Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 00:33:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 905666 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Ceo Lajkovac uz Mirjanu Božović

Nismo očekivali da će Mirjana ostati ovoliko dugo na farmi. Ipak je ona običan student koji se manekenstvom bavi u slobodno vreme. Nije toliko poznata i ponosna sam na nju što je stigla dovde – kaže za „Blic“ Zorica Božović, majka Lajkovčanke Mirjane Božović jedne od najlepših učesnica na farmi, koja je uprkos očekivanjima mnogih uspela da se izbori sa farmerskim životom i ostane do samog kraja.

A kako i ne bi, konstatuje njena mama i objašnjava da Mirjana ceo život obavlja poslove, te joj ništa nije strano.

- Kada je imala tri godine, sama je u velikoj kesi nosila stvari sa pijace i nikome nije dala da joj priđe. Vredna je, sposobna i samostalna. Nikada se nije stidela posla, uvek je bla odgovorna i pedantna. Sećam se da je nedavno, kada se vratila iz Dubaija, odmah otrčala kod babe i dede da im pomogne u seoskim poslovima, mislim da je brala kukuruz. Ona im često pomaže i farmerski poslovi joj nisu strani – priča njena mama.

Inače, Mirjana je trenutno na četvrtoj godini građevine, bila je prva mis Srbije i duže vreme se bavi manekenstvom u Dubaiju, Grčkoj, Kini… To je ne sprečava da vredno radi u kući i na selu.

- Koga god da pitate u Lajkovcu, ima samo lepe reči za nju. Ona je vredna, ja joj uvek kažem da se smiri malo, ali ona se ne da. Zbog tih kvaliteta sigurna sam da Lajkovac glasa za nju. Znam da su se neka deca iz njene škole organizovala da glasaju – sa ponosom u glasu kaže mama Zorica koja, ipak, misli da Mirjana ima male šanse za pobedu.

- Nije da ne želimo pobedu, ali postoje farmeri koji su mnogo poznatiji od nje i imaju veći broj glasača. Nije ona nešto previše očekivala.

Mirjana je tokom farme pokazala da i te kako ima svoj stav, te se često upuštala u rasprave sa Macom, Zoricom i Milošem.

- Svi igraju igre, ali je Miloš preterao i njemu bih zamerila. Što se Mirjane tiče, mislim da je, kada je Dragana došla, trebalo da uspostavi bolji odnos sa njom, a ne da se distancira. To bih joj zamerila. Ma, mene je moja Mirjana oduševila, nasmejana je stalno, vesela, neka samo takva ostane – zaključuje mama Zorica.

Izvor : Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Meni nije jasno ni ko je ovih 70 dana glasao za Mirjanu Smile Smile
Dobar vic Smile

Dueliste oni iz Pinka stavljaju kako im se cefne dok posle broje glasove u duelu Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC 
Farmer pred nervnim slomom se iživljavao nad životinjom
Nemanja na sudu zbog papagaja!

Subota - 22.05.2010
Nakon napada besa koji su ga doveli pred nervni slom, pevač Nemanja Stevanović se na farmi iživljavao nad papagajem Đoletom i najavio da će ga uskoro ubiti, što će ga po izlasku, kako stvari stoje, dovesti pred sud!

Stevanoviću je dojadilo pevanje papagaja koji ga budi svako jutro, pa je počeo histerično da udara po kavezu.
- Ubiću ga! Jači sam od životinje jer mi ona ne može ništa - vikao je Nemanja besno.
- Papagaj je doživeo stres jer niko ne može da mu zabrani da peva. On ne sme tako da se ponaša jer je nakon takvog ophođenja ptica u opasnosti da umre. Nakon ovakvih stvari i maltretiranja, pevaču će uslediti tužba! Ukoliko zvanični organi ne podnesu tužbu zbog maltretiranja, naše udruženje će ga tužiti. Njega i sud časti treba žestoko da kazni zbog takvih zlostavljanja. Ali, neka zna, životinje ima ko da zaštiti - rekao je za naš list Tomislav Tomić, predsednik udruženja za zaštitu ptica „Slavuj“.

Da niko nije mogao da obuzda Stevanovića, govori i činjenica da je Mina Kostić na smiren način pokušala da mu objasni da je grub i da nema prava da se tako ponaša.
- Ne možeš da zabraniš ptici da peva. Ona ima to pravo, Nemanja - pokušala je Kostićeva da objasni, ali pevač nije hteo to da prihvati već je samo vikao kako dva meseca ne može da spava.
Da Nemanjinom besu nije došao kraj, govori i to što je nakon iživljavanja nad životinjom krenuo da viče na Raku, Minu, Miru, Draganu i Gagija jer glasno pričaju.
- Glasno pričate i ja zbog vas ne mogu da se odmorim - vikao je Stevanović, dok su se ostali branili rečenicama da i on priča noću, pa oni ne mogu da spavaju i da je noć za spavanje, a dan za rad.

