Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 23:36:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 930305 puta)
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
evo danas sam se zabezeknuo kad sam od svog najboljeg dugogodišnjeg druga čuo da podržava Miloša. Ostao sam bez teksta 20 sekundi, ušao u kuću i popio 2 rakije na eks.

Ahahahahahahaha  kralju!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Ova Minira Jašari (poznatija kao Mina Kostic) ne samo sto se druzi i lize s Govnaricem vec se sada obukla i pretvorila u Govnarica  Smiley 1

Mina se stidi svog porekla i imena Minira Jašari

Folk pevačica Mina Kostić (35), koja je napravila pravu pometnju na “Farmi” zbog svog oštrog jezika, nije u najboljim odnosima ni sa svojom porodicom. Pevačica rođena kao Minira Jašari u naselju Ledine, odrasla je kod Beograđanke Dude Ivanović, koja je uzela i usvojila od bioloških roditelja Zoje i Alije.

Minin najstariji brat Dejan otkrio je za Press da se “džepna Venera” stidi svoje porodice i da gotovo nema nikakav kontakt sa njima.

“Nas je bilo desetoro dece, sada nas je devetoro jer nam se jedna sestra udavila u Dunavu. Duda je živela dve ulice od naše. Moja sestra je rano počela da peva sa „Alivi bendom" i vrlo brzo se osamostalila. Iznajmila je stan na Čukarici, a Duda je tada počela da se zbližava sa njom jer je videla da je pred njom dobra karijera, pa je želela da sebe obezbedi u starosti. Prodala je kuću na Ledinama, kupila stan i pozvala Minu da živi sa njom. Inače, Duda se ne preziva Kostić, već kao ja – Ivanović”, otkrio je pevačicin brat Dejan, čije je pravo ime Enver Jašari.

On otkriva da je ljut na sestru jer je na početku karijere javno rekla da se stidi svog porekla. “Sada može da se vadi i da nas spominje koliko hoće, ali jednom izrečeno, to je za ceo život. Ljut sam i što nas nije pozvala kada se porodila da joj vidimo ćerku, već sam sestričinu video u novinama. Sa majkom i ocem se ponekad čuje, a ne znam da li ih pomaže. Naravno da im je žao što se ona tako ponaša, ali su opet srećni što je uspela”, zaključuje Dejan za Press.

Inače, pevačica je na “Farmi" otkrila Milošu Bojaniću da više nije u vezi s kolegom Igorom Kostićem.

Izvor: srbijanet

Mnogo joj pa trebaju pa ce da ih spominje, da nece mozda ta braca i sestre da ih Mina izdrzava, tad bi je verovatno hvalili na sva usta  Smile
A sto se tice njene veze sa Igorom pre neki dan je sa Draganom pricala kako im je super u vezi a i bio je u studiju sa njenom Dudom i svojom majkom da je saceka u slucaju da ispadne sa farme. I ovi novinari samo trtljaju bilo sta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
spominjali su je bogami raka, zorica, maja i maca.
fece jeste trenutno sa vecinom farmera u korektnim odnosima iz vishe razloga. manijakalno je opsednut
bojanicem tako da nema vremena da se posveti ostalima. prethodno je mrzeo dejana sve dok nije ispao.
onda je svu negativnu energiju okrenuo samo ka bojanicu. bojanic se jeste svadjao sa skoro svima ali
ono shto ovaj smrad radi njemu i shta mu je izgovorio je van svake zdrave pameti. na stranu to vec sam
napisao dosta puta (chak sam prilozio i klipove) zashto je ovo govno od choveka meni odvratnije od bojanica
sa svim svojim manama (a ima ih mnogo). a skoro u svakoj situaciji kad se ovaj posrao po nekom srpskom
obelezju pored njega je sedeo maca i precutao mu. zato mi je i on odvratan.
da sam kojim sluchajem ja na farmi od onog trenutka kad je pocheo sa prozivkama na rachun srba
do kraja farme bi ga pratio u stopu i tiho mu pevushio na uvce pesmice tipa: "na planini na jelici","nad kraljevom
ziva vatra seva","istruli mi dunja u fioci","morem plovi jedna mala barka" itd.
nisam neki veliko-srbin al' ponosim se srpskom proshloshcu, ponosim se porodichnom istorijom i vredja me
da neko strano govedo pljuje po srpskim obelezjima jebem li ga u usta zvalava.
znachi boli me uvo za milosha samo on takav kakav je ne moze biti gori od firera i oklagijevske.
i kakve veze ima shto se milosh svadjao sa skoro svima. shta su ostali farmeri visoko moralni ljudi pa
je to neshto neobichno. sve ista bagra koja se bori i kalkulishe da ostane shto duze ne bi li im honorar
bio veci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.5.6
mob
Samsung Galaxy S10
evo danas sam se zabezeknuo kad sam od svog najboljeg dugogodišnjeg druga čuo da podržava Miloša. Ostao sam bez teksta 20 sekundi, ušao u kuću i popio 2 rakije na eks.

