Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 111278 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S8
Meni sve odlicno radi !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
Meni sve odlicno radi !!!

reklamiraj ih na nekom drugom mestu.....
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 23:01:49 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Inace, ne znam da li ste upoznati, ali trenutno je Crna Gora puna srpskih turista sa 064/065/063/062 karticama kojima non stop stize jedna te ista poruka sa VIP broja(tj. da pojasnim - neki korisnik VIP-a posalje sms iz Srbije korisniku npr. 064 mreze koji se nalazi u Crnoj Gori, i taj korisnik posle danima dobija tu poruku...). Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
znam za to, ja sam mojima poslao SMS koji su u CG sad na letovanju sa VIP-a i ta poruka im je stizala skoro ceo dan  Smile
VIP sucks  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
reklamiraj ih na nekom drugom mestu.....

Smile Smile Smile Smile Smile

VIP je najgora mreza koju sam video u zivotu.....  Smile Meni sad svaki put kad zovem nekoga krci veza i ne mozes da cujes sagovornika.....  Smile Smile Prvo sam mislio da je do mog moba ali kad sam ubacio u drugi mob isto sr.... se desilo.Dosta puta se takodje desilo da puca veza.  Smile Znaci katastrofa od mreza.GPRS im ne radi skoro nikad....Jedino mogu da saljem SMS  Smile Smile Smile Cekam dan kad ce i SMS da rikne pa da kartica bude neupotrebljiva.Kad sam video na tv-u VIP reklamu "Ekspremiment je uspeo" mal nisam povratio....  Smile Smile Smile Drugar ima takodje ima VIP karticu i u poslednje vreme svaki put kad ga nazovem  kaze da birate nepostojeci broj  Smile Smile Iz nekog 20 puta ga dobijem.Znaci ljudi ako je neko hteo da slucajno kupi VIP karticu ja ga savetujem da ne kupuje makar delili 10 000  din kredita.Sta vredi 1000 din kredita poklona kad krci veza a GPRS i da radi ne bi mogao da se koristi jer tih 1000 din kredita ne ulazi za GPRS,MMS,pozive u inostranstvo.......  Smile Smile Zvao sam call centar da im se naj... mile mame a lik mi je samo govorio:"izvinite,izvinite prosledicemo vas slucaj tehnickoj sluzbi"  Smile Smile Mislim lik je bio kulturan i vadio se na to da im MTS daje bazne stanice ali sta to vredi kad im nista ne valja....  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Još 15 dana da se istroši njihov šugavi poklon kredit i ćao VIP ... kartica ide u arhivu ... ad akta ....
Ne razumem kakva je to glupost da se mora trošiti samo u nacionalnom saobraćaju a ne i van istog?!? To je valjda "sloboda govora" koju propagiraju vip-ovci, eb'ga ... Smile

Pored svega toga, nikako da ukapiram ovo njihovo "udvostručavanje kredita"?!? Meni lik kategorično tvrdi da se kredit udvostručava samo do 2000 dinara krajnje cifre i preko toga jok?!?
Znači, jednom se dopuni primera radi sa 1000 dinara broj, dobije još 1000 poklona što je ukupno 2000 i već se sledeća dopuna od recimo 500 dinara ne udvostručava tj., ne poklanjaju još 500 dinara kako bi ukupno bilo 1000 i u tom slučaju?!?

Da se razumemo, nije me ni interesovalo da proveravam, ali ja bio ubedjen po njihovim pričama da se do kraja godine ma koliko dopuna ubacivali(pa i svakog dana po dve ako treba ali samo da ne predju pojedinačno ukupno 2000 dinara) oni će ih uvek udvostručavati. Što znači da ako ja uplatim danas primera radi četiri puta u toku dana po 1000 dinara da će oni pri svakoj uplati udvostručavati i ja ukupno imati 8000 dinara krede ...
Jer, ako u stvari to znači samo do ukupne cifre od 2000 - dovoljno uraditi samo sa jednom dopunom od 1000 dinara i ćao.
Znači, poklanjaju samo 1000 dinara?!? Smile Smile Smile

Čemu onda gomila volova koji se busaju po gomili foruma i sajtova da VIP ustvari tim potezom 100% snižava cene i da je sa 4.9 din. bez PDV-a cena u stvari 2.45 dinara za minut i to do kraja godine?!?

Jel neko može da potvrdi da se udvostručava samo do ukupne uplate od 2000 što znači da jednom dopunom od 1000 dinara ili sa dve od po 500 dinara gubimo pravo na dalje udvostručavanje dopuna do kraja godine?!?

