Сваки дан имамо вести о Косову и Метохији пласиране из разних политичких и светских и наших кухиња. Па ко воли нек` изволи!
Шта ће бити? Биће!!! У то смо сигурни!!! А шта ће ли то бити? Зна ли ико? У то нисмо сигурни!!! .................... Искусили су наши прадедови,дедови,очеви,па ево и ми, да нам најстрашније ударце задају у време наших Слава,Ускрса...Видовдана. Увек сам се питала, да ли тако желе да нас понизе или у незнању понижавају себе. ............ Како се приближава 28.јун 2007.године, Видовдан, нека зебња почиње да ме стеже, шта ли нам за овај Видовдан спремају? .... Да ли ће то бити дан кад ћемо сазнати?
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!