Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 111188 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lako vam je sada da pricate a do juce ste placali i ja ivi  kod 63 i 64 po 15 din minutsta mi ustvari hocemo sve za dz pa to nema nigde usvetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
aod sutra ili malo kasnije krece nova akcija.
Kada u sopstvenoj "matičnoj" državi niko ovaj Mobilkom ili ti A1 ne šljivi tri posto, šta li onda očekujete pobogu u Srbiji od istih?!?
Kakve akcije?!? Možda opet neke pričice za "nomade iz Balkanske doline" o jarićima i paricama?!?

Ništa ne traje do nove godine, traju samo tih 2000 dinara. Ako neko iste potroši za dva dana, neće mu više "trajati" ništa pod milim bogom i to je velika obmana takodje, tj., preciznije igra reči dotičnih. No, ko voli ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Mozda ce za novu godinu da dele nesto dzaba  Smile kao NG poklon  Smile Meni je propalo 250din od 1000...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
BlackBerry bold 9000
oće, al na bajram Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
I evooo ga VIP krenuo  Smile nova ponuda  Smile krenuli su sa telefonima uz pripaid... upravo reklama isla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Jeli, prvo foliraju gradjane oko konačne cene time što u prvi plan izbacuju neku njihovu "računicu"[Nokia2626 za 3.999 dinara (na primer, 6.499 dinara – 2.500 dinara = 3.999 dinara)] i na kraju ... da li negde u toj reklami na TV-u spominju toliku ograničavajuću okolnost tipa:
Citat
Bonus kredit u ukupnoj vrednosti od 2.500 dinara biće u potpunosti uplaćen u deset jednakih mesečnih rata, pri čemu svaka rata vredi 250 dinara. Korisnik samo treba da dopuni svoj pripejd račun sa najmanje 200 dinara (jednom) mesečno, a Vip će automatski na isti taj račun uplatiti dodatnih 250 dinara. To će moći da se uradi 10 puta, u ukupnom vremenskom periodu od 24 meseca posle aktivacije.
Znači, nema fraj 2500 dinara i telefon pride, već lepo moraš uplatiti recimo za Nokiju 2626 cirka 6500 dinara i zatim još svakog meseca najmanje 200 dinara kredita dodavati tj., uplaćivati kako bi ti oni poklonili po 250 dinara svakog meseca o ukupne sume od tih 2500 fraj krede što se opet svodi na ucenjivanje i to da kako bi dobio 2500 dinara ti moraš da uplatiš 2000 dinara najmanje što znači da dobijaš fraj jedino tih 500 dinara razlike i to tek posle 10 meseci uplata, ako sam dobro ukapirao?!?

Platiš Nokiu 2626 -> 6500 dinara tj., 81€ i onda još u narednih 10 meseci treba uplatiti po 200 dinara što dovodi do + 2000 dinara ili ti 25€ što znači sve ukupno posle 10 meseci 106€ za Nokia 2626 i oni ti vrate "virtuelnih" 2500 dinara tj., 31€ tako da telefon Nokia 2626 posle 10 meseci navodno košta 75€ dok je realno stanje i dalje tih 106€ uz sve peripetije i muke(taj vraćeni "virtuelni" bonus ide samo kroz razgovor i keš videti nećemo dok uplatiti keš od 2000 dinara za 10 meseci moramo) Smile

Nokia 2626 u slobodnoj prodaji košta ni manje ni više nego 55€ tj., 4400 dinara.

Kome je ova ponuda VIP-a namenjena - kretenima?!?
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 01:23:09 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
VIP-za kretene  Smile Smile
Cim istrosim 100din. koji su preostali na kartici ide u kantu...

Ali pola Srbije ima da se napali na njihovu politiku Wink Evo videces moj deda prvi Wink treba mu neki telefon, i sad video reklamu i odmah ima da me pita da li da uzme, i ja kad krenem sa objasnjavanjem on kaze ma ti nista ne znas, idem ja da pitam njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Pa jel kapiraš da možeš ući u bilo koju radnju i tamo odabrati baš tu nokiju 2626 i to sve za 4400 dinara?!? Zatim, u prvom ćošku od kioska kupiti prepaid VIP karticu za 200 dinara i imaćemo Nokia 2626 + VIP prepaid kartica za svega 4600 dinara umesto za 6500 dinara kako veli VIP i uslov dopuna od minimum 200 dindži svakog meseca?!?

Ova reklama koja je puštena i potrebni uslovi su radjeni za retarde i maloumne ljude. Svako ko zna da broji neće ni prići ili ja potcenjujem "inteligenciju" ovog našeg naroda?!?
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 00:39:35 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Kapiram ja tebe Wink Nego oni njihovom reklamom zbune sve ljude, kao i sto neki misle da mogu stvarno da dobiju telefon za 1 din. Smile
Ali aj ti objasni ljudima koji se u to ne razumeju...
Ko telenorova reklama za posle 16h... moja komsinica se napalila i kaze sad mogu zovem koga hocu, kao dzaba je... Ja kad sam joj objasnio da tu pola stvari nije uracunato, ona je samo rekla ti ne znas nista... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.