Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 00:10:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 938184 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ау, ал се ви овде тек просеравате...
Па сви су они гњиде тамо, али не схватате...
Овај народ воли и увек ће стати у одбрану угњетаваног, зато што смо и ми угњетавани... Ја први ћу стати на страну слабијег,...
Нашли се наркоманчина усрана "Сок", она његова приколица што од другара узима мајице и патике Иван Гавриловић Ретард, и онај шмрк Сајко да прозивају Милоша Бојанића Smile Па смешни су ми били од самог почетка,... Овај Маца ретард је имао победу у рукама, али се опет сјебао, па попишали су се по њему, ови његови пијуни... Милош је добио такве гласове после овога, да је сигурно да ће Ђус летети напоље ове недеље,... Па да ли мислите да ће Пинк дозволити да испадну Милош Бојанић и Зорца Цигојник, а дозволити да остане вагиница Ђус!? Па ви сте стврано луди... Задруга ће да избаци Ђуса, у дуел иду Гавриловић и Влада, овај ретард Ивцан лети напоље... Е а како се Рака попишао по Маци! ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!! Немој да ми доносиш ти ћевапе наши Лесковачки су најбољи Smile
Тако да,...  Smile

Ti si decko retardiran.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Nisam mogla da zaspim noćas koliko sam pobesnela od ovog Brbljivića. Čovek nije normalan. Ako sam mogla ja kao običan posmatrač da poludim od budale kako li je tek onim ljudima unutra koji su osuđeni da sa ovom budalom dele prostor. Ali mislim da bi ovim ukućanima koje je izvređalo "ono" bilo najpametnije da se udruže i da pokrenu zajedničku tužbu protiv njega, za duševni bol, povredu ugleda i časti i dobro ga odrape od kazne jer bi sigurno dobili na sudu. Šta im je sve sinoć rekao i kako ih je izvređao Bože me sačuvaj. Miloš Bojanić je dno dna!
Da se ne lažemo ovde nema čoveka vrednog 100.000 eura.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Ау, ал се ви овде тек просеравате...
Па сви су они гњиде тамо, али не схватате...
Овај народ воли и увек ће стати у одбрану угњетаваног, зато што смо и ми угњетавани... Ја први ћу стати на страну слабијег,...
Нашли се наркоманчина усрана "Сок", она његова приколица што од другара узима мајице и патике Иван Гавриловић Ретард, и онај шмрк Сајко да прозивају Милоша Бојанића Smile Па смешни су ми били од самог почетка,... Овај Маца ретард је имао победу у рукама, али се опет сјебао, па попишали су се по њему, ови његови пијуни... Милош је добио такве гласове после овога, да је сигурно да ће Ђус летети напоље ове недеље,... Па да ли мислите да ће Пинк дозволити да испадну Милош Бојанић и Зорца Цигојник, а дозволити да остане вагиница Ђус!? Па ви сте стврано луди... Задруга ће да избаци Ђуса, у дуел иду Гавриловић и Влада, овај ретард Ивцан лети напоље... Е а како се Рака попишао по Маци! ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!! Немој да ми доносиш ти ћевапе наши Лесковачки су најбољи Smile
Тако да,...  Smile
E,retard,ajde nađi neku dvojicu sličnih,pa njima onda te priče,vidim ti potpis i tek onda shvatim o kakvom se mozgu radi,idi bre leči se. Smile

Veliki internet junak,Serbski. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Nisam mogla da zaspim noćas koliko sam pobesnela od ovog Brbljivića. Čovek nije normalan. Ako sam mogla ja kao običan posmatrač da poludim od budale kako li je tek onim ljudima unutra koji su osuđeni da sa ovom budalom dele prostor. Ali mislim da bi ovim ukućanima koje je izvređalo "ono" bilo najpametnije da se udruže i da pokrenu zajedničku tužbu protiv njega, za duševni bol, povredu ugleda i časti i dobro ga odrape od kazne jer bi sigurno dobili na sudu. Šta im je sve sinoć rekao i kako ih je izvređao Bože me sačuvaj. Miloš Bojanić je dno dna!
Da se ne lažemo ovde nema čoveka vrednog 100.000 eura.