Ako je tako, čemu onda i na oficijelnom VIP sajtu takva reklama kada se u stvari radi jedva o 1000 dinara poklona kao i pri prvih 50000 brojeva gde deliše i telefone pride(ali kome to?!?)?! Posle istrošenih 2000 dinara, nema više ni bonusa, ha?!?

Ako je ovo tačno, onda su ovi manipulanti toliko ubedjeni u glupost Srba na ovim prostorima da nas smatraju budalama kakvih nema koji ne znaju da saberu dva i dva.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2007, 17:00:33 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S6 White
Udvostručava se do 2000 din ukupnog bonusa...znači ako uplatiš 2000din. dobićeš još 2000 din i tu je kraj udvostručavanju... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Udvostručava se do 2000 din ukupnog bonusa...znači ako uplatiš 2000din. dobićeš još 2000 din i tu je kraj udvostručavanju... Smile
Pa onda stvarno ....
Znači, sve u svemu poklanjaju 2000 dinara a ne 1000 kako ja rekao i posle istrošenih para sledeća dopuna ne udvostručava kredit tj., ne donosi više taj "bonus" od 100% jeftinijih razgovora kako reklamiraju na sajtu, ha?!?
Ako neko potroši 2000 dinara za mesec dana što je mnogima prosek, onda narednog meseca neće više razgovarati po 2.45 kako lažu ovi majmuni na njihovom portalu, već će razgovarati po 4.9 dinara + PDV + 1.5 + PDV za prvi minut .....

Njihova "specijalna promocija" je u stvari 2000 dinara poklona i ćao djaci pa istrošio ih danas ili do nove godine, sve jedno - ništa od onih njihovih razgovora i jarića i parica i blejanja u prazno ... naročito jeftinih razgovora.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Meni ce da propadne 700din. ako ne potrosim za 12 dana sve. U Cg, vip uopste nema mrezu, nece da se 'okaci' ni na mtel, ni na tmobile,ni na promonte...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S9+
@NinaNina

U pravu si.Kad ostvaris bonus od 2000 din onda nema vise udvostrucavanja......   Smile Znaci uplatis 2000 din krede i cao si sto se tice bonus  kredita....  Smile Smile

@Cigla tel.

Mogu oni da daju i milion dinara kredita bonusa kad krci veza........ Smile Smile Znaci u proseku mi od 10 poziva jedno 7 krci.Onda ne mogu da cujem nista i razgovor mi je propao...... Ako tu jos ubacis i problem pucanja veze poenta je potpuno jasna.VIP kartice treba svi da bace i da nemaju ni 1 korisnika  Smile Mozda surovo zvuci ali onda ce shvatiti da posao koji rade je los i da definitivno:"ekspreriment nije uspeo"  Smile Smile Smile Bez obzira sto mi nije toliki problem sto onih 1000 din bonusa nije za GPRS,MMS,pozivi u inostranstvu..... opet mi nikako nije jasno "zasto su poklanjali 1000 din kredita ako toliko ogranicavaju tih 1000 din(vremenski je ogranicen,i ne moze GPRS,MMS....)  Smile Smile MTS kad je otvorio mrezu u CG je bukvalno delio za dzabe nokia 6070 i delio je nekih 1000 minuta i 1000 poruka.M:tel je trenutno u CG najpovoljniji a ovde VIP nije ni u 1 ceni povolniji od 063 i 064.Pazite da se ne lazemo nisu ni MTS "mece dobrici"  Smile Smile Smile Oni kad su u RS otvorili mrezu nisu smanjili cenu nista a u CG su jako povoljni  Smile Poenta je jasna.U RS nemaju konkurenciju i boli ih k... da ista dele i da smanjuju cene.Kad se osete ugrozeni smanjice cene  Smile VIP je trebao da uci od njih a ne da dolazi u Srbiju kao u dolinu nomada.Pazite i u CG je jako tesko ubeditii masu da kupe m:tel a svi imaju vec 15 god 069 i 067.Znaci mozes ljude ubeditit samo povoljnim cenama minuta,sms i povoljnim uslovima za  kupovinu mobilnogi  Smile

@milan91

Pa to su oni namestili namerno........  Smile Videces 1 septembra ce moci da se koristi roaming normalno.  Smile To ti je fora da iskljuce jos jednu mogucnost da ljudi potrose bonus kredit.Sta mislis koliko je ljudi otislo u CG sa VIP karticama i nece moci da potrose kredu?  Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 11:24:18 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.