Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 110869 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
moja keva ima problem.  .  .  . 

fora je u tome da je ona uzela postpejd paket od 1000 dinara uz koje dobija odgovarajuce bonuse i neki fon.  .  .   (350 min, 350 mb, 350 poruka)
pazi sada.  .  .   u ugovoru pise da ona svakih mesec dana dobija nove bonuse i da se na onih 1000 dinara dodaje trosak SAMO ako potrosi bonuse!

sada, ona potrosi npr 70 besplatnih minuta a oni joj to skinu sa besplatnog racuna i plus naplate! lopovi

kada je otisla da raskine ugovor trazili su joj da plati jos 18 pretplata po duploj ceni!!!!!!! da li je to normalno????

zatim kada su joj iskljucili broj na mesec dana, u tom istom mesecu dobila je racun od 2500 i nesto dinara zato sto je navodno zvala inostranstvo???? kazu da je "zvala" austriju???

KOME MOZE DA SE ZALI????
LJUDI POMAGAJTE

JA VAM SAVETUJEM DA NE KORISTITE VIP POSTPEJD ZATO STO SU PREVARANTI!!

za neke jednostavno nije postpaid ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Hvala ljudi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Da li neko moze da mi kaze kako je zadovoljan sa postpeid-om,hocu da uzmem nekoliko kartica za firmu  Smile
Nacuo sam da im je domet za Beograd jako los ?

za postpaid imaju finih paketa, a sto se tice signala, nigde neces imati problema s tim, ja sam po nekim zabitima u Srbiji imao pun signal. E, sad ima nekih prituzbi na njihovu politiku po pitanju raskidanja ugovora i sl, zato se treba lepo preracunati pre prihvatanja ugovora. Ja imam kod njih postpaid, uzeo sam i Samsung S5230 od njih i nemam nikakvih prituzbi.....
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Uzni u Telenoru, imaju poslovne Prenesi, gde imaš više minuta, a manje poruka, i prenose šta ti preostane ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Талас који прети да сруши све...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Uzni u Telenoru, imaju poslovne Prenesi, gde imaš više minuta, a manje poruka, i prenose šta ti preostane ...

И то што пренесеш не потрошиш никад Smile
IP sačuvana
social share

..И онда је кудрави гаучос кренуо кривудавим путем кокаинских ноћи...

Сломљено је крило, али памтимо лет!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

LUDAK_NK

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k750
Jel moze da se koristi kod nas u Cg ovaj Htc TAttoo? Mozda ga uzmem za ovu akciju 1 dinar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Soldier of fortune

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 302
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung s5230
Evo i ja danas uze postpaid 325 i Samsung S5230, iskreno malo me mreza zeza, u Apatinu. Prvo sto sam uradio da mi ne bi dosao racun kao da sam "zvao" Austriju, jeste da sam stavio manualno trazenje mreze. Imam konkretno pitanje za one sto imaju Samsung S5230. Prilikom manuelnog izbora mreze izbaci mi dve vip srb mreze, jedna je kao moja a druga mi je roming. Kako je to moguce? Ikonica pored prve mi je kucica, a pored druge kao neki odasiljac, ali jos jednom kazem obe se zovu isto vip srb.
IP sačuvana
social share
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC 
uzeo sam htc tattoo u paketu 900min, 900sms/mms i 900mb. nikakvih problema sa dometom nisam imao, a nisam mrdao iz Beograda. ovi sto se zale da im je los signal u Beogradu verovato pod Beograd smatraju i Rusanj, Ripanj ili neka okolna sela  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava SRBIJA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia C6
Zna li neko nešto o ovom telefonu VIP 626? Karakteristike sam video, ali me interesuju iskustva iz prakse.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Vip 626 ti je ustvari Alcatel OT-800. Ja sam ga uzeo pre 2 nedelje uz paket 60, i za sada nemam nekih vecih zamerki. Baterija mu "drzi" 5 dana maksimum, kamerica je solidna, ali nema zoom(ili sam ja glup, pa ga nisam nasho). Tastatura je odlichna, ako nemash prste ko cevape... Onda morash, nekako noktima da tipkash... Ekran je dobar. Zvuchnik je ono shto me je odushevilo kod njega. Muzika se jasno i glasno chuje, i ne "izopachije" zvuk kada se pojacha na maksimum.
Jedina zamerka je ta shto je tel "prost" pa cesh morati da provodish sate trazeci odgovarajuce aplikacije na net-u.

Da, zaboravih da napomenem da tel ima senzor pokreta, shto je josh jedna zanimljivost koju nudi ovaj telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.