Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 20:38:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Viki Miljkovic  (Pročitano 539485 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
viki.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 505
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Ericsson 626
...

*
viki@.jpg (0 KB)
*
viki@ (1).jpg (0 KB)
*
viki@ (2).jpg (0 KB)
*
viki@ (3).jpg (0 KB)
*
viki@ (4).jpg (0 KB)
*
viki@ (9).jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

*
v.jpg (0 KB)
*
v.jpg (0 KB)
*
v.jpg (0 KB)
« Poslednja izmena: 07. Nov 2009, 20:08:31 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Folk pevačica zamalo pala u nesvest zbog marihuane
Viki se „naduvala“!
Subota - 14.11.2009
Folk pevačica Viki Miljković uspela je, ne svojom voljom, da „urađena“ odradi nastup u jednom klubu!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, folk zvezdi je pozlilo dok je pevala na sceni kada je neko iz publike zapalio džoint:

Viki je imala zakazanu tezgu u jednom poznatom klubu i sve je bilo u najboljem redu dok neko iz mase u gužvi nije upalio džoint. Pevačica je osetila neki čudan miris, ali je mislila da je to samo duvanski dim te nije mnogo obraćala pažnju na to. Ali, kada je shvatila da joj opojna aroma ulazi u nozdrve i omamljuje je, zabrinula se da ne padne u nesvest priča za „Alo!“ dobro obavešteni izbor, blizak folk pevačici.
U želji da čujemo njenu verziju priče pozvali smo pevačicu koja nam je potvrdila da je do događaja došlo.

Nisam imala priliku da se ranije sretnem sa marihuanom, pa nisam uspela da prepoznam miris. Jedino što sam znala je da mi smeta, a onda sam osetila i kako mi se vrti u glavi. Prišla sam bubnjaru, koji je bio u dnu scene, i požalila mu se da mi nije dobro, a on mi je rekao da je to posledica toga što sam se „naduvala“. Mislila sam da ću da padnem u nesvest, ali sam prvi deo nastupa izdržala. Tokom pauze vazduh se raščistio, a i ja sam izašla napolje da „razbistrim glavu“ i drugi deo koncerta sam odradila bez problema. Ipak, za svaki slučaj, nisam se mnogo približavala rubu bine - rekla nam je Miljkovićeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

*
viki-v.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia E71
Citat
Folk pevačica zamalo pala u nesvest zbog marihuane
Viki se „naduvala“!
Subota - 14.11.2009
Folk pevačica Viki Miljković uspela je, ne svojom voljom, da „urađena“ odradi nastup u jednom klubu!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, folk zvezdi je pozlilo dok je pevala na sceni kada je neko iz publike zapalio džoint:

Viki je imala zakazanu tezgu u jednom poznatom klubu i sve je bilo u najboljem redu dok neko iz mase u gužvi nije upalio džoint. Pevačica je osetila neki čudan miris, ali je mislila da je to samo duvanski dim te nije mnogo obraćala pažnju na to. Ali, kada je shvatila da joj opojna aroma ulazi u nozdrve i omamljuje je, zabrinula se da ne padne u nesvest priča za „Alo!“ dobro obavešteni izbor, blizak folk pevačici.
U želji da čujemo njenu verziju priče pozvali smo pevačicu koja nam je potvrdila da je do događaja došlo.

Nisam imala priliku da se ranije sretnem sa marihuanom, pa nisam uspela da prepoznam miris. Jedino što sam znala je da mi smeta, a onda sam osetila i kako mi se vrti u glavi. Prišla sam bubnjaru, koji je bio u dnu scene, i požalila mu se da mi nije dobro, a on mi je rekao da je to posledica toga što sam se „naduvala“. Mislila sam da ću da padnem u nesvest, ali sam prvi deo nastupa izdržala. Tokom pauze vazduh se raščistio, a i ja sam izašla napolje da „razbistrim glavu“ i drugi deo koncerta sam odradila bez problema. Ipak, za svaki slučaj, nisam se mnogo približavala rubu bine - rekla nam je Miljkovićeva.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
debilizam godine Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Viki i "Fiti" –
zajedničkim snagama protiv kilograma

Jedna od vodećih estradnih zvezda u Srbiji Violeta Viki Miljković  i "zvanično" je otkrila tajnu svoje vitkosti "Iako sam genetski prilično vitka, sa trudnoćom je višak kilograma bio neminovan. Međutim, počela sam da koristim 'Fiti' i to samo zato jer mi se dopao ukus i jer je jedan od preparata koje možete koristiti i u drugom stanju. Od trudnoće svakodnevno koristim 'Fiti', a kilogrami su nestali, jer sam imala pre trudnoće imala 56, a sada 54 kg",   kazala je Viki na svečanom potpisivanju ugovora, kojim je popularna pevačica postala promo lice ovog proizvoda. U ime nove saradnje između Miljkovićeve i Direct shopa, u beogradskom Lounge baru "Santo Domingu", upriličeno je popodnevno druženje na kojem su osim prestavnika sedme sile, događaj svojim prisustvom uveličele: Goga Sekulić, Duška Jovanić, Biljana Spasić, Suzana Mančić kao i voditeljka i pevačica Nina Radulović koja je imala ulogu konferanisijea na ovom skupu. Svi gosti su imali prilike da probaju "Fiti" napravljen sa ceđenom pomorandžom ili u kombinaciji sa jogurtom, a poruka sa ovog simpatičnog druženja je da će uz pomoć "Fitija" pobediti u borbi protv neželjenih kilograma.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Viki postala zaštitno lice proizvoda za
 mršavljenje

Petak - 11.12.2009
U sredu po podne u prestoničkom klubu „Santo domingo“ upriličen je koktel povodom potpisivanja ugovora o saradnji između popularne pevačice Viki Miljković i jedne domaće kompanije, pa će tako pevačica u narednom periodu biti promotivno lice „Fitija“, proizvoda za mršavljenje.

Po potpisivanju ugovora usledila je degustacija ovog proizvoda, a među zvanicama je bilo i javnih ličnosti. Suzana Mančić se pojavila sa neobičnom frizurom i mini šeširom na glavi, a promociji su prisustvovale i voditeljka Dragana Katić, tekstopisac Biljana Spasić, Goga Sekulić...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 20:38:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.