Sajko jedini zna srpsku himnu!

Nakon što se većina farmera obrukala zato što nisu znali tekst molitve „Oče naš“, došlo je vreme da se izrecituje i himna Republike Srbije, ali jedino je Nikola Sarić osvetlao obraz. Naime, farmeri su u dnevnoj sobi pričali o himni, polemisali o raznim podacima, ali usput i pokušali da izbegnu reči iste, dok je najmlađi farmer sa ponosom izrecitovao celu himnu!

Firči: Miloše, puši ku*ac!

Mržnja na imanju u Lisoviću između Miloša Bojanića i Ivana - Fecea Firčija juče je prešla u žestoko vređanje. Bivši bubnjar EKV-a više nije birao reči, te mu je vrlo oštro odbrusio.
- Ja ne znam koji deo u mojoj rečenici „Puši ku*ac“ ti nije jasan? - vikao je Firči, dok je Bojanić nastavio da odgovara u njegovom stilu, na šta se Ivan opet oglasio.
- Ti ili si lud ili mnogo voliš da pušiš ku*ac - dodao je Fece, dok se ostatak farmera smejao.

izvor Alo!
« Poslednja izmena: 22. Maj 2010, 14:23:49 od avanguardia »
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Nakon što se većina farmera obrukala zato što nisu znali tekst molitve „Oče naš“,

Smile

Jel bese Zorica veliki vernik  Smile 

Jbt strasno...
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC 

NEMANJA I MILENA IZBAČENI IZ GRANDA!

Subota, 22. Maj, 2010.| (35) Send to friend Print
Omraženi par sa Farme sačekaće izuzetno neprijatno iznenađenje kad napuste Lisović

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović biće izbačeni iz „Grand produkcije“ čim okončaju boravak na Farmi, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

Ljubavni par iz Lisovića zgrozio je čitavu naciju svojim ponašanjem u popularnom rijalitiju, a razočaranje nije mogao da sakrije ni Saša Popović:

- Zaista ih nismo poznavali u ovakvom svetlu. Ljudi moji, kako sam mogao da znam kakvi su oni! Nemanja je na nastupe uvek dolazio na vreme, obraćao mi se sa „vi“. Savetovao sam oboje da budu pristojni, da svaki dan kad ustanu kažu „dobro jutro“, pitaju šta treba da se radi... A oni su zaboravili na to ko su i ko ih je stvorio. Zaboravili su čak i da pevaju!

Naglasio sam im da paze šta rade i da nas ne obrukaju, što oni nisu ispoštovali. Osuđujem njihovo ponašanje - rekao je prvi čovek najjače produkcijske kuće u emisiji „Narod pita“, a svoje razočaranje nije krio ni Žika Jakšić:

- Pored Maje i Firčija, najveće razočarenje za mene su Milena i Nemanja. Taj rečnik, bahato ponašanje... Potpuno sam razočaran - izjavio je poznati menadžer.

Nema sumnje da će Ćeranići nakon „Farme“ doživeti sudbinu Renata Henca, koji je javno prozivao direktora „Granda“, a onda se izvinjavao. To mu nije pomoglo, a sva je prilika da neće ni ljubavnom paru sa Farme. Koliko je običan svet počeo da ih prezire, najbolje se videlo kad je Nemanja odlazio na pijacu, gde je morao da istrpi pravu kanonadu uvreda.

Saša Popović je navodno već odlučio da se pevačkom paru zahvali na saradnji, ali to neće uraditi preko novina, već će im saopštiti u lice kad se rijaliti završi. Postoji i opcija da se njihov status u „Grandu“ zamrzne na šest meseci, dok ljudi zaborave kako su se ponašali na Farmi, ali pitanje je da li će im publika i posle pola godine oprostiti sve one prostote koje je nedeljama slušala.

- Neću da pričam o tome šta ćemo uraditi s Milenom i Nemanjom sve dok se „Farma“ ne završi. Tada ćemo saopštiti šta ćemo preduzeti u vezi s njihovim ponašanjem - rekao je Popović za Kurir.

