Vikiliks: Imamo dokumenta o NLO! Trenutno najtraženiji čovek na svetu, osnivač „vikiliksa“ Džulijan Asanž, javio se britanskom „Gardijanu“ i na njihovom portalu odgovorao čitaocima, gde je najavio je i da se u dokumentima koje će tek objaviti spominje i NLO!
„Primao sam imejlove od raznih čudaka, koji pišu o NLO, ali dosad niko nije zadovoljio naša dva pravila oko objavljivanja: da dokumenta nisu sami napisali i da su originali. Ipak, moram da naglasim da se u nekim dokumentima, koje treba da objavimo, stvarno spominju NLO“, rekao je Asanž.
Astrosajt
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 21. Dec 2010, 15:31:59)
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Bilo ovo u temi o vanzemaljcima na ovom pdf, evo je nekoliko stepenika niže. Već je pričano o tome pa ne bi bilo loše da se eventualna diskusija nastavi tamo, da je ne cepkamo na više mesta i da se ne ponavljamo.
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Ipak, moram da naglasim da se u nekim dokumentima, koje treba da objavimo, stvarno spominju NLO
Big whoop. Замисли, у неком документу је споменуто да је нека летелица неиндетификована, замисли! Па то мора сигурно да је ванземаљска! Немогуће да је рецимо неиндетификована јер је била лоша видљивост, сведок није имао појма шта је видео, Гремлини...