Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 21:42:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 906970 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Raka voli devojčice, bez starca nema udarca... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
loshmi sa ovom chuturom oko vrata kao flavor flav. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S lll
ovo repovanje im je bilo super...uzivao sam... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Koliko samo puta Djusko kaze brate u recenici, paaaa da ne verujes brate  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Jer istina da su Gagija vredjali na pijaci, da je cak prosao gore nego Nemanja kad je bio ?
« Poslednja izmena: 19. Maj 2010, 01:23:26 od m@c@ »
IP sačuvana
social share

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia Lumia 630
Hahaha RAP je bio doyaya Smile Smile Dobri su bili...cak se i Raka otkrio Smile Smile Ali realno Djus i Firchi su bili najbolji Smile

A za ove koji pricaju da treba da pobedi neko ko samo radi, a ne vidi sve ostalo ili namerno zanemaruje sve ostalo, bla bla...mozete da kupite jednu ili vise web kamerica i da ih instalirate kod nekog domacina sa sela..i eto vam programa, cak mozete da gledate koliko hocete...zabava na nivou  Smile Ipak u Srbiji ima dosta ljudi koji vole da gledaju dok neko radi,  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
meni se skroz zgadili ovi zli ljudi sa farme,od danas cu gledati samo simpsonovi !
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Sastanak zbog Miloša

Maca je zamolio Gagija da se sazove sastanak kako bi pokušali da reše napetu situaciju u kući zbog brojnih nesporazuma sa Milošem Bojanićem

Svi ukućani okupili su se za trpezarijskim stolom, ali čim je Maca rekao šta će biti tema sastanka, Miloš je izašao napolje, a potom se vratio i rekao Gagiju, koji je novi gazda Farme, da ne želi da prisustvuje okupljanju, jer je na poštedi zbog problema sa visokim pritiskom. Maca je istakao da niko u kući nije nevin, ali da Miloš Bojanić svakako nije žrtva, već se poziva na patetiku i lažni moral. On je istakao i da njemu ne smetaju Miloševe pretnje, već to što ih je uputio i njegovoj porodici. Nemanja Stevanović je ogorčeno rekao da mu je Miloša ranije bilo žao, ali da sada oseća samo gađenje i zamolio je sve prisutne da Bojanića ne spominju više u njegovom prisustvu. Firči je istakao da treba svi dobro da razmisle kakvu poruku šalju u javnost, pogotovo mlađoj populaciji koja ih gleda, a Zorica je zamolila da joj daju savete kako da izbegne situacije sa Bojanićem i izvinila se svima koji su se eventualno uvredili zbog njenih postupaka. Za to vreme, Miloš je, naizgled mirno, spavao u štali.

Izvor: Story

Branka Bojanić: Samo da mi Miloš preživi

Branka Bojanić (34), supruga folk pevača i učesnika „Farme” Miloša Bojanića (59), zabrinuta je za zdravlje svog muža! Branka, kojoj je u ponedeljak uveče pozlilo kada joj je suprug javno poručio da je pred infarktom, kaže da joj je dosta svega i da proklinje dan kada je on ušao u taj šou!

- Verujte, toliko sam potresena da mi je u ponedeljak pozlilo! Proklet bio dan kada je Miloš ušao u taj šou! Narušila sam svoje zdravlje gledajući „Farmu”, gde ga svakodnevno maltretiraju. Protivila sam se njegovom ulasku! Sve bih dala da izađe, ma tukla bih ga koliko sam ljuta na njega šta je to sebi dozvolio – ogorčena je Bojanićeva žena.

Branka kaže da se plaši za Milošev život.

