Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Feb 2026, 21:31:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 496 497 499 500 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908517 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Maca i Sajko do pobede, Firči treći, Raka četvrti - ostali boranija nezanimljiva, amorfna, dosadna i bez ikakve ideje o bilo kojoj vrsti dosetke i zabave  Smile

E nek je tebi zabavna izjava "nek mi sva djeca koja ovo gledaju popuse k....c" "doci cu mu na sahranu samo da mu se popisam na grob" "j... ti prvi red na sahrani" i mnoge druge Smile Smile Bas vrhunac zabave na TV-u, za cijelu porodicu...

Можда су они та деца... Па нека му они попуше ку!ац Wink
Феце је умно поремећено говедо...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Mladene Isakovicu, izvinjavam se na pitanju... ali ... da li imas decu? Pitanje postavih cisto zbog treceg mesta na kome se nalazi firci Smile odnosno da li si citao/cuo/i video i cuo sta je pomenuti govorio? Smile ja procitah kada sam dosla na forum, nisam ni videla, ni cula... ali ljudi postavise da odgledamo i da se uverimo... pa mi samo nije jasno kako i posle takvih reci, on moze da se nadje na trecem mestu Smile Inace, da... izvinjavam se jos jenom na pitanju, jer nije uopste bitno da li neko ima, ili nema decu... jednostavno je neophodno osuditi izgovoreno, odnosno sa farme izbaciti umisljenog bednika.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Nemoj tako, pa firer je intelektualac koji zna kako zabaviti narod, a Milos je seljacina koja samo zna raditi i biti vrijedan, kome je to jos danas interesantno Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
Farma: Olimpijske igre

Farmeri su se probudili neuobičajeno dobro raspoloženi. Maca i Mina su pevušili uz muziku a ostali su se polako razbuđivali. Rekli su da su iznenađeni izborom sluga, ali da je to normalna pojava na Farmi.

Miloš je Mini ispričao da mu je neko sakrio klompe, a umesto njih stavio Majine papuče. On sumnja na Macu pa joj je rekao da je sreća što šporet nije naložen inače bi mu sve cigarete zapalio. Mina mu je rekla da možda Maca nije kriv za tu šalu, ali Miloš je bio ubeđen, pa je rekao da je Firči bio loš prema njemu, ali da je Maca mnogo lošiji čovek. Mini je objasnio da se na žurci po treći put pomirio sa Rakom jer on nije zlopamtilo.

Firči je sklonio Miloševe klompe, a Macu je pitao da li je on jutros greškom obukao Majine. Maca je odgovorio da nije video, ali da su klompe završili u đubretu.

Raka je Firčiju, Maci i Zorici rekao da mu je Miloš rekao da više neće da ih provocira i da će da se primiri.

Miloš i Raka su kopali rupu iza wc-a, pa su komentarisali Macinu taktiku. Miloš mu je ponovio da je Maca pričao kako on zlostavlja životinje i da nije u redu što ga je ono veče napadao baš sa njim. Rekao je da je on najlošiji čovek na Farmi. Zatim je prokomentarisao kako su ostali naivni jer misle da im se Raka priklonio, a on u stvari igra svoju igru. Raka je samo potvrdio da gleda svoja posla.

Mina je pitala Draganu da joj ispriča kako se upoznala sa Nemanjom. Dragana je rekla da ne želi o tome da priča ali da je imala predrasude prema pevačima i ispostavilo se da su se one obistinile. Dodala je da je videla da ne može da opstane sa nekim ko ima takav posao.

Raka, Miloš i Zorica su odmarali, a Dragana je sekla travu pa joj je Miloš objašnjavao kako to lakše da uradi. Raka i Zorica su je hvalili, a ona im se zahvalila. Zatim su Raka i Miloš upoređivali ko je od njih dvojice bilo lepši u mladosti i rekli da će dati Dragani slike da ona odluči.

Miloš je očistio svinjac, pa je došao kod Sajka da mu to saopšti. Rekao mu je da je juče ceo dan radio sa Nemanjom, a pošto je izgubio opkladu sa njim. danas je završio ceo posao sam. Dodao je da on želi da sluša gazdu i da svi dobiju ocenu pet kada Proka bude došao u obilazak. Onda je hvalio Raku kako je oprao korito za vodu.

