Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 110561 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
BlackBerry 
Zna li neko da li preko Vipa jos uvek mogu da se uzmu telefoni sa onim popustom za post pakete 5 godina vipa? Vidim da pise da akcija traje do 31.07, ali pise da traje i dok traju zalihe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.07.0
Mislim da mogu. . . ovo drugo se pretpostavljam odnosi na određene modele telefona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
HTC One
Moram ovo da podelim sa vama i na ovoj temi, posto je rec o VIP-u.

Elem, danas odem i pazarim LG Optimus L7 kod njih (9.990 dinara uz Smart 1100)... kad ono "ocekujte neocekivano".  Smile

Po ko zna koji put sam potpuno neplanirano uleteo ponovo u promociju.  Smile

Prvo sam uzeo maja 2011. Smart 550 (promocija dupliranja, pa sam imao 1100) za 1.490 din, ali sa popustom od 25% (ako se ne uzima aparat), to je do danas bilo 1.170 mesecno.

Kada su smanjivali cene, Smart 1100 je bio isto para koliko moj 550, s tim sto vise nije bilo dupliranja ali su ubacili dodatno 1000 besplatnih minuta u VIP mrezi. Ne budem lenj, odem i krenem da ih davim pitanjima i skontam da ima prostora za odlican manevar - trazim da mi povecaju tarifu na 1100 i tako dobijem 2200 smartova (ostaje promocija jer je ugovor obostran, na 24 meseca  Smile) i plus 1000 u mrezi za 1.170 dinara.

Danas odem spreman da konacno lisim sebe lepog popusta. Kupim telefon, potpisem novi ugovor i pitam - jel meni sada mesecna pretplata 1.490 dinara? Kaze covek "cekaj da pogledam"... gleda na kompu i kaze "Nije, sada je 1.115 dinara".  Smile Smile Smile

Uleteo sam u ovu promociju za 5. rodjendan VIP-a, dobijam taj virtuelni bonus od 9.000 dinara koji mi se raspodeljuje na 24 meseca/pretplate... i kada se to oduzme, ja sada uz kupljeni telefon imam 2200 smartova i 1000 minuta u mrezi za 1.115 dinara. Genijalno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Sony xperia
Jbg, samo sto si u startu imao 550 dali ti 1000 u okviru Vip-a. Mislim da je trebalo da kada si presao na 1100 smarta, da podignu i u mrezi na 2000min. Ili mozda ne.  Smile  Doduse od starta sam imao 1100 + 1100 pa mozda zato imam i 2000 u okviru mreze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Vidim da pise da akcija traje do 31.07.

Vidim na sajtu da je produžena promocija do 12.08.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
meni ističe ugovor u decembru ali su mi već otvorili nalog da mogu sada produžiti ugovor.sad me zanima kad bi prešao sa paketa 325 na smart 1100,imao bi šta? telefon,i popust na pretplatu od 25%,jel tako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Sony xperia
Ako mislis na promociju - 5 godina Vipa - 50 uređaja u posebnoj ponudi - dobija se telefon. Ako mislis na - 25% popusta na mesečnu pretplatu - ne dobija se telefon. Vec mozes kasnije uzeti ako zelis.

Procitaj iznad Coolrunner-ov post.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
pa ako sam dobro razumeo dobijam i tel i popust na pretplatu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Sony xperia
Da, onih 10000 din ravnomerno rasporedjanih u pretplati koja se umanjuje. U stvari nije za sve 10000 din. Zavisi koju tarifu uzmes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
pa mislio sam da pređem na smart 1100 i da uzmem LG Optimus L5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.