2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:06:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Viktor Troicki  (Pročitano 178525 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Troicki: Igrao sam zbog Beograđana

I pored povrede, drugi po "renkingu" srpski teniser je završio meč, zbog čega je doveo u pitanje nastup na Mastersu u Madridu.

Glavna tema razgovora Viktora Troickog i novinara bila je njegova povreda leđa, zbog koje je pružio vrlo slabu partiju u meču drugog kola Serbia Opena powered by Telekom Srbija, protiv Marsela Granoljersa (2:6, 3:6).

Član Dejvis kup tima Srbije objasnio je da je prilikom nezgodnog pada nabio kost u donjem delu leđa i da je osećao veliki bol tokom ostatka meča.

Samo zato što je igrao u svom rodnom gradu nije "bacio peškir".

"Iskreno, bezveze se osećam i psihički i fizički. Zaista mi je krivo što nisam mogao da pružim maksimum. Nezgodno sam pao na leđa i bol me je presecao kad god bih se savio ili napravio nezgodan pokret. Bilo je jako teško fokusirati se na meč", rekao je Viktor i dodao:

"Neću da se vadim, ali odigrao sam do kraja meč jer je turnir u Beogradu. Bilo gde drugde ne bih uopšte razmišljao i odmah bih predao. Žao mi je bilo publike koja je svim srcem navijala za mene".

Drugi nosilac Serbia Opena powered by Telekom Srbija osvojio je svega jedan gem na svoj servis.

"Jedan gem, katastrofa! Morao sam skroz da izmislim neku novu tehniku prilikom serviranja. Nisam mogao da serviram kako to inače radim. Prilično me je bol nervirao".

Da li je doneo dobru odluku što je ipak junački završio meč do kraja, Troicki kaže da će znati nakon što obavi lekarske preglede.

"Nadam se da nisam doneo glupu odluku i da neće biti pogubno po mene, pa da moram da propustim Masters u Madridu. Fizioterapeut mi nije mnogo pomogao kada me je masirao tokom meča, baš kao ni brufen koji sam popio. Posavetovao sam se i sa svojim fizioterapeutom Milošem Jelisavčićem, koji mi je rekao da probam da nastavim ukoliko se bol ne poveća".

"Trenutno ne mogu normalno da se savijem, a da ne osetim bol. On nije konstantan, ali pri pokretu osetim oštar bol".

Viktor Troicki se prisetio prošlonedeljnog turnira u Monte Karlu, kada je njemu Španac Tomi Robredo zbog povrede predao meč.

"Nisam imao sreće večeras, dogodila mi se povreda niotkuda. Retko se događa, ali eto. Prethodne nedelje sam imao sreće jer se Robredo povredio, a evo, sada sam ja samog sebe povredio. To tako valjda ide u tenisu", pomirljivo je rekao 16. teniser na ATP listi.

http://www.mondo.rs/s204635/Sport/Sport/Tenis/Troicki-_Igrao_sam_zbog_Beogradjana.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
"Neću da se vadim, ali odigrao sam do kraja meč jer je turnir u Beogradu. Bilo gde drugde ne bih uopšte razmišljao i odmah bih predao. Žao mi je bilo publike koja je svim srcem navijala za mene".

Дувај га, да знаш.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Njegov gest je za postovanje...
Ja sam bio u to malo publike koja mu je zaista pruzala podrsku iako je bilo jasno da je ukljestio nerv i da nema sanse da se vrati...
Igrao je sa 200% obzirom na situaciju...
I jeste ostao zbog nas...
I njemu je sad svakako daleko teze nego bilo kome od nas...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ма свака њему част због тога, али има људи(међу њима сам и ја) који су га чекали за паре. И он није хтео да преда(била би квота 1) него је играо до краја, иако је свима било јасно да нема ни теоретску шансу.

Опет, гледао сам искључиво са те финансијске стране када сам коментарисао, гледајући са спортске стране сјајан гест. Сјајан. Не баш карактеристично за наше спортисте, браво за Виктора.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
ATP lista: Plasman karijere za Viktora

Učinak srpskih tenisera na novoj ATP listi može da se okarakteriše kao polovičan. Najbolji srpski "reket" Novak Đoković i dalje je drugi, a Viktor Troicki i Janko Tipsarević su napredovali za jedno, odnosno dva mesta. Sva tri srpska igrača bila su na Serbia Open-u, naravno uz različite rezultate. Troickom je ovo najbolji plasman u karijeri. Prvi je i dalje Rafael Nadal.

Napredovao je i Ilija Bozoljac za dva mesta i sada je 193. na ATP listi. Iza njega je Nikola Ćirić. Filip Krajinović je ove nedelje pao za 13 pozicija i sada je 250. teniser sveta, dok je Dušan Lajović 287.

ATP lista:
1. Rafael Nadal (Španija) 11.915 bodova
2. Novak Đoković (Srbija) 9.710
3. Rodžer Federer (Švajcarska) 8.690
4. Endi Mari (Velika Britanija) 5.815
5. Robin Soderling (Švedska) 5.235
6. David Ferer (Španija) 4.330
7. Tomaš Berdih (Češka) 3.900
8. Jirgen Melcer (Austrija) 3.055
9. Nikolas Almagro (Španija) 2.735
10. Gael Monfis (Francuska) 2.690
---------------------------------------
15. Viktor Troicki 1.815
34. Janko Tipsarević 1.180
193. Ilija Bozoljac 278
198. Nikola Ćirić 269
250. Filip Krajinović 196
287. Dušan Lajović 167

http://sportal.rs/news.php?id=50090
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
MADRID: Viktor odmah ispao!

Kakva šteta... Gotovo dva i po sata se Viktor Troicki "ganjao" sa Majerom (30. na ATP listi) po madridskom suncu i na kraju izgubio.

Nemac je pri vođstvu od 5:4 u odlučujućem setu stigao do tri meč lopte (0:40), Viktor ih je sve spasao, ali četvrtu nije.

Majer je završio meč sa realizacijom brejk lopti 5/15, dok je Troicki imao 4/12. I ukupan broj osvojenih poena govori koliko je bilo neizvesno - 101:100!

Troicki je svoju šansu propustio u drugom setu, kada je od starta bio sa brejkom zaostatka (0:3) i uspeo da ga anulira pri rezultatu 3:5. Zatim je izjednačio na 5:5 mada je gubio 15:40, da bi u narednom gemu došao u poziciju da dotuče uzdrmanog rivala.

Imao je Viktor 0:40 i tri vezane prilike da uzme četvrti gem zaredom (to je uradio u prvom setu, pošto je gubio 2:4), međutim, Majer se izvukao i tada i prilikom još jedne kritične situacije u tom gemu.

Psihološki momenat okrenuo se protiv Troickog i on je na svoj servis odigrao slabo. Umesto da servira za meč, pred njim je bio zadatak da izbori makar "taj-brejk". Nažalost, izgubio je gem i set!

Posle izjednačenog početka trećeg seta (2:2), Srbin je prvi uzeo gem na servis protivnika i nagovestio da će ipak izaći kao pobednik iz maratonskog meča. Međutim, to je bila njegova "labudova pesma".

Majer mu je odmah uzvratio (3:3) i zatim brejkom u desetom gemu definitivno zaslužio trijumf nad 15. reketom sveta.

Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
RIM: Troicki izbacio Davidenka

Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo pobedom nad Nikolajem Davidenkom posle sat i 40 minuta - 6:4, 7:5.

Nije Nikolaj Davidenko što je nekada bio... Ali, nije ni Viktor Troicki.

Rus je bio treći igrač sveta, a sada je 30. Srbin je 15. Pored velikog napretka na ATP listi, strahovito je napredovao i u igri od njihovog poslednjeg susreta, naročito na šljaci.

Zato je Troicki savladao Davidenka u prvom kolu turnira Masters serije u Rimu - 6:4, 7:5.

Ruku na srce, 29-godišnji Rus rodom iz Ukrajine nagovestio je povratak u formu nedavnim osvajanjem turnira u Minhenu. I protiv Troickog je na momente pokazao ko je i šta je bio... Međutim, trenutno je drugi reket Srbije bolji i igraće u drugom kolu protiv Potita Staraćea.

Bio je to treći susret Troickog i Davidenka, a oba prethodna dobio je Rus, u Dejvis kupu 2008. i u Madridu 2009. Žreb ih je spojio i prošle godine u Indijan Velsu, ali je Davidenko predao meč pre početka.

U ponedeljak uveče Viktor je ostvario prvu pobedu i izjednačio najbolji rezultat iz Rima, ostvaren prošle i pretprošle godine - učešće u drugom kolu.

Troickom je za trijumf bilo dovoljno da napravi dva brejka, po jedan u oba seta. Imao je ukupno šest prilika. Nijednom nije izgubio gem na svoj servis iako je protivnik imao četiri brejk lopte.

Beograđanin je kapitalnu prednost u prvom setu stekao za 3:2, a u drugom, kada je bilo najbolje za to, za 6:5.

Davidenko je imao skoro duplo više direktnih poena (29-15), ali su ga neiznuđene greške skupo koštale - napravio ih je 43, naspram 25 Troickog.

Meč je trajao sat i 40 minuta.

Naredni Viktorov protivnik biće najbolji italijanski teniser, Potito Staraće, trenutno 44. na ATP listi. Biće im to prvi susret.

Staraće je u prvom kolu nadigrao Aleksandra Dolgopolova iz Ukrajine - 6:3, 6:3.

Ukoliko Troicki sruši i drugu prepreku u Rimu sastaće se sa boljim iz duela Endi Marej (4) - Ksavijer Malis.

Novak Đoković je saznao ko će mu biti rival u drugom kolu. Četvrti put u karijeri igraće protiv Lukaša Kubota. U duelu kvalifikanata Poljak je bio bolji od Urugvajca Pabla Kuevasa 7:6, 2:6, 6:2. Sva tri dosadašnja meča između Đokovića i Kubota dobio je Srbin.

Nagradni fond turnira u Rimu je 2.750.000 dolara.

http://www.mondo.rs/s205606/Sport/Sport/Tenis/RIM-_Troicki_izbacio_Davidenka.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Свака част Виктору, нисам се надао вечерашњој победи.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Neočekivano, ali nadamo se da se neće ovdje zaustaviti
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Ne znam sta je ovom momku u poslednje vreme,neverovatno je los na sljaci ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:06:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.