Na Farmi su održane letnje olimpijske igre. Farmeri su prvi dan igara takmičili u tri igre. Prva igra se sastojala u nabacivanju obruča na stubić. Obruči su u tri boje i svaka boja nosi određen boj bodova. U prvoj igri Firči i Miloš su imali po pet bodova dok ostali farmeri nisu uspeli da osvoje nijedan bod. Druga igra se sastojala u brzom ljušćenju krompira za tri minuta. Farmeri su bili podeljeni u dve ekipe od pet članova i dok su u prvoj ekipi najbolje bile Zorica i Milena, u drugoj su Firči i Miloš imali isti broj bodova. Međutim, Firči je primetio da jedan Milošev krompir nije dobro oljušten. Maca je uspeo da očisti sam jedan krompir i napravi ga u obliku nosa. Treća igra se sastojala u prenošenju deset različitih predmeta preko guma i konopaca. Najbrzi je bio Firči koji je svih deset predmeta preneo za dvadeset osam sekundi dok je Maca flašicu vode preneo za petnaest sekundi. Pošto je imao najmanje bodova, Maca je izbačen iz daljeg toga takmičenja.

Mina i Dragana su komentarisale Milenu. Žalile su se kako je zamesila hleb i stavila ga da se peče, a zatim otišla i nije pazila da ne izgori. Mina je rekla kako joj nije jasno kako ostalima nije dosadno da samo sede, a Dragani smeta što se niko ne ponudi da opere suđe kada vidi da ga ona pere već deset dana. Zatim joj je Mina rekla kako svi menjaju taktiku, a ona je ni nema i nikada je nije ni imala.

Farmeri su dobili mogućnost da postave jedno pitanje drugom farmeru, a da on ne zna ko mu je postavio pitanje. Tako je Milena pitala Draganu da li stvarno misli ono što je izjavila da svaka devojka treba da ima sponzora, na šta je Dragana odgovorila da to ne misli. Raka je pitao Miloša da li mu je došao da pobedi po svaku cenu ili da učestvuje u  igri, a Miloš mu je odgovorio da igra igru po svaku cenu. Firči je isto pitao Miloša šta je njegov viši cilj zbog koga želi preko leševa da pobedi, a Miloš je odgovorio da je pitanje glupo i da ne vidi leševe i da svi koji ga poznaju znaju da je za njega rad razonoda. Dragana je pitala Milenu zašto je toliko ljubomorna na nju, a Milena je odgovorila da nikada ne bi bila ljubomorna na nekoga kao što je ona jer svi vide da su potpuno različitei da ne bi poželela da živi njenim životom. Mina je pitala Zoricu zbog čega sve farmere gleda sa visine i zašto taktizira, a ona je odgovorila da je viša od onih koji su joj postavili pitanje, pa ih zato gleda sa visine. Miloš je pitao Zoricu zašto sa Rakom radi muške poslove da bi je kamera snimila, a Zorica je odgovorila da će rado da radi sa svima.

Miloš, Zorica, Milena, Nemanja i Raka su razgovarali u dvorištu, pa je Miloš rekao da ga nacija čuje kada kaže da je Maca najlošiji čovek na Farmi. Raka se šalio sa njim pa mu je rekao da nacija samo njega sluša, da niko ne spava i da šest miliona ljudi nema pametnija posla.

http://www.story.rs/koktel/tv/9326-farma-olimpijske-igre.html
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
e Indiana... batali sad milosa, preterao je i tu nema dalje price, dosadan je kao stenica. sada govorimo o firciju koji je sinoc/nocas izgovorio nesto sto niko normalan sebi ne bi dozvolio ni u snu Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Pa obicno ovi fanovi tog smrdljivog narkomana i propalog pokusaja u svemu poznatom ljudskom rodu za protutezu uzimaju Milosa Bojanica koji im je valjda trn u oku (meni licno nisu nijedan ni drugi), pa da se ja odmah ogradim od takvih komentara Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S lll
nikakve stete oba da odu... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
Ćeranići mole Sašu Popovića da im ne daje otkaz  

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović zamolili su svoje menadžere da urgiraju kod Saše Popovića da ih ne izbaci iz „Granda"! Telefonski poziv, na koji imaju pravo jednom nedeljno dok su na „Farmi", iskoristili su da bi direktora „Grand produkcije" preko menadžera zamolili da im ne uruči otkaz!

