2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 12:20:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Viktor Troicki  (Pročitano 178305 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Troicki - Navaro 6:4, 6:0

Viktor Troicki je sigurno startovao na Serbia Openu, pobedivši u prvom kolu Španca Ivana Navara posle samo 67 minuta igre.

Navaro, trenutno 107. teniser sveta, bio je ravnopravan rival Troickom samo u prvom setu, ali je u nastavku dominirao drugi reket Srbije.

Viktor Troicki će se u drugom kolu sastati sa Floranom Serom, koji je na startu bio bolji od Karola Bleka sa 6:3, 6:3.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
                                      Troicki dao Seri samo gem

Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale Serbia Opena u Beogradu pobedom nad Francuzom Floranom Serom u dva seta 6:0, 6:1.

Meč je trajao samo 40 minuta. Troicki je odlično igrao i bio je to jedan od njegovih najboljih mečeva ove sezone. Naredni protivnik srpskog tenisera je Švajcarac Stanislas Vavrinka koji je eliminisao Italijana Alesija di Maura rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:4.

Troicki, koji je postavljen za šestog nosioca, odlično je igrao u prvom setu, preciznim udarcima lako dolazio do brejk šansi i terao rivala da greši. Za samo 20-ak minuta rešio je taj deo igre u svoju korist bez izgubljenog gema.

Tek što je počeo drugi set, pri rezultatu 1:1, meč je prekinut zbog kiše koja je padala u glavnom gradu Srbije. Međutim, teniseri su se za 20-ak minuta vratili na teren, a Troickog pauza uopšte nije poremetila, nastavio je da „rešeta“ protivnika i uzeo narednih pet gemova.

Viktor Troicki i Stanislas Vavrinka odigrali su samo jedan međusobni meč, na turniru Masters serije u Monte Karlu prošle godine i tada je slavio Švajcarac. Bilo je 6:2, 6:3.

B92

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Nadam se da ce dobiti Vavrinku... generalno ima problem sa bolje plasiranim igracima od sebe...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
I ja se iskreno nadam,u dobroj je formi,domaci teren...mada nisam gledao Vavrinku dugo,ne znam u kakvom je on stanju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
I ja se iskreno nadam,u dobroj je formi,domaci teren...mada nisam gledao Vavrinku dugo,ne znam u kakvom je on stanju?

Nije u drugom stanju  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation

Nije u drugom stanju  Smile Smile Smile

Uh dobro je taman sam se zabrinuo,sad moze Viktor da ga naguzi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Verovatno necu biti prvi koji ce ovo reci, ali u poredjenju Viktor - Janko - Neki igrac slicno plasiran, meni ipak nekako deluje kao da je Viktor taj koji je dostigao svoj igracki maksimum... Rekto bljesne i zalici da ce promeniti moje misljenje, ali obicno nije tako... Da li ce biti 20 ili 40 na svetu zavisi mnogo vise od drugih Smile

Videcemo... mozda napravi neki proboj...

Recimo na nekom Mastersu ili na nekom od Grand Slam turnira...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
V. Troicki    5   7   6       
S. Wawrinka    7   6   7

To je ta prica...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Viktor Troicki - Nikolas Almagro 1:6, 6:7(3)

Drugi srpski reket Viktor Troicki zaustavljen je već na prvom koraku na Mastersu u Madridu pošto ga je u meču 1. kola turnira čiji je nagradni fond 2.850.000 evra savladao domaći teniser Nikolas Almagro sa 2:0, po setovima, 6:1, 7:6, posle jednog sata i 39 minuta igre.

Troicki je pružio daleko veći otpor nego što to konačan rezultat govori, ali to nije bilo dovoljno da dođe ni do jednog osvojenog seta.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Viktor Troicki - Huan Monako 6:1, 3:6, 6:7(3)

Argentinac Huan Monako savladao je našeg Viktora Troickog u drugom meču 1. kola "plave" grupe na Svetskom kupu koji se održava u Diseldorfu čime je svojoj reprezentaciji doneo prednost od 2:0 u partijama u duelu protiv Srbije.

Monako je posle dva sata i 24 minuta igre trijumfovao sa 2:1, po setovima, 1:6, 6:3, 7:6 pa dvoboj dublova neće imati veliki rezultatski značaj pošto su "gaučosi" došli do bodova u ovom duelu čime su otežali Srbiji odbranu titule osvojenu prošle godine na ovom takmičenju.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 12:20:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.