- Ljudi, on je težak bolesnik već godinama! Ima visok pritisak i stalno pije lekove. Miloševa sestra je umrla u 48. od srca, a majka se šlogirala, zato se plašim za njegov život. Ostali farmeri misle da se on folira! Gledam kako ga Maca napada i nabeđuje ga da koristi svoju bolest da bi osvojio publiku. Šta treba tom Maci da napada bolesnog čoveka?! Pa, svi su lepo videli kako usporeno govori jer je pod lekovima. Brinem se za njegov život! Ne znam šta da radim, svaki dan zovem organizatore, a oni mi jedino kažu da je dobro. Samo želim da mi se vrati živ i zdrav – poručuje Branka.

Miloševa supruga osvrnula se i na najavu Ace Lukasa da će tužiti Bojanića jer je rekao da ga je lično video kako šmrče kokain.

- Ne bih da se mešam u to, to su njihove stvari. Oni su se i pre pljuvali po novinama! Miloš samo ne treba da priča o osobama koje nisu na „Farmi”, jer to nije korektno – rekla je Branka.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Zoja Jašari: Neću prežaliti što sam Minu dala na usvajanje

Kako se Mina Kostić trenutno nalazi u najgledanijem rijaliti šouu, njen privatni život pod lupom je javnosti. Pored pikanterija na njenom ljubavnom planu i nagađanja da li je njena veza sa Igorom važeća ili ne, goruća tema je i pevačicino poreklo, koje i nakon više od decenije istim intenzitetom intrigira javnost.

Već je poznato da je Minu u ranom detinjstvu usvojila Beograđanka Duda, dok se o pevačicinoj pravoj porodici zna veoma malo. Uprkos brojnim pokušajima da stupimo u kontakt sa Mininom biološkom majkom Zojom, misija se ispostavila kao nemoguća, jer osim što neko vreme živi u Švajcarskoj, ne koristi ni mobilni telefon. S druge strane, Minin brat Dejan Jovanović mislio je da je našao lak način za brzo bogaćenje, pa je od redakcije našeg magazina tražio pet hiljada evra kako bi pričao o svom odnosu sa sestrom.

Životna priča Minire Jašari, kako je glasilo pravo ime popularne pevačice pre nego što ju je pomajka Duda prekrstila, može se porediti sa filmskim scenariom. Jednog dana starija Beograđanka je devojčicu romske nacionalnosti ugledala kako se igra na ulici i zavolela je na prvi pogled. U početku je ova dobrodušna žena obilazila i ponekad pomagala porodicu Jašari, ali je potajno želela da njihovoj ćerki pruži lagodan život, pa se trudila da pridobije malu Miniru. Kupila je čak i kuću u njihovom komšiluku na Ledinama i svoju miljenicu svakodnevno obasipala poklonima. Mina ju je zavolela kao pravu majku i pre nego što ju je Duda povela sa sobom. Kada je napokon skupila hrabrosti da pita Zoju i Aliju, Mininog oca, da joj daju ćerku na usvajanje, prvo su je odbili, ali su vremenom shvatili da je tako za nju najbolje. Bili su veoma siromašni i nisu mogli da izdržavaju desetoro dece. Otac je radio u gradskoj čistoći i na ulici prodavao semenke, što je bilo jedva dovoljno da imaju za hranu. S druge strane, pomajka ju je školovala i ispunila joj najveći san, da postane pevačica. O svemu tome, doduše veoma šturo, pre četiri godine ekipi naše redakcije rekla je i Minina biološka majka Zoja Jašari, koja je u to vreme živela u trošnoj kući na Ledinama.
„Ja sam Zoja, ako mene tražite, ali nemojte ništa da me pitate. Ne prođe dan da na nju ne pomislim, ali eto, moralo je tako da bude…

Izvor : Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Okachi brate sliku njegove zene, koja je bila konobarica pre udaje a izgleda kao ona krava sa farma Smiley Ah moj jadni muz,sto si ga pustila da udje kad je tesko bolestan,umire a juce repuje sve u 16,dajte bre koje gluposti,kakva lozana. Citam juce one poruke i zena pise da -oni- posten svet podrzava milosa i onda napise dva puta -mrzi te- i -nedamo- klasicne nepismene zene/babe muchene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 21:42:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.