Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 23:24:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908287 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Miloš sam protiv svih, Gagi je novi gazda

- Džaba ti milioni, kuće, jahte… ti si u duši loš čovek. Žao mi je što trošim papir na tebe – napisao je Vlada, poželevši mu da ostatak „Farme“ provede u štali.

U tom pogledu, za ovonedeljnog gazdu postavio je Gagija, koji će ga sigurno poslati u staju sa Zoricom, koja pored Miloša polako postaje najomraženija farmerka među mladima.

- Nije mi drago što moram da gazdujem, ali trudiću se da budem uzoran i dobar vladar. Mislim da nećemo imati problema, jer sam sa gotovo svima u odličnim odnosima. Zahtevam samo da se reši problem u kuhinji, jer muškarci nisu dužni da jedu suvu hranu zbog ženskih nesporazuma – poručio je Gagi, a zatim je sa ženama održao sastanak na kojem su podelili poslove u kuhinji.

I RAKA POLUDEO
I RAKA je odlučio da s Milošem prekine svaku vrstu komunikacije, jer je saznao da ga je ogovarao iza leđa. Političaru je zasmetalo što je folker pričao da više radi od njega, te da je uradio 40 metara staze od kamena, a Raka samo šest.

- Žao mi je što moram da kažem da su ukućani u pravu. Miloše, beskrupulozan si čovek, stidi se – rekao je Raka, a zatim je Maca izabran za njegovog novog pomoćnika u štali.

Večernje novosti

Gagi ulogu gazde shvatio veoma ozbiljno

“Danas je šest meseci od kada sam prvi put poljubio Ninu i prvi dan Gagijevog gazdovanja”, napisao je Vlada u pismu farmerima.

Vlada se pojedinačno obratio svim farmerima i to uglavnom u pozitivnom tonu. Jedino je isprozivao Miloša Bojanića kog je predstavio kao licemernog monstruma.

Iako je Gagi oduvek govorio da ne bi voleo da bude gazda i da se on neće snaći u tom, čini se da je veoma ozbiljno shvatio ovaj zadatak. Iako je na početku više puta pitao: “Šta ja sad treba da kažem” i “Da li treba da kažem još nešto”, prvi veći sastanak održao je sa ženama i pokušao da reši pitanje “kuhinjskog klana”. Zorica je pokušavala da preuzme glavnu reč i ponovo je došlo do konflikta između Mine i nje jer neće jedna od druge da jedu hranu.

“Ja bih vas molio kao sestre, kao majke da me ispoštujete. Ja želim da bude dobar gazda. Ne morate da se gotivite i da se mirišete, ali moramo da jedemo“, rekao je Gagi okupljenim ženama i pokušaju da smiri strasti i dovede atmosferu na normalan nivo.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Maja se sprdala sa Nedom Ukraden!

Dok je nekoliko farmera sedelo u radionici, Odžaklijevska je zapevala Nedinu pesmu „Srce u srcu“ i već nakon prvih taktova počela je da zavija i krešti, sve vreme gestikulirajući usnama i imitirajući koleginicu. Kada ju je Milena Ćeranić pitala ko tako peva, Maja je kao iz topa odgovorila:

- Ovako ona peva, Neda Ukraden! Kako ne prepoznajete – ispričala je Maja kolutajući očima, a onda je prasnula u smeh. Firči se takođe smejao i zbijao šale na račun imena i prezimena Nede Ukraden, dok je Vlada Stanojević samo konstatovao kako je vodio njenu promociju.

Neda nije bila mnogo pričljiva kada smo je pozvali i saopštili joj da je njeno pevanje bilo predmet sprdnje na Farmi:
- Nemam komentar. Ne gledam Farmu – izustila je pevačica.

Izvor: Kurir

Miloš: Gledao sam Lukasa kako šmrče!

Folk pevač Miloš Bojanić izneo je juče na „Farmi“ teške optužbe na račun svog kolege Ace Lukasa, sa kojim je svojevremeno vodio medijski rat! On tvrdi da je svojim očima gledao Lukasa dok se drogirao u jednoj diskoteci u Parizu!

