Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 111246 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
. ... To ti je fora da iskljuce jos jednu mogucnost da ljudi potrose bonus kredit. Sta mislis koliko je ljudi otislo u CG sa VIP karticama i nece moci da potrose kredu?
To beše gospoda iz Austrije nazivaju "sloboda govora"?!?
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 14:09:20 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
BlackBerry bold 9000
vip je sranje Smile... ha... Smile Smile Smile a bio je ovde neki nikola 34 Smile koji je smarao danima o moćnom hrvatskom operateru... jbg ne pada sneg da pokrije breg... Smile

sada ste se svi uverili u to o kakvim se budalama radi!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Ja zaista nemam probleme o kojima vi govorite...
Moguce da govorimo o razlicitim operaterima...
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 14:24:25 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Ma znao sam ja da ne mogu da koristim bonus kredit u cg, pored tih 700 imam i 400din. , uplaceno 200 i 200 bonus, to sam uplatio radi poziva i poruka iz cg, ali dzaba kad niko nece ovde da ih primi...
Vip ce tesko da zazivi u srbiji, nasa 2 operatera imaju dosta bolju ponudu koju vip ne moze odmah da stigne i ponudi jos bolje.
Kad sam video kakav je tmobile ovde u cg, sigurno je tako i u hr, verujem da je i u hr br.1
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Ja razumem da ljudi prelaze na drugog(novog) operatera samo zato što je povoljniji a ne iz nekog njima svojstvenog inata koji na kraju krajeva(ako i primenjuju) teraju samo sami sebi, zar ne?!?
Onda, pretpostavimo da su VIP korisnici oni ljudi koji su poverovali u agresivnu reklamnu kampanjju i najpovoljnije cene da ne govorimo o tome da će prelaskom na VIP dobiti i jare i pare i mogućnost da razgovaraju koliko hoće, gde hoće i s' kim hoće i to gotovo džabe ...

Ako smo kod Vip-a zbog toga što je navodno jeftiniji od ostalih, onda ni to nije tačno - MTS sa svojom "Kul" tarifom je povoljniji pa makar za tih 10 para razlike, ali samim tim, GPRS i sve usluge rade i ne uslovljavaju svoje korisnike gde da potroše kredit ... dok kod ovih parazita treba valjda tu "sloboda govora" prvo zaraditi pa tek uživati u njoj.

Samim tim, ovde se ne radi čak ni o patriotizmu već o prostoj matematici iz osnovne škole - ko mi ponudi povoljnije cene kod njega kupujem robu.
Meni ovde trenutno MTS nudi povoljnije cene od VIP-a i ne vidim razloga zašto bih se zadržao ili prelazio na VIP ako mogu jednostavno na svojoj 064 kartici od pre pet godina da samo promenim tarifni paket i automatski dobijem jeftiniji razgovor od VIP-a u svim mrežama?!?
Ako mi je do 063 i Telenor-a tu je uvek paket "Priča" koji je mnogo jeftiniji od VIP-a takodje u svojoj mreži i nešto skuplji u nacionalnoj što rešava MTS ...

Gde je ovde VIP i kakva je njegova uloga kada je još i skuplji?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Ja vise necu da koristim MTS i Telenor zato sto su ovi novi paketi uzasno konfuzni...
Pri kupovini telefona i odabiru operatera ne zelim sebi da zagorcavam zivot i sat vremena provodim nad kalkulatorom..
Ja imam jos onaj stari osnovni Mobtelov paket i ne nameravam da ga menjam... a, posto mi nisu slali nikakva obavestenja... mislim da sam i dalje na njemu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Ja imam jos onaj stari osnovni Mobtelov paket i ne nameravam da ga menjam... a, posto mi nisu slali nikakva obavestenja... mislim da sam i dalje na njemu...  Smile
Imao ga i ja čitavih 8 godina i onda se pojavi mogućnost koju vredi iskoristiti. Baci pogled ovde: http://forum.burek.com/index.php/topic,234081.msg3705246.html#msg3705246
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
vip je sranje Smile... ha... Smile Smile Smile a bio je ovde neki nikola 34 Smile koji je smarao danima o moćnom hrvatskom operateru... jbg ne pada sneg da pokrije breg... Smile

Leči se  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung D780
Ja vise necu da koristim MTS i Telenor zato sto su ovi novi paketi uzasno konfuzni...
Pri kupovini telefona i odabiru operatera ne zelim sebi da zagorcavam zivot i sat vremena provodim nad kalkulatorom..