Profesionalno, nema šta. Ćeranići prvi treba da saznaju da više nisu deo „Grandovog“ jata. Bolje im je bilo da nikad nisu ni ulazili na Farmu. Mnogo veće šanse bi imali da su ostali u Velikoj Moštanici ili Kragujevcu, umesto što su se ovako izbrukali pred čitavom Srbijom.   

izvor: kupuju se na trafici al nisu novine (Kurir)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Po izlasku sa farme Nemanju Stevanovića mogla bi da sačeka tužba i to zbog papagaja! Mladi pevač 'Granda' izgubio je živce jer ga ova ptica budi svako jutro, zbog lega je počeo histerično da trese kavez, što je uznemirilo neke od ostalih farmera, ali i gledalaca.

„Ubiću ga! Jači sam od životinje jer mi ona ne može ništa,“ vikao je Stevanović, kog je Mina Kostić probala da smiri.

„Ne možeš da zabraniš ptici da peva. Ona ima to pravo, Nemanja,“ rekla mu je Mina, ali pevač nije prihvatao nikakva objašnjenja, već je samo ponavljao da već dva meseca ne može da spava. Nervozu je ubrzo preneo i na ostale, zamerajući Raki, Mini, Miri, Dragani i Gagiju da glasno pričaju i ne daju mu da zaspi.

Da Stevanovićeva histerija i maltretiranje papagaja ne prođe nekažnjeno pobrinuće se udruženje za zaštitu ptica 'Slavuj'.

„Papagaj je doživeo stres jer niko ne može da mu zabrani da peva. On ne sme tako da se ponaša jer je nakon takvog ophođenja ptica u opasnosti da umre. Nakon ovakvih stvari i maltretiranja, pevaču će uslediti tužba! Ukoliko zvanični organi ne podnesu tužbu zbog maltretiranja, naše udruženje će ga tužiti,“ najavio je Tomislav Tomić, predsednik ovog udruženja za 'Alo'. „Njega i sud časti treba žestoko da kazni zbog takvih zlostavljanja. Ali, neka zna, životinje ima ko da zaštiti.“

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Citat
Nakon što se većina farmera obrukala zato što nisu znali tekst molitve „Oče naš“,

Smile

Jel bese Zorica veliki vernik  Smile 

Jbt strasno...
ma uopshte nije bila u pitanju molitva "oche nash", vec tekst srpske himne "boze pravde".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC 
bilo je i za Oce nas kad je Govnaricu bila slava, ali se tada on obrukao a ne svi farmeri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zorica Brunclik, Maja Odžaklijevska, Dragan Marinković Maca, Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči biće finalisti drugog serijala ’Farme’ jer imaju lobije koji glasaju za njih, tvrde dobro obavešteni izvori za 'Press'.

Publika može da računa da će do kraja rijalitija na imanju u Lisoviću gledati pomenutih petoro, jer su njihove porodice, prijatelji i obožavatelji organizovali glasanje koje će im osigurati boravak na farmi. Tako barem tvrdi jedan izvor blizak produkciji.

„Trenutno najjači lobi ima Zorica! Pretpostavlja se da njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš organizuje glasanje da bi pevačica ostala na imanju u Lisoviću što duže, što pokazuje podatak da sa nekoliko brojeva telefona svake nedelje stiže veoma veliki broj glasova. Osim Zorice, i Maja na sličan način dobija veliku podršku, a šuška se da glasanje za ovu pevačicu organizuje neki biznismen iz Beograda. Dosta glasova ima i Firči, ali se ne zna ko stoji iza nekadašnjeg bubnjara grupe EKV,“ rekao je izvor za ’Press’.

Da na farmi ostane Miloš Bojanić sigurno ne želi niko od famera, ali zato to želi publika iz dijaspore.

„Poznato je da Miloš s velikim uspehom nastupa u raznim diskotekama širom sveta i da je veliki ljubimac naše dijaspore. Upravo oni održavaju Bojanića na Pinkovom seoskom imanju. S druge strane, ljudima u Srbiji i BiH najsimpatičniji je Maca, za koga masovno glasaju,“ dodaje izvor.

Farmeri su dobili zadatak da glume jedni druge, pa je Zorica imitirala Macu, Raka je poput  Đusa ponavljao “brate minli" i “lošmi“, Firči je sa crvenim peškirom na glavi glumio Zoricu, koja kuka i juri psa Leona, dok su nežnosti razmenjivali Gagi (kao Milena) i Dragana (kao Milena).

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11185
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 2.5.6
mob
Samsung Galaxy S10
Ceo Lajkovac uz Mirjanu Božović

Slaba vajda, bojim se  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 00:33:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.