2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 05:44:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Viktor Troicki  (Pročitano 178565 puta)
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Видјећемо хоће ли успјети да се врати на 12. место.
Tvoj optimizam i pesimizam ponekad zaista prelazi granice fascinantnog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Ја не знам што људи толико претерују, када он кад је био у зениту форме и година и све и када га је срећа погледала успео је ту да присмрди, кажем он ако уђе у 50 биће огроман успех то.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S24
Све зависи од Виктора Троицког. Причао Виктор сваки дан тренира 12 сати двневно. И да ће се као Надал вратити јачи него икад. Е сад да ли је то тачно или је дигао руке од свега то ћемо тек да видимо.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2014, 16:03:38 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 500
Ма нема зиме за њега, добар је играч, брзо ће он рецимо до нове године у 100, а онда сваке недеље негде игра и уграбиће бар четврт финале, а то је довољно да за 10 - 15 недеља буде добар да има улаз у сваки турнир без квалификација...  добијаће их макар на серву, а остало шта западне...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S24
Занимљиво како су и Јанко и Виктор свој најбољи тенис кренули да играју баш те Ђоковићеве 2011е... Чини се као да им је постао инспирација и као да су се запитали "кад може он што не би могли и ми?"...
« Poslednja izmena: 10. Jul 2014, 19:03:11 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
 Smile

I odbojkasi tad uzeli EP, to je isto verovatno zato sto ih Novak inspirisao verovatno  Smile

Osvajanje Dejvis kupa im je ocigledno dalo krila svima. Svi su to naknadno izjavljivali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S24
Viktor se vraća: Novače, hvala

Viktor Troicki izjavio je da mu je Novak Đoković mnogo pomogao u prethodnih godinu dana u kojima nije mogao da se takmiči zbog kršenja antidoping pravila.

“Novak mi je mnogo pomogao – u nedeljama kada se on pripremao, zvao je i mene. Zaista je učinio mnogo za mene i nikada mu to neću zaboraviti“, izjavio je Troicki u razgovoru za Si-En-En (CNN).

Viktor nije igrao godinu dana, sada je 842. na ATP listi, ali čekanju je kraj – u ponedeljak će odigrati prvi meč posle suspenzije, dobio je ’vajld-kard’ u Gštadu.

“Iskreno, bila je ovo teška godina. Mentalno je bilo teško sa svime se izboriti, ali kako je vreme prolazilo, počeo sam da se spremam i da treniram, pa sam postao koncentrisan na svoj povratak. Radujem se novom početku“, kaže Troicki.

Srpski teniser, koji je u februaru napunio 28 godina, kaže da često misli o onome što se dogodilo.

“Ne mogu da lažem, često mislim o svemu tome. Osećam da to nije bilo fer je znam šta se stvarno dogodilo. Znam da nikada nisam želeo da varam, nalaz je posle bio čist i to me boli“, izjavio je nekada 12. teniser sveta.

Viktor je na turniru u Monte Karlu podneo traženi uzorak urina, ali ne i krvi, a nezavisnoj komisiji rekao je da mu je doktorka ITF kazala da je u redu da ne podnese uzorak krvi ako se ne oseća dobro.

Prema Viktorovim rečima, upravo zato što mu nije bilo dobro nije dao uzorak krvi, ali komisija nije prihvatila te argumente.

“Ona me je pogrešno informisala i to sam skupo platio. Uvek sam poštovao pravila i antidoping sistem“, kaže Troicki.

Viktor kaže da mu je u početku bilo bolno da gleda tenis, ali da se to promenilo u poslednjih nekoliko meseci. Od ponedeljka će napokon i on ponovo zaigrati.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung 500
ajde jedva cekamo da pocne.. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 529
Zastava Soba
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Polako treba biti strpljiv  Smile
IP sačuvana
social share
Vjerujmo u proces.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 05:44:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.