Ti onda verovatno koristis VIP. To sto je VIP ponudio jedinstvenu tarifu za sve mreze nije nikakva povoljnnost. To su jednostavno morali da urade posto 99 odsto korisnika ne koristi njihovu mrezu a ne zbog jadnih korisnika koji se muce pri racunanju tarifa. To ce se sigurno peomeniti kada VIP zazivi (ako zazivi).
A sto se tice starih MOBTEL paketa, oni su jako nepovoljni.

P.S. Izvukao sam na papir sve tarife svih operatera i "Eksperiment je uspeo" Smile MTS je ubedlljivo najpovoljniji.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 18:11:42 od Krofna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
To beše gospoda iz Austrije nazivaju "sloboda govora"?!?

Uskoro ce od 50 000 korisnika ostati maximum 1000 korisnika posle 1 septembra  Smile Smile Smile Pa ce onda biti  "sloboda govora"

Smile Smile Smile

Citat

Ne diraj nikolu on je uvek najpametniji   Smile Smile Smile Covek je strucnjak za sve oblasti  Smile Smile Smile Smile

Citat
Ja zaista nemam probleme o kojima vi govorite...
Moguce da govorimo o razlicitim operaterima...

Zekonjo ti onda imas povlascen status kad jedino tebi radi super VIP.  Smile Smile Smile Smile Mozda dobijes bonus kredit ako ih budes dobro hvalila  Smile Smile Smile Smile

Citat
Ako smo kod Vip-a zbog toga što je navodno jeftiniji od ostalih, onda ni to nije tačno - MTS sa svojom "Kul" tarifom je povoljniji pa makar za tih 10 para razlike, ali samim tim, GPRS i sve usluge rade i ne uslovljavaju svoje korisnike gde da potroše kredit ... dok kod ovih parazita treba valjda tu "sloboda govora" prvo zaraditi pa tek uživati u njoj.

Samim tim, ovde se ne radi čak ni o patriotizmu već o prostoj matematici iz osnovne škole - ko mi ponudi povoljnije cene kod njega kupujem robu.
Meni ovde trenutno MTS nudi povoljnije cene od VIP-a i ne vidim razloga zašto bih se zadržao ili prelazio na VIP ako mogu jednostavno na svojoj 064 kartici od pre pet godina da samo promenim tarifni paket i automatski dobijem jeftiniji razgovor od VIP-a u svim mrežama?!?
Ako mi je do 063 i Telenor-a tu je uvek paket "Priča" koji je mnogo jeftiniji od VIP-a takodje u svojoj mreži i nešto skuplji u nacionalnoj što rešava MTS ...

Smile Smile Smile Smile Smile

Slazem se potpuno i nemam sta da dodam  Smile

Citat
Gde je ovde VIP i kakva je njegova uloga kada je još i skuplji?!?

Cigla odgovor je jasan.VIP je mislio da je Srbija dolina debila i nomada koja ce progutati svako sr... jer su oni "treci" operater.Mislim da su se mnooogoo zaje.... i da ce uskoro menjati politiku ili spakovati kofere i otici tamo odakle su dosli(sva sreca pa Austrija nije daleko).  Smile Smile Smile

Citat

Posto tebi radi sve super onda ostani na VIP.....  Smile Smile Imas izbor.Medjutim procitaj sta je napisao cigla i videces da kul tarifa na MTS je  ko na VIP.a MTS je milion puta bolja od VIP.

Citat
To su jednostavno morali da urade posto 99 odsto korisnika ne koristi njihovu mrezu a ne zbog jadnih korisnika koji se muce pri racunanju tarifa. To ce se sigurno peomeniti kada VIP zazivi (ako zazivi).

Smile Smile Smile Smile

Sa ovim se slazem.Dobro je da je neko primetio da su im reklame pravljene za debile  Smile Smile Smile

Citat
A sto se tice starih MOBTEL paketa, oni su jako nepovoljni.

Ma telenor je isto sr... Ima 7 tarifa i sve su sr...Mts stvarno ima sve najpovoljnije  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.