- Vlada me je stavio u isti koš sa onim narkomanom Lukasom, koji treba da se pokrije mokrom ponjavom. Imali smo neku turneju po Francuskoj i uvek je bio isto obučen, sa onom masnom kosom i našmrkan! Šmrkao je pred nas desetak u garderobi. Čim smo stigli, neke ljude je pitao da li imaju robu. On je u to vreme dugovao 300.000 evra – pričao je Miloš Maci i Đusu u dnevnom boravku, dodajući da mu je Lukas prozivao dete.
- Ma, očupao bih mu onu kosu, samo neka mi dira dete – rekao je folk pevač. U želji da čujemo komentar prozvanog pevača, pokušali smo da kontaktiramo sa njim, ali se nije javio do zaključenja ovog broja.

Izvor : Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Bila bi fora da veceras dovedu Acu Lukasa na zurku da malo pomete Bojanica Smiley

a kao Lukas je bolji? Smile sve je to ista bagra koja pljuje po svemu i svacemu, nema ni truncice razlike... osim sto to neko cini na sva zvona, a neko pritajeno... pa se ne zna u celoj prici sta je gore. Sto se podrske naroda tice, jednostavno je neophodno prisetiti se nekih davnih dana, kada su kolone izbeglica pokusavale da stignu do Srbije... to nesto je povezalo sve te ljude i naravno da ce glasati za Milosa (jer je "njihov"), umesto za Fircija koji pljuje po "nosnji i uniformi"... verovatno bi pljucnuo i po himni, ali nije imao priliku za to... kad sam vec kod Fircija, bese to moj favorit u samom startu, medjutim... zgadio mi se, posebno kada uputi pogled pun mrznje... ukoliko se tako ponasao i prema Marini, onda me i ne cudi ta histerija koju je ispoljavala na prethodnoj farmi. Sve je to olos do olosa. Nikoga ne zelim da branim, medjutim... sve sto im se desava (svadje/pljuvacine/ogovaranja/itd) svako je kriv i izazvao gnev nekim sopstvenim postupcima... tako da... koji li ce manijaci biti u sledecoj sezoni... s obzirom na zaplet/rasplet/itd od prve farme, treca ekipa ce se bez problema gadjati kamenjem/ciglama  Smile na kraju krajeva za to dobijaju novac i nije ih briga sta ce ko da kaze.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sukob Milosa i Fircija datira mnogo pre farme  tj.kada je Firci bio u ustaskoj emigraciji a Milos bio jedan od likova cetnicke emigracije u americi.
IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Sukob Milosa i Fircija datira mnogo pre farme  tj.kada je Firci bio u ustaskoj emigraciji a Milos bio jedan od likova cetnicke emigracije u americi.
firchi je pre izvesnog vremena rekao za bojanica da se folira, nosi kaubojski sheshir a kuci polira kokardu. Smile
da li si na to mislio? slushajte najvece govno na farmi na delu !!!!!

« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 11:41:11 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Bila bi fora da veceras dovedu Acu Lukasa na zurku da malo pomete Bojanica Smiley

a kao Lukas je bolji? Smile sve je to ista bagra koja pljuje po svemu i svacemu, nema ni truncice razlike... osim sto to neko cini na sva zvona, a neko pritajeno... pa se ne zna u celoj prici sta je gore. Sto se podrske naroda tice, jednostavno je neophodno prisetiti se nekih davnih dana, kada su kolone izbeglica pokusavale da stignu do Srbije... to nesto je povezalo sve te ljude i naravno da ce glasati za Milosa (jer je "njihov"), umesto za Fircija koji pljuje po "nosnji i uniformi"... verovatno bi pljucnuo i po himni, ali nije imao priliku za to... kad sam vec kod Fircija, bese to moj favorit u samom startu, medjutim... zgadio mi se, posebno kada uputi pogled pun mrznje... ukoliko se tako ponasao i prema Marini, onda me i ne cudi ta histerija koju je ispoljavala na prethodnoj farmi. Sve je to olos do olosa. Nikoga ne zelim da branim, medjutim... sve sto im se desava (svadje/pljuvacine/ogovaranja/itd) svako je kriv i izazvao gnev nekim sopstvenim postupcima... tako da... koji li ce manijaci biti u sledecoj sezoni... s obzirom na zaplet/rasplet/itd od prve farme, treca ekipa ce se bez problema gadjati kamenjem/ciglama  Smile na kraju krajeva za to dobijaju novac i nije ih briga sta ce ko da kaze.
Ako si slučajno primetila da Aca Lukas uopšte nije na farmi,a šta treba Milošu da iznosi uvrede o čoveku koji uopšte nije prisutan i nema nikakve priče sa farmom. Smile
I nema veze ko je Aca lukas,da li je cvećka ili nije,on nema veze sa njima na farmi,niti je dao negde neki intervju o famrerima.
Stvarno je Bojanić gad nad gadovima.

