Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 110660 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Eto šta se desi kada se čovjek puno nada.... Desi se veliko razočarenje.  Smile
Nadati se da će se malo uozbiljiti ovi iz VIP mreže... Evo meni , koji sa strane posmatram na sve ovo , čitava ova priča oko VIP mreže izgleda tragikomično. Počev od ozbiljnog kašnjenja sa početkom rada , preko "parazitskog" funkcionisanja preko tuđih predajnika do krajnje neozbiljnih i nekonkurentnih cijena.

Morao sam ovo da prokomentarišem. Stvarno je jadna sva ta priča oko VIP-a.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Pa, pazi, ko bi čak i svojoj deci kupio Vip karticu kada kod Telenor/MTS-a postoji mogućnost da za 150 dinara mesečno sa sve uračunatim PDV-om od 18% i to još iz prepaid-a razgovaramo neograničeno sa željenim brojem u okviru mreže?!?

Telenor -> poslati SMS poruku na broj 9000 sledeće sadržine: 2U 06xxxxxxx
MTS -> poslati SMS poruku na broj 7780 sledeće sadržine: omiljeni 064xxxxxxx
gde naravno "xxxxxxx" zamenjuju dalji broj telefona osobe sa kojom želimo razgovarati neograničeno

Valjda ću onda klincu aktivirati SIM karticu u Telenor ili MTS mreži i neće razmišljati o tome koliko razgovaramo i kada treba dopuniti kredit zbog toga. Logično, zar ne?!?
Ako mu je pak do razgovora sa društvom, naravno da je tu uvek tarifni paket "Priča" kod Telenor-a ili "Laki" kod MTS-a ... uglavnom društvo u celini bira jednog operatera i svi razgovori su unutar te mreže i nema nekog bežanja u nacionalni saobraćaj. Ovo je pravilo gotovo svuda i u svetu a ne samo kod nas i cena će biti čak i manja nego da se prešlo na Vip!

Ne kapiram onda kako će Vip uspeti da privuče ljude?!?
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 20:20:26 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Polako, videcemo sta ce da se desi Wink Ima vremena, mislim da je sad najvaznije da stave svoje BS i da izgrade svoju mrezu, a posle cemo da vidimo tarife, telefone i ostale gluposti.
Uzas ce da bude kad krenu telefoni, sve prodavnice telefona kod nas imaju da uzimaju i da prodaju telefone sa vodafone tako da u Srbiji necemo vise moci da uzmemo "cist" telefon... Iskreno voleo bih da ne krenu, ali kao sto cujem u VIP-u su vec izlozili neke telefone, sad ne znam da li su krenuli sa vodafone telefonima ili cistim...
VIP je na neki nacin morao da privuce i dobije neke korisnike, zato su delili 1000din, zato sad dupliraju dopunu, ko zna sta ce morati jos da bi dobili nove korisnike inace niko ne bi kupio njihovu karticu.
Na Srbiju najvise uticu reklame, samo reklame, koliko je njih uzelo paket ovo posle 4 i ocekuju da ce za dzaba da pricaju... niko nije spomenuo da tu nije PDV, da tu nije uracunata fiksna uspostava poziva...
Mislim da ce ljudi i dalje biti kod mt:s/Telenor, dok VIP ne krene sa nekom ozbiljnijom ponudom.Ne verujem da ce ga telenor/mt:s pratiti, moguce da ce cak i VIP biti jeftiniji dok ce mt:s/telenor biti iza njega, ali ne toliko daleko Wink
Ali kao i do sada mozemo samo da nagadjamo.Da nije bilo VIP-a ko zna kad bi mt:s/telenor krenuli da izbacuju nove prepaid i postpaid pakete, razne nove pogodnosti, jeftiniji roming, postpaid prodaju telefona, takodje i prepaid(telenor) prodaja telefona.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Benq ef 81
neznam koliko vama,ali meni strasni bode oci njihova naslovna stran sajta,doduse koriste taj slogan i u reklamama......

" eksperiment je uspeo".oni kao da se nasladjuju da nas vredjaju,sta 50.000 korisnika koji su cekali da krenu sa radom,su po ekperimentu pokazali da imaju dobre zivce,ili neznam kakav su ekspreiment to vrsili pa su ga doveli do kraja....

nastavljaju i dalje da prave totalno promasene slogane....

sto se tice tarifa,gde su sada oni sto su pricali ,pasce duopol,bice bolje kad prorade....ispadose ovi gore derikoze...
meni se mts pripejd sasvim isplati 120.mes. pretplata za omiljeni broj 100 din. dopuna:1,77 din.za uspostavu veze=55 razgovora u neogranicenom trajanju...