To je sada novi klan, Zorica, Cika Kara i Bojanic.

Dal oni uopste znaju da ljudi gledaju sta pricaju i kako se ponasaju... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Jel Brbljivić zaista dobio opomenu pred isključenje od "zadruge"? To nisam videla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
^au ...

bilo kako bilo dobio je ali jer je spominjao clanove produkcije i sto je pljuvao farmu ... sad verovatno su to neke indirektne packe ali tako su rekli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Kad je taj čovek u pitanju mislim da bi u potpunosti zaboravila da sam dama i da je ugovorom zabranjeno fizičko nasilje, uzela bi oklagiju i počela da udaram po grbini  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Apple iPhone 7
Ukratko... Bojanić pizdi. Pritom tvrdi kako je kao špricer, ne mogu ništa a poziva se da je sa producentima potpisao da njegov život ne može biti ugrožen, iako je tu ugrožen jer može dobiti infarkt... a inače je opušten na sve to. On ne ogovara... ogovara Sajko smradić kojeg može dva put da napravi. Ovo nisu moje reči, nego od mog jebenog imenjaka.

Jbt kad je rekao: šta ti imaš Zorici da pričaš šta sam ja rekao, a on stoka jedna ko Wiki Quote, sve rečenice zna, kad je neko rekkao i za koga

A to snake-ovo stariji je.. Bojanić je lepo rekao sinoć da ga zabole qrac za mlade, da ne moraju za njega da glasaju, da on ima svoje glasače iako nije hteo da se izjasni koje. Sad ako je stariji ne treba da znači da sme da radi šta hoće.  Bojanić vam je kao baba koja šprintana srednja vrata basa na početnoj stanici da sedne, uđe u prazan bas, njen mozak pukne jer je previše algoritama promenjeno u njenoj glavi, sva mesta su prazna, nema nikog da digne... Ne... čekaj eno nekog srednjoškolca. A srednjoškolac jadan invalid, teško hoda. Aj, ustaj ja sam starija. Ovaj jadan kaže da ne može jer je bolestan. Baba(ojanić ) se demonstrativno okreće, sea na prazno mesto pored nekog starijeg i kreće sa pričom "Ova današnja omladina je tako nekulturna"
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 11:08:01 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Gagijev brat nije oduševljen ulaskom bivše snajke
Đole Đogani: Anabela hoće reklamu!
Sreda - 05.05.2010

Boravak Anabele Đogani u ponedeljak uveče na farmi izazvao je burne reakcije farmera, pogotovo njenog bivšeg supruga Gagija, koji je plakao, a kako za naš list kaže njegov brat Đole, u suzama su se gušile i njegova majka i sestra.

- Gledali smo tu žurku, naša majka i sestra su plakale, grcale pored televizora. Vesna nije mogla celu noć da zaspi koliko se potresla - priča nam na samom početku razgovora Đole Đogani.

Ulazak njegove bivše snaje na farmu Đole je shvatio kao čin njene lične promocije i dodaje da je Gagija baš povredila.
- Gagi je pokazao da je emotivna, iskrena, dobra osoba, ali i da još voli svoju bivšu ženu. Na početku programa bio je pogubljen, znam da je ušao na farmu kako bi jednim delom zaboravio na Anabelu, razvod i probleme. On ne ume da sakrije emocije, čak se otkako se oženio Anabelom ni sa mnom ne savetuje, sve sam rešava. Pati za njihovim životom, sve mu to nedostaje. Danas imaš ženu, decu, živiš s njima, sutra nemaš ništa, nije to lako - kaže stariji Đogani, kome smeta ponašanje njegove bivše snaje na imanju u Lisoviću.
- Gagi se Anabeli čak i preko razglasa zahvalio što je došla, zamolio je za ples, a ona nije mogla ni tri minuta, koliko traje pesma, da ga ispoštuje, već je sve vreme koketirala s kamerom i slala poljupce Mladenu. Posle se branila da šalje poljupce ćerkici, koja u to vreme inače spava. Anabela se sredila do jaja i otišla da se prikaže kao riba, naravno, zarad lične promocije. Otišla je da isprovocira, a ne da bi Gagiju pružila podršku. Sve vreme mu je prebacivala zašto si ovo, zašto ono, a moj brat ju je samo pitao da li radi, je l‘ ima posla, para. Celog života je bila takva, samo neka prebacivanja. Čak ju je pitao i kako joj je u vezi s Mladenom, koja će sigurno trajati do leta - završava Đole.