- Oni su iskoristili poziv da razgovaraju sa svojim menadžerima. Zamolili su ih da urgiraju kod direktora Saše Popovića da ih ne izbaci iz „Granda" jer su svesni da će, u slučaju da dobiju šut-kartu iz te produkcije, karijeru najverovatnije nastaviti u kafanama - otkriva izvor Pressa blizak produkciji.

Naši izvor kaže da se Nemanja mnogo više boji za svoj status u muzici od Milene, pa zato i pokušava da joj skrene pažnju da popravi ponašanje.

- Nemanja se nakon Mileninog odlaska na pijacu, gde ju je narod izvređao i poručio da će ih Saša izbaciti iz „Granda", uplašio za svoju egzistenciju nakon napuštanja Pinkovog seoskog imanja. Zato je sa svojom devojkom tražio od menadžera da „srede situaciju". Direktor „Granda" je potpuno razočaran njihovim ponašanjem i nije siguran da će im dozvoliti da i dalje „lete" u „Grandovom" jatu. Konačnu odluku doneće po završetku „Farme" - kaže izvor Pressa.

Nemanjini roditelji nisu želeli da komentarišu mogući otkaz njihovog sina. Sa druge strane, Milenina majka Vesna Ćeranić kaže da će se njena ćerka snaći ako bude izbačena iz „Granda".

- Poštovaću Sašinu odluku ako odluči da Mileni nije mesto u „Grandu"! Ne razmišljam o tome šta će moja ćerka raditi ako se to desi. Ona je zarađivala i pre „Granda" - kaže Vesna za Press.

Izvor: Pressonline.rs
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Nemoj tako, pa firer je intelektualac koji zna kako zabaviti narod, a Milos je seljacina koja samo zna raditi i biti vrijedan, kome je to jos danas interesantno Smile Smile
Da,ali taj Milos i ima ono sto se zove najgore ljudske osobine,lazljivost,prevrtljivost,provokativnost,licemerje,nepismenost i mnogo toga jos sto je po meni jos gore prikazati deci nego Fircijevo proseravanje....mislim,zamisli decu koja se ugledaju na Milosa Bojanica...pa to bi bila cista katastrofa.... Smile
A sto se tice Fircijevog izlaganja od sinoc,gledao sam pazljivo,i kapiram da ne bi trebalo izvlaciti iz konteksta neke njegove reci....mislim,zaista....sta deca ima da traze budna u 1 posle ponoci,jel????
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Maca i Sajko do pobede, Firči treći, Raka četvrti - ostali boranija nezanimljiva, amorfna, dosadna i bez ikakve ideje o bilo kojoj vrsti dosetke i zabave  Smile

E nek je tebi zabavna izjava "nek mi sva djeca koja ovo gledaju popuse k....c" "doci cu mu na sahranu samo da mu se popisam na grob" "j... ti prvi red na sahrani" i mnoge druge Smile Smile Bas vrhunac zabave na TV-u, za cijelu porodicu...
A dobro,jeste preterao,ali čoveka u jednu ruku razumem,afektno stanje,mesec dana te skot zajebava,ne smeš da ga biješ,nemaš gd ed apobegneš,pa šta ostaje nego pr eili kasnije da se isprazniš na njemu.i ja bih mu svašta rekao,ali ne to,bile bi uvrede za ženu,za decu,usrao bi mu se i u ime i prezime i porodicu,a još je Miloš sam dao razlog da ga prozivaju,za kupljeni fakultet,za pretnje da će nekoga napolju da prebije,za hvaljenje kako može da završi vozačku dozvolu,za to što je lagao da je bolestan,dušu bih mu vadio ceo dan,naterao bih ga da kaže i od koga je kupio diplomu,i na kom fakultetu i po kojoj ceni,ciljano bih ga rasturao na svaku pogrešnu reč.

Neka dopuste fizičko razračunavanje,i garantujem da Miloša niko ne bi opsovao,a garantujem da ni Miloš tade ne bi tek tako vređao. Smile

On je djusu rekao -"Umrećeš pre mene" Kakva uvreda,prvi red na sahrani je smejurija za ovo. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 496 497 499 500 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Feb 2026, 21:31:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.