Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 01:10:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 349 350 352 353 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 930375 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3101
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S2
Djus do pobede  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Koliko ljudi na forumu podržava Firčija? Ja znam 2-3 možda prema dosadašnjim komentarima. To što je neko protiv Blejanića i smatra njega za najveće zlo, jer to realno i jeste (on je sve zakuvao), ne znači da je za Firčija. Zašto podvaljuješ, m@co, m@co... Smile

Srce ne podvaljujem ja ali realno i Blejanic mora da se brani jer svi oni ogovaraju jedan drugog i nista nisu bolji, ali nepravda u vezi Firera me izludjuje.

Pa ispašće Firči pre Blejanića, to je potpuno jasno. Biće kažnjen jer je pokazao da nosi mnogo zla u sebi. Ali voleo bih da narod shvati da je i Blejanić veliko zlo, a ne da ga brani samo zato što ga drugi ukućani napadaju.

Истина је да постоји доста њих који су почели да навијају за Бојанића само зато што га остали нападају. Ја навијам за Мину, а желудац ми се преврне када видим оног Вецеа и ону кураву Мају... И то је нормално... Неко их мрзи, а неко их подржава,... Ми не можемо натерати једни друге да променимо мишљење о (у овој ситуацији) фармерима, и то је нормално...
У прошлом посту си написао да овде има можда 2-3 особе који навијају за Фецеа, а горе је за њега гласало њих 29 Smile Али верујем да је доста њих променило мишљење о њему после свега што је рекао... Ја мислим да нема веће трачаре од Милоша, али мислим да у њему не постоји ни трунчица зла колико има у Фецеу...
Ево пре сат-два сам гледао уживо, и Феце је покушао све да их убеди да га нападају (Милоша). Ћеранићи су му рекли да им не пада на памет... Једино је Маја рекла, цитирам: "Фирчи, ја сам спремна да урадим све што ми ти кажеш!" Smiley 1, очекујем да ће и Сајко играти како Феце каже... Право зло...

Ma Maja ( zagorela babetina )..... naravno da ce da uradi sve kako Firer kaze u nadi da ce je opaliti kad izadju  Smiley 1  
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja sam duboko ubedjen da i Sajko gaji slicne nade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ja sam duboko ubedjen da i Sajko gaji slicne nade.

Можда је код њега жеља јача и већа него код Маје Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
@Snake,

Ova anketa je napravljena odmah na početku Farme i uglavnom su ljudi tad glasali, dok se još nije znalo ko je kakav, tako da nije mnogo merodavna. Ako si pratio nekad ankete za druge rialiti emisije na Bureku video si da nikad nije pobedio onaj koji je ovde bio favorit. Što se tiče ponašanja i Firčija i svih ostalih prema Milošu trenutno, ostajem pri stavu da je Blejanić prvi počeo sve njih da provocira još na početku, dok ga niko nije ni konstatovao. Sve što se posle dešavalo je samo reakcija na to. Po meni, preterana, sa mnogo nenormalnog vređanja, ali je reakcija. Šta bi ti radio da ti  neko bez povoda kaže da si niko i ništa, da si samo bivši muž neke pevaljke, da si ološ koji je došao iz Amerike (argument na nivou retardiranog petogodišnjaka)? E to je on pričao već prve, druge nedelje. Da sam ja bio na mestu vređanih ukućana, samo bih mu jednom uputio par žestokih reči i rekao da mi se ne obraća do kraja. Da su ostali bili pametni tako su trebali da urade. Pošto nisu, snosiće posledice i svog jezika i svoje mržnje. A nadam se da će i Blejanića isto snaći.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11213
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Gecko)
mob
Samsung Galaxy S10
@ m@c@

Ribo, ne deli komplimente, da ne bi bili uzvraćeni. Ako pričamo normalno, pričamo, ako ćeš da deliš kvalifikacije na osnovu toga što mislim da je Bojanić stoka, govedo i najveći ološ tamo - onda ću i ja deliti komplimente tebi zato što misliš suprotno. A predlažem da normalno pričamo, smorno je vreme, pada kiša, tu smo, pa ćaskamo....  nije mi niko od njih rod da druge vređam zbog njih...
Elem, ja nisam Firčijev fan niti mi je on favorit, ali preteraste ga vi o njemu, kao on o govečetu Bojaniću. Redovno gledam farmu, ne sećam se da je on pljuvao Srbiju i Srbe, o kokardi sam uživo gledao, i sve mu je izvučeno iz konteksta, one je rekao, ne mogu da citiram, ali otprilike sledeće "glupo je ložiti se na kokarde i te stvari iz prošlosti, ljudi prošlo je 10% od 21. veka, ceo svet ode dalje, jedino se ovde neki idioti lože da stvari iz istorije", tako nekako, ne mogu sad svake reči da se setim. I to je OK.
Što se Blejanića tiče, budući da sam muzičar, između ostalog, gotivio sam ranije njegove vokalne sposobnosti, dobro, i sad nema tu razlike, on čovek jako dobro peva. Ali je jako pokvaren i loš čovek, setite se od početka, sedi sa Rakom, pa ode do nekog trećeg i ogovara Raku, pa onda ode do četvrtog i ogovara tog trećeg, pa opet kod Rake i ogovara sve njih. Pokvaren je, provocira i izaziva na najniži način, radi s' tobom, onda tebi iza leđa izađe pred kameru i priča kako je sve sam odradio, lažni osmesi, lobiranje za štapiće....  ejjj, da idem da molim Gagija-retarda da mi ne da štapić  Smile  Pa pre bih crk'o, gde je tu dostojanstvo. A kad ga napadnu, i kad nema argumenata šta da im kaže, onda sledi "ćuti ti što se ne kupaš, ćuti debeli smrdljivko, duvaj mami međ' noge, smradu....", e onda oni njemu uzvrate, jer ih non-stop iritira mimikom, pokretnom, pogledom, podrugljivim osmehom - jer je pokvaren i igra na tu loptu da se sve vrti oko njega, i nažalost, uspelo mu je. Priznajem da ih je sve nadjebo, sem delimično Mace koji im je više puta skrenuo pažnju da budalu treba ignorisati, ali tu je Firči zasrao motku jer nije mog'o da se suzdrži, i to mu najviše zameram. A ako je ko protiv nacionalizma i takvih ludaka, onda je to Firči, sto puta je pričao o tome, i o životu u Americi i ko je šta, setite se razgovora sa Đusom kad je ovaj pričao da je ciganin.

