Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 110981 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da je posle svega vip postpeid najeftiniji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Srbija do Tokija, Durlan do meka, a boga mi i sire

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
Zastava DURLAN
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6600,6680,6120
ako se uzme u obrir da VIP koristi mts mrezu, da im puca mreza, ne bih se slozio da su povoljni

moj mob racun se krece od 1000-2000 din da kazemo sredina, verujem i vecini od vas je, oko 1500 din da su na tako neki paket stavili npr. N95 bilo bi ekstra, a ne za 3600 sta da radim sa tolikom razlikom (to je 2100 mesecna pretplata za net).
ovako cekam jos uvek mi se nesvidja njihova ponuda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Juče ceo dan po 30 ljudi ispred. Igrom slučaja radim od 8 do 20, i isto je bilo ujutru (valjda već ranije formiraju red) i isto je bilo uveče (verovatno zaposleni imaju naredjenje da ostaju i duže). A u redu koga sve nema, a najviše cigoša koji će da izarče kredit prvi mesec, i kasnije preprodati telefon, i nikada nijedan račun neće platiti. A kod telenora i telekoma nemaju više pristup, jer su to već uradili.
Majke mi, kada sam video toliku gužvu, prvo šta sam pomislio: Kao da niko nikada nije imao telefon.
A kada budu jednog dana uveli: ne mož da registruješ kola dok ne platiš telefon, ili slično, kao sa porezom, biće veselo.

« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 17:31:22 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Floramare, iz kog si mesta?
Mod je zaključao temu, jer je ovde tema za VIP. Nemaš razloga za bes. Drugo, kada ćeš ti i tebi slični, konačno, da shvatite, da se ti telefoni NE kupuju na kredit, već da je to "poklon" za narednu dvogodišnju "vernost" operateru. Novac koji daješ naredne dve godine je za saobraćaj u okviru mreže ili van, a ne rata za telefon. Stvarno ne kontam, 1000 puta smo se ovde oko toga raspravljali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N90
Floramare, iz kog si mesta?
Mod je zaključao temu, jer je ovde tema za VIP. Nemaš razloga za bes. Drugo, kada ćeš ti i tebi slični, konačno, da shvatite, da se ti telefoni NE kupuju na kredit, već da je to "poklon" za narednu dvogodišnju "vernost" operateru. Novac koji daješ naredne dve godine je za saobraćaj u okviru mreže ili van, a ne rata za telefon. Stvarno ne kontam, 1000 puta smo se ovde oko toga raspravljali...

Ja Masteru govorim o "en devedeset i pet" a ne o Vip-u i slicnim operaterima. Vip je samo usput napomenut, mogao sam spomenuti i Telenor takodje jer ga i oni dele. Pa da li bi ste me onda uputili na temu o Telenoru ili temu o tamo nekom Svahili operateru da sam komentarisao njihove ponude??
Globalna tema o fenomenu "en devedeset i pet" shvatite razliku! Nisam spomenu o druge modele "za 1 dinar" kod Vip-a pa da bude tema posvecena Vip operateru.
Tacno je ono sto govoris za kredit, ali mislim da nije u potpunosti. Ta vernost o kojoj govoris onda ne bgi trebala biti uslovljena odredjenom visinom pretplate zbog odredjenih modela telefona i tako odredjena rata za taj saobracaj na dve godine, vec bi trebala biti univerzalna ili neuslovljena, zar ne? Ovde se ipak gleda koji se model deli i na osnovu njega se i odredjuje visina pretplate sto je svojstveno kreditu, bar je to moje shvatanje ali ne mora biti tacno.
Ja sam iz Rašanca odakle je i Ciglatel. i ne stidim se toga sto sam seljak kao Milan91. Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 17:48:27 od floramare »
IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pa sto onda sve te ljude nazivas seljacima?? I pricas ko da si ti neki kralj, a oni najgori seljaci...
To da li sam seljak tebe ne treba da zanima, samo nisam hteo da dozvolim da vredjas nekog ko je seljak...
Nastavi sa vredjanjem i postovi lete u kantu...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N90
Pa sto onda sve te ljude nazivas seljacima?? I pricas ko da si ti neki kralj, a oni najgori seljaci...
To da li sam seljak tebe ne treba da zanima, samo nisam hteo da dozvolim da vredjas nekog ko je seljak...
Nastavi sa vredjanjem i postovi lete u kantu...
Odgovorio sam ti na PP sto pa mozes isti odgovor postaviti ovde ako mislis da treba.
Uopsteno, u skupstini Srbije se mnogi nazivaju "Ciganima" od predstavnika nase vlsti pa ne zakljucavaju ili sankcionisu takve pojave jer se eto to odnosi na takav mentalni sklop jedne licnosti kako pravdaju a ne naciju, no odgovor si dobio na PP i od mene vise necete u ovom delu foruma imati ni koristi ni stete. Druzite se vi ovde moderatori medjusobno i medjusobno i komentarisite jer clanova cete sve manje imati.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 17:59:40 od floramare »
IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pa pola "Cigana" ispod Gazele imaju N73ME koji su uzeli u Telenoru... i sta sad? Treba da pricamo kako su oni mogli to da urade, odakle im pare, zasto su to uradili? Glupoosti...
Jel si ti ljubomoran sad sto oni imaju n95, a ti nemas? Pa nista onda idi i ti uzmi n95 i kraj, bices glavni baja u tvom "selu" sa n95  Smile
Niko te nije terao da ovde postavis temu, i sam si znao da ce biti zakljucana... Tvoja je odluka da li ces da odes ili ne Wink
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Pa dobro. Ovo za N95, kad pogledaš, i u pravu si. Fenomen možda i zavredjuje posebnu temu.
A ovo za "kredit", nisi. Jer moraju nekako da se opravdaju pravdaju što ti fon od mnogo evra za jedan dinar. Kako da budu sigurni da ćeš da trošiš pare kod njih? Ovako, bato, ti plaćaj nama ovoliko, a da li ćeš da trošiš toliko, nije naša stvar. Tj. ako ti propadaju minuti i poruke.
Milane, ja sam iz Požarevca, i moj gornji post se odnosio baš na taj red koji i Floramare opisuje. Da si i ti video likove u redu...   Smile Smile Smile  Možda bi bio tolerantniji...  Smile Smile Smile  Nije Floramare daleko od istine, možda je više iziritiran situacijom, pa je malo teže reči upotrebio. Ali slično mislimo. I istina je i to da više od pola ljudi koji uzme N95 ne uzima ga zbog svega toga što mu taj telefon pruža, već da bi ga držo na stolu gornjepomenute birtije, da selo vidi da on ima N95.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Pa pola "Cigana" ispod Gazele imaju N73ME koji su uzeli u Telenoru... i sta sad? Treba da pricamo kako su oni mogli to da urade, odakle im pare, zasto su to uradili? Glupoosti...
Jel si ti ljubomoran sad sto oni imaju n95, a ti nemas? Pa nista onda idi i ti uzmi n95 i kraj, bices glavni baja u tvom "selu" sa n95  Smile
Niko te nije terao da ovde postavis temu, i sam si znao da ce biti zakljucana... Tvoja je odluka da li ces da odes ili ne Wink

A zašto ci stavio cigana pod navodnike? Zar nisu cigani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.