Ceca zaprosila ćerku od Anabele i Gagija!

Posle lažne svadbe Milene i Nemanje, na farmi je pala i prosidba kada je folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović prišla Gagiju i Anabeli i kroz osmeh im saopštila pravi razlog njenog dolaska.

- Pošto ste oboje tu, došla sam da zaprosim vašu ćerku za mog sina - rekla je Ceca, dok je Gagi u prvi mah ostao zatečen, sve do trenutka dok nije video osmeh na njenom licu. Tek nakon što je od svoje bivše žene čuo da su mediji pisali o njihovoj ćerki Luni i Cecinom sinu Veljku, shvatio je da je on povod i da više ne sme da priča o intimnom životu njegove ćerke.

I. G. - A. V.

Muški deo učesnika međusobno zadovoljio strasti
Zagoreli farmeri simulirali seks!!!
Sreda - 05.05.2010

Obilje alkohola koje su stanovnici najpoznatijeg seoskog imanja u Srbiji popili na žurki prouzrokovalo je da kod pojedinaca popuste kočnice i oslobode se seksualne inhibicije, pa su tako po odlasku u spavaću sobu organizovali bahanalije.

Naime, dolazak Cece, Anabele i Ogija toliko je obradovao farmere da su pili bez kontrole, što je dovelo do toga da skrivene seksualne želje nastale zbog pedesetodnevne apstinencije isplivaju na površinu. Sve je počelo kada su se takmičari, dobro podgrejani žestinom, poskidali i otišli u spavaću sobu! Ivan i Đus su legli jedan pored drugog, a onda je veseli reper zamolio svog pajtosa da mu izađe u susret!
- Ajde, daj mi malo...
Kada ga je Gavrilović upitao „šta?“, imenjak mu je molećivim glasom priznao da mu nedostaje devojka i zatražio da mu da bradavicu!

Vlasnik hita „Dvesta na sat“ uslišio mu je molbu pa su kamere zabeležile trenutak dok je reper ležao i lizao densera na krevetu!
Da ovo ne bude jedina akcija te noći potrudili su se Firči i Sajko! Bivši muž Marine Perazić toliko se napio da je poželeo da oseti tuđe telo, makar bilo i muško! On je legao preko mlađanog Sajka, koji je ležao na stomaku i počeo da simulira seks!
Nakon što su se momci propisno istrljali i zadovoljili svoje nagone, otišli su na spavanje.

Đus iznervirao Miloša!

Reper Ivan Ivanović Đus još jedan je u nizu farmera koji je iznervirao pevača Miloša Bojanića, ali ovaj sukob je, za razliku od većine prethodnih, prošao bez žestokih svađa.
Naime, nakon što je Bojanić uzeo mikrofon da otpeva pesmu Sinana Sakića „Ej, otkad sam se rodio“, Đus je uzeo drugi mikrofon i počeo da viče i peva u duetu sam njim. To je žestoko iznerviralo Miloša, koji je odmah u znak protesta prekinuo pesmu i seo.
Svi su videli po njegovom izrazu lica da je poludeo, ali šta će biti dalje, kao po običaju, čućemo kada bude pričao Raki šta se dogodilo.

J. B. - A. V.

Izvor: Alo
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 11:27:44 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Na kom planetu oni zive...  Smile

@diletant & Thug4ever

Aman ljudi, koji je djavo usao u vas...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 11:30:48 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 00:10:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.