a vip mora dobrano da zasuce rukave....... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
I ja sam nezadovoljan VIP mrezom.  Smile Uzeo sam karticu iz zajebancije da vidim kakav ce biti 3 operater.Neozbiljni su jako.Prvo pustili su mrezu kao da je sklepao neki klosar.Znaci GPRS ne radi,nestaje signala svaki cas,063 ne moze da se zove.... Drugo cene im uopste nisu nista posebno....  Smile Trece stisli su se za tih 1000 din kao da ce propasti kompanija  Smile Evo zasto:"Prvo ograniceno je trosenje kredita do 31 avgusta(sto ste poklanjali ako necete da date kredit) a drugo tih 1000 din ne moze da se trosi za GPRS".Cetvrto juce sam zvao da namestim GPRS posto je konacno proradio i dobio sam sledeci odgovor:"Riba veze sa zivotom nema oko nekih stvari(aj bar se trudila za razliku od 063,064  Smile Smile ) a druga stvar GPRS se samo trosi za onih 100 din sto ste platili a bonus od 1000 din nema za GPRS  Smile ) Znaci ko je trosio GPRS video je da mu se skida samo  onih 100 din koji traju do 1 decembra a onih 1000 din ne skida....  Smile Operaterka mi je rekla kad ispucas 100 din koje si platio nema GPRS vise  Smile Meni je mnogo zao sto je VIP nikakva konkurencija.Tu njihovu pre paid karticu odmag bacam cim potrosim kredit  Smile

@Cigla tel.

GPRS na toki tarifi je jeftiniji nego na telenoru i VIP.Cak i tu nisu konkurencija  Smile Na mts toki tarifi cena GPRS je 0.0354 za 1kb prenosa a na telenoru,VIP i ostalim mts tarifama je 0.059  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ti si onda jedini, ili zivis na nekom brdu gde nema mt:s signala...
GPRS mi radi, signal je uvek tu, 063/062 moze da se zove, sve radi.Pa nisu stisli, nego poklonili su 1000din i sta ces ti da ih koristis 3 godine  Smile
Trosim pare na GPRS, skoro sam istrosio 100 din. i sad su krenuli da mi skidaju od 1000din tako da tvoja tvrdnja nije tacna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Benq ef 81
jedna usporedba,vipmobile je kod nas nov operater,treci po redu
m;tel je u crnoj gori takodje nov operater...
vip kasni sa pocetkom rada(pravdanje po raznim osnovama)
m;tel krenuo na vreme sa radom
vip kao nov na trzistu,ponudio 1000 din.bonusa,sada i dupliranje dopuna,naravno opet sa ogranicenjem vremenskim...
m;tel kao nov na trzistu c.gore nudi u prepaidu nokiu 60704e kredita za 19e ,1000 sms,1000 minuta razgovora besplatnih,u promo periodu,odnosno ko aktivira karticu do 09.08.

samo stavljam paralelu ,kako ko od novih operatera nastupa na razlicitom trzistu....

mozda ce u vipu reci ,da su anketom dosli do ovih tarifa za razgovore....
posto je experiment uspeo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ti si onda jedini, ili zivis na nekom brdu gde nema mt:s signala...
GPRS mi radi, signal je uvek tu, 063/062 moze da se zove, sve radi.Pa nisu stisli, nego poklonili su 1000din i sta ces ti da ih koristis 3 godine  Smile
Trosim pare na GPRS, skoro sam istrosio 100 din. i sad su krenuli da mi skidaju od 1000din tako da tvoja tvrdnja nije tacna...

Pa ako je NS brdo onda se slazem sa tobom  Smile Smile Smile Sad ima signala ali na pocetku nije bili tj stalno se prekidalo  Smile Meni je rekla operaterka da ne moze i nije mi skinuo ni 1 din od onih 1000 din nego samo od 100 din.To dal oni jedno pricaju a drugo rade ja ne znam.Nisam jos potrosio tih 100 din pa ne znam dal to sto pricas je tacno.Nazovi 060 1234 pa ces videti sta ce ti reci.Nemoj da govoris meni da izmisljam jer sve sto sam rekao je bilo tako.Ja sam prvi da dam sansu 3 operateru ali  oni su krenuli lose i tu se slazem sa ciglom.Cene su im sr... i videces da masa nece poleteti da uzme njihove kartice.  Smile Ta pricas tvoja da je ovo pocetak uopste nije tacna.Prvo 063 je bio monoplista na pocetku i mogli su da rade sta hoce.VIP ako se pravi pametan mogu da ga p.... jer su svi na 063 i 064.Samo "cene" i povolnjosti mogu privuci masu a ne trule price o "slobodi govora" i ostala sr...........  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.65
Pa dobro ne izmisljas ti, ali ti je ona pogresno rekla, meni je od 100din ostalo 10din, a krenuli su da mi skidaju od 1000din Wink
Evo ovo upravo pisem sa fona iz opere Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i u telekomu su lopovi nas su opljackali pa sad dele crnogorcima kako ih samo nije sramota
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.