kako Press saznaje, na dan velikog finala, koje je zakazano za 26. jun, na Pinkovo seosko imanje u Lisoviću vratiće se se svi takmičari iz prvog serijala, kao i farmeri koji su izbačeni iz aktuelne, druge sezone rijalitija!

Među onima koji će se setiti lepih i ružnih farmerskih dana biće: Marina Perazić (?), Maja Nikolić, Sandra Obradović, Marko Đurovski, Dragica Radosavljević Cakana, Topalko, Nigor i drugi. Budući da je leto, planira se da se veliko proglašenje pobednika i žurka prirede baš na imanju, a ne u studiju u Šimanovcima.

Izvor: Press

Firčijeva deca o Firčiju, video poruci, psovkama

Pod dejstvom alkohola, Ivan je odgovorio:

- Marina može sutra da nestane sa lica zemlje, a mene će da zaboli „mekani”! Ti, ako si još zaljubljen u svoju bivšu ženu, to je tvoj problem. Nisi lep, al’ si glup – iznervirano je rekao bubnjar, nakon čega je nastavljena svađa do ranih jutarnjih sati, u kojoj je Miloš prozivao Firčija zašto je to rekao za ženu koja mu je rodila dvoje dece.

Bivša Firčijeva supruga, pevačica Marina Perazić, kaže da je on tom rečenicom pokazao da je još uvek voli!

- To je u njegovom stilu, jer on priča suprotno od onoga što misli. Očigledno je da kod njega i dalje postoje snažne emocije kada sam ja u pitanju, jer previše mi daje važnosti za jednu bivšu ženu. Između ljubavi i mržnje, nit je tanka! – kaže Marina, i dodaje da joj je život postao pakao otkad je njen bivši suprug na „Farmi”:

- To je čovek sa kojim 14 godina nemam nikakav kontakt, osim oko dece, a svi mene zovu za komentar! Da mi je njegovo ponašanje odgovaralo, ja bih i sada bila sa njim. Da nije medija, taj čovek mi ne bi pao na pamet. Ispod časti mi je da ga pljujem i zato ga branim i opravdavam neke njegove izlete – iskrena je pevačica, kojoj je favorit za pobedu Sajko.

Ćerke ne osuđuju Firčija

Na imanje u Lisovićima Perazićeva se ne bi vratila kao gošća, osim ako joj produkcija ne ponudi novac. Ona kaže da u tom slučaju Ivanu ne bi „solila pamet”.

Rekla bi mu samo da ga njegove ćerke puno vole i da smo se trudili da ga opravdamo za stvari koje je izgovorio, a nisu bile u redu – kaže Marina.

Firčijeva starija ćerka Mia Katarina Fece (18) kaže za Press da bi se ponašala potpuno isto kao otac, da je u situaciji u kojoj se on nalazi na „Farmi”.

- Jako je emotivan i psovkama izbacuje bes. Trebalo je u nekim situacijama bolje da se kontroliše i ne govori ružne reči. Zaustavljali su me na ulici kad je tata rekao da sva deca mogu da mu „popu*e”. Ali, on je to izgovorio u afektu. Žao mi je što su Luninu i moju video-poruku svi shvatili kao bekeljenje, jer mi poštujemo našeg oca i to je način komunikacije koji samo nas troje razumemo. Niko nas ne pita kako se osećamo i ne smatra nas delom njegove porodice, a mi smo jako vezane za tatu iako ne živimo sa njim – kaže Firčijeva ćerka.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Citat
'Novi Sad smrdi od Bosanaca koliko ih je'.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Citat
'Novi Sad smrdi od Bosanaca koliko ih je'.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Šta ti je tu neobično,pitaj Beograđane šta misle o došljacima,ni malo lepše,ni malo blaže. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG 
No comment....Kad ce narod poceti da ignorise ovo takmicenje u mrznji izmedju Bojanica i Fircija. Dok oni prolivaju na sest miliona ljudi samo mrznju, prostotu i najnegativniju energiju dotad secikese sa pinka ubise pare. Vecina naroda koji gleda pink i glasa za ove nebitne gluposti neka razmisli da li ce i dalje da finansira televiziju koja je patentirala neukus i kic na koji toliko kukamo da nam smeta. Pamet u glavu telefone u dzepove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
rakisa ce danas da ga odsvira Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 527 528 530 531 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 13:31:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.