Ahahahahahahaha  kralju!  Smile Smile Smile

E ali bukvalno je tako bilo, on je poslednji za koga sam mogao da verujem da će da podrži tog magarca.
Upravo o tome pričam, sad i sve mlađi počinju da ga podržavaju, kako farma odmiče a ovi ga pljuju, tj. realno - na adekvatan način odgovaraju na njegova potprcavanja, ustvari adekvatan "za napolju" a ne "za na farmi".
Samo mu još više nabijaju popularnost, i na kraju će ga dovesti do pobede. Umesto da su zadali sebi da narodu pokažu njegovo pravo džukačko lice i narav, oni dozvoljavaju sebi da se spuštaju na njegov nivo i teren (gde on odlično igra) i da se pičkaraju sa njim. Stara poslovica "ne rapravljaj se sa idiotom, spustiće te na svoj nivo, i pobediti na iskustvo". I tako će biti i ovde.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
spominjali su je bogami raka, zorica, maja i maca.
fece jeste trenutno sa vecinom farmera u korektnim odnosima iz vishe razloga. manijakalno je opsednut
bojanicem tako da nema vremena da se posveti ostalima. prethodno je mrzeo dejana sve dok nije ispao.
onda je svu negativnu energiju okrenuo samo ka bojanicu. bojanic se jeste svadjao sa skoro svima ali
ono shto ovaj smrad radi njemu i shta mu je izgovorio je van svake zdrave pameti. na stranu to vec sam
napisao dosta puta (chak sam prilozio i klipove) zashto je ovo govno od choveka meni odvratnije od bojanica
sa svim svojim manama (a ima ih mnogo). a skoro u svakoj situaciji kad se ovaj posrao po nekom srpskom
obelezju pored njega je sedeo maca i precutao mu. zato mi je i on odvratan.
da sam kojim sluchajem ja na farmi od onog trenutka kad je pocheo sa prozivkama na rachun srba
do kraja farme bi ga pratio u stopu i tiho mu pevushio na uvce pesmice tipa: "na planini na jelici","nad kraljevom
ziva vatra seva","istruli mi dunja u fioci","morem plovi jedna mala barka" itd.
nisam neki veliko-srbin al' ponosim se srpskom proshloshcu, ponosim se porodichnom istorijom i vredja me
da neko strano govedo pljuje po srpskim obelezjima jebem li ga u usta zvalava.
znachi boli me uvo za milosha samo on takav kakav je ne moze biti gori od firera i oklagijevske.
i kakve veze ima shto se milosh svadjao sa skoro svima. shta su ostali farmeri visoko moralni ljudi pa
je to neshto neobichno. sve ista bagra koja se bori i kalkulishe da ostane shto duze ne bi li im honorar
bio veci.