Ovo je čista laž i politikanstvo. Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 11:41:20 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
nisam juce imao net pa me mrzi da citam nove komentare ..

elem, moj komentar Smiley :

- gagi, ne bi me cudilo da 'najgluplji' bude najbolji gazda, ozbiljno je shvatio, potencira zajednicki rucak, jutros svi cvrkucu kad je doneo hranu
-milos gnjida je outkest (mudro od ukucana) i vise nece biti toliko svadjanja koliko ja cenim ... gledo sam juce neku grand emisiju (da, ne mogu pasti nize...) i uglavnom ga brane neke babe ili neke osobe meni ... ehm.. diskutabilnog intelekta, 'koje sve to potresa da placu kad gledaju'
-vlada je ispao ok, ali bice lose ako krene da se izvinjava samo zbog pritiska naroda i onog kermita (bele kosulje, najk sportske carape, naocari, znate vec..)
-zoricu su svi skapirali kao lejdi mentol i letece najverovatnije
-maja, zena iako je mozda u pravu, dela na nacin koji ce vecina naci iritantnim .. naime malo je neartikulisana i preglasna ali opet nije losa ili zla kao ovaj gnjidoslav ... u stvari nema niko njegovog kalibra tamo
-raka, shvatio koliko je sati pa i on kulira bojanica ... mada ne mogu da brojim njega ko coveka, osobu koja izjavi da bi pobila sve kucice mrtav ladan
-maca i djus pricaju sa bojanicem samo da bi se sto vise izlupetao ko ono da je video acu lukasa kako smrce na njegove oci, ne bi me cudila tuzba za klevetu ili tako nesto...

-sve u svemu mladji su mi trenutno manje iritantniji od starijih sto je valjda i pozitivno...

stay tuned za moje fantasticne komentare koji nikog ne zanimaju ali nemamo sta pametnije da radimo jelte  Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 11:43:02 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
firchi je pre izvesnog vremena rekao za bojanica da se folira, nosi kaubojski sheshir a kuci polira kokardu. Smile
da li si na to mislio?

Их, колико има људи који кући полирају кокарду! Не видим шта је ту лоше!? То Фирчија погађа вероватно зато што јесте пола мађар пола усРаша! Да је паметан, болео би га ку!ац... Да ли се сећате прве фарме када су сви певали четничке песме па је Никола 357 питао бившу жену усРаше Марину да ли јој смета, а она је рекла да не... Једноставно...
« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 11:43:46 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
da li si na to mislio?

Их, колико има људи који кући полирају кокарду! Не видим шта је ту лоше!? То Фирчија погађа вероватно зато што јесте пола мађар пола усРаша! Да је паметан, болео би га ку!ац... Да ли се сећате прве фарме када су сви певали четничке песме па је Никола 357 питао бившу жену усРаше Марину да ли јој смета, а она је рекла да не... Једноставно...
ovaj ochigledno ima neshto protiv kokarde i dogadjaja iz 1389 iz samo njemu znanih razloga. svi su govna
al' ovaj i odzaklijevska su mi najgadniji. preslushaj klip koji sam postavio par postova iznad!
« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 11:46:35 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
A šta su tih 80 posto muslimana i hrvata miloševih fanova na facebook-u,kako bre da mu nisu srbi u najvećem broju fanovi. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 23:24:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.162 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.