Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:20:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 870911 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung XYZ1004
Kakve veze ima neciji naucni rad sa tim da li se covek nervira ili ne, da li ga je lako isprovocirati ili ne?  Smile

Ako te nista ne moze iznervirati, onda sa tobom nesto nije u redu i imas dijagnozu  Smile
A da ti neko 24h neprestano skace po zivcima, nervira i provocira smisljeno, a ti ne mozes da pobegnes od toga, jer si osudjen da budes sa njim u istoj prostoriji, a da ti uopste ne reagujes na to, onda nemas nimalo samopostovanja.

I ovde su sve neka velika gospoda koja niko ziv ne moze da iznervira , jer su oni, zaboga, iznad tih primitivnih i zaostalih ljudskih reakcija  Smile ....a ovamo polude, na necije pisanje na forumu, koje im je uputio neko koga nikad u zivotu nisu videli, niti ce ga ikada videti videti, i u svakom momentu mogu da se distanciraju od toga i izloguju se....ali zato se nikad ne bi iznervirali da im neko uzivo 24/7 kljuca u mozak i provocira smisljeno....ma vaziiii  Smile

« Poslednja izmena: 27. Mar 2010, 11:59:08 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
HTC One
Svi izgleda slusaju tog kralja a ne koriste mozak... on kaze "intelektualno se obracunajte sa mnom".  Smile

Kako covek da se intelektualno raspravi sa bukvom?  Smile To je tako prazna prica. Mozes imati neverovatno visok IQ, imati 5 fakulteta i milion naucnih radova ali kada bi te zakljucali sa nekim teletabisom koji nema dva grama mozga i nema pojma o zivotu a da pritom ima stav da sve zna i da negira sve cinjenice, dzaba tebi "intelektualna" rtasprava. Jedno je van zatvorenog prostora, kazes budali da je budala, okrenes se i odes. Ali kada ti je takva budala 24/7 na grbaci onda zajebi taj vas "argument". Budala razume samo saku za vrat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo
Svi izgleda slusaju tog kralja a ne koriste mozak... on kaze "intelektualno se obracunajte sa mnom".  Smile

Kako covek da se intelektualno raspravi sa bukvom?  Smile To je tako prazna prica. Mozes imati neverovatno visok IQ, imati 5 fakulteta i milion naucnih radova ali kada bi te zakljucali sa nekim teletabisom koji nema dva grama mozga i nema pojma o zivotu a da pritom ima stav da sve zna i da negira sve cinjenice, dzaba tebi "intelektualna" rtasprava. Jedno je van zatvorenog prostora, kazes budali da je budala, okrenes se i odes. Ali kada ti je takva budala 24/7 na grbaci onda zajebi taj vas "argument". Budala razume samo saku za vrat.
E,ovo je skroz tačno,kad nekome objašnjavaš nešto i vidiš da je on totalna budala,tu nema svrhe raspravljati se,ni objašnjavati,samo sebi kidaš živce,nego treba pristipiti fizičkom objašnjavanju,ili da se skloniš,da ne slušaš budalu. Smile To važi za ovog kretena na farmi,onog sa krunom i plaštom,a kruna i plašt bi jednu noć nestali sa farme i onda bi se ujutro pravio lud i gledao ga kako drami i plače Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2010, 12:43:13 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
pazi ovako posle dve nedelje zajednickog zivota on coveka zove :Pirci ...

pravi se blesav ,kao ne zna da je vesna zmijanac kemisova bivsa zena ...
kako njega treba izgaziti ... sto bi volela da mu raka onako sa dva metra razdaljine razvali samarcinu da mu se glava naopacke okrene  Smile

kako jedan idiot moze da predaje veronauku ?

boze ..daj mi sansu da ga vidim uzivo bar jednom u zivotu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
HTC One
Ma nije ni to Pirci ni Vesna Zmijanac nista strasno... i da se desi po nekada u par dana, to je zivot... sprdnja i podbadanje... ali kada to radis po ceo dan, to je druga stvar.

Ivan ima neke oziljke od operacija po stomaku. Sinoc ga je Firci u sprdnji nazvao tropupak... jaka fora a realno, gore nego Pirci... ali to je bilo tada, ton je bio saljiv, svi se ismejali i tu stali. E sad kada bi Firci svaki dan milion puta dnevno njemu govorio tropupak, to bi vec bila druga stvar.

U tome je razlika izmedju duhovitog coveka sa merom i maloumne budale bez smisla za humor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
ma ok pukovnice nisam ulazila u detalje da podjebava citav dan nekoga nego sam pokusala da stavim akcenat na to da je decko zloban ! to je zlobno podjebavanje. sve sto radi radi u nameri da nekome pomeri svaki zivac a ne da napravi geg  Smile

pa proka je popizdeo na ono :koka! decko nema postovanja ni prema kome bez obzira na godine i mesto gde se nalazi .

da sam ja tamo pukla bih ga necim po glavudzi pa taman platila odstetu i pinku i njemu .......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung Galaxy S lll
Deki , onakav smusen i nikakavi nije uspeo da upali samo Raku nego vidim i mnoge od vas...bez i jedne psovke, bez i jedne grubosti bez stiklica...nedajte se... Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2010, 13:06:38 od medozarr »
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Deki , onakav smusen i nikakavi nije uspeo da upali samo Raku nego vidim i mnoge od vas...bez i jedne psovke, bez i jedne grubosti bez stiklica...nedajte se... Smile

gresis..nije taj ni smusen ni nikakav
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung Galaxy S lll
Samo nek se oni zezaju...sinoc su napravili predstavu da umres od smeha...maca je lud nacisto...Maja je na kraju pokusala Raki i onom prolupalom bubnjaru da nesto objasni ali nije uspela da ih dovice...otisli su daleko... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
HTC One

A da mi kazes od kada je sramota ili neki nedostatak u covekovoj licnosti sto ga samo postojanje ovakvih retarda iritira?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:20:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.