Svaka ti cast lepo receno !!!!!!  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
hvala ti m@c@! Smile Smile

@ MladenIsakovic - ne verujem da ce bojanic da pobedi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.5.6
mob
Samsung Galaxy S10
Ako ovi ovako nastave - možda i hoće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 

Ahahahahahahaha  kralju!  Smile Smile Smile

E ali bukvalno je tako bilo, on je poslednji za koga sam mogao da verujem da će da podrži tog magarca.

Cuti brate, znam kako ti je bilo. I ja sam pre neki dan slucajno saznao surovu istinu da jedna meni bliska osoba podrzava onu šlajmaru Govnarica. Takodje nisam prvo mogao da verujem, ali mislim da sam to podneo bolje od tebe jer se nisam odmah odao alkoholu  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.5.6
mob
Samsung Galaxy S10
Jebi ga, što je mnogo, mnogo je!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Raka se najeo pasulja, pa zasmrdeo farmu

Jes’ da su se farmeri primirili, ali ako im se desi da požele da opsuju, ubuduće neće morati da brinu hoće li ih RRA prekoriti.
Dovoljno je samo da Raki Radoviću daju dovoljno pasulja da se najede i on će „zvučno pokriti“ svaku njihovu bezobraznu reč.

Kako bi to otprilike moglo da funkcioniše, pokazao je preksinoć političar iz Trstenika. Međutim, nisu baš svi stanari imanja u Lisoviću s oduševljenjem prihvatili novu tehniku. Dok su Zorica, Milena i Nemanja pričali u spavaćoj sobi, začulo se „trrrrrrrrrr“.

Zorica: Jao, ovo je otišlo u etar. Sve zbog Miloševog pasulja. Bilo je još i tiho. Kao neka melodija. Nismo mi normalni, niko ovde nije normalan.
Nemanja: Bilo je tiho, ako se uzme u obzir od koga je došlo!

Ali Raka se potrudio da ga odmah demantuje. Odvali je onako iz „dubine duše“. Svima je zazvonilo u ušima. A nozdrve su začepili prstima.

Zorica: Otvarajte prozore! Miloš nije menjao vodu u pasulju, pa će večeras biti haos!
I tako… Rečenice su prekidane „stomačnim milozvucima“, a Raka je samo nemoćno slegao ramenima.

Izvor: Kurir

Favoriti za pobedu na Farmi i osvajanje 100.000 evra!

Balerina Dragana Milošević i folk pevači Miloš Bojanić i Mina Kostić najbliži su osvajanju glavne nagrade u rijalitiju „Farma”! Sudeći prema glasovima publike, neko od njih troje najverovatnije će 26. juna, za kad je zakazano finale rijalitija, napustiti Pinkovo seosko imanje bogatiji za 100.000 evra!

- Dragana je vrlo brzo postala miljenica publike. Ona je već mesec dana jedan od glavnih favorita, a u poslednje dve nedelje ima najviše glasova. U stopu je prati Miloš u kome su gledaoci prepoznali žrtvu koju treba zadržati na „Farmi”. On je najpre imao veoma jaku podršku dijaspore, a sada dobija i veliki broj glasova iz Srbije. Treću poziciju trenutno zauzima Mina Kostić, koja je osvojila simpatije publike jer se nije priklonila nijednom klanu – kaže izvor Pressa blizak organizatorima „Farme”.

Na dnu liste omiljenih farmera nalazi se „Grandov” par – Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su sticajem okolnosti uspeli dugo da opstanu u takmičenju.

- Zbog vulgarnog ponašanja i čestih psovki Milena i Nemanja su nedeljama bili pred ispadanjem, ali su sticajem okolnosti produžili boravak na imanju. Njihovi mandati za gazdovanje i dobrovoljno prijavljivanje za sluge obezbedilo im je opstanak u šouu. Međutim, oni su daleko od pobede i najverovatnije će uskoro biti izbačeni – kaže izvor Pressa.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 23:36:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.