O Mini ja imam negativno mišljenje, još pre farme, i to niko ne može promeniti.... elem, gostovala je u emisiji sa mojom kumom, posle emisije svi su džumle otišli na večeru, bila muzika uživo, ona otpeva jednu strofu "crne kose", žešće isfalšira, onda moja kuma uze mikorofon i odera drugu i treću strofu, dobije silni aplauz od svih prisutnih, čak i od Mininog dečka, sadašnjeg muža, na šta Mina skoči, prezrivo je pogleda i izlete napolje, posle ju je nešto naružila, itd, i od tad mi se gadi.
A ovde ne kapiram čime vas je zadivila, neobrazovana sujetna osoba, uvukla se u dupe Bojaniću na početku zato što je znala da je popularan, sad kad joj već ide na živce, ograđuje se, što je okej. Ali ona nekom duhovnošću, duhovitošću, intelektom, šalom, idejama - ne može da prismrdi ni Maci, ni Raki, ni mnogim drugima tamo.
Ali dobro, poštujem svačiji izbor, možda ja u njoj nisam video to što neki od vas jesu.

Jel vidite kako može bez međusobnog vređanja? E, očekujem isto Wink
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
@Snake,

Ova anketa je napravljena odmah na početku Farme i uglavnom su ljudi tad glasali, dok se još nije znalo ko je kakav, tako da nije mnogo merodavna. Ako si pratio nekad ankete za druge rialiti emisije na Bureku video si da nikad nije pobedio onaj koji je ovde bio favorit. Što se tiče ponašanja i Firčija i svih ostalih prema Milošu trenutno, ostajem pri stavu da je Blejanić prvi počeo sve njih da provocira još na početku, dok ga niko nije ni konstatovao. Sve što se posle dešavalo je samo reakcija na to. Po meni, preterana, sa mnogo nenormalnog vređanja, ali je reakcija. Šta bi ti radio da ti  neko bez povoda kaže da si niko i ništa, da si samo bivši muž neke pevaljke, da si ološ koji je došao iz Amerike (argument na nivou retardiranog petogodišnjaka)? E to je on pričao već prve, druge nedelje. Da sam ja bio na mestu vređanih ukućana, samo bih mu jednom uputio par žestokih reči i rekao da mi se ne obraća do kraja. Da su ostali bili pametni tako su trebali da urade. Pošto nisu, snosiće posledice i svog jezika i svoje mržnje. A nadam se da će i Blejanića isto snaći.

Slazem se da su svi trebali Blejanica da ignorisu, to je mnogo pametnije nego pljuvanje iz dana u dan.

MladenIsakovic

Smile  ovako jer ti se svidja?  Smile Ziveo TI
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 17:02:35 od m@c@ »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
@Snake,

Слажем се са тобом код неколико ствари.
Ево овако. Сви су причали о томе како је Милош њему (Фецеу) децу опсовао!? Smile Ја то нисам чуо!? Можда сте ви чули и ја бих то волео да видим... До сада сам само гледао како они њему опсују све мртво и живо, и онда он одговори... Он да је паметан, он би на њихове псовке одговорио са "Хвала!" и слично... Милош их је превеслао и буквално се искењао по њима, што је њих све још више разбеснело... Ја сам искрено мислио (као и већина људи са којим сам причао о њему) да је Феце онај лик из радикала (нисам сигуран) када је ушао на Фарму... Лик је потпуни анонимус и не заслужује да буде ту... То што је њему Бојанић рекао да је пропали бубњар и бивши муж оне Хрватице, је истина. Зато је то њега и заболело... Чуо сам неке приче да је као Нови Сад "подељен" на људе који гласају за Милоша, и на оне који гласају за Фецеа!? Феце је прс'о са мозгом, и јутрос је то признао реченицом: "Не могу да веруијем да нас онај гад избацује једног по једног!? Нећу дозволити да избаци и мене интелектуалца! Smile" Он је лик луд скроз Smile Молер па "интелектуалац"... Самим придавањем било какве пажње Милошу, он је поражен...
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 17:06:16 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I will (always) survive - Gloria Gaynor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4651
Zastava locirana u vremenu, ali ne i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
svi su oni dobro placeni da nam priredjuju ovakav cirkus i nikoga mi tu nije zao Smile
cak mi je i dosadila farma.

nego,ko li ce biti na farmi 3...? Smile
IP sačuvana
social share
"jelenche, onaj shto kashlje, jel to onaj isti shto cuti u bioskopu !?"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
svi su oni dobro placeni da nam priredjuju ovakav cirkus i nikoga mi tu nije zao Smile
cak mi je i dosadila farma.

nego,ko li ce biti na farmi 3...? Smile

I to sto kazes, pare cudo cine. Ako bude farma 3 ko je lud da udje posle ove jedino ako honorare povecaju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 349 350 352 353 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 01:10:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.