Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 110904 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung S8 Plus
Ovaj VIP i nije tako los  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Ja mogu reci da su me ljudi iz Vip-a prijatno iznenadili jednim svojim postupkom. Nesto sam ih zamolio, dopisivali smo se na mail-u i izasli su mi u susret. Ne bih zeleo da ih dovodim u mogucu neprijatnost, pisanjem o cemu je rec. Samo mogu reci da svaka cast i zaista je lepo videti tako nesto i u ovoj drzavi.

Tesko da ce me neko odgovoriti u buducnosti da ih se okanem. Pa da se i desi neka neprijatnost, necu biti uveren da je namerno, vec, desi se.

Sa moje strane, svaka cast za Vip.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
odličan operater,ja imam postpejd paket kod njih i izuzento sam zadovoljan njihovom uslugom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Ja imam 2. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
 Smile,uzeo sam tel preko njih pa zato i postpejd paket,inače niam za to potpisivanje ugovora i to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Sa jedne strane ok. Medjutim gledajuci drugu i nije lose. Ne vaze poskupljenja, kao ni pojeftinjenja. Sto mi ide u prilog. Za 24 meseca znam na cemu sam. Oba paketa su sa onim duplim smartovima. Za svaki paket 1100. Tako da ispada oko 73 minuta dnevno se ima za razgovor. Pa ja ne znam sta bih pricao 10 min, ali zato mija cerka zna Smiley Pa ako sve to preracunam koliko bi bilo sa fiksnog, neuporedivo je.

E sad' ono zaokruzivanje je zeznuto ako samo pola minuta ili minut traji razgovor. Zato ocepis 10-15, pa i zaokruzivanje manje ulazi u lose iskoriscenje smartova. Pa i sa time ako pogledam, neka je 60 min dnevno efektivnog razgovora .. ihaaaa malo li je Smiley
« Poslednja izmena: 10. Jul 2011, 11:00:11 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung htc,nokia,huawei
Ja mogu reci da su me ljudi iz Vip-a prijatno iznenadili jednim svojim postupkom. Nesto sam ih zamolio, dopisivali smo se na mail-u i izasli su mi u susret. Ne bih zeleo da ih dovodim u mogucu neprijatnost, pisanjem o cemu je rec. Samo mogu reci da svaka cast i zaista je lepo videti tako nesto i u ovoj drzavi.

Tesko da ce me neko odgovoriti u buducnosti da ih se okanem. Pa da se i desi neka neprijatnost, necu biti uveren da je namerno, vec, desi se.

Sa moje strane, svaka cast za Vip.  Smile Smile
podeli sa nama to lepo od vipa bas bih hteo da cujem
IP sačuvana
social share
A M G
Ae
Zivi zivot punim plucima
Put od 20 000 milja pocinje jednim korakom...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Ne mogu, Zaista. Presli su preko jednog svog pravila. I ne bih da ih dovodim u neprijatnu situaciju da im ljudi salju mail-ove. Ne zameri, razumi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Sa jedne strane ok. Medjutim gledajuci drugu i nije lose. Ne vaze poskupljenja, kao ni pojeftinjenja. Sto mi ide u prilog. Za 24 meseca znam na cemu sam. Oba paketa su sa onim duplim smartovima. Za svaki paket 1100. Tako da ispada oko 73 minuta dnevno se ima za razgovor. Pa ja ne znam sta bih pricao 10 min, ali zato mija cerka zna Smiley Pa ako sve to preracunam koliko bi bilo sa fiksnog, neuporedivo je.

E sad' ono zaokruzivanje je zeznuto ako samo pola minuta ili minut traji razgovor. Zato ocepis 10-15, pa i zaokruzivanje manje ulazi u lose iskoriscenje smartova. Pa i sa time ako pogledam, neka je 60 min dnevno efektivnog razgovora .. ihaaaa malo li je Smiley
moj paket je,650 min mesečno,325 poruka,325 MB interneta s čim sa u principu zadovoljan,nisam još ni jednom prešao ništa od navedenog Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Zasto da ne. Stvar kod smartova je sto ih koristis za bilo sta. 1 smart je 1 minut razgovora ili jedna poruka ili 1 kb ako si na internetu. 1kb ili 1 mb, trebalo bi se proveriti na sajtu. Tako da ih koristis za sta ti padne na pamet. Ne mora ti ostati neiskoriscene poruke ili sta znam vec. Nema prebacivanja u sledeci mesec. Iskreno pored ovolike minutaze i ne trebami Smiley
« Poslednja izmena: 10. Jul 2011, 11:14:39 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.