Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 110574 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
lopovi  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Hmm ... pa dobro su počeli ... ako se i za ukupan protok od 53KB u oba smera naplati 3.19 dinara, nije ni to malo. Skuplje je znači od MTS-a ili Telenor-a.
Jesu li oni uopšte negde objavili cene GPRS-a???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Cena se zna, ne mogu sad da nadjem gde je pisalo, uvek se zeznem oko neke nule ali koliko se secam cena je 0.05 po KB...
Ciglo i meni se to desava, uopste ne mogu da otvorim nijedan sajt, taman sam hteo da pitam...
Dok Turbo msn, handy weather...radi  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Sve je ovo lepo, ali d a l e k o od onoga što su propagirali u svojoj reklamnoj kampanji...
Nema ovde ni dugih razgovora, "jare i pare" nisu u opticaju ....

Ništa posebno! Zbog ovoga ne vredi menjati već postojeći broj koji znaju svi pa da je cena još 50% niža ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Dobro ja im oprastam sve  Smile jer stvarno ovo je tek pocetak, ljudi pa sta ste ocekivali da pozivi budu 1din, da GPRS bude besplatan,da poruke budu 0.5din  Smile
Pa gluposti, pa oni su sa cenom poziva tu negde sa telenorom i mt:s(nisam gledao i racunao ali sigurno je tako), oni tek rade 1-2 dana,a telenor i mt:s su tu odavno, i tek su se sad setili da snize cene, jer dolazi VIP...
Ja ocekujem da ce vip biti jeftiniji, ali ne toliko jeftiniji da ce biti sve dzaba...Polako dok smisle odredjene tarife, koje ce biti za gprs, za sms, za pozive...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Ja im ne opraštam NIŠTA, jer upravo je to ono što smo očekivali, NIŽE cene... A ne da za razgovor od 5, 10, 15 i 30 sekundi plaćam 7,6 dinara... Što reče cigla, ne isplati se menjati broj koji koristim godinama za ovako nešto... Moraće još da se pomuče.... i da se oznoje pošteno.... Inače, spiskam ja ovaj kredit, i kartica u vatru.... Plus što ne mogu da je iskloniram, to mi tek ubilo želju da predjem kod njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ja baš spremao sličan odgovor:

Da li će oni nama "oprostiti" kada potrošimo i zadnju paru i dozvoliti da pozivamo koga hoćemo i koliko hoćemo?!?
Da li će nam oprostiti kada budemo trebali da im platimo postpaid račun svakog meseca ili će nam slati upozorenja pa tužbe zbog neizmirenih dugovanja, ....?!?

Kakvo crno opraštanje zbog toga što cene nisu po očekivanju?!? Što reče MagicMaster, potroši se ovaj kredit i ćao, možda, ali m o ž d a još koja dopuna do nove godine jer se duplira iznos i "zdravo djaci"!
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 19:09:47 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Pa jbg nece moci tako, sto mt:s nije pre ponudio da cena poziva bude jeftiniji, ili mozda tadasnji mobtel?? Nego su svi cekali da neko dodje i onda kao da spuste... Evo telenor odmah izbacio telefon koji se moze uzeti bez postpaid-a...
Jbt ne mogu da verujem, znaci nisu ni krenuli cak nemaju ni svoje BS i vi hocete da cena poziva bude 1din, sms poruke 0.5, gprs dzaba...
Ja necu baciti karticu, cuvacu je, ko zna posle cemo mozda mi prve ovce koje smo kupili kartice imati posebne pogodnosti, odkud mi znamo sta je u njihovim mozgovima... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
.... ko zna posle cemo mozda mi prve ovce koje smo kupili kartice imati posebne pogodnosti, odkud mi znamo sta je u njihovim mozgovima... Smile
Da, da, da ... vidim da "mi ovce" koje smo kupili prepaid u ovoj zemlji na brdovitom Balkanu još onda kada je bio u začetku tj., u periodu kada se pojavio tokom 1999 godine u izdanju "Mobtel" pod nazivom "SimPaid" imamo pogodnosti, ma ... ubiše se ovi iz države da nam zahvale što smo verni korisnici od gotovo prvog dana. Danas kada je već mreža u vlasništvu Telenor-a vidim da ih baš boli da daju kojekakve pogodnosti bilo kome ....
Toliko se ubiše da nam zahvale, da nam čak i ne dozvoljavaju da koristimo sve pogodnosti koje danas nude već uslovljavaju da promenimo broj ako bi hteli nove povoljnosti, pakete, flat tarife ...

Ista je fora i oko 064 mreže i njenih prvih prepaid kartica ...

Daj, mani se ... pre no što su Vip počeli sa radom svi kukali: "nemojte ih kritikovati pre nego što objave cene i počnu", ... sada ... da ih ne kritikujemo jer nemaju sopstvenu mrežu jadnici već da iz nekog sažaljenja prema njima jadnima kupujemo i koristimo njihove kartice a oni će nam usput obezbediti "slobodu govora"?!~?

Ko koga ovde **** ... ja stvarno ne znam ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Mislim da nisam ovde postovao kako je neko napisao znacenje reklama  Smile

Dugo ste cekali slobodu govora ... (samo nastavite sa cekanjem, dobro Vam ide)
Vreme je relativno ... (sta znamo mi sta je to 01.07. kad je kod njih i to relativno)
Imate pravo da cutite...(ubacite VIP kartice u mobilne i cutanje Vam je zagarantovano)
Smanjite troskove...(takodje ubacite VIP kartice u mobilne i nista nece da Vas kosta, ne mozete da ih koristite)
Treca sreca...(ovi ce defintivno da nas odviknu od zavisti mobilnih telefona i to za svega 100 din, to se zove treca sreca)

Smile

Nego kazes niko nam nece dati neku pogodnost to sto smo prve ovce Smiley Ko zna sta ce da se desi, mislim da ce telenor u skorije vreme ovo uraditi Smiley
Jer se odavno pojavila vest, da Telenor u CG daje neke pogodnosti svojim starijim korisnicima:

Svi korisnici koji su imali broj pre 1.4.1997 godine dobiće telefon 6288.
Korisnici koji su imali broj pre 1.4.2002 imat će povoljnosti razgovora unutar mreže.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.