Trenutno vreme je: 18. Jan 2021, 18:05:46
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Viki Miljkovic (Pročitano 147575 puta)
20. Avg 2005, 14:05:54
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako ima pravde Ne treba mi ruka tvoja tebi niceg nije zao da me volis, da me volis zasto bi me ostavljao Ref. 2x Ako ima pravde sticice te ove suze moje zasto pitas kad sve znas pusti da patim za oboje Ne pricaj mi svoje lazi nece srce da te slusa da si hteo, da si hteo ostali bi jedna dusa Ref. 4x[Edit byCharmedS : Naslov drugi put upisati.Hvala]
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 20:37:35 od CharmedS »
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bajadera Znam da je lazes isto k'o i mene i da je varas s vremena na vrijeme znam ja dobro sve, znam i briga me Jer ljudi kazu cutanje je zlato a zlato kosta, dodji meni zato ti na dogovor, ja sam zivi stvor Lako cemo se duso ja i ti oko svega dogovoriti U zoru bisere i bajadere u podne zlato i orhideje u ponoc vino i dijamante to je nacin da se greske plate
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Coca Cola, Marlboro Neko voli ono neko voli ovo a ja i ti mali uvek nesto novo Ref. 2x Coca Cola, Marlboro Suzuki diskoteke gitare Buzuki to je zivot to nije reklama nikom nije lepse nego nama Kad bi ove zvezde sijalice bile i one bi svima nasu tajnu krile Ref. 2x Neko voli knjige setnje i samocu a ja i ti mali mi zivimo nocu Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Crno na belo Jedino moje, kad se casa prelije secanja bole kao suze decije Al' priznala ne bi to ni samoj sebi da mislim o tebi i da nemam sna kamo li nekom od srca dalekom da samo zbog tebe jos uvek zivim ja Ref. Evo dusa, evo telo evo sve, crno na belo evo ponos, evo stid pa nek udarim u zid glavom ako me opet prevaris Jedino moje, evo laste odlaze godine stoje, a minuti prolaze
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Cudan ovaj zivot Tuznu pricu zivot pise proklet bio ko nas rastavio U cemu je greska prijatelji moji kakva li nam sila to sudbine kroji Ref. Cudan ovaj zivot odvede nas tamo u tudjinu pustu gde nikog ne znamo Cudan ovaj zivot odvede nas tamo gde imamo svega a nista nemamo U starom su kraju oni koje volim pisem im o sreci a dusa me boli Ref. Na sve strane sveta rasulo se jato ne skupi ga vise ni srebro ni zlato Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Curice Ref. Nije tebi lako curice jedan tako lep, a drugi zgodan sve u svemu od njih dvojice ispao bi jedan dobar nije tebi lako curice nije svako tvoje paznje vredan sve u svemu od vas dvojice nocas samnom ide jedan Ja, ili nemam nikoga nikome se ne svidjam nisakim se ne vidjam, aha Ja, ili nemam nikoga il' od jednom zovu svi samnom bi se druzili o, o sirota ja Ref. Ja, ili nemam nikoga pa se lose provodim kuci nikog ne vodim, aha Ja, ili nemam nikoga il' od jednom zovu svi samnom bi se ljubili o, o sirota ja Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da li si dobro spavao Idem, al' sve cu da ti uzmem sve da deliti umem jedna stvarno gde nema par kad nesto iz nicega stvorim za to se do kraja i borim Ref. Da li si dobro spavao one noci kraj zene te kad sam te zvala svaki sat da ti kazem volim te Nije to moja osveta nije, nije, ni odsteta da najdraze ostavljam njoj tebe jedini moj Jednom, znacu kuda i kako mozda bice mi lako da pitam te kome teze je jednom kad blizu svog srca ne cujem tvoje da kuca Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da li vidis Boze moj Da li vidis Boze moj sta mi je uradio dala sam mu zivot svoj on mi bolom vratio (2x) Ref. 2x Ako vidis me Boze uzmi me ako vidis ga blagoslovi ga Srusili se moji sni otkad je u srcu mom al bez njega nema me nebo ce mi biti dom (2x) Ref. 2x Sazali se Boze moj pa rasteraj oblake sagni se, pa pogledaj dole svoje rodjake (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da pogled ubija Hej, ja sam ona sto si joj nerve kidao sto si joj kucu od prevara sazidao sto si je hladno potrosio k'o nedelju i ostavio na cedilu ko poslednju Refr. 2x Da pogled ubija ti bi me lepo ugostio da pogled ubija ni zivot ne bi mi oprostio Da, ja sam ona sto te od bola branila lagala druge i sujetu ti hranila sto bi zbog tebe jos ukrala i ubila i posle toga opet se s tobom ljubila Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da si zadnji covek Nek nikada ceznju srcu ne ublazim ako nekad tebe ponovo potrazim (2x) Ref. 2x Da si zadnji covek da zivotom platim ma zadnje mi bilo ako ti se vratim Nek nikada vatre srece ne zapalim ako ikad vise za tobom zazalim (2x) Ref. 2x Nek ranjenu dusu jos vise povredim ako svoju tugu sama ne pobedim (2x) Ref. 2x
Trenutno vreme je: 18. Jan 2021